Dulsineya
|
Dan! Glavne čvekice so danes na klepetu v Lj in celo uspem malo slediti... , jao, jutri bo dež, 100% . Dejte še pojest malo tortic in sladoleda namesto mene...sam ste me pa s temi sladkarijami kar malo zrajcale...moj bo zdej kmalu končal službo in gremo na en sprehod po Portorožu in ni , da ne bom zmazala kakšne sladice v Cacao Bom še malo za kopalkami pogledala če jih bom kje dobila, je v Portorožu še največja verjetnost, ker Kp sem dala cel skozi , jah, kaj pa kupujem kopalke sredi zime. Pa lani tak cajt (januarja) sem jih tudi, ker sva z mojim šibala v Egipt na zadnje počitnice v dvoje (no, s slepo potnico) in ker so mi moje joške kar kipele prve tedne so mi bile stare seveda premale in ker jih na koncu nisem dobila, sem hodila po plaži s veliko premalimi kopalkami Baby Blue je bila pa pridna Lana to noč , mi smo pa danes samo paradirali po bajti sem in tja in od spanca ni bilo nič, se je Lili odločila bojkotirati noč Luana je bila ene 10 dni tok tečna, zelo malo je spala, velik jokala, nič ji ni bilo prav. V ležalniku ni šans, da je bla. Hotla se je nosit, v položaju podiranja kupčka, pa to sem morala stat, ker če bi se vsedla, bi ona začela tulit. Tok je jokala, da sta moja mama in pomislila, da jo kaj boli. Mama je mislila, da jo boli hrbet, ker jo več ne povijam široko , da ima krče,... no jaz sem pomislila na zobke. HB je danes bolje in imam spet cajt za RR. Mi smo tudi imeli to glih malo nazaj, jap pa kak teden je trajalo samo pri meni v naročju, v položaju podiranja kupčka, ko sem se čisto počasi probala vsest, je vreščala in včasih se je zraven prav histerično drla, če slučajno ni bila steklenička isto sekundo pogreta ali pa si jaz nisem uspela pravočasno odpet nederčka in potem ne grede na to, da je bila ful lačna je protestirala celo kako uro . No, očitno je to neko obdobje, ki je HB po kakem tednu minilo. Pupček no, zdej ko je tudi pri nas lepo vreme, bi se pa vi2 lahko dobile na kaki kavi, kaj praviš? Nama ne bo potrebno nikamor daleč hodit