|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
30.11.2009 21:44:20   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Malena in Wannabemommy kaksni imeni imata na fb, vidim, da vaju bom mogla dodati, da si malo pogledam te hude nove sobe.

Jaz sem Karmen Novšak ampak jaz bom dala slikice gor ko bo vse končano, Malenaa pa jih ma ,sem jaz tud pošpegala.

Nič prijeten večer še naprej in lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
30.11.2009 21:49:49   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89

To pa poznam, tud midva sva vse sama delala, res da dlje traja, je pa dost ceneje pa še točno tak maš kot hočeš met. Moraš potem ko boš imela sobico končano dat kake slikice  na fb. user posted image user posted image user posted image

Ja pol tak veš da se lahk zavleče preden si z vsem fertig, ja moj je reko da do božička bomo konec in valda pol bom prilepla slikiceuser posted image user posted image  Komaj čakam. Kake barve maš pa ti spalnico in otroško?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
30.11.2009 22:32:30   
Anonimen
Midva pa imama spalnico v svetlo oranžni in zeleni barvi, me zelo pomirja.
Za otroško sobo pa še nisem sigurna kak bi meli. Moram si malo pogledat po internetu kak bi se dalo. Joj, upam da mi hitro kaj pade na pamet. user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4078
   [Brisano sporočilo]
30.11.2009 22:38:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4079
1.12.2009 0:30:46   
Anonimen
Oooo punce, zakon ste!! Res sta mi obe pomagali. Da si vsaj priblizno vem predstavljati kaj naju se caka. Sem vas vse tri dodala na fb, slikice bom pa jutri gledala, ker je zdaj ze res pozno.

Cojka, to mi je ful dobro, da hodis na trebusni ples. Kam pa hodis? Meni je to vedno blo tko sexy user posted image
Crnuce pa so drage in lepe, ampak lpp povezava je pa povsod razen na dunajski bolj nikakva. Mi je pa babi danes se eno stanovanje nasla v crnuski gmajni. To pa sploh ne vem kje je.

Malenaa in Wannabemommy sta me kar zmedle, ko sta obe rekle, da sta vajina fanta keramicarja user posted image To mi je blo vedno ful vsec na moskih, da znajo kaj sami narediti. Moj je sicer informatik, ampak zna se vedno kaksno polico prisraufat pa pobarvat steno. Da bi pa ploscice polagal, bi pa verjetno res bla bolj katastrofa. No, razen ce so kaksna navodila na internetu kje user posted image

Res vama hvala za vse informacije. Ceprav pri tebi Wannabemommy mi bolj izkusnje od tvoje mami pomagajo, ker vidva imata res neko malo grascino user posted image
Ce bom se kaj rabila, vama bom kar malo zatezila, ok? Vidve se bosta pa potem doma s svojimi pomenile pa bom imela informacije iz prve roke.

Aja, se link za nalepke. Meni so vsec, ker imajo Nintendo. Kot vidis po moji slikici, sem mickeno na Mariota napaljena user posted image
http://www.supernice.co.uk/index.php
potem imas pa na desni meni in je v kids ful lustnih stvari, tisti re-stik pa bi znal tudi biti zanimiv,ce ga lahko kasneje spet zalimas.

Nic punce, lepo spite pa si spet pisemo jutri.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4080
1.12.2009 8:53:05   
Anonimen
Dobro jutrouser posted image

Uuuu, vidim, da ste vse tako pridne s preurejanjem stanovanj, beljenjem, sestavljanjem, polaganjem ploščic itd.user posted image

Naju čaka še veliko dela. Sicer je pa vedno tako, da ko nekaj dokončaš, te potem čaka že naslednja stvar. Se vrtiva v začaranem krogu. Letos sva si končno uredila spalnico, imava svetlo in temno zelene stene, barva lesa pa je češnja. Za druge stvari pa po resnici povem niti ni denarja. V otroški bova tudi midva sama narisala Disneyeve junake (kot ti Wannabemommy). Ko sva se odločala kako približno naj bi izgledala otroška, sva rekla, da bova vključila malo najine ustvarjalnostiuser posted image

Ela24, upam, da boš kmalu bolje in, da boš našla kak priključek za internet, ter počvekala z namiuser posted image

Lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4081
1.12.2009 8:59:18   
aprilski hrošček
Dobro jutro!

neka_noč sem videla, da so ti že druge napisale kje je Mothercare user posted image , pa vendar nahaja se točno nasproti City parka malo naprej kjer se je prej nahajala trgovina Ariel. Zdaj je tem nekaj s pohištvom. Ne moreš zgrešiti ti kar pade v oči.
Jaz sem imela za hčerko tudi njihov voziček (4 leta nazaj) sem bila full zadovoljna, zdaj mi pa niso všeč. Moti me predvsem to, da je košara posebej in športni del posebej.
V isti trgovini kjer se nahaja Mothercare je pa še ena trgovina z igračami, da dol padeš. Sem vidla eno hiško za punčke tako leseno, da te kap.
Pupa*81 kako si kaj jutri s časom??

Lepo se imejte pa se tipkamo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
1.12.2009 9:30:36   
Anonimen
Punce sem bila včeraj v Mothercare, pa moram rečt, da sem več pričakovala. Sej imajo luškane stvari, ampak bolj za punčke, za fantke je komaj kaj pamentega (vsaj nama). Pajacki tako kot drugje samo roza (milijon) in nekaj modrih. So pa nama bile všeč ene hlače, jih bova šla kupt en dan, ne vem zakaj jih že včeraj nisva.
Aja pa jaz sem probavala nosečniške hlače. So bile ful dobre kavbojke, samo tud cena ni bila slaba. 75 eur.

(odgovor članu aprilski hrošček)
  Neposredna povezava do sporočila: 4083
1.12.2009 9:33:38   
Wannabemommy
Dobro jutro so user posted image
jaz sem pa včeraj malo migat začela , mi je kolegica od majčic 2010, zrihtala yogo, pilates in workout za mamice pa je ful dobro, dans pa me hoče vse bolet, ker nisem navajena. Če bo katera rabla to yogo lahko prek tega linka down loadate http://download.f60s.com/forums/t/128725.aspx
Malenaa89 - jaz bi ti v glavnem za otroško svetovala bolj nežne barve ne kakšnih močnih odtenkov, sem se sama pozanimala pa so mi tak svetovali.
Aglaia - moj ni keramičar, ampak električar sam naučil se je, ko je kot pubec prek študenta s kakimi delavci kje delal. Na tak način se je naučil keramiko polagat, parkete, urejat mansarde z gipsom, estrihe,... Vse kar nama zdaj zelo prav pride da ne rabiva še koga drugega za to plačevat. Je pa res da na račun tega vse malo dlje traja sam maš pa narejeno točno tak kot sam hočeš.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
1.12.2009 9:37:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

Je pa res da na račun tega vse malo dlje traja sam maš pa narejeno točno tak kot sam hočeš.

Še bolš bi se glasil, da je narejno takrat ko hočešuser posted image , ker majstre ponavad dolg čakaš. Edin če imaš srečo pridejo kmalu.

Neposredna povezava do sporočila: 4085
1.12.2009 10:10:31   
NATAŠA35
jutro vsem....

imamo malce težave z računalniki, bolje s serverjem in čakamo na računalničarja...nimam kaj za delat, dobro da mi vsaj dela internet, drugim pač ne, bog me ima rad,user posted image user posted image

nincy jaz še vedno nisem dobila majčkeuser posted image user posted image user posted image , ne vem zakaj ne....ne bi te rada obremenjevala, ampak vsak dan jo nestrpno pričakujem, tako da me na pošti ko me zagledajo samo zavijajo z očmi in rečejo ne še ni nič prišlo...

moj user posted image zna tudi vse sam, tako da je to kar v redu, vsaj nekaj prišparamo na račun tega...vem pa ko bova delala hišo, bi imela nadomestno gradnjo, samo povišala bi jo, bo veliko sam delal. a katera kaj ve, kako je z nadomestno gradnjo oz. kje bi se kaka info dobila...

wannabemommy super link, si bom dol potegnilauser posted image , pa bom videla, če lahko kaj delam...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

Neposredna povezava do sporočila: 4086
1.12.2009 10:54:33   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

jutro vsem....

wannabemommy super link, si bom dol potegnilauser posted image , pa bom videla, če lahko kaj delam...

