pearl_shell
|
sanikaa, ne vem, če si zasledila v prejšnjih postih, mi smo ga tudi imeli v razvojni. in mi je tudi rekla, da ima ohlapne mišice v ramenskem obroču, zato stvari prijemlje raje od strani kot izred obraza, če razumeš, češ da težje drži roke skupaj in da ga bo dala na fizioterapijo, da nam bodo pokazali pravi handling (ga je že zdravnica sama, ko smo bili prvič tam, ampak fizioterapevtka kao potem še bolj podrobno). seveda ni takoj prijel tiste igrače, ki jo je prvič videl. jo je pač opazoval in ko je na koncu še enkrat poskusila, je pa rekla, ja saj jo prime. ja itak, haaaloooo. ko sem ji rekla, da se že obrača na trebuh, je pa rekla, da je za to še čas do 6. meseca. kr neki, no. no torej, naj bi mogli hodit eno leto enkrat na teden na fizioterapijo, pa da bodo potem zaradi tega podaljšali porodniško. jaz pa, kako prosim, eno leto? ja, ja, pravi, saj se stvari hitro uredijo, ampak kao, da če ga ne spremljajo skozi ves čas, da potem lahko narobe hodi, narobe kobaca, narobe dela vse, skratka. mene je skor kap. no in potem se pogovarjava z mojo ginekologinjo, se poznamo, pa jo povprašam za mnenje in je rekla, da za vse tiste, ki delajo v razvojni, noben otrok ni ok, da pretiravajo in da vedno najdejo kaj, kar ni po normah, ki se jih naučijo na faksu. me je malo pomirila in predvsem prizemljila. mi je svetovala, da naj nekajkrat grem in potem opustim stvar, če se mi bo zdelo, da se otrok normalno razvija. aprilčica, joj, jaz sem čisto spregledala tvoje vprašanje o tej razvojni. ja, to ugotovi pediater na pregledih pred cepljenji, ga opazuje, polaga na trebuh, hrbet itd. in tako oceni, če kaj ni ok. tako da potem tudi on da napotnico in te pošlje v razvojno.
|