|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
3.12.2009 22:09:18   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Jaz sem pa včeraj prvič nabavila Huggies, 17 Eur, 86 plenic, so mi bile strašno všeč pred 12 leti.

pr nas mamo pa DM plenice,prej sem mela muelerjeve pa je kr kdaj kej vn prišlo...no mogoče bi mogla tud kakšne večjo št probat

z mullerjevimi sem imela jaz pri Tari zelo slabe izkušnje, večkrat premočle user posted image user posted image user posted image pa trde ko user posted image DM pa nisem sprobala, bom kmal, ker sem dobila od baby bonusa 1 paket 3 đaba user posted image

kolk cajta pa rabjo za tale baby bonus...ker je že kr neki cajta odkar sem oddala pa še kr nisem nič dobila user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
3.12.2009 22:10:08   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

pa sej to vse iz uk pride. poslano je blo od tm. tko da po moje je to 1 skladišče za vse.

Verjetn res, samo ne moreš naročit na UK strani, ker te vrže na "slovensko" user posted image

A je katera mogoče za Mothercare user posted image Sicer je ful poštnine - 25 funtov, + po kg, samo če skupaj naročimo in potem delimo stroške pošiljanja se nam splača. Izbire ful velik, kvaliteta je dobra, imam od Tare veliko, pa še Maks zdaj nosi user posted image cene pa take kot pri Nextu +/- user posted image

www.mothercare.com

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
3.12.2009 22:11:08   
dolenjka

Jaz sem pa včeraj prvič nabavila Huggies, 17 Eur, 86 plenic, so mi bile strašno všeč pred 12 leti.

pr nas mamo pa DM plenice,prej sem mela muelerjeve pa je kr kdaj kej vn prišlo...no mogoče bi mogla tud kakšne večjo št probat

z mullerjevimi sem imela jaz pri Tari zelo slabe izkušnje, večkrat premočle user posted image user posted image user posted image pa trde ko user posted image DM pa nisem sprobala, bom kmal, ker sem dobila od baby bonusa 1 paket 3 đaba user posted image

kolk cajta pa rabjo za tale baby bonus...ker je že kr neki cajta odkar sem oddala pa še kr nisem nič dobila user posted image

jaz sem prek neta poslala (skeniran rojstni list) pa sem v 3 dneh dobila user posted image Sej v knjižici ugodnosti ni pol ne vem kaj, ene par malenkosti pa vseeno user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
3.12.2009 22:12:58   
dolenjka
tkole recimo user posted image http://www.mothercare.com/Boys-3pk-Mummy-Daddy-Sleepsuits/dp/B002HEOB34/sr=1-11/qid=1259874661/ref=sr_1_11/275-2254041-5274211?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=76111031&mcb=core#productInfo

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
3.12.2009 22:14:07   
anitka7

pa sej to vse iz uk pride. poslano je blo od tm. tko da po moje je to 1 skladišče za vse.

no saj tko tud jaz razmišljam tko da ne vem kje je pol fora da se ne da vse naročat...user posted image

a zna kera ful dober al pa bl dober anglešk pa da jim pošlje mejl in vpraša če se lahk tud tam naroča pa kdaj mislijo kaj spet začet dobavljat (ker slo je le majhna,sam otrok je pa velik user posted image )

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
3.12.2009 22:14:50   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

user posted image Pa po plenice v muller ker so še v akciji, pol pa domov
.

koliko? da pošljem jutri žrtev v nabavo...

Govorim o pamperskah da ne bo pomote. Prejšnja cena 10.99 zdaj pa 8.99 user posted image 2 eur tu, pa 2 tam, pa sta že 2 tortici user posted image user posted image user posted image

imamo tudi enega kandidata za pamperske te dni v naših koncih, tak da vsak podatek prav pride.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
3.12.2009 22:16:03   
barika

tkole recimo user posted image http://www.mothercare.com/Boys-3pk-Mummy-Daddy-Sleepsuits/dp/B002HEOB34/sr=1-11/qid=1259874661/ref=sr_1_11/275-2254041-5274211?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=76111031&mcb=core#productInfo

user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
3.12.2009 22:16:59   
anitka7
saj mothercare so zdaj tud v Lj odprli,sam baje je dražji kot na netu...sam na netu je (svinjsko) draga poštnina

bo treba še kakšno internetno štacuno najdt user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
3.12.2009 22:17:00   
dolenjka

user posted image Pa po plenice v muller ker so še v akciji, pol pa domov
.

koliko? da pošljem jutri žrtev v nabavo...

