Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: poročne princese 2010 1.12.2009 17:08:41
|
|
|
|
cukica
|
BeeBee drži se tudi jaz sem v podobni situaciji kot ti imela v četrtek abrazijo v 12 tednu,...pa sem se zakopala v delo s poroko,da mal odmislim,...
|
|
|
|
RE: poročne princese 2010 1.12.2009 17:13:58
|
|
|
|
sonček33
|
cukica, vidim, da vaju čaka nekaj lepega. Kdaj pa?
|
|
RE: poročne princese 2010 1.12.2009 17:30:39
|
|
|
|
Crystall
|
BeeBee in Cukica ...
|
|
RE: poročne princese 2010 1.12.2009 17:32:11
|
|
|
|
Crystall
|
Ko se bova z dragim poročila ... si bom naročila kar dve ali tri obleke preko ebaya. Bo najceneje! Tista, katera mi bo najbolj pasala, bo ostala pri meni, ostali dve bom pa prodala naprej. Pa tud vse za dekoracijo bom kupila kar preko ebaya. Sem našla krasne stvari gor
|
|
RE: poročne princese 2010 1.12.2009 18:26:30
|
|
|
|
cukica
|
Soncek33 drugo leto v avgustu,če že eno ne rata bom pa vsaj v zakon stopila.UPAM!!! Crystall hvala,...
|
|
|
|
RE: poročne princese 2010 2.12.2009 18:20:36
|
|
|
|
cukica
|
Kje pa ste vse,je neki zatišje tuki,...men se pa tko pogovarja,...
|
|
|
|
RE: poročne princese 2010 3.12.2009 10:52:21
|
|
|
|
Tinca28
|
Hej hej! Dobrodošle vse nove neveste , čestitke vsem novopečenim mamicam! Beebee in Cukica vama pa želim obilo poguma in dobre volje. Sicer pa sva midva uspela rezervirat gostilo - jeeeej! :D Odločila sva se za gostišče Kovač na Količevem. Še najbližje nama je, hrana je odlična, strežba tudi, ful so prijazni, pa tudi cena je čist solidna. V ponedeljek sva se šla prijavit za civilno poroko (bo kar na Ljubljanskem gradu) in sem dobila kr cmok v grlu, ker sem čist pozabila, da ob prijavi poveš tudi, kako se boš pisal po poroki. Čist sem bila nepripravljena, da sem potem samo bleknila fantov priimek. Sej zdele me še kar mika, da bi imela oba, čez ene 10 let bom pa po moje čist vesela, da je samo en priimek in še ta ful kratek, pa da se z otroci vsi enako pišemo. Btw: a bi si mi naredile kako skupno galerijo? ali mogoče že obstaja?
|
|
|
|
RE: poročne princese 2010 7.12.2009 11:19:41
|
|
|
|
vesna_b
|
Beebee in Cukica, tudi jaz vama želim, da se vama čim prej uresničijo želje... no, midva imava civilno poroko rezervirano, gostilno, mojo obleko in ansambel... jej... pa sestavljeno vabilo, pa verz za zahvalo, pa... ideje za dekoracijo... ampak mamo še veliiiko dela he he he, bo vsaj prej minilo teh (skoraj) 6 mesecev...
|
|
|
|
RE: poročne princese 2010 7.12.2009 11:44:50
|
|
|
|
cukica
|
A tok prej se,da rezervirat civilno poroko,nama so rekli največ 3 mesece prej naj prideva,...??? No ja bo že počasi,...midva se dogovarjava okoli ansambla,izbrala sem tudi že čevlje,obleko imam ogledano od letos,...vabila tudi že napisana sam datum morva popravit in jih nanovo sprintat,bodo kar doma narjena,...gostilno še zbirava ker mamo v našem koncu bolj malo placa,...prstani tudi že zbrani,počasi pa bo imava čas do avgusta,...
|
|
|
|
RE: poročne princese 2010 7.12.2009 11:49:47
|
|
|
|
vesna_b
|
ja, se da, vsaj v litiji in novem mestu... sicer mamo poroko v maju, k je največja gužva, pa... sta bila popoldne sam še dva tremina frej... pol sva pa kar pohitela... no, je pa vsaj nekaj pod kontrolo... aja, pa čevlje sem si tud kupila... :)
|
|
|
|
RE: poročne princese 2010 7.12.2009 12:02:28
|
|
|
|
cukica
|
Super to,...še mal pa bo,...tok gre hiter ta čas,...
|
|
|
|
RE: poročne princese 2010 22.12.2009 22:03:01
|
|
|
|
vindi
|
ojla! No jaz sem tudi nova tukaj, in glede na to da skozi prebiram vaše poste sem se odločila da se vam pridružim. Midva se poročiva 15.maja 2010, nekaj imava že porihtano, nekaj pa še moramo. Malo imava problemov s prstani, in ne vem kam naj grem pogledat za čevlje zame....kaj kej svetujete???
|
|
|
|
RE: poročne princese 2010 23.12.2009 8:20:08
|
|
|
|
vesna_b
|
ja, jaz nisem nič posebej iskala čevljev. slučajno sva šla mimo trgovine, in sem notri zagledala čevlje v enaki barvi, kot je moja obleka. jej pol sem jih pa mogla probat. pa kupit tud... no, za prstane bova šla pa po novem letu v akcijo...
