hel32
|
Dan Evo na siz posvetovalnice, cepljen ni bil, ker niso dobili cepiva še, kao! Sva naročena za 11.12. Jutri pa UZ kolkov!!! Mere:TEža:7000gr , Obseg glave42 cm, dolžina65 cm Ubožec s eje tako razjokal, da sem ga komaj oblekla, mu je P ful potegnila kožico na lulčku, sicer jaz mu, ampak tak pa ne ,malo sva bila sicer kregana, da se je preveč zredil, ampak ni panike+1,5 kg!!!!!!! Verjetno rabi toliko in nič ni komplicirala,HB! Zdaj pa se je napacal in spančka, jaz sem imela zamrznjeno sarmo jo semo talim, zraven pa pire krompir, in kosilo bo tu, lahko pa zdaj klofam tu Ste tolk naklofale da ne vem, kje začet, kolk se spomnem Glede izsiljevanja: Tam nekje do 6-7 mesecev otrok še ne ve kaj je to, potem, pa, ko se možgani razvijejo do te stopnje, da dojemajo. Meni je Tjaša 1x nardila sceno v trgovini, se je vrgla na tla in z vsemi 4 krilila, kot nora, sem jo kr tam sredi po riti 1x, in od takrat več ni nikoli. Jaz sem kot otrok bila dokaj nezahtevna, sem pa bila vedno lačna, ko smo prišli kam na obisk , tak, da me je mama vedno prej nafutrala, ko smo kam šli,Požeruh jaz, Glede cartanja, Ja včasih so otroka dali v košaro in je tam bil do naslednjega hranjenja, pa je jokal al spal, pač niso nosli jih in se tolk ukvarjali z njimi, kot se mi, včasih so bili mnenja, da je otrok do 5 leta neumen, in to je še zdaj močno prisotno pri starejših ljudeh, češ, kolk jih nosite, otrok mora bit v korpu in dušo spustit id joka, So bili ljudje kruti, zato pa je bilo tolko pruhov, od napenjanja, naš se sploh ne sme zajokat, ga že moj nosi, prej pa je bil čist drugega mnenja, sem rekla, naj počaka da rodim, bo potem pameten, ja je že tak, da so vedno tisti pametni, ko nimajo pojma o otrocih, in so še brez svojih!! Jaz ga caram 100%, ker tako hitro zrastejo in jim je nerodno, Tjaša se že noče cartat več, pa pri njej je še malo psihe, ker jo je stara(tašča bivša) meni stran jemala, češ, da ne znam z otrokom, pa sem vzgojitelčjica, sicer sem šolo nardila pred 4 leti, tak, da je znanje še sveže, in takrat sem Tjašo že imela, je bila v 2 razrdu, pa sme prav vesela, da sem se odločila za šolo, ker pač moj bivši ni hotel več otrok in sem si s tem potešila željo po otrocih, no zdaj pa imam šolo in moškega, ki hoče veliko otrok sem prava srečka! Glede fraj cajta, ma jaz ga nimam, tu blizu nimam koga, da bi mi pazu, Tjaša je še premala, taj da od poroda nisva bila sama še kje, kr v bajti čepim, sem pa rekla, da bo si en popoldan vzela in šla na masažo, ker me uber boli hrbet in lopatice. Go-ta in kaj ta tvoja lakota pomeni- drugo stanje!!! Ja jaz teoretično že lahk zanosim, sam sva se odločila ko bo Lukas star 8-9 mesecev začnema delat, če bo pa se primlo pa prej, sam da reprodukcija teče je moj čist navdušen nad Lukaso, ker je tako LUŠKAN, in češ, da on dela same lepe otroke, opa,....FANTE!!!! JA PA JA; saj ne ve al bo naslednji fant, ali ne,..... kr neki!!! Madonca sem naklofalaa, grem še mal počivat, do 15tih!