Ziher boš našla tud kaj zase, me veseli da sem ti lahk pomagalauser posted image  Poglejte si še ta link http://www.facebook.com/pages/BabyLegs/18145667098 so taki zoknčki ,namesto celega pajaca da ko dojenčka previjaš ga sploh ne rabiš slačit user posted image  ni slabo

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
1.12.2009 11:02:02   
3Sonček3
Pozdravljene!
Sm sicer iz foruma marčevk 2010, ampak berem še mal druge forume (nikol ni preveč informacij ane) upam da ne boste jezne kr se štulm k vam, sm že razmišlala da bi se še pr vas pofočkala kr mam rok 26.3. sm mam že skoz občutek da bom aprila rodila. No bomo vidli kaj bo. Uglavnm rada bi najprej pohvalla vaše user posted image k so tko ustvarjalni user posted image res. Tut moj zelo rad sam dela, tut če ne zna tolk časa brska pa išče pa se pozanima in probava dokler ne rata.
NATAŠA35 vidm da si napisala da bi imela nadomestno gradnjo. Nevem kolk si že v tem notr, ampak ti bom useen napisala. Nadomestne gradnje ni več!!! Vse kar delaš je novogradnja, tut če samo dozidaš. Za vsako malenkost k jo spremeniš rabš načrt (če si hočš naprimr stopnice not nrdit, in ti bo sosed fouž te bo prjavu na inšpekcijo in boš mogla podrt. Če jih pa delaš zunej, se bojo pa itak vidle in spet rabš načrt. Mislm men je to ful brezveze s temi načrti za usak drek ga je treba it iskat, da ne govorim da morš met najmanj par tisoč € pršparanih za ta papirčk. Tko da NATAŠA35 pozanimaj se kukr se bo dalo, kr na občini ti ponavadi povejo sm tisto kar je za njihovo rit dobro, tvoje ugodnosti pa kr pozabjo. Pa lokacijsko informacijo morš taprvo pridobit, da vidš če ti sploh dovolijo, aja ti bi samo dvignla hišo user posted image tukej pa nevem kako je. Mislm da je tut odvisno od tega kolk je zazidljive parcele, nevem pa točno, nebom te mešala zdej, uglavnem, ko boš hodila po občini in drugih inštitucijah imej oči in ušesa široko odprta kr boš lahko slišala tut dve različni info za eno stvar. Upam da urediš tako kot je treba.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
1.12.2009 11:06:20   
mamika25
Jutro!! Se lih odpravlam k zobarju, pa še ni tolk ura, morem še mal počakat. Kr strah me je, spet bo vrtala!!user posted image  
Kako ste? Vse prenavljate stanovanja, mi tudi... v bistvu vse po malem, že kar nekaj časa traja. Moj tudi vse dela sam (električar, ki polaga keramiko, laminate, montira okna in vrata, skratka UNIVERZELECuser posted image ). Se res velik prišpara. No, mali miga, čas je da gremo pokazat zobke user posted image , čaw

Neposredna povezava do sporočila: 4089
1.12.2009 11:10:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mamika25

Jutro!! Se lih odpravlam k zobarju, pa še ni tolk ura, morem še mal počakat. Kr strah me je, spet bo vrtala!!user posted image  

Tud jaz grem danes. user posted image
Inekcijo sme dat? Ne škodi to detetu ne?

(odgovor članu mamika25)
  Neposredna povezava do sporočila: 4090
1.12.2009 11:23:12   
nincy29
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

nincy jaz še vedno nisem dobila majčkeuser posted image user posted image user posted image , ne vem zakaj ne....ne bi te rada obremenjevala, ampak vsak dan jo nestrpno pričakujem, tako da me na pošti ko me zagledajo samo zavijajo z očmi in rečejo ne še ni nič prišlo...

joj nataša oprosti ampak nisem vedela da jo še nisi dobilauser posted image user posted image imaš ZS
a je še katera ki jo je naročila pa je ni dobila??user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
1.12.2009 11:31:49   
nincy29
aja pa mi lahko ena izmed vaš še 1x pove o tistem 3d-ju ki je bilo par strani nazaj napisano.da ima 80€ neki takega pa da pregled traja 1 uro.iščem po straneh pa ne dobim info.
hvala

