katy83
|
pozdravljene punce. Vidim, da vas je kar nekaj imelo morfologijo, vsem za vredu opravljene preglede. Nekatere ste tudi izvedele spol. Super. Jaz imam morfologijo čez 6 dni, pa tud upam, da izvem ali je ali . Me zanima, če me občutek vara. IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10 Jaz komaj čakam, da preživim tale zadnji dan in jutri šibam domov Upam, a spremembo prebivališča, da bom že urejala kake papirje za spremembo prebivališča, potem pa še za republiško štipendijo Aprilčica, upam, da vse zrihtaš. Pa si imela štipendijo tudi do zdaj? Ker zna bit kar nekaj težav pri tem. Tudi, če greš na drugo prebivališče, so starši dolžni za tebe skrbet do 26.leta, če si študentka. Ti morajo kao preživnino plačevat. razen seveda, če imajo nizek prihodek. se opravičujem, če sem se vtaknila v to, ampak sem mesec nazaj sama to rihtala, pa sem bila kar razočarana. Štipendijo sem dobila samo zato, ker sem dopolnila 26.let in me starši več niso dolžni preživljat. no, skratka želim ti, da bi vse dobro porihtala. Vsak € pride prav, ne? Tropical - kaj naj rečem? PRIDNA SI s temi seznamčki. pa za tvojga sinčka, da je 1. kakal v kahlico. Saj sem prav razumela, ne? Tesh- upam, da vama čimprej rata stanovanje prodat, da lahko greta čimprej v novo. Malenaa - fajn zapravljaj v Avstriji. Midva sva mislila it naslednji teden, samo ker je zdaj moj dragi v bolniški, verjetno naslednji teden ne bo dobil en dan dopusta. Bo pa dal samo €, pa grem sam z mojo mami. Mamika25 - tudi meni full dlesni krvavijo, si jih umivam s full trdo ščetko, pa z nitko (tak mi je bilo naročeno), pa je malo boljše. Paradontax pa je . no, upam, da sem vse komentirala, kaj sem mislila. Uživajte, se pišemo kaj lp, Katy
|