|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December 2009 IVF/ICSI
3.12.2009 22:18:56   
pikovit
Evo WP me je pooblastila,da vam povem novičko.Žal je negativno.Wp sedaj boš šla v MB in ti bodo zrihtal eno lepo dete lahko tudi dvauser posted image Kar pogumno naprej.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 876
4.12.2009 6:57:28   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 877
4.12.2009 7:40:36   
Anonimen
Jutro.

lučka, bom rekla G za KT, takoj ko pridem do nje - se pravi, takoj ko dobim M.user posted image

aljonka, bom povedala kako zgleda terapija. V torek imam prvič, pa upam, da se potem kmalu kaj premakne. Kako si mi ti? Kateri dan si danes?

tanja, lepa beta!! Čestitke!! user posted image user posted image user posted image user posted image

blanč, lepotca mala. user posted image user posted image user posted image

pika, ne vem kaj naj ti napišem. user posted image   Samo to, da se drži, da se razvajaj, da delaj to kar bi rada, da si izpolni želje, ki si jih lahko.. Mogoče čez nekaj časa, ko bo bolečina manjša in upanje spet malo večje.. Skratka, vse najboljše ti želim. user posted image user posted image

Punce, ki ste imele/imate ENDOMETRIOZO: koliko časa po operaciji se vam je ponovila?? user posted image Od moje operacije je skoraj eno leto (januarja) in me spet začenja bolet desna rama (to je tud eden izmed znakov). Prej me je bolela več kot pol leta pred operacijo, sedaj sem imela mir skoraj celo leto, ampak se je očitno ponovilo. user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
  Neposredna povezava do sporočila: 878
4.12.2009 7:42:25   
sonček33
loremi hvala za super kofi

WPuser posted image , pa saj vaju ta mesec že čaka akcija, Pogumno.

skuštranka..dobro jutro, na vpr. ti ne znam odgovorit

reby, včeraj smo se zgrešile čisto za malo

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 879
4.12.2009 7:43:22   
sonček33
Vsem en lep dan. Sej ni važno, če je zunaj mraz in je vreme bljak. je pa petek. juhej

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 880
4.12.2009 7:56:43   
Reby
Jutro vsem! user posted image

WP - žal mi je in kot je rekla Pikovitka, bojo vse zrihtal v MB user posted image
loremi - hvala za kavico, pridna kot vedno user posted image
sonček - ja user posted image  no, men blo pa tak dolgcajt, ko je ati mel tamalega
skuštranka - jaz sem imela operacijo v marcu, pa se mi je do punkcije v novembru že ponovila (ko je ata punktiral, je bilo na koncu že vse krvavo in me je vprašal, če imam endometriozo). Je pa zelo različno. Pojdi na E-zmagovalke in vprašaj user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 881
4.12.2009 7:58:24   
Reby
Sej sem vedla, da sem neki pozabla...
tanja - čestitke za beto user posted image  Pa hitro pofočkat na nosečke user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 882
4.12.2009 8:29:03   
loremi
Pika74 še enkrat user posted image  odpočijta si in doživita lep dopust, če bosta šla na smučke.

Reby, moram pridno postrešt, smo bile že prej tko lepo navajene, da mora to it naprej, da ne bom kregana, da so še vse zaspane, ko še ni kave user posted image .

Punce, vikend se začenja user posted image  pa še Miklavž, bo treba peharčke nastavit user posted image . Lep dan želim vsem!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 883
4.12.2009 8:36:46   
BarbiG

Dobro jutro.

WP, žal mi je, da ni bilo čudeža. Sicer pa kot so ti že punce napisale, bodo v MB že tako uštimal, da boš kmalu user posted image .

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 884
4.12.2009 9:19:05   
zarja1
Dobro jutro pupe moje........dans bo dan za zapitek. Najprej službeno ogromno veliko novoletno srečanje, potem pa privat še večja čaga za novega user posted image v naši sexinthecity bandi.user posted image user posted image user posted image Moja poročna priča je včeraj po dolgem, dolgem mučenju za dojenčka povila najlepšega modrookega Filipa.

Tak, da dans bom še manj delala kot včeraj....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 885
4.12.2009 9:23:22   
sonček33
zarja, fajn ga žurej in zapijte Filipa. Čestitke.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 886
4.12.2009 9:43:17   
gigi1
Jutrčka user posted image

WP žal mi je user posted image . Navijam, da bo v MB ratalo.

Pika moja zlata. Nekako sva na istem. Jaz sem se že pred tem postopkom odločila, da je zadnji. Res dvomim, da se bom premislila. Glede na moja leta je to edino logično. Pa še vseeno nisem obupala. Morda pa nama rata klasična metoda. Ti si pa še rosno mlada in ne smeš obupat user posted image . Jaz sem za vse vas, ki ste mlade res trdno prepričana, da vam bo ratalo. Res si vzemi čas in delaj na sebi. Morda boš čez pol leta spet pripravljena na nov boj. Nikoli te nisem vprašala kaj je pri vama problem? Ugotavljam, da celic pridelaš kar veliko, oplodi pa se jih bolj malo. Problem je lahko na obeh straneh. Tudi, če seme zgleda zelo dobro. Mogoče bi probala IMSI sedaj, ko imajo na GK tahud mikroskop. Pa 3 mesece pred tem naj dragi jemlje Maco in Profertil. Ti pa kakšen 7 keto, Cell defence in Maco za izboljšanje celic.  Žal je tako, da moramo same zgruntati kje je problem in narediti kar se le da, da zadevo popravimo. Mislim nate in upam, da boš nabrala moči za nov boj user posted image user posted image user posted image

SS jaz sem imela operacijo pred več kot dvemi leti. Nekako upam, da se mi ni povrnila. Vsaj po bolečinah ob M sodim tako. Itak se z UZ bolj malo vidi user posted image .

