Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 3.12.2009 22:18:56
|
|
|
|
pikovit
|
Evo WP me je pooblastila,da vam povem novičko.Žal je negativno.Wp sedaj boš šla v MB in ti bodo zrihtal eno lepo dete lahko tudi dva Kar pogumno naprej.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 4.12.2009 6:57:28
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 4.12.2009 7:40:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. lučka, bom rekla G za KT, takoj ko pridem do nje - se pravi, takoj ko dobim M. aljonka, bom povedala kako zgleda terapija. V torek imam prvič, pa upam, da se potem kmalu kaj premakne. Kako si mi ti? Kateri dan si danes? tanja, lepa beta!! Čestitke!! blanč, lepotca mala. pika, ne vem kaj naj ti napišem. Samo to, da se drži, da se razvajaj, da delaj to kar bi rada, da si izpolni želje, ki si jih lahko.. Mogoče čez nekaj časa, ko bo bolečina manjša in upanje spet malo večje.. Skratka, vse najboljše ti želim. Punce, ki ste imele/imate ENDOMETRIOZO: koliko časa po operaciji se vam je ponovila?? Od moje operacije je skoraj eno leto (januarja) in me spet začenja bolet desna rama (to je tud eden izmed znakov). Prej me je bolela več kot pol leta pred operacijo, sedaj sem imela mir skoraj celo leto, ampak se je očitno ponovilo.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 4.12.2009 7:42:25
|
|
|
|
sonček33
|
loremi hvala za super kofi WP , pa saj vaju ta mesec že čaka akcija, Pogumno. skuštranka..dobro jutro, na vpr. ti ne znam odgovorit reby, včeraj smo se zgrešile čisto za malo
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 4.12.2009 7:43:22
|
|
|
|
sonček33
|
Vsem en lep dan. Sej ni važno, če je zunaj mraz in je vreme bljak. je pa petek. juhej
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 4.12.2009 7:56:43
|
|
|
|
Reby
|
Jutro vsem! WP - žal mi je in kot je rekla Pikovitka, bojo vse zrihtal v MB loremi - hvala za kavico, pridna kot vedno sonček - ja no, men blo pa tak dolgcajt, ko je ati mel tamalega skuštranka - jaz sem imela operacijo v marcu, pa se mi je do punkcije v novembru že ponovila (ko je ata punktiral, je bilo na koncu že vse krvavo in me je vprašal, če imam endometriozo). Je pa zelo različno. Pojdi na E-zmagovalke in vprašaj
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 4.12.2009 7:58:24
|
|
|
|
Reby
|
Sej sem vedla, da sem neki pozabla... tanja - čestitke za beto Pa hitro pofočkat na nosečke
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 4.12.2009 8:29:03
|
|
|
|
loremi
|
Pika74 še enkrat odpočijta si in doživita lep dopust, če bosta šla na smučke. Reby, moram pridno postrešt, smo bile že prej tko lepo navajene, da mora to it naprej, da ne bom kregana, da so še vse zaspane, ko še ni kave . Punce, vikend se začenja pa še Miklavž, bo treba peharčke nastavit . Lep dan želim vsem!
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 4.12.2009 8:36:46
|
|
|
|
BarbiG
|
Dobro jutro. WP, žal mi je, da ni bilo čudeža. Sicer pa kot so ti že punce napisale, bodo v MB že tako uštimal, da boš kmalu .
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 4.12.2009 9:19:05
|
|
|
|
zarja1
|
Dobro jutro pupe moje........dans bo dan za zapitek. Najprej službeno ogromno veliko novoletno srečanje, potem pa privat še večja čaga za novega v naši sexinthecity bandi. Moja poročna priča je včeraj po dolgem, dolgem mučenju za dojenčka povila najlepšega modrookega Filipa. Tak, da dans bom še manj delala kot včeraj....
