Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.12.2009 12:28:25
|
|
|
|
ninček1
|
PREGLEDI: DECEMBER 3.12. - rožca26 4.12.-valentinčica30 7.12.-julieb, elaaa, babajči, tajab 8.12.-žirafa 9.12.-zvesta,bipi 10.12.-jada82 11.12.-Lara73+UZ 14.12-valentinčica30, lana08 15.12.-seya, smuki, protina,slomak,cappy96 16.12.- ninček1, lily86 17.12.-aja1, bauky, mucica2, plouse 18.12.-slomak,bmwjka 21.12.-lunca83,vaney 23.12.- niwci, matejka, brcko JANUAR 5.1.- spelch
< Sporočilo je popravil ninček1 -- 2.12.2009 12:35:48 >
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.12.2009 12:29:58
|
|
|
|
Lara73
|
sej če bi bile te pralne plenice cenovno ugodne bi še nekako šlo, tko je pa velika investicija. Potem pa še tok enga dela okol njih. Ne hvala. Če so pamperske res iz samih naravnih materialov, so itak razgradljive. grem kuhat.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.12.2009 12:32:55
|
|
|
|
mucica2
|
tudi jaz držim pesti za twixy in njenega
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.12.2009 12:36:59
|
|
|
|
brcko2
|
Da se javim na FB sem se tudi že podpisala, tako da zdej še kle povem. G pregled je bil OK, danes ga je samo pogledal srček bije, drgač pa imam spet pregled 23.12.2009, takrat pa bo ga izmeril in kolk tehta že. Sem ga vprašala glede cepljenja in je mnemja da stroka pravi CEPITE SE, ampak sem v dilemi zakaj nosečnice lahko od zdravil jemljemo le Lekadol, cepivo pa ni bilo dovolj stestirano, za kakršnekoli posledice na materjo in plod oz. dojenčka. Če se ne sme cepiti malih otrok oz. dojenčkov zakaj potem propagirajo cepljenje nosečnic, ni mi jasno. Sem kar mal žalostna glede vseh nerazjasnjenih prepričanj o nujnem cepljenju. Gotovo je tudi eden izmed razlogov da je to cepivo za našo zdravstveno blagajno velik strošek in se zaradi izgub bojijo (predvidevam) zato tako Miklavčič nabija vsak dan po medijih CEPITE SE!!! Ne vem, zdravniško osebje, določeni ki jih poznam se ni in se tudi ne bo cepilo, ravno zaradi ne dovolj preizkušenega. EDINO KAR LAHKO IN UPAM, DA NAM SEVEDA DOKAJ USPE JE DA SE DRŽIMO STRAN OD RAZNIH NAKUPOVALNIH CENTROV, PA TE RAZNE PRIREDITVE KI BODO ZDEJ. BOMO VSE NADOKNADILI PA DRUGO LETO. Imam eno vprašanje sem ga že zadnje postavila pa nisem dobila odgovora, kaj je s TWIXY???? Prosim za kaj več podatkov. Hvala in uživajte
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.12.2009 12:37:17
|
|
|
|
Kati81
|
Pa kaj je zdaj to? Še Kora?
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.12.2009 12:41:11
|
|
|
|
zvesta
|
Tako, zdaj pa imam vsaj kanček več novičk od Twixy. Ker prej nisem vedela čisto nič več, kot sem vam napisala. Mi je prej pisala en obupan SMS, ki je preveč oseben, da bi vam ga pisala na tablo, sem jo pa v odgovoru poskušala potolažiti in diskretno sme postavila nekaj vprašanj na katerega je odgovorila: Napako ima (otrok) in ji lahko vsak čas neha bit srček, probajo pa popravit preko trebuha, ampak niso uspešni. Celi dan sem priklopljena na naprave in je že 4krat bila zaznana kriza v trebuščku. Nočejo pa sprožit. Igrajo se z mojim in otrokovim življenjem. Pozdravi vse februarke, se jim zahvali v mojem imenu! Z vami mi je vsaj malo lazje.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.12.2009 12:48:28
|
|
|
|
brcko2
|
Ne vem kaj naj rečem ampak držim pesti, da bo z bebo vse OK.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.12.2009 13:10:32
|
|
|
|
mucica2
|
še enkrat upam da bo z obema vse ok
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.12.2009 13:11:43
|
|
|
|
ninček1
|
Za Koro in Twixy! Jaz se tudi nekam čudno počutim, ful mi dol pritiska, pa medenica me tak boli, da se komaj premikam....upam, da mine.....
