|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December 2009 IVF/ICSI
2.12.2009 6:36:36   
womanpolice
Dobro jutro punce!

Sm zgodnja ane.. Letim namreč v Ljubljano, kjer se bo po šestih letih končno po vsej verjetnosti končala obravnava za mojo poškodbo. Upam, da bo vse ok... sem že tolk nervozna...

Nadalje želim čestitati novim nosečkam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Hkrati pa držim močno pesti za trepetalke! Glede na to, da je bil november uspešen dobrih šestdeset odstotkov, verjamem, da bo mesec december, ki je tako poseben mesec, tudi tako uspešen ali pa še bolj.

GIGI... Včeraj sm preko telefona spremljala na RR. Ko sm videla tvoj testek sm priletela do mojega vsa nasmejana in zavpila KONČNOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, TOOOOOOOOOOOOOOOOO... Pa me gleda... začudeno... že mislil, da kaj pri nam....user posted image jst pa rečem; žižika je nosečaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, toooooooo mi delaaaaaaaaaaaaaaaaj. Res upam, da se vse lepo odvije. Full ti privoščim!!!

KAJŠICA in BarbiG (če se ne motim)... iskrene čestitke za lepo beto... mogoče pa bodo dvojčki dvojčki dvojčki user posted image user posted image user posted image user posted image

Vem, da sm bolj mal tle gor ampak ne mislit, da sm vas pozabila. Verjemite, da velikokrat tudi med službo predvsem v nočni pokukam na RR in berem vaše dobre novičke in se veselim z vami. Sicer me sodelavci potem mal čudno gledajo user posted image user posted image user posted image Ampak dejstvo je, da smo na naši postaji zadnje čase skoz v službi; skoraj nismo prosti po dva dni skupaj, ker je nas premalo. Domov hodim še sam spat in user posted image user posted image user posted image user posted image .. da ne govorim za magisterij, sploh ni časa da bi se učila vsaj za en izpit in že dva sta mimo... kriza... No, upam, da sedaj, ko decembra dobimo nove policiste, da bo boljše...

Bliža se 17. december, dan ko imava ponovni posvet in spermiogram. Komaj čakam, saj moj (in tud jst, da ne bo pomoteuser posted image ) tko pridno je vitaminčke in upam, da bo ta Profertil naredil čudeže.

Drgač pa moj full upa, čeprav ne verjame v čudeže, upa, da se je tokrat zgodil. Namreč user posted image mi zamuja 5 dni in tud čutim ne, da jo bom dobila. V sredo (prejšnji teden) sm čutila v zadnjem delu, kot da jo bom dobila.. Sm si že kr v službo pripravila. Moj pa tko upa, da je po naravni ratalo, da bi bla srečka user posted image (čeprav ve, da je pri nama ta možnost po naravni 1: 1 000 000 : tko so nama vedno rekli). Ja, jst bi bla tudi neskončno vesela tega čudeža, vendar nism ravn optimist glede naravne... Jst kr drugje iščem vzroke; v živčnosti zaradi službe, šole (ker se ni časa učiti), zaradi operacije (laparo in histero)-da se mi je mogoče zaradi tega mal ciklus zmešal... ne vem... Jst upam, da če misli pridit user posted image , da že naj pride, drgač pa me naj pusti, da bi bila srečka user posted image .. hja, iz mojih ust v Božja ušesa...

Nič, punce. Držim pesti za današnje akterke! Mislim na prav vsako RR!!! Jst pa letim zdajle v LJ na obravnavo popoldan pa v službo kr direkt.

Pogrešam vas! Zlate ste!

Lp, policewoman

p.s. PIKOVIT... Pričakujem kakšen sms...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 676
2.12.2009 6:38:08   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Dobro jutro!

user posted image

Ekola, šibam na uz. Miklarom, Reby, hvala. No pol pa še obvezno na sendvič in kavico iz avtomata user posted image  user posted image .

Lep dan želim vsem!

Vidm pa, da nism bla prva.. no, nič za to... si bom kr tole kavico sposodila... Loremi, ne bodi huda user posted image . In jo častim RR-jevkam.. seveda tistim, ki jo lahko pijete. Pa "na zdravje" user posted image user posted image user posted image Želim vam lep in uspešen dan!"!!!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 677
2.12.2009 6:38:32   
womanpolice
LOREMI.. Obilo uspeha na UZ! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 678
2.12.2009 6:38:57   
womanpolice
No, zdaj pa res morm letet..... seveda hiti počasi user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image čavči

Neposredna povezava do sporočila: 679
2.12.2009 7:11:35   
metuljci
dobro jutro!

pika74 user posted image  ma jaz te občudujem, da si dala že tolko postopkov skozi, jaz pa neki javkam že pri prvem oz. drugem user posted image   držim pesti, da je ta minus ena velka pomota

Neposredna povezava do sporočila: 680
2.12.2009 7:17:29   
sonček33
Pika, jaz nimam besed. Prav jezna sem. Ni pravično. Objem.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 681
2.12.2009 7:23:54   
Špelka
Pika - še tukaj - tako žal mi je.... user posted image  Se sprašuješ, kaj sprement. Jest ti še enkrat ponujam v razmislek alternativo. Pa lahko me spljuvaš, ampak jest ful čutim, da bi vama pomagalo. LP