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 4.12.2009 9:23:22
|
|
|
|
sonček33
|
zarja, fajn ga žurej in zapijte Filipa. Čestitke.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 4.12.2009 9:43:17
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka WP žal mi je . Navijam, da bo v MB ratalo. Pika moja zlata. Nekako sva na istem. Jaz sem se že pred tem postopkom odločila, da je zadnji. Res dvomim, da se bom premislila. Glede na moja leta je to edino logično. Pa še vseeno nisem obupala. Morda pa nama rata klasična metoda. Ti si pa še rosno mlada in ne smeš obupat . Jaz sem za vse vas, ki ste mlade res trdno prepričana, da vam bo ratalo. Res si vzemi čas in delaj na sebi. Morda boš čez pol leta spet pripravljena na nov boj. Nikoli te nisem vprašala kaj je pri vama problem? Ugotavljam, da celic pridelaš kar veliko, oplodi pa se jih bolj malo. Problem je lahko na obeh straneh. Tudi, če seme zgleda zelo dobro. Mogoče bi probala IMSI sedaj, ko imajo na GK tahud mikroskop. Pa 3 mesece pred tem naj dragi jemlje Maco in Profertil. Ti pa kakšen 7 keto, Cell defence in Maco za izboljšanje celic. Žal je tako, da moramo same zgruntati kje je problem in narediti kar se le da, da zadevo popravimo. Mislim nate in upam, da boš nabrala moči za nov boj SS jaz sem imela operacijo pred več kot dvemi leti. Nekako upam, da se mi ni povrnila. Vsaj po bolečinah ob M sodim tako. Itak se z UZ bolj malo vidi . Pupike lep dan vam želim
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 4.12.2009 9:43:53
|
|
|
|
gigi1
|
Zarči čestitke tvoji prijateljici
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 4.12.2009 10:05:36
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Punce, ki ste imele/imate ENDOMETRIOZO: koliko časa po operaciji se vam je ponovila?? Od moje operacije je skoraj eno leto (januarja) in me spet začenja bolet desna rama (to je tud eden izmed znakov). Prej me je bolela več kot pol leta pred operacijo, sedaj sem imela mir skoraj celo leto, ampak se je očitno ponovilo. Suzi nekoč sem slišala,da se ponovi v cca. 1 leta.Edina stvar z katero se jo da omejiti je nosečnost in pa seveda kontracepcija Pa smo spet tam
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 4.12.2009 11:12:02
|
|
|
|
mismis
|
Danm, evo mene malce pozno. Wp, žal mi je, da je bil minu na testu, sicer imata pa itak sedaj v decembru posvet, pa se boste zmenili kako in kaj naprej.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 4.12.2009 11:13:08
|
|
|
|
diana79
|
evo mene!nisem še testa ponovila,še kar čakam ker še vedno mi zdi nemogoče da bi bila !čakam pa zato ker sem že imela večkrat SS,in to točno 10 dan po zamujenem !tako da bom še malo počakala,in če čez vikend ne bo nič priteklo bom test ponovila!povem pa da mi je strah testa delat,in ta rahla črtica me ni povsem prepričala!tako črtica sem že imela,in vedno slabo končalo!sej ni nič narobe da še počakam a ne?ko se bom opugumila bom naredila test in vam sporočim!znakov pa še imam :veliko belega toka,boleče prsi!sumljivo ker mi ni slabo,pa mislim da bi moglo biti....!kaj vi mislite????
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 4.12.2009 11:44:15
|
|
|
|
gigi1
|
Diana jaz mislim, da si noseča . Kako se bo končalo žal nihče ne ve. Lahko te le virtualno objamem in upam in držim pesti, da bo tokrat vse v redu.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 4.12.2009 11:57:48
|
|
|
|
diana79
|
hvala,hvala za podporo!jaz tudi upam da bo tokrat brez težave!če bom test ponovila takoj sporočim!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 4.12.2009 12:12:52
|
|
|
|
Aljonka
|
suzi dons je 7 dan in za enkrat še belo si pa ne upam preveč upat. No ja kar bo pa bo diana jaz sem tud mela več SS jev v 5 in 6 tednu a so ti kdaj povedal zakaj do tega pride?
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 4.12.2009 12:15:34
|
|
|
|
Aljonka
|
MP30 kako kaže?
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 4.12.2009 12:27:55
|
|
|
|
Fargesia
|
pika, gigi.... raj ne napišem, kar sem izgovorila, ko sem prebrala vajini novici... stiskam pesti za čisto vsako od vas...
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 4.12.2009 12:31:08
|
|
|
|
Anonimen
|
gigi, jaz glede bolečin lahko rečem le eno - dokler sem jemala KT sem imela ful boleče M, ko sem prenehala, se je stanje umirilo, tako, da niti razmišljala nisem, da imam endometriozo, dokler me ni začela ful rama bolet. Sem šla k svoji zdravnici in na Uz, pa ni bilo nič videti. In sem se nekako sprijaznila s tem, dokler nisem enkrat pri Pušenjaku prebrala, da so bolečine v rami pojavljajo zaradi endometrioze.No, operacija je to itak potrdila - hudo endometriozo, s tem, da mi je niso vse odstranili, ker bi morali vzeti tudi del črevesja. pikovit, ja, pa smo spet tam! Ste me prepričale, da grem po KT.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 4.12.2009 12:31:54
|
|
|
|
Anonimen
|
aljonka, sem ti rekla, da boš tokrat ?? Kdaj se je pa v prejšnjih postopkih pojavila M?
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 4.12.2009 12:34:40
|
|
|
|
MP30
|
Pozdravljene! Stanje še vedno navdihujoče - belina! Upam, da bo tako ostalo do nedelje, ko imamo CB! Aljonka upamo, upamo... Ti, si OK?
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 4.12.2009 12:44:35
|
|
|
|
mismis
|
MP30, super... Mislim, d lahko z gotovostjo rečemo, da si naša nova nosečka. Diana79, nič strahu, če bo plus ( kar ne dvomim) super, če pa ne, pa tako ali tako ne moreš nič spremeniti, bova pa januarja skupaj
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?