grahek85
|
tinncyka, čestitam Madona tvoja mala pa je en požeruhec Super, da sta ok IZVIRNO SPOROČILO: naja6 Punce,imam eno vprašanje glede očetovskega dopusta,ker mi ni nekaj jasno:teh 15 dni,se šteje 15 del.dni,al tak kot pri porodniški,vključno z so.in ned.? Maš dve opciji, ki jih očka tudi izbere na vlogi. Prva možnost je 15 dni v kosu, torej vključno z vikendi in prazniki. Druga opcija je pa 11 dni po izboru, ki jih moraš pa napisat. Če gre za normalna 2 tedna se izide povsem enako (sva problala), če rodiš kje blizu praznikov, kar zna bit za nas precej aktualno glede na bližino konca decembra, je pa treba vzeti koledar in preverit, kaj se bolj splača. Al 15 dni v kosu al pa 11 dni + vmes prazniki. Se nabere kak dan več glede poroda - sem sama presenečena nad seboj, ampak me res ni nekaj strah... V bistvu že komaj čakam, da bo vse skupaj mimo in da bomo meli štručko zunaj Tudi bolečin me ni strah. Vem, da bodo, ampak razumem, da so funkcionalne in v bistvu drugače ne gre. Ne vem, nekak si mislim, da bom z vsakim popadkom bližje cilju in bolj kot bom prestrašena in se bom upirala, bolj bom zavirala porod in s tem škodila sebi in otroku. Nočem pa met EA, ker se bojim, da potem ne bi mela dovolj občutka in bi s tem izgubila nadzor nad situacijo. V bistvu če povem čisto po pravici, se bolj bojim EA kot pa naravnega poroda (dobro, nekaj malega proti bolečinam se ne bom branila ). Vem pa, da je veliko mojega poguma vezanega na fanta, ker sva vedno pravi team ko je treba in mi bo to zelo pomagalo. Sama ne vem če bi zmogla na tak način, ker mi je super, da vem, da bom mela njega ob sebi.
< Sporočilo je popravil grahek85 -- 30.11.2009 15:17:22 >