memole
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10 Ojla Toliko ste napisale, da pojma nimam kaj je katera povedala. V glavnem: upam, da ste se vse pozdravile!! Jaz sem že veliko boljše. Mi je še ostalo nekaj ˝flekcev˝, a počasi izginjajo, na obrazu imam pa tudi danes tako fasado, da ni nihče nič opazil Joooj, kaka lepa bušija Ču-do-vi-to Sploh še nisem povedala kako sem zadovoljna z majčko (Nincy29, najlepša hvala!!!). Super je, jo bom z veseljem nosila. Nejanejc, dobrodošla nazaj! Vse, ki imate te dni morfologijo: fouuuuš sem vam Hec, hec Dobro opravite! Tiste, ki ste jo že imele: čestitke, vem, da vas je kar nekaj, ki ste izvedele za spol Midva komaj čakava, da nama povejo kaj raste v trebuščku, ampak drugi ne bodo izvedeli, tako, da bo spol . Še nekaj me zanima. Ve ste tukaj malo bolj poučene o teh zadevah, lahko, da ste o tem že kaj govorile, se opravičujem... Torej, moj problemček: Že tri leta živim pri fantu, ampak sem ostala prijavljena pri svojih starših. Mislim, da je sedaj skrajni čas, da se prijavim k njemu, saj bom dobila rep. štip., ker si nakazuje minimalca. Zanima me samo kako je z zavarovanjem?? Se potem prijavim kot občan in si dodatno zavarovanje plačujem, ali kaj? Po mami verjetno ne smem biti več zavarovana, ne? Res sem ˝totalna budala˝, kar se teh stvari tiče. Če katera slučajno ve, se priporočam za odgovor Se vam še javim kaj, ker pod milim nebom nimam kaj delat (no, za učit se je dovolj, ampak to puščam za zadnji dan pred izpitom ) Lp Meni zavarovanje plačuje moj oče sem po njemu zavarovana!