kerala
|
Jaz pa nimam več mira Punce mi samo še težijo s tem križarjenjem Pa bolj ko jim razlagam, da meni to sploooooooh ni, bolj sta tečni... Ko pa hočem naredit mir, pa žaaaalost in razočaranje nad grooooznimi starši ... Ayo, ma si mi naredila gušte s temi fotkami . Potovanja, mmmmm... Burma je tudi meni ena od top destinacij, samo z malim verjetno ne bomo še kar nekaj časa rinili v kraje, kjer bi lahko kaj pokasirali. Imam precej travmatičnih spominov na Živine bolezni s potovanj, pa ne bi ponovno tega doživljala, čeprav mene še vedno tako mika ... Frizurica je pa čist super, prav lušna si ! Tina, ampak tvoja bejba je pa reeeees mega! Taras je pa pri isti dolžini skor 2 kg lažji! Upam, da bo po cepljenju vse OK! Hel, vi pa imate big family, čestitke! Miška, ma super, da bejba tako lepo napreduje! Joob, ma nič se ne sekiraj, če kdaj malo manj poje. Jaz sicer dojim in ne vem prav točno, ampak tehtam plenice in so večkrat pod 500mg kot nad 600mg. Dokler je zdrav in zadovoljen, mu nič ne manjka! Muca, jaz pa z oljčnim oljem namažem in potem v banjici sperem. Punce so pa imele temenca še celo v osnovni šoli . Hruškolinka, ma sta lušna oba . Boj s kilogrami je pa res nekaj prav posebnega. Jaz prej še nikoli nisem rabila hujšat, zdaj pa očitno drugače ne bo šlo. Isto pa moram dol spravit 10kg, nikoli prej nisem prišla do 60gk, zdaj sem pa konstantno na 66! No, saj tudi z -8 bi bila kar zadovoljna. Mi bomo tudi probali delat še na enem , pa se bojim, da če bi s temi kilami štartala , bi lahko pozabila na moje prednosečniške aktivnosti - evo, tole je bilo pred 1 letom, ko smo na RTV snemale Silvestersko oddajo, kjer smo plesale s Šukarji... Jaz sem tista na desni v oranžni obleki: Tudi Taras se fullllll slini, pa roke v usta tlači, včasih kar obe hkrati... Je bil tolk hecen, ko je odprto pest v usta tlaču, pa se mi je kazalček v grlo zarinu, je skor bruhal, revček, ampak ni nehak, je bilo zgleda kar zabavno . Danes je pa tudi namerno že igračke na igralnem centru prijemal... ah, sem neučakana, bogec moj, bi moral vse takoooooj! Kako pogosto strižete nohte vašim ? Meni se zdi, da bi bilo treba skor na 3-4 dni, ma mu rastejo fuuuuul hitro, po enem tednu so že pravi krempeljci , pa punce ga nočejo v naročju met, ker jih praska. Glede dopustov - jaz skooooooz o tem razmišljam! Za prihajajoče poletje sem si ogledovala Islandijo, sam je hudič tolk drag, da ne vem, če bi uspela našparat, pa še hiša naša čaka... Ena od variant je tudi, da bi najeli prikolico al pa avtodom pa šli mal po Evropi, kaka Španija, Portugalska, mogoče Grčija... Tole bi se puncam, upam, tut fajn zdelo, Tarasu je pa letos itak vseeno . Šibam, lakota kliče...