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.12.2009 13:22:09
|
|
|
|
bili83
|
ola pupe. najprej za koro in twixy. no, jaz sem danes imela pregled (31t 3d) in je vse vredu, samo zelo veliki smo BPD 89 AC 286 FL 66 teža 2250 g glede na oceno (in če bo rojen okoli roka) lahko pričakujemo težo čez 4 kg. jao, le kako bom to spravila iz sebe no, glavno je, da smo zdravi. pikec je obrnjen na glavico in danes sem še pa jaz razločno videla, da je fantek. j g. skomentiral, da ima velika jajčka naslednji pregled imam 4.1.2010. Punce, mislite pozitivno, božajte trebuščke in verjamite v zmago. Saj nam bo uspelo!!! Lep dan vsem
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.12.2009 13:24:20
|
|
|
|
protina
|
Pozdrav! Joj kaj vse to jaz berem.Same neke slabe novice. twixy naj vama pomagajo,da bosta vse ok. prestali. Ne morem si mislit kaj prestajaš. Vsaka beseda je kapljica v morje, ampak dejanja naj bodo uresničena, da se odpravi ta srčna napaka. Joj zdaj me je pa res že malce strah.Sem komaj 28 tednov.Si vedno mislim,ko bom 32 se ne bom več sekirala. Ah tako zamorjeno vreme imamo, da lahko samo pred tv ležiš in kaj dobrega poješ. lp
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.12.2009 13:25:12
|
|
|
|
*dotika*
|
Ajoj, kaj se to dogaja. In točno vem, kako se počutita KOra in Twixy, zato rabita predvsem naše pozitivne misli.
Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.12.2009 13:26:14
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: *dotika* Ajoj, kaj se to dogaja. In točno vem, kako se počutita KOra in Twixy, zato rabita predvsem naše pozitivne misli. dotika, kako si ti? velikokrat pomislim nate...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.12.2009 13:35:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.12.2009 13:52:34
|
|
|
|
Nattasha
|
Navijam Twixy zate in za tvojega malega. Se spomnim na vaju vsak dan in stisnem pesti. Kora - drži se, bodi pridna, lepo leži, ubogaj tečne med. sestre in misli na svojo pikico. Rabiš kake romane? Take ljubezenske za dušo?:))))) Jaz imam alkoholni buzz brez alkohola, sem vesela, da je veseli december, da me noben ne gleda čudno, ko hodim pa mal "zavijem". Je pa res, d amojim vrtoglavicam full pomaga, če se veliko gibam, pa da sem zunaj na hladnem, pa da sem fajn predihana, pa kak črni čaj, ko je res hudo. Ne bi se rada nalivala, čer sem bla že celo nosečnost tok pridna, da sem skoz brezkofeinsko kavico pila. Bom vidla, kaj bo rekla v petek, ko se grem pokazat.
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.12.2009 13:53:07
|
|
|
|
zvesta
|
Punce, ste mi nagnale danes tak strah v kosti, da sem se takoj lotila in vse vaše telefonske iz računalnika prenesla na telefon. Zdaj pa le glejte, da boste sporočale, ko se bo kaj začelo dogajat. Ker vidite, da nas skrbi za vsako posebej od vas. tiste, ki bi pa še želel poslati svoje podatke, pa le dajte.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.12.2009 13:57:36
|
|
|
|
*dotika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: *dotika* Ajoj, kaj se to dogaja. In točno vem, kako se počutita KOra in Twixy, zato rabita predvsem naše pozitivne misli. dotika, kako si ti? velikokrat pomislim nate... Uf, je težak mesec za nama. Ampak se boriva in počasi predalčkava vso to bolečino. Ta teden, potem ko je v nedeljo minil en mesec in sva se z možem res dolgo zadržala na pokopališču in se pogovarjala, sem naredila en velik korak naprej. Res je bila to grozna izkušnja, fajn nama je pomagala knjižica društva Solzice - Prazna zibka srtro srce. Tako sem ugotovila, da so vsi moji občutki povsem normalni. Še prejšnji teden sem bila recimo jezna na cel svet, zakaj se je to zgodilo ravno nama. In za piko na i sem v trgovini srečala punco, ki je isto noseča in sva skupaj hodili na telovadbo za nosečnice. To je bolelo!!! No, ravno danes sem dobila prvo M, pregled pri G imam 4.1.10. Upam na dobre novice in potem čimprejšnji plus. Ja, pa v naslednji nosečnosti mi bodo takoj naredili cerklažo. Lp
Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.12.2009 13:58:47
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: *dotika* IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: *dotika* Ajoj, kaj se to dogaja. In točno vem, kako se počutita KOra in Twixy, zato rabita predvsem naše pozitivne misli. dotika, kako si ti? velikokrat pomislim nate... Uf, je težak mesec za nama. Ampak se boriva in počasi predalčkava vso to bolečino. Ta teden, potem ko je v nedeljo minil en mesec in sva se z možem res dolgo zadržala na pokopališču in se pogovarjala, sem naredila en velik korak naprej. Res je bila to grozna izkušnja, fajn nama je pomagala knjižica društva Solzice - Prazna zibka srtro srce. Tako sem ugotovila, da so vsi moji občutki povsem normalni. Še prejšnji teden sem bila recimo jezna na cel svet, zakaj se je to zgodilo ravno nama. In za piko na i sem v trgovini srečala punco, ki je isto noseča in sva skupaj hodili na telovadbo za nosečnice. To je bolelo!!! No, ravno danes sem dobila prvo M, pregled pri G imam 4.1.10. Upam na dobre novice in potem čimprejšnji plus. Ja, pa v naslednji nosečnosti mi bodo takoj naredili cerklažo. Lp en velik objem zate.... pogumna si!