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
1.12.2009 11:53:06   
Chi_Pita
Evo še jaz se javljam na dolžnost user posted image

punce moje - jaz ne vem več katera je katera user posted image user posted image user posted image ... sem zdaj tudi na fb gledala in mi je res žal - vse sem pomešala. Mogoče je za to krivo moje počutje, ki je danes obupno. Najraje bi zaprla trgovino in šla domov spat. user posted image

Drugače sva se z dragim odločila, da ne greva na 3D - je vseeno malo predrago. Saj bomo svojo štručko kmalu videli user posted image in jo stisnili.

nejanejc samo, da sta uživala user posted image , ne vem pa, če sem prav razumela - kolikokrat sta vzletela in pristala? user posted image

Ena je rekla, da mora v bolnico? zakaj pa? Želim ti hitro okrevanje. user posted image user posted image user posted image

jooj, pa ne govorit o zobarju user posted image ... sem lih včeraj klicala, da se naročim in mi reče šele drugo leto ... konc januarja - do takrat upam, da ne bo kakšnih bolečin. Bom pa s takim ogromnim trebuhom tam - upam, da se me bo usmilila in ne bo vrtala.

Pa srečno in uspešno prenovo stanovanja vam želim. Upam, da gre vam hitreje kot nam, ker meni se že meša od te umazanije in praha. Komaj čakam, da kupimo keramiko in pobelimo do konca, bo vsaj podobno stanovanju.

Lep dan vam želim. user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
1.12.2009 12:20:07   
NATAŠA35
nincy ni panike, sej bo prišla po moje, mogoče malo kasneje

3sonček3 hvala za info o gradnji...sem spraševala, sem nova na tem področju, ker živiva v stari leseni montažni hiši, pa bi rada, če se bo dala ta podret in na iste temeljne, ki jih bomo malo popravili zidat ali postaviti drugo montažno hišo - pa četudi bo lesena, samo da bo več prostora oz. bi jo povečala za eno nadstropje...se bom pozanimala, pa bom videla, če se bo sploh smelo kaj gradit...

uh kake lepe zokne, sploh za punčareuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
1.12.2009 12:50:24   
mamika25
Malenaa89 mislim, da ti sme dat inekcijo (lokalno, šibkejšo, z manj adrenalina - da pritisk ne poskoči - tako je meni rekla), meni je prejšnji teden hotla zdret zob, ker se mi gnoji okoli njega, ma mi ga ni mogla, ker je inekcija bila prešvoh, in sem vse čutila. Tako da mi ga je sam mal razmajala zdej me pa boli in morem počakat do aprila je reklauser posted image . Zdele sem prišla domov in me je bolelu ko user posted image ! Iz unga stola sem ustala vsa prešvicana, pa še križ me je bolel, tolk časa sem ležala. Mam probleme z zobmi (ma vse me mučiuser posted image ), krvavijo dlesni, pa še zobe slabe...Joj joj. Zdej mam pa po ustih občutek kot da mi vse skupi "zateza" obe tisti "zalivki" bi najraj vn skopala...user posted image

Ela zakaj spet u bolnico? Držim pestke, da bo vse v redu.
Lakota me grabi, grem mal prebrskat, če so mi kej pustili dobrega...user posted image

Mejte se!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
1.12.2009 13:15:12   
nincy29
nataša se poslala email da mi pove kaje s tvojo majčko..če pa še katera mi jo je naročila in dobila naj mi sporoči!
sem se pa jaz na 4d naročila v kalliste. Datum imam 20.1.2010 cena pride 85€+8€ cd,pregled pa traja od 30 do 60 min.user posted image user posted image
v ponedeljek pa greva z mojim v materinskouser posted image user posted image .

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
1.12.2009 14:43:22   
nejanejc
ojla,

se vsaj malo oglasim, da pozdravim vse...

upam,da ste ok... sem v sluzbi pa tezko prbiram sproti,ker mamo kar dela, ce te tolk casa ni...

upam, d adanes se uspem kaj prebit skozi. smo dobili net, tak kot se toka doma koncno, da en bom na instantu vec :)

lep dan vsem

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
1.12.2009 15:25:46   
NATAŠA35
IZVIRNO SPOROČILO: mamika25

Malenaa89 mislim, da ti sme dat inekcijo (lokalno, šibkejšo, z manj adrenalina - da pritisk ne poskoči - tako je meni rekla), meni je prejšnji teden hotla zdret zob, ker se mi gnoji okoli njega, ma mi ga ni mogla, ker je inekcija bila prešvoh, in sem vse čutila. Tako da mi ga je sam mal razmajala zdej me pa boli in morem počakat do aprila je reklauser posted image . Zdele sem prišla domov in me je bolelu ko user posted image ! Iz unga stola sem ustala vsa prešvicana, pa še križ me je bolel, tolk časa sem ležala. Mam probleme z zobmi (ma vse me mučiuser posted image ), krvavijo dlesni, pa še zobe slabe...Joj joj. Zdej mam pa po ustih občutek kot da mi vse skupi "zateza" obe tisti "zalivki" bi najraj vn skopala...user posted image

Ela zakaj spet u bolnico? Držim pestke, da bo vse v redu.
Lakota me grabi, grem mal prebrskat, če so mi kej pustili dobrega...user posted image

Mejte se!

ne ti meni o zobarju, končno sem našla enega zobarja, ki bi me takoj vzel, pa kar odlašam...imam kar slabe zobe, samo bo treba zbrat pogum, pa iti...uhhhh

popij kak lekadol, pa bo mogoče minilo...

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
1.12.2009 15:43:05   
dacy
... dobro jutroooooooo user posted image ... no... dober dan user posted image ... za mene se je jutro ko sem spet zacela z nocnimi sihti user posted image user posted image user posted image

Me je kr zmrazilo ko sem samo prebrala besedo zobar user posted image user posted image ...

Vreme je spet katastrofa,bi lahko kr cel dan prespala, ampak treba bo spet na siht, se danes ena nocna pol sem pa dva dni fraj, da bova z otrokom pocivala...user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
1.12.2009 17:24:49   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Ojlauser posted image

Toliko ste napisale, da pojma nimam kaj je katera povedala. V glavnem: upam, da ste se vse pozdravile!! Jaz sem že veliko boljše. Mi je še ostalo nekaj ˝flekcev˝, a počasi izginjajo, na obrazu imam pa tudi danes tako fasado, da ni nihče nič opaziluser posted image

Joooj, kaka lepa bušijauser posted image user posted image user posted image Ču-do-vi-touser posted image user posted image

Sploh še nisem povedala kako sem zadovoljna z majčko (Nincy29, najlepša hvala!!!). Super je, jo bom z veseljem nosila.

Nejanejc, dobrodošla nazaj!user posted image
Vse, ki imate te dni morfologijo: fouuuuš sem vamuser posted image Hec, hecuser posted image Dobro opravite! Tiste, ki ste jo že imele: čestitke, vem, da vas je kar nekaj, ki ste izvedele za spoluser posted image user posted image Midva komaj čakava, da nama povejo kaj raste v trebuščku, ampak drugi ne bodo izvedeli, tako, da bo spol user posted image .

Še nekaj me zanima. Ve ste tukaj malo bolj poučene o teh zadevah, lahko, da ste o tem že kaj govorile, se opravičujem... Torej, moj problemček:
Že tri leta živim pri fantu, ampak sem ostala prijavljena pri svojih starših. Mislim, da je sedaj skrajni čas, da se prijavim k njemu, saj bom dobila rep. štip., ker si nakazuje minimalca. Zanima me samo kako je z zavarovanjem??user posted image Se potem prijavim kot občan in si dodatno zavarovanje plačujem, ali kaj? Po mami verjetno ne smem biti več zavarovana, ne? Res sem ˝totalna budala˝, kar se teh stvari tiče. Če katera slučajno ve, se priporočam za odgovoruser posted image

Se vam še javim kaj, ker pod milim nebom nimam kaj delat (no, za učit se je dovolj, ampak to puščam za zadnji dan pred izpitomuser posted image )

Lpuser posted image

Meni zavarovanje plačuje moj oče sem po njemu zavarovana!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?