|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
20.6.2005 21:39:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Bodoče tašče ne morem več videt!!!
20.6.2005 21:52:38   
lenika
Jaz mislim, da moraš z svojim fantom razčistit glede tega posojanja denarja. Naj ji drugič reče, da ga nima za posodit, ker pač opremljata stanovanje in pričakujeta otroka in še za sebe nimata dovolj.
Naj torej z njo uredi nalep način. Res pa je, da si tega nikakor ne morem predstavljat, ker se nama nikoli še niti približno ni zgodilo kaj podobnega.
Upam, da čim prej uredite.
LP!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.6.2005 21:54:46   
ursk@
Sem prebrala do konca in moram ti povedat, da se mi resnično smiliš. Vendar punca glavo pokonci. Določene stvari ti naj gredo čez eno uho noter čez drugo pa takoj ven. Dobesedno presliši zadeve. Z partnerjem pa se resno pogovori. Priti mora do spoznanja, da zdaj ni več mama njegova družina temveč ti in vajin sonček. Malo pa te tudi hormoni dajejo, vendar je to razumljivo. Glede denarja pa vzemi vajeti v svoje roke, če ne zna on gospodariti.
Drži se in veliko sreče.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
20.6.2005 21:55:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4
20.6.2005 22:01:22   
Misek
Problem pri posojanju denarja ni tvoja tasca, ki vprasa, temvec tvoj dragi, ki ji posodi ne glede na potrebe zene in otroka. Ne vem zakaj se jezis na tasco, a za dragega najdes opravicilo. Saj je on tisti, ki ve koliko imate in koliko potrebujete.
Nezadovoljstvo zaradi postopka tvojega dragega, reflektiras na njegovo mamo, ker ti je tako lazje. Lazje je ce je nekdo drug kriv.
Vem da ti ni lahko, vendar magicne formule ni. Sicer pa ce se zadeva ponavlja, zakaj prvo ne porabita denar na njegovem racunu? Zakaj ti na svojem ne pustis denar za racune in nujne potrebscine?
Imas pa prav, da to morata onadva resit. Oziroma to mora tvoj dragi resit, ce hoce in ce zmore. V vsakem primeru ni ti lahko. Nikoli ni lahko z moskimi, ki ne vedo ali spadajo k mami ali k zeni.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
20.6.2005 22:02:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
20.6.2005 22:06:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 7
20.6.2005 22:18:00   
Misek
Ma na tvojem mestu bi jaz lepo vsak dan dvignila maksimalno z njegovega racuna kar na bankomatu dokler ne bi bil racun povsem prazen, ko bi me pa vprasal kje je denar bi mu razlozila da sem posodila ocetu, pa teti, pa bratu.... tko da denarja ni. Ko bi se spomnil da je na mojem racunu denar, bi se zacela jokati, da mora razumeti , da moras svoji mami posodit, saj on to najboljse ve, kako je tezko reci mami ne za denar.... Pa tako se naslednji mesec..... dokler ga pamet ne sreca, saj ni samo on tisti , ki ima pravico posojati svojcem denar... Lahko ga tudi spomnis, da je njegova mama obljubila, da bo vrnila sposojeno in da boste od tega lahko kupili hrano, pa toalet papir..... Kdor ne more razumeti z besedo, razume s primerom :)

Neposredna povezava do sporočila: 8
20.6.2005 22:18:38   
Naty*Taja
Boga, boga!Ti pa maš enga maminga sinčka, a ne?
Veš kaj, kr postavi ga pred dejstvo, naj se odloči: mama ali družina, ker drugače boš imela takole žurko celo življenje!Sej vem , da se to kruto sliši, ampak s takimi ne gre drugače. (izkušnje pač)
Kar se pa denarja tiče - če ne bo nehal s takim glupim ravnanjem pa imejta ločen denar in stroške. Potem pa naj živi s tistim, kar mu bo ostalo, ko bo mamici posodil. (Če je to seveda mogoče)
Sory me je mal zaneslo, ker me take mevže takkk razjezijo.
Vso srečo in pošlihtaj si situacijo, tak da bo tebi najbolje, drugače bo še tvoja pikica kasneje trpela zaradi napetih odnosov.
Imej se kljub vsemu lepo.

Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
20.6.2005 22:26:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 10
20.6.2005 22:50:44   
Gina
Kaj pa vem, meni se ostalo sploh ne zdi tako grozno. Pač ima svoje fore. Najbrž boš čez leta to drugače gledala. No, kar se denarja tiče, so ti pa že punce povedale...mora pa tvoj sam pri sebi razčistit, nič drugega ne pomaga.

Neposredna povezava do sporočila: 11
20.6.2005 23:23:17   
pasteta
kaj že vsi spite,kaj kje čvekate jaz sem za en čvek sicer sem med vami frišna pa nič za to

Neposredna povezava do sporočila: 12
20.6.2005 23:28:42   
Anonimen
Čveke so na Naš vsakdan - tle so sam resne teme:)-:)-:)-:)-. Se hecam.

Tašče so resna tema - vsaj moja je bila:ups:

Neposredna povezava do sporočila: 13
21.6.2005 8:24:07   
Anonimen

Bi bilo fajn odpreti poseben forum o tascah.. :)-:)-

Laj Gina.. tukaj v teh zgodbah o tascah se fajn vidi kako starsi lastninijo otroke.. Nikakor ne morejo sprejeti, da ima zdj njihov sin drugo zensko.. in da se morajo odmaknit v tej vlogi, kot so jo prej imele.. in da je zdaj njihova vloga drugacna.. Ampak zenski EGO je taksen, da se jim zdi, da one najbolje skrbijo za nekoga.. in da bo vse narobem ce se odmaknejo..
Ni kej hudo drugacen EGO od moskega..
(To se nanasa tudi na tisto temo kako bi reagirale.. )
:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 14
21.6.2005 8:33:59   
dory
Vse zadeve vezane na tasco so zelo delikatno in jih je treba tako tudi vzeti...najprej se pogovori s tvojim dragim in potem radikalno ukrepat...ce ne bosta zdej kaj naredila,bo potem,ko bo otrok se slabse...sej vsaka mama tvoja ali njegova rata ful pametna,je pa na vama kolk bosta dopustila...

In ne pretiravas..tole kar se tebi dogaja je pa res mal prevec...in hudo je met maminga sincka,ki ga ne izpusti in svojega okrilja...

Torej radikalno ukprepat se preden bo otrocek

Neposredna povezava do sporočila: 15
21.6.2005 9:00:11   
Gina
Ja, to se pa absolutno strinjam, tjazy. Meni se to zdi malo hecno, da se kdo takole pusti. Ampak če ona ne bi vzela vsega tako zares, kar se nje tiče, bi bil taščin ego pomirjen, ker bi jo ona (ki to piše) v svoji duši skenslala. Pač ne bi mogla tašča nanjo vplivat. Jaz nimam ravno zato nikoli nobenih problemov z lastninjenjem - mislim, da bi kdo mene, ker si tega ne pustim. To se ne zgodi zaradi kreganja, ampak zaradi mojega dojemanja tega v moji glavi in posledično reagiranja na to.

Kar se tiče njenega :love: pa je problem, ker ona ne more njemu v glavo nekaj vcepit, dokler se on sam ne prepriča, da je tisto prav. Moja tašča je zelo posestniška že po naravi. Pa še sina edinca ima, pa celo življenje sta bila sama, brez očeta oz. moža. Ampak tukaj je pa moj vedno takoj naredil črto, kje se pri njemu neha. To mora moški v svoji glavi poštimat, saj pravim.9nebesa