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.12.2009 14:01:55
|
|
|
|
dskubin
|
Ajoj, kaj se to dogaja. In točno vem, kako se počutita KOra in Twixy, zato rabita predvsem naše pozitivne misli. *dotika* Držim pesti za twixy in pikico, ki pa je verjetno že kar pika, da se izteče vse dobro. Kora33 - počivaj, mislimo nate! Jaz sem bla tudi včeraj na pregledu in je vse OK, spol je še vedno skrivnost, teža pa okoli 1400g. Mene je pa že za 10 kil več , no, upam, da 28, kot v prvo le ne bom nabrala, ker mi od takrat še vedno nekaj viška hodi. Danes pa sem bila na 50 g OGG za cukr, pa upam, da me ne pokličejo glih zdej pred prazniki . No, pa tudi če bom mogla spet na dieto, bom vzela za dobro pa vsaj to, da se mi ne bodo kg tko hitro nabirali - tko je blo vsaj tadrugič, sem imela na koncu le +13. Naslednji pregled pa imam 22.12., kar hitro, ker sem zdej vidla G po skor 2h mesecih.
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.12.2009 14:05:19
|
|
|
|
zvesta
|
dskubin a ti si že nazaj z dopusta?
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.12.2009 14:07:17
|
|
|
|
vaney
|
Joj, saj sploh ne vem, kaj naj pišem...same slabe novice twixy, vse močno močno stiskamo pesti in upamo, da se bo dobro izteklo...mora se... kora, drži se in pridno počivaj, držimo pesti tudi za tebe zvesta, kaj pa je s koro, da je pristala v bolnici? Je kaj napisala? dotika, ostanita močna in se pogovarjajta, vidim, da vama pogovor pomaga in da si stojita ob strani, pa vama je vsaj malo lažje, le tako naprej, saj bo...pa držim pesti za čimprejšnji plusek Drugače je pa res težak dan, mi nismo ponoči (že 2.noč) spali nič od nič, zgleda, da je Anžeta luna ali ščip ali kaj je že danes dajalo in se ne spomnim, kdaj je nazadnje tako slabo spal ponoči, res ne (no, edino, ko je bolan). Upam, da bo danes boljše...
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.12.2009 14:09:06
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: vaney zvesta, kaj pa je s koro, da je pristala v bolnici? Je kaj napisala? vaney, nič ne vem.. to je s telefonom sporočila na FB, njene številke pa nimam, da bi povprašala za kaj več...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.12.2009 14:29:07
|
|
|
|
mucica2
|
kora držim pesti zate, da bo vse ok in da boš čimprej doma dotika ostani pogumna in močna še naprej
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.12.2009 14:29:47
|
|
|
|
valentinčica30
|
Kaj ni nekaj postov nazaj napisala, da bo šla v P, pa da bo dobila inekcije za pljučka al se motim
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 2.12.2009 14:52:13
|
|
|
|
dskubin
|
dskubin a ti si že nazaj z dopusta Ja, mater, je šel hitro ta mesec mimo . Sem že veselo v službi, od 5 ure zjutraj, pol na glukoznem testu, pa spet v službi, pa po tamalga v vrtec in na kosilo, zdej grem pa nazaj sestankovat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Česa očetje ne bi smeli nikoli reči? Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......