|
|
|
|
RE: poročne princese 2010 25.12.2009 15:08:07
|
|
|
|
vindi
|
No upam da bom tudi jaz take sreče kot ti vesna_b. Sicer pa imam še nekaj časa, samo upam da bom dobila udobne in lepe, ker nočem full visokih pet da me ne bi noge bolele. Midva kar sav gledala poročne prstane je bilo nekaj res lepih ampak tudi dragih, no sej bomo še malo v italijo šli pogledat pol pa se bomo počasi odločili! :)
|
|
|
|
RE: poročne princese 2010 1.1.2010 19:01:18
|
|
|
|
Sjsk
|
Ojla! Tudi jaz sem nova, poročni dan bo 8.maja, priprave potekajo apak zaenkrat imam samo rezervirano obleko, cerkev in fotografa!!! Ah saj bo, imamo še čas!!!
|
|
|
|
RE: poročne princese 2010 4.1.2010 14:08:30
|
|
|
|
baby1978
|
Ola. najin dan bo 03.07.2010, rezervirala, sva vse razen oblek in prstanov- ampak te sem si že jaz nagledala, v eni zlatarni na poročnem sejmu.... vabila pa gredo danes v tisk......komaj čakam, da jih vidima in pošljeva......
|
|
|
|
RE: poročne princese 2010 8.1.2010 13:13:33
|
|
|
|
karmen7
|
Evo, da se po zeloooo dolgem času oglasim še jaz. Najin dokončni datum je 4.9.2010 (odločala sva se med tem in pa zadnjo soboto v avgustu). Nimava še nič, oziroma še nisva začela z iskanjem in planiranjem. Itak je tak, da moj do konca zime nima niti časa dihati - služba pač, tako da bova bolj aktivna šele spomladi. Imava v bistvu fotografa - to pa je tudi nekaj
|
|
|
|
RE: poročne princese 2010 8.1.2010 14:28:13
|
|
|
|
ssevin
|
Oo lej princese 2010, pa ste dočakale vaše leto. Samo da ne bo do junija tak snežilo. Srečno!
|
|
|
|
RE: poročne princese 2010 9.1.2010 20:07:23
|
|
|
|
baby1978
|
Brezskrbi, letos bo Poletje lepo kot se nikoli, sem narocila....
|
|
|
|
RE: poročne princese 2010 10.1.2010 10:00:17
|
|
|
|
katicka
|
no da se vam še jaz pridružim,poročila se bom konec aprila datum še ni določen,komaj čakam.
|
|
|
|
RE: poročne princese 2010 11.1.2010 14:30:04
|
|
|
|
Tigrica86
|
No, pa da se pridružim tudi jaz. Zaenkrat je najbolj verjeten datum 4.9.2010, a se še lahko spremeni, saj še nimava popolnoma nič rezerviranega, saj so v zraku še druge stvari, ki lahko spremenijo datum. Upam da bo to res najin dan. Bo treba počasi začet iskat ansambel in pa gostišče ter fotografa (če nama prijatelj slučajno zavrne prošnjo) ostalo pa bo že nekako, ker ne bova nevem kako komplicirala :)
|
|
|
|
RE: poročne princese 2010 11.1.2010 21:55:55
|
|
|
|
filipinka
|
še jaz...saj ne vem mogoče sem se že javila...ali pa tudi ne. S pripravo poroke in tremi malimi otroci je toliko dela, da včasih pozabiš, da RR sploh obstaja. Skratka, poročiva se 24. aprila in imava že gostišče in muziko, v kratkem se bova šla prijavit na matični urad in spotoma še k župniku. Obleko bom kupila na Ebayu (a zdaj tu na RR berem o neki carini????), moj dragi porihtan, otroci pa tudi kmalu, za prstane še ne veva,...joj koliko stavri je! Zdaj iščem fotografa; saj semodprla temo o Klemnu L.. Koga boste izbrale ve? Lepo se imejte in uživajte v pripravah!
|
|
|
|
RE: poročne princese 2010 11.1.2010 22:44:30
|
|
|
|
klaja
|
Pri nama priprave tudi napredujejo, vabila, zahvale in naprsne šopke že imam narejene (sem naredila rožice iz najlona, tako da imam tudi na vabilih in zahvalah rožice), obleko sem si kupila (1x nošeno), edino kar moram še malo shujšat, ker si jo bom morala drugače malo razširit. Sedaj delam še rožice za v vaze v gostišču in za venčke za v cerkvi, potem pa pridejo še na vrsto mašljčki za avte. Filipinka tudi jaz imam 3 majhne otroke in si komaj najdem čas za ustvarjanje, ampak mi nekako uspeva ob večerih, ko vse zaspijo. Fotografiral pa naju bo en znanec, ki se tako za hobi ukvarja z fotografiranjem.
|
|
|
|
RE: poročne princese 2010 12.1.2010 6:56:27
|
|
|
|
IsabellaLana
|
Evo, še jaz se pofočkam. Midva se poročiva 17.4.2010. Do kje pa ste s pripravami?
|
|
|
|
RE: poročne princese 2010 12.1.2010 7:28:03
|
|
|
|
Crystall
|
O ka ste vse pridne! Kot sem že rekla, pri nama letos poroke še ne bo , si bom pa dala duška s pripravami na krst - bomo imeli vabila, zahvale, konfete ... Bi pa z veseljem še dalje klepetala z vami in si nabrala ideje za mojo poroko Klaja ... vsaka čast, da ti uspe vse tole ustvarjati ob treh otročkih. Jaz imam enega, pa komaj zavijem darila, naredim kak kos nakita ali voščilnice. Upam, da nam boš pokazala tvoje izdelke
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?