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 682
2.12.2009 7:49:32   
zarja1
Pika user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 683
2.12.2009 8:39:05   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 684
2.12.2009 8:49:25   
sapi
Po dolgem času na hitro pri vas pa takoj slabe novičke, no veliko pa tudi lepih ...

mismis kako mi je hudo, ko moram brati, da ti ni uspelo res sem navijala zate ... upam, da se držiš vem, da si močna punca z veliko optimizma in volje vsaj kolikor sem lahko razbrala in boš šla kmalu v nove boje ...
pika res ni pravice ...
zarja tudi zate veeelik objem in čestitke za nove boje ...
user posted image user posted image user posted image
Vem, da nisem vseh naštevala vendar upam, da se enkrat usoda obrne in vsem tistim, ki jim še ni uspelo sploh tistim z dolgoletnim trudom prinese srečo ...

Pa veliiiko čestitk našim nosečkam kajsica, barbi, Tanja za lepe rezultate user posted image user posted image ...
Žiži naša user posted image user posted image user posted image , črtica je in to zelo lepa, ki bo čez kak dan še močnejša ( ampak kupi CB jaz samo tem verjamem user posted image ). Ne veš koliko sem vesela zate, sem ves čas gledala tvojo črtico pa tudi Rolling, kot ga je krstila mismis ti čestita. Res ti želim, da se do konca vse lepo izide ...

Punce trepetalke držite se, tiste v postopkih pa čimveč lepih celic in nato blastocist ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 685
2.12.2009 8:54:08   
loremi
user posted image  Nič ni blo še z uz-jem. Je rekla sestra, da ne, da je prezgodaj, vzela mi je kri, po 11. uri morm poklicat za izvid in mi povedo nadaljne napotke, ali se moram danes vrnit tja na uz, ali jutri spet na odvzem krvi.

pika74 sem brez besed user posted image  občudujem vso moč za potopke, upanje, ki ostaja še naprej in voljo, ki jo premorete dekleta, ki imate za seboj že toliko postopkov, pa vsakič z istim koncem. Si ne predstavljam sama it čez toliko postopkov, po drugi strani pa ... kaj pa drugega preostane, če prej ne bo uspeha. Iti po vaši poti in upati, tako kot ve. Pošiljam ti velik topel objem! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

womanpolice, od kje pa ti jemlješ vso energijo, pa tudi ne vem. Ti pa zelo privoščim, da bi tvoja user posted image  izostala še vsaj do naslednjega poletja in da bi se ti trebušček pridno oblikoval v žogico user posted image  user posted image ! Kavica pa sej veš, zato pa je, da se jo z veseljem spije.

n74 user posted image  user posted image  user posted image  za srečo! dobro opravi s posegom in srečno naprej!

metuljci user posted image  user posted image  48 foliklov samo v enem jajčniku?? Hiperstimulacija verjetno res ne uide, ampak upam samo, da bi ostala bolj v začetnih "stopnjah". Drži se!

zarja, to si pa dala čez potem kr močno hiperco ja user posted image , božica no.
gigi, kdaj spet lulaš na testek user posted image  user posted image ?

Se opravičujem, če katero nisem objemčkala, vse pa lepo pozdravljam in lepo preživite dan, pa naj polna luna ne vpliva preveč na vas, no edino če bo pozitivno!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 686
2.12.2009 9:10:17   
Pija76
Dobro jutro punce,

PIka74 moja pa res ni pravice. Mater vole tole ubija. Objemček za tebe!!!

Katera je Sonček33 jaz dobro vem, se jo spomnim na prvem ali drugem stolu, v črtastem puloverčku, črno, fejstno...ampak takrat še prestrašeno pa ni hotla nič rečt za na kavo, al pa sva ble midve tolk obupne user posted image .

Sapi je okoli prišla, pozdavček bejba.

Daisy dobr si porihtala tole Rusijo, zdaj pejt še prej mal do dr. Reša, pa ne misli o pravilo IVF- da gre kaj narobe.....

Danes bo zgleda lep sonček, bo treba mal rit ven odguncat, da se ne zasmrdim tle notri user posted image . En lep pozdravček vsem, pa lep dan vam želim!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 687
2.12.2009 9:14:47   
MP30
Punce dobro jutro. Za menoj je težka noč... včeraj zvečer me je tako močno špikalo po jajčnikih kot pred M, zato sem se celo noč zbujala, božkala in bodrila moji dve pikici naj vendarle ostaneta pri meni! danes zjutraj je stanje boljše, ni več takega močnega špikanja, vendar sama sem precej zblojena. Poiskušam se izogniti slabim mislim, pa se mi kar pojavljajo! te prok* user posted image  letos nočem več! Po eni strani me kar mika, da bi naredila test, ker bi se potem kar takoj vlilo! Je pa spet titi del pozitive, da nočem, čakam nedeljo in miklavžka!
Pozdravljam vse in vam želim veliko pozitive!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 688
2.12.2009 9:18:37   
Anonimen
barbi, kajsica, čudovite bete!!!! Sedaj pa možgančke na pašo, pa se lepo sprostit in uživat!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zarja, tale estradiol.. jaz sem ga imela nekaj čez 8.. 8,6 če se ne motim.. A to dejansko pol tud pomeni hipreco, ne? No, sicer sem res mela ful napet trebuh, malenkost boleč, ampak ni bilo panike. Koliko pa mora biti tale vrednost, da je ok?