Neposredna povezava do sporočila: 16
21.6.2005 9:25:23   
Anonimen

Ja.. ko neka zenska vzame moskega.. si mora samo na eno vprasanje odgovorit.
Kaksen odnos ima ta moski s svojo mamo.. Ker taksnega bo imel z njo..
To je samo nadaljevanje.. in moski se bi moral vprasati.. kaksen odnos ima njegova :love: s svojim ocetom..
In potem je zelo preprosto vedeti, kaksna bo ta veza..
:kuza:

Neposredna povezava do sporočila: 17
21.6.2005 9:45:51   
Anonimen
E Tjazy, tu pa se čisto strinjam z tabo.Velja pa tudi tista, da si pred poroko dobro oglej svojo taščo, ker bo tvoja žena čez 20 let ista:)-.
Tudi jaz imam žal podobno taščo in :love: ki je njen sinček edinček.Najprej sva pri njih doma živela en tri leta, sicer z ločenimi vhodi, ampak je moral:love: obvezno takoj ko je prišel domov k mami (ga je že na vratih čakala) in povedati kako je bilo in seveda ga je morala nahranit...jaz pa sem ga klicala na gsm, če bi morda prišel še mene kaj pogledat glede na to, da vidim avto na dvorišču in da ga večerja čaka na mizi.Ampak če ni prišel takoj k njej je potegnila takoj nos.In kako sem rešila zadevo?Najprej sem se jaz odselila v najemniško stanovanje, čez 6 mesecev pa je še :love: sledil.Od tega je minilo že nekaj let in sčasoma se je situacija umirila, :love: gre k mami samo še ko je nujno potrebno in tudi ona se je umirila, ker vidi, da ni več ona glavna violina in da stvari funkcionirajo tudi brez njenega nadzora.
Kar pa se posojanja denarja tiče pa naj jo tvoj :love: še preden ona začne jamrat da naj ji posodi začne sam jamrat koliko izdatkov ste imeli tisti mesec in da si boste morali najverjetneje kje izposodit itd.Tako bo že vnaprej videla da ne bo nič iz tega in bo raje tiho, da nebi morala slučajno še ona kaj prispevati.Samo prehiteti jo mora z jamranjem, da ne bo zgledalo da ji noče posodit in so to izgovori.Smo včasih kar malo žleht, a ne?

Srček

Neposredna povezava do sporočila: 18
21.6.2005 11:02:24   
Anonimen

Sej midva s tasco sva tudi vcasih kot :kuza: in :muca:

Samo jaz uzivam v besednih igrah z njo.. ona pa pizdi..

Smo se vceraj spomnili, da gremo jutri na morje.. za par dni.. in to jim ne gre v racun, kako tako na hitro.. in kako bo to FLIP prezivel, ko je se majhen.. in ce bomo imeli mobitel s seboj, da nas bo lahko kaj poklicala.. Pa smo rekli, da nikoli ne vzamemo mobitelov na morje ali pa na izlet.. in tudi tokrat bo tako.. ker to je samo ena brezvezna skrb in strosek vec..
Ce si ima kaj za povedat si itak lahko mentalno v mislih poves.. nemesto brezveznega nakladanja kako sonce sije.. in kako je vroce.. pa je boljsi seks.. :)-:)-
Enkrat je rekla, da smo ji cist t'zadn zivc ze ven potegnili.. Torej zivcev vec nima..
Samo to ji je moja :love: ze prej, ko je bila v srednji soli zivce ven vlekla.

Jojjj.. smo pa mi uspesno enim dopust pokvaril.. ampak smo se tko trudili, da bi bili pridni in jih ne bi ovirali.. :)-:)-:)-

Gremo mi v en apratma.. ki je imel full veliko skupno teraso.. se z enim drugim apartmajem, kjer so bili tudi eni slovenci.. in ta dva apratmaja sta imela skupni hladilnik.. To je bila pa tezava.. sicer za nas ne.. :)-:)-
Mi pridemo.. gazda mi pove kam naj parkiram.. in jaz tam parkiram in ok.. Samo ni bila prevec senca.. pa mi ni bilo vsec.. ampak drugje ni bilo prostora.. potem mi da kljuc.. in gre z namo gor.. odklenem.. vzamem ven kljuc.. ga nekam dam.. in od takrat naprej, kljuca vec nismo nasli. 14 dni smo po malem kljuc iskali, pa ga nismo nasli.. Ziher pa je bil nikje v apartmaju. in na koncu ko smo sli domov.. se lepo poslovimo.. vse fajn.. in on caka, da mu damo kljuc.. pa mi neki mencamo, pa se se kar poslavljamo.. potem pa recemo.. da imamo samo se en manjsi problem.. in povemo, da ni kljuca.. in on.. zacne od kdja ni kljuca.. in recem od prvega dne.. in on zakaj mi nismo to prej povedali, pa bi naredil druzga.. kaj naj zdaj da drugim gostom.. No pol sem mu predlagal, da lahko pocakam goste.. in jim jaz povem, da sem kljuc zgubu.. pol smo se malo smejali.. in bilo vse fajn..

V glavem.. smo se mi full razveselili slovencev.. in se spoznali.. in se eno puncko so imeli.. eno leto starejso, kot je bila nasa.. in ker mi nismo imeli kjluca.. smo spali kar pri odprtih vratih, ker je bilo vroce ko svina.. in jasno smo spali goli.. in to je pocasi paralo ze zelo nacete zivce tem slovencem.. Sej on je bil se kar cool.. ona pa prava zivcna razvalina.. Enkrat je zjutraj sla mimo.. mi lepo pancamo. ona pa tko zaloputne nasa vrata, da se je cela bajta stresla.. Pa dobro.. sej je itak bil ze cas za vstat..
in Michelle nam, je vsako jutro usla na teraso in tolkla ob sestih zjutraj po njihovih vratih in klicala tisto puncko. "IME.. a se spis?" Dokler je ni zbudila.. POtem smo komaj dopovedali Michelle da naj tega ne pocne..

Joj.. ta je bil mocna... prab kruta.. Oni so imeli avto pod eno veliko figo.. in enkrat nekam grejo.. in mi tudi.. in pridemo prej kot oni in jaz parkiram pod to figo.. in je ona neki pizdila potihom.. ker je zdja njihov avto bil na soncu.. on pa jo je miril.. In potem so cakali, da mi nekam gremo z avto.. pa smo skoz s kolesom se furali.. pol pa predzadnji dan le nekam gremo.. in sem vedel, da bo njihov avto takoj pod figo.. in res je bil.. ampak ok..
In tisti vecer je bilo tako neurje.. da ga jaz se nikoli nisem dozivel.. in se je tista figa podrla.. seveda jim je fill odrgnilo avto.. Takrat sem milslil, da bo ona rabila prisilni jopic.. Je zahtevala od gazde, da jim mi placomo skodo, ker smo imeli mi avto skoz tam parkiran.. :zmeden: Jaz pa pravim, da moj avto je cel.. zaka bi jaz placal skodo?? :zmeden::zmeden: Pa pravi, da zato ,ker sem do vceraj imel jaz avto tam parkiran.. :zmeden: Se danes ne razumem tega..

Eno jutru.. Michelle iz skupnega hladilnika prinese meni na mizo na teraso.. eno klobaso in maha z njo in krici... "tole bom jedla.. " Jaz gledam.. oni troti pa zajtrkujejo in gledajo to klobaso.. in meni res ni bilo cist jasno od kje ta klobasa, ker se ne spomnim, da bi imeli klobaso.. ampak ok.. jo je mogoce moja :love: pretihotapila s seboj.. in to lepo narezem.. in oni me vedno bolj grdo gledajo.. in pride moja :love: in gleda tole.. Michelle zacne jesti in :love: vprasa.. "Kje pa si dobil to klobaso?" 8):zmeden: Takrat mi je kapnilo.. in se spogledamo s tistimi in se full opravicim in vprasam, ce jim kupim novo.. ali bo ta se dobra? On je rekel, naj kar pojemo.. pa jasno nismo,. ker je ona dva cigareta na enkrat prizgala.. in odvihrala v apartma.. Lahko bi jo pa skupaj pojeli.. pa bi midva pol castila kosilo.. ali pa vecerjo..:zmeden:

En dan se zjutraj zbudimo.. in gremo drugam na plazo.. za cel dan.. in spakiramo hladilno torbo.. in moja :love: zmece v hladilno torbo vse hladilne zepke.. in gremo. Pridemo zvecer nazaj.. oni sedejo na terasi.. ona kadi ze tri cigarete naenkrat.. in tko grdo gleda, kot se nikoli.. Se mi je zdelo, da hocejo neki vprasat.. ampak ni bilo glasu. Potem pa pride Michelle na teraso.. in na riti drzi en hladilni zepek.. ker jo je malo peklo.. in pol jim je pa prekipelo.. in pride ta tip in vprasa, ce smo mi slucajno po pomoti vzeli njihove zepke.. :ups: :zmeden: in ugotovimo, da smo jih.. in se spet opravicimo.. pa to.. ampak.. grozno..

Enkrat pijemo zvecer vodo.. ki jo je Michelle prinesla iz hladilnika.. in :ups: ugotovimo, da smo spili njihovo vodo.. pismo.. jaz hocem hitro tect v trgovino po novo vodo, da oni ne bi opazili ampak prepozno.. Smo jih ze videli, ko korakajo verjetno zejni proti apartmaju..
In hitro na pipo.. natocimo vodo v plastenko in nazaj v hladilnik.. ;)
Oni pridejo.. se odzejajo.. in vsi smo bili spet srecni..

Potem pa pridemo domov.. in razpakiramo cunje.. in jaz v zepu mojih hlac, najdem kljuc :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

To verjetno ne pase v to temo.. ampak gremo ravno jutri na :morje:.. in :)-:)-:)-:)-

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO! *** Tjazy

Neposredna povezava do sporočila: 19
21.6.2005 11:08:52   
Gina
:)-:)-:)- o, zdaj sem se pa do solz nasmejala:)-:)-:)- in ti praviš, da si za komuno...zdaj mi je jasno zakaj.....ni slaba varianta, prav res:)-:)-:)-

Uživajte na morju!:)

Neposredna povezava do sporočila: 20
21.6.2005 11:17:14   
Anonimen

Ja vidis.. ce bi bili komuna.. ne bi bilo nobene tezave.. :)-:)-

Hvala.. bomo probali.. Ampak se ze obetajo tezave.. Namrec nas :duda: FLIP se nima osebne.. A gremo lahko z rojstnim listom cez mejo??? Kdo ve?

Zdaj sem klical od poncija do pilata, da naj pospeseno naredijo tisto osebno.. pa neki obljubljajo.. ampak niso cist prepricani, ce bo slo.. :( Samo bo slo.. vem da to zmorejo.. :)

Neposredna povezava do sporočila: 21
21.6.2005 11:28:27   
Gina
Kaj pa če pokličeš na kakšen mejni prehod, najboljše na tistega, čez katerega boste šli?

Neposredna povezava do sporočila: 22
21.6.2005 11:43:05   
Anonimen
Sej bom.. ce ne bo osebne..

Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
21.6.2005 11:55:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 24
21.6.2005 12:02:16   
Anonimen

Bodi ji hvalezna.. ker tvojega dragija uci, da se bo nekoc konco naucil reci "NE".. kadar bo taksna situacija, da bo pac NE!
Mnogi tega ne obvladajo..

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Sokovi
Pixicom

Kateri sadni sok najraje pije vaš otrok?

Otroški sokovi Dana (18%)

Pingo (55%)

Rauch (18%)

Capri-Sonne (0%)

Maraska (0%)

Lumpi (9%)

Število vseh glasov: 22

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!