Pupike lep dan vam želim user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 887
4.12.2009 9:43:53   
gigi1
Zarči čestitke tvoji prijateljici user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 888
4.12.2009 10:05:36   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Punce, ki ste imele/imate ENDOMETRIOZO: koliko časa po operaciji se vam je ponovila?? user posted image Od moje operacije je skoraj eno leto (januarja) in me spet začenja bolet desna rama (to je tud eden izmed znakov). Prej me je bolela več kot pol leta pred operacijo, sedaj sem imela mir skoraj celo leto, ampak se je očitno ponovilo. user posted image user posted image

Suzi nekoč sem slišala,da se ponovi v cca. 1 leta.Edina stvar z katero se jo da omejiti je nosečnostuser posted image  in pa seveda kontracepcija user posted image Pa smo spet tamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 889
4.12.2009 11:12:02   
mismis
Danm, evo mene malce pozno.

Wp, žal mi je, da je bil minu na testu, sicer imata pa itak sedaj v decembru posvet, pa se boste zmenili kako in kaj naprej.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 890
4.12.2009 11:13:08   
diana79
evo mene!nisem še testa ponovila,še kar čakam ker še vedno mi zdi nemogoče da bi bila user posted image !čakam pa zato ker sem že imela večkrat SS,in to točno 10 dan po zamujenemuser posted image !tako da bom še malo počakala,in če čez vikend ne bo nič priteklo bom test ponovila!povem pa da mi je strah testa delat,in ta rahla črtica me ni povsem prepričala!tako črtica sem že imela,in vedno slabo končalo!sej ni nič narobe da še počakam a ne?ko se bom opugumila bom naredila test in vam sporočim!znakov pa še imam :veliko belega toka,boleče prsi!sumljivo ker mi ni slabo,pa mislim da bi moglo biti....!kaj vi mislite????

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 891
4.12.2009 11:44:15   
gigi1
Diana jaz mislim, da si noseča user posted image  user posted image  user posted image . Kako se bo končalo žal nihče ne ve. Lahko te le virtualno objamem in upam in držim pesti, da bo tokrat vse v redu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 892
4.12.2009 11:57:48   
diana79
hvala,hvala za podporo!jaz tudi upam da bo tokrat brez težave!če bom test ponovila takoj sporočim!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 893
4.12.2009 12:12:52   
Aljonka
suzi dons je 7 dan in za enkrat še belo si pa ne upam preveč upat. No ja kar bo pa bo

diana jaz sem tud mela več SS jev v 5 in 6 tednu a so ti kdaj povedal zakaj do tega pride?

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 894
4.12.2009 12:15:34   
Aljonka
MP30 kako kaže?

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 895
4.12.2009 12:27:55   
Fargesia
pika, gigi....user posted image user posted image user posted image raj ne napišem, kar sem izgovorila, ko sem prebrala vajini novici...user posted image user posted image user posted image user posted image

stiskam pesti za čisto vsako od vas...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 896
4.12.2009 12:31:08   
Anonimen
gigi, jaz glede bolečin lahko rečem le eno - dokler sem jemala KT sem imela ful boleče M, ko sem prenehala, se je stanje umirilo, tako, da niti razmišljala nisem, da imam endometriozo, dokler me ni začela ful rama bolet. Sem šla k svoji zdravnici in na Uz, pa ni bilo nič videti. In sem se nekako sprijaznila s tem, dokler nisem enkrat pri Pušenjaku prebrala, da so bolečine v rami pojavljajo zaradi endometrioze.No, operacija je to itak potrdila - hudo endometriozo, s tem, da mi je niso vse odstranili, ker bi morali vzeti tudi del črevesja.user posted image

pikovit, ja, pa smo spet tam! user posted image Ste me prepričale, da grem po KT. user posted image

(odgovor članu Aljonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 897
4.12.2009 12:31:54   
Anonimen
aljonkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem ti rekla, da boš tokrat user posted image ?? Kdaj se je pa v prejšnjih postopkih pojavila M?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 898
4.12.2009 12:34:40   
MP30
Pozdravljene! Stanje še vedno navdihujoče - belina! user posted image  Upam, da bo tako ostalo do nedelje, ko imamo CB!
Aljonka upamo, upamo... Ti, si OK?

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 899
4.12.2009 12:44:35   
mismis
MP30, super...user posted image user posted image user posted image  Mislim, d lahko z gotovostjo rečemo, da si naša nova nosečka.

Diana79, nič strahu, če bo plus ( kar ne dvomim) super, če pa ne, pa tako ali tako ne moreš nič spremeniti, bova pa januarja skupaj user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...
Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?