|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
30.11.2009 13:18:13   
tinncyka
ojla!!!

PUNCE JAZ SEM DOMAAA!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

sem bila danes v bolnici in po viziti sem imela UZ in je vse vredu!!!
trebušček je velik 293 in naše dekle je težko malo več kot 2200guser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  je kar težkauser posted image  se je zredila malo več kot 400g v enem tednu ker je bila prejšni  ponedeljek težka 1800guser posted image
jaz sem vsa presrečnauser posted image user posted image

bi pa vprašala če katera ve kako dela danes dr. Simoniti v Šentjurju zjutraj ali popoldan ga morem policati pa se ni doben javu

hvala ker ste držale pesti zame, ker sem imela prejšni teden kar naporenuser posted image user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
30.11.2009 13:21:32   
naja6
Punce,imam eno vprašanje glede očetovskega dopusta,ker mi ni nekaj jasno:teh 15 dni,se šteje 15 del.dni,al tak kot pri porodniški,vključno z so.in ned.?

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
30.11.2009 13:23:04   
naja6
tinncyka,suuuper,da je vse okuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
30.11.2009 13:24:02   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: naja6

Punce,imam eno vprašanje glede očetovskega dopusta,ker mi ni nekaj jasno:teh 15 dni,se šteje 15 del.dni,al tak kot pri porodniški,vključno z so.in ned.?

meni se zdi da 15. delovnih dni 3tedne od ponedeljka do petka in dobiš 15user posted image

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
30.11.2009 13:25:55   
Gwendolen

Vključno s sobotami in nedeljami. Gre za 15 koledarskih dni. Kar svinjsko. Tako malo jim dajo.

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
30.11.2009 13:27:32   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

Vključno s sobotami in nedeljami. Gre za 15 koledarskih dni. Kar svinjsko. Tako malo jim dajo.

aja to pa ni poštenouser posted image  jaz sem pa misla da bo cele tri tedne zraven mene domauser posted image

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
30.11.2009 13:49:40   
areskaa
da se vam še jaz malo javim po dolgem času...
nič manj me ne mučijom user posted image težave kot vse ostale, pikec je ok, prejšnji teden sem mela uz in se je že obrnil z glavico navzdol, v rasti prehiteva za 3 tedne, očitno bo tak bumbarček kot je bil ati ko se je rodil, pa laseke že ma...
jutri imam ko pri G, bomo videli kako bo...

glede denarja od socialne pa so meni danes rekli da bo nakazan 11. decembra...

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
30.11.2009 13:49:45   
tweety83
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

ojla!!!

PUNCE JAZ SEM DOMAAA!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

trebušček je velik 293 in naše dekle je težko malo več kot 2200guser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  je kar težkauser posted image  se je zredila malo več kot 400g v enem tednu ker je bila prejšni  ponedeljek težka 1800guser posted image

bi pa vprašala če katera ve kako dela danes dr. Simoniti v Šentjurju zjutraj ali popoldan ga morem policati pa se ni doben javu

hvala ker ste držale pesti zame, ker sem imela prejšni teden kar naporenuser posted image user posted image user posted image

Super!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dr.Simoniti dela danes dopoldan,tak da bi se ti mogli javit na telefon.

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
30.11.2009 13:51:34   
Boka
Tinncyka jeeee user posted image user posted image  uau kaj tolko se naši falotki zredijo v 1 tednu, uau user posted image

Uh tako malo dopusta dobijo? Ma še dobro, da je moj še študent, bo lahko skos z nama doma user posted image

1+1=5 :)

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
30.11.2009 14:01:54   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: tweety83

Dr.Simoniti dela danes dopoldan,tak da bi se ti mogli javit na telefon.

ja se mi je oglasla... vseeno hvalauser posted image

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
30.11.2009 14:03:55   
polho3006

SUPERCAuser posted image user posted image user posted image  da je vse  o.k. Simoniti dela danes dopoldan, do 15. ure. Najbolje je da mu pišeš na mail, ker po tel. ga jaz nisem nikoli dobila, potem sem mu pa poslala mail in dobila zelo hitro odgovor. Mi je potem na pregledu rekel da dosti raje vidi da komuniciraqmo preko maila tako da...piši mu na tale mail naslov simmed@siol.net in sigurno boš dobila vse željene odgovore.

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
30.11.2009 14:17:00   
lejla969

ojla!!!

user posted image user posted image user posted image no vidiš, da sem imela prav, da boš v ponedeljek prišla domov. Najlepše je doma.

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
30.11.2009 14:19:00   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: lejla969

ojla!!!

user posted image user posted image user posted image no vidiš, da sem imela prav, da boš v ponedeljek prišla domov. Najlepše je doma.

točno takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
30.11.2009 14:20:46   
lejla969
Jaz sem danes šla po bolniško in s 6.12. začnem porodniško. Sor po ustih se je že skoraj pozdravil in tudi drugače se zdaj boljše počutim. Zdaj že par dni spim ponoči (že trkam), se pa zbudim vsa mokra, verjetno od hormonov.

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
30.11.2009 14:29:07   
tinncyka
jaz imam naslednji pregled 7.12. (za seznamček)user posted image

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
30.11.2009 14:40:14   
poopek
tinncyka superca! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

morem povedat eno čist neumestno user posted image . možek mi je, ko sva zvedla da sem noseča kupu roza prenosnik in sem si danes kupla rozano miško z rozano podlago s kuški na njej, lučka se spreminja zeleno, modra, roze... jupiii, tok je lepa. uf, tak se obnašam ko da sem 5 let stara. user posted image user posted image ampak morala sem vam povedat, hihi user posted image user posted image

koliki me več ne bolijo, jupii, verjetno zarad navdušenja nad roza miško, heheh.

čusi user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
30.11.2009 14:48:04   
tweety83
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

SUPERCAuser posted image user posted image user posted image  da je vse  o.k. Simoniti dela danes dopoldan, do 15. ure. Najbolje je da mu pišeš na mail, ker po tel. ga jaz nisem nikoli dobila, potem sem mu pa poslala mail in dobila zelo hitro odgovor. Mi je potem na pregledu rekel da dosti raje vidi da komuniciraqmo preko maila tako da...piši mu na tale mail naslov simmed@siol.net in sigurno boš dobila vse željene odgovore.

Meni pa ni še nikol kaj takega omenil.....user posted image Ampak - hvala za informacijo!!!user posted image

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
30.11.2009 14:54:24   
anomis1
Pozdravljene po dolgem času.
Sem bila vesela ko sem na seznamu(katera ga ureja ,kapo dol)zasledila tudi sebe.

Meni je ginekologinja predlagala bolniško, a me vstrajno komisija meče