Govorim o pamperskah da ne bo pomote. Prejšnja cena 10.99 zdaj pa 8.99 user posted image 2 eur tu, pa 2 tam, pa sta že 2 tortici user posted image user posted image user posted image

imamo tudi enega kandidata za pamperske te dni v naših koncih, tak da vsak podatek prav pride.

pol pa če pošlji vašga v nabavo, bo cenej user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
3.12.2009 22:17:34   
tulpek

no ja...saj največja ironija je pa to da una k je mela najbol daleč do SN je pršla prva user posted image
user posted image bravo Veselka user posted image user posted image

pa tko se je branla, pol je bla pa taprva user posted image Sam je tko letela, da je valjar doma pozabila user posted image user posted image user posted image

sem že mislila vprašat, katera je dobila z valjarjem po glavi...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
3.12.2009 22:18:52   
dolenjka

saj mothercare so zdaj tud v Lj odprli,sam baje je dražji kot na netu...sam na netu je (svinjsko) draga poštnina

bo treba še kakšno internetno štacuno najdt user posted image

so ja, sam je res ful dražje, pa veliko manj izbire, zato sem pa rekla da če nas več skupaj naroči in delimo poštnino smo profitirale user posted image Če nas 5 naroči samo recimo na istem, kot če vsaka sama preko Nexta, izbire veliko, nekatere stvari tudi ful ugodne, pa še kaj drugega kot samo cote imajo user posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
3.12.2009 22:19:09   
tulpek

mene so tamale mullerjeve zafrkavale, pri 3ki pa mi ni še nikoli nič ven prišlo.

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
3.12.2009 22:19:41   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: barika

user posted image

kjut, a ne user posted image 15,5 EUR za 3 komade user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
3.12.2009 22:20:05   
veselka

no saj tko tud jaz razmišljam tko da ne vem kje je pol fora da se ne da vse naročat...user posted image

a zna kera ful dober al pa bl dober anglešk pa da jim pošlje mejl in vpraša če se lahk tud tam naroča pa kdaj mislijo kaj spet začet dobavljat (ker slo je le majhna,sam otrok je pa velik user posted image )

a je različna ponudba? k zaloga je ista, sem probala.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
3.12.2009 22:20:35   
dolenjka

mene so tamale mullerjeve zafrkavale, pri 3ki pa mi ni še nikoli nič ven prišlo.

men pa pri 2 in 4 user posted image (sem šla koza še 1x probat glih letos poleti)

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
3.12.2009 22:22:58   
barika

men pa pri 2 in 4 user posted image (sem šla koza še 1x probat glih letos poleti)

vidiš, jaz sem pa glih z milerjevimi, lumpi in dm.-ovimi zadovoljna, ni nobenmu od otrok še nič spustilo, pa sta ornk "scalca"
edino DM niso več fajne nekje od 1. leta starosti.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
3.12.2009 22:24:36   
altaja
o punce, vidim da dežurate user posted image Še jst, še jst... user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
3.12.2009 22:24:51   
dolenjka
Punce, kaj pa je zdaj z mullerjevimi robčki za rito user posted image Baje so neki novi, pa da naj ne bi bli več tko fajn user posted image Jaz sem jih za T za v varstvo kupovala, zdaj pa ne vem al naj jih še, pač te nove, al kaj user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
3.12.2009 22:25:23   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

o punce, vidim da dežurate user posted image Še jst, še jst... user posted image

kaj bi ti, čvekala, al šopingirala user posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
3.12.2009 22:26:34   
altaja

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

kaj bi ti, čvekala, al šopingirala user posted image user posted image

oboje user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
3.12.2009 22:27:07   
barika

Punce, kaj pa je zdaj z mullerjevimi robčki za rito user posted image Baje so neki novi, pa da naj ne bi bli več tko fajn user posted image Jaz sem jih za T za v varstvo kupovala, zdaj pa ne vem al naj jih še, pač te nove, al kaj user posted image

kteri so pa tanovi??
jaz sem zadnjič kupila one v roza pakungi in so "bio", brez PEG-ov in ostalih piz***darij.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
3.12.2009 22:29:37   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: barika

kteri so pa tanovi??
jaz sem zadnjič kupila one v roza pakungi in so "bio", brez PEG-ov in ostalih piz***darij.user posted image user posted image user posted image

ja, baje roza in modri user posted image a niso bli prej samo uni v rumeni pakungi user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
3.12.2009 22:33:14   
tulpek
Me dražite s temi povezavami... js nič ne rabim... na koncu bom pa našla nujno potrebne cotkeuser posted image . Sploh ne smem gledat...

Ja je treba probat, zihr je zihr. Ampak kolikor vem, sestra (no, njeno dete) s 4 ni imela problemov, z dvojko pa.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
3.12.2009 22:33:52   
altaja
Robčki: Men je še zmeri najboljš voda pa vata. Sam na terenu se pač ne da tko da so nujno zlo.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
3.12.2009 22:34:09   
tulpek

Na RR je tema, kjer vse pišejo, da so novi robčki zanič.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 3.12.2009 22:36:54 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.