pika, hudo mi je.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KIWI)
  Neposredna povezava do sporočila: 689
2.12.2009 9:18:45   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Delala CB test.
En velik minus user posted image .

pika, ne vem več kaj rečt.
To res ni poštenouser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 690
2.12.2009 9:21:27   
BarbiG
Dobro jutro.

Ja, šele zdele sem se spravla med žive. user posted image Tok pa še nikol nisem spala, ker zvečer me zmanjka že ob 20-tih.

Pika, pa to res ni fer. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 691
2.12.2009 9:23:37   
sonček33
Dobro jutro punce,

Katera je Sonček33 jaz dobro vem, se jo spomnim na prvem ali drugem stolu, v črtastem puloverčku, črno, fejstno...ampak takrat še prestrašeno pa ni hotla nič rečt za na kavo, al pa sva ble midve tolk obupne .

Ja, prestrašena sem bila res...upala si pa tudi nisem, ker sta tolk debatirali, da še za eno čveko ni bilo placa...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 692
2.12.2009 9:55:10   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi
zarja, tale estradiol.. jaz sem ga imela nekaj čez 8.. 8,6 če se ne motim.. A to dejansko pol tud pomeni hipreco, ne? No, sicer sem res mela ful napet trebuh, malenkost boleč, ampak ni bilo panike. Koliko pa mora biti tale vrednost, da je ok?

nimam pojmauser posted image . To vrednost sem imela pred stopko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 693
2.12.2009 9:56:07   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Sapi je okoli prišla, pozdavček bejba.

user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 694
2.12.2009 9:58:20   
Klavirka
Drage ženske,
upam da še ni konec, kljub temu da me nekatere že tolažite z user posted image  Še vedno imam rjave iscedke (že tretji dan), ampak to je zdaj vse. Ni več bolečine. Le še manjša napihnjenost. Sploh ne vem kaj bo in že komaj spim teh dni.

Kiwi, kako si ti? Kako kaže? Katera še čaka na test teh dni?

Pika, žal mi je. Prav verjeti ne morem, da ne gre user posted image  Pošiljam ti cel kup objemčkov user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 695
2.12.2009 10:08:59   
MP30
klavirka jaz mam na isti dan kot ti predviden test! sem ti že par strani nazaj napisala, da srčno upam, da tile tvoji izcedki ne pomenijo nič slabega! Mene je včeraj tako špikalo po jajčnikih kot običajno pred M. Danes je stanje sicer boljše, imam pa tak občutek, kot da se bo vsak čas vlilo - že hodim na WC kontrolirat. držim ti pestke!

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 696
2.12.2009 10:11:55   
KIWI
Halo, punce

Bo treba na kakšen dobrodejen sprehod, ko je tak lep sonček zunaj..

Klavirka, pri nas nič dobro ne kaže. Danes je kar močna krvavitev, tako da.... user posted image user posted image user posted image , ma me nekaj vseeno zanima, če se slučajno samo enuser posted image prime, ja kam pa potem ta drugi zgine? user posted image Eh, jaz še kar nekaj filozofiram in upam.....user posted image Pri tebi zgleda je vseeno drugače, saj dokler so sam izcedki si user posted image in pika!

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 697
2.12.2009 10:13:15   
KIWI

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 698
2.12.2009 10:16:07   
gigi1
Helou

Nič nisem lulala na palčko danes, ker je nimam doma. Bom jutri.
Hvala vam vsem res iz srca za veselje, vendar sem jaz kar močno rezervirana in tudi če bo jutri plusek bom skeptična do UZ. Saj me zastopite, a ne?

Pika moja zlata user posted image  user posted image  user posted image  jočem s tabo in res ne vem zakaj se nam to dogaja. Upam, da nabereta moči in res ne obupajta user posted image user posted image user posted image

Kiwi kako si danes? Mislim nate user posted image user posted image user posted image

Klavirka močno držim pesti, da so to tisti izcedki, ki pomenijo le dobro user posted image user posted image user posted image

N74 jaz sem imela istočasno laparo in histero. Takrat so mi odstranili pregrado. Po histero zelo veliko punc zanosi naravno user posted image user posted image user posted image

M30 čisto možno je, da je šlo za vgnezditveno bolečino. Bodi pozitivna user posted image user posted image user posted image

Vse poimensko neomenjene RVI user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 699
2.12.2009 10:18:11   
gigi1
Kiwi res naredi test čez kakšen dan. Možno je, da se je eden poslovil, lahko je hematom... Saj veš, da so imele punce že močno krvavitev, pa je bilo potem vse OK. Držim pesti še naprej user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?