Anonimen
|
Sej midva s tasco sva tudi vcasih kot :kuza: in :muca: Samo jaz uzivam v besednih igrah z njo.. ona pa pizdi.. Smo se vceraj spomnili, da gremo jutri na morje.. za par dni.. in to jim ne gre v racun, kako tako na hitro.. in kako bo to FLIP prezivel, ko je se majhen.. in ce bomo imeli mobitel s seboj, da nas bo lahko kaj poklicala.. Pa smo rekli, da nikoli ne vzamemo mobitelov na morje ali pa na izlet.. in tudi tokrat bo tako.. ker to je samo ena brezvezna skrb in strosek vec.. Ce si ima kaj za povedat si itak lahko mentalno v mislih poves.. nemesto brezveznega nakladanja kako sonce sije.. in kako je vroce.. pa je boljsi seks.. :)-:)- Enkrat je rekla, da smo ji cist t'zadn zivc ze ven potegnili.. Torej zivcev vec nima.. Samo to ji je moja :love: ze prej, ko je bila v srednji soli zivce ven vlekla. Jojjj.. smo pa mi uspesno enim dopust pokvaril.. ampak smo se tko trudili, da bi bili pridni in jih ne bi ovirali.. :)-:)-:)- Gremo mi v en apratma.. ki je imel full veliko skupno teraso.. se z enim drugim apartmajem, kjer so bili tudi eni slovenci.. in ta dva apratmaja sta imela skupni hladilnik.. To je bila pa tezava.. sicer za nas ne.. :)-:)- Mi pridemo.. gazda mi pove kam naj parkiram.. in jaz tam parkiram in ok.. Samo ni bila prevec senca.. pa mi ni bilo vsec.. ampak drugje ni bilo prostora.. potem mi da kljuc.. in gre z namo gor.. odklenem.. vzamem ven kljuc.. ga nekam dam.. in od takrat naprej, kljuca vec nismo nasli. 14 dni smo po malem kljuc iskali, pa ga nismo nasli.. Ziher pa je bil nikje v apartmaju. in na koncu ko smo sli domov.. se lepo poslovimo.. vse fajn.. in on caka, da mu damo kljuc.. pa mi neki mencamo, pa se se kar poslavljamo.. potem pa recemo.. da imamo samo se en manjsi problem.. in povemo, da ni kljuca.. in on.. zacne od kdja ni kljuca.. in recem od prvega dne.. in on zakaj mi nismo to prej povedali, pa bi naredil druzga.. kaj naj zdaj da drugim gostom.. No pol sem mu predlagal, da lahko pocakam goste.. in jim jaz povem, da sem kljuc zgubu.. pol smo se malo smejali.. in bilo vse fajn.. V glavem.. smo se mi full razveselili slovencev.. in se spoznali.. in se eno puncko so imeli.. eno leto starejso, kot je bila nasa.. in ker mi nismo imeli kjluca.. smo spali kar pri odprtih vratih, ker je bilo vroce ko svina.. in jasno smo spali goli.. in to je pocasi paralo ze zelo nacete zivce tem slovencem.. Sej on je bil se kar cool.. ona pa prava zivcna razvalina.. Enkrat je zjutraj sla mimo.. mi lepo pancamo. ona pa tko zaloputne nasa vrata, da se je cela bajta stresla.. Pa dobro.. sej je itak bil ze cas za vstat.. in Michelle nam, je vsako jutro usla na teraso in tolkla ob sestih zjutraj po njihovih vratih in klicala tisto puncko. "IME.. a se spis?" Dokler je ni zbudila.. POtem smo komaj dopovedali Michelle da naj tega ne pocne.. Joj.. ta je bil mocna... prab kruta.. Oni so imeli avto pod eno veliko figo.. in enkrat nekam grejo.. in mi tudi.. in pridemo prej kot oni in jaz parkiram pod to figo.. in je ona neki pizdila potihom.. ker je zdja njihov avto bil na soncu.. on pa jo je miril.. In potem so cakali, da mi nekam gremo z avto.. pa smo skoz s kolesom se furali.. pol pa predzadnji dan le nekam gremo.. in sem vedel, da bo njihov avto takoj pod figo.. in res je bil.. ampak ok.. In tisti vecer je bilo tako neurje.. da ga jaz se nikoli nisem dozivel.. in se je tista figa podrla.. seveda jim je fill odrgnilo avto.. Takrat sem milslil, da bo ona rabila prisilni jopic.. Je zahtevala od gazde, da jim mi placomo skodo, ker smo imeli mi avto skoz tam parkiran.. :zmeden: Jaz pa pravim, da moj avto je cel.. zaka bi jaz placal skodo?? :zmeden::zmeden: Pa pravi, da zato ,ker sem do vceraj imel jaz avto tam parkiran.. :zmeden: Se danes ne razumem tega.. Eno jutru.. Michelle iz skupnega hladilnika prinese meni na mizo na teraso.. eno klobaso in maha z njo in krici... "tole bom jedla.. " Jaz gledam.. oni troti pa zajtrkujejo in gledajo to klobaso.. in meni res ni bilo cist jasno od kje ta klobasa, ker se ne spomnim, da bi imeli klobaso.. ampak ok.. jo je mogoce moja :love: pretihotapila s seboj.. in to lepo narezem.. in oni me vedno bolj grdo gledajo.. in pride moja :love: in gleda tole.. Michelle zacne jesti in :love: vprasa.. "Kje pa si dobil to klobaso?" 8):zmeden: Takrat mi je kapnilo.. in se spogledamo s tistimi in se full opravicim in vprasam, ce jim kupim novo.. ali bo ta se dobra? On je rekel, naj kar pojemo.. pa jasno nismo,. ker je ona dva cigareta na enkrat prizgala.. in odvihrala v apartma.. Lahko bi jo pa skupaj pojeli.. pa bi midva pol castila kosilo.. ali pa vecerjo..:zmeden: En dan se zjutraj zbudimo.. in gremo drugam na plazo.. za cel dan.. in spakiramo hladilno torbo.. in moja :love: zmece v hladilno torbo vse hladilne zepke.. in gremo. Pridemo zvecer nazaj.. oni sedejo na terasi.. ona kadi ze tri cigarete naenkrat.. in tko grdo gleda, kot se nikoli.. Se mi je zdelo, da hocejo neki vprasat.. ampak ni bilo glasu. Potem pa pride Michelle na teraso.. in na riti drzi en hladilni zepek.. ker jo je malo peklo.. in pol jim je pa prekipelo.. in pride ta tip in vprasa, ce smo mi slucajno po pomoti vzeli njihove zepke.. :ups: :zmeden: in ugotovimo, da smo jih.. in se spet opravicimo.. pa to.. ampak.. grozno.. Enkrat pijemo zvecer vodo.. ki jo je Michelle prinesla iz hladilnika.. in :ups: ugotovimo, da smo spili njihovo vodo.. pismo.. jaz hocem hitro tect v trgovino po novo vodo, da oni ne bi opazili ampak prepozno.. Smo jih ze videli, ko korakajo verjetno zejni proti apartmaju.. In hitro na pipo.. natocimo vodo v plastenko in nazaj v hladilnik.. ;) Oni pridejo.. se odzejajo.. in vsi smo bili spet srecni.. Potem pa pridemo domov.. in razpakiramo cunje.. in jaz v zepu mojih hlac, najdem kljuc :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden: To verjetno ne pase v to temo.. ampak gremo ravno jutri na :morje:.. in :)-:)-:)-:)- *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO! *** Tjazy
|