metuljcek321
|
Hej, so-menstrualčice ... al kako se po novem imenujemo julijke? ... počasi si že kar podobne postajamo - kot stari zakonci - he, he. Ste v redu? Mala zakomirala, spi kot bomba potem do ene 7-ih every day - we LOVE it V vrtcu je bilo baje prijetno, spet so se na veliko igrali in uživali. Ah, blagor tamaučkom. V šoli dogaja na polno - december je vedno en mal odštekan, ker se mešajo redne obveznosti z raznimi prazničnimi rečmi - pojutrišnjem je novoletni bazar & je blo ulala dela (finiširanja) prelepih voščilnic in milijon simpatičnih darilc, ki se bodo prodajala, zaslužek pa bo šel v dobrodelne namene - za štipendijo sijakom in študentom naše občine - tisitm, ki so slabše situirani. Upam, da prodamo čim več. Držim pesti ... Jaz imam v petek celodnevni seminar - in se grem mal izobraževat - Oxford Center vsako leto organizira predavanja, promocije raznih novosti, itd. Nisem bila že nekaj let zaradi bolniške in porodniške but I'm back now Bo pasalo nekaj druženja in srkanja novih informacij. Ouje! flower, lep pozdrav tvoji rdeči puščici, pa bravo malečku za izjemno hitro & uspešno navajanje na vrtec. Lan je dečko in pol lejla, bejbi bo 1, 2, 3, tukaj. Jaz pravim, da bo kozoroginja nenaspani otročki/starši Almera, kako se je potem razpletel današnji dan? Se je obrnil na bolje? I hope so. glavobol - aha, danes je bil THE day za to nadlogo - tud name se je spravila, pa sem jo uspešno skinila z Nalgesinom - buahaha, I got you, babe džanika - juhej z lepo noč - naj se ponovi. rebeca, kdaj šibata tamaučka back to kindergarten? Verjetno naslednji teden, kajne? Upam, da dobro zaštartata, pikeca mala. Kakšno je sicer zdaj stanje na vašem koncu glede nove gripe? So ljudje kaj panični al kakpno je stanje? Majuška, 2 leti v stanovanju Tretje obletnice pa najbrž ne boste več zažurirali tukaj, kajne? Kdaj misliš, da bi znali biti v novem stanovanju? zimska, evo, iz dneva v dan je vrtec bolj "in" --> jutri bo pa že zakon, you'll see. Pa bravo za možeka. hruška, do kdaj bo Kali v SG? Berem, da uživa ob mini policah - prava "baba" ... hi, hi. Lovro, kako si kaj, pikec? Berem, da nič kaj dobro ... pocajtaj se hitro, da boš spet poln energije, smeha in veselja. neboglasnica, prideš še kaj na RR al te je začetek decembra čist zabasal? Prileti kaj, te pričakujemo ... nanka, pamet v roke zdaj, da ne bo kaj jokalo čez 9 mesecev Pa superca za odstranjene šive. Tko se dela, mami! IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška tale bo drugi...pa vsekakor ne zadnji...sam vsak bo za nek dogodek v življenju in vsak bo nekaj pomenil Za kakšen specialen dogodek si si izbrala tattoo nr. 2? Nam zaupaš? rebeca, uživaj v medenjakih - še namesto mene lahko zmažeš eno porcijo, meni medenjaki ne sedejo ... enjoy. In 3 kilce si šla dol? A si potem že na ex-teži al kako? Kaj pa inigo, si se kaj poredila nazaj, lubica naša? A tatuji pa tudi tebi majčkeno dišijo? Bi si dala kaj napisat al kaj si razmišljala? E! nimamo ... sem pa vedno rada gledala Extreme Makeover, k je blo na podoben štos - meni je blo najbolj zanimivo gledat, kaj bo ratalo na koncu ... včasih je blo VAU dobro, včasih pa C'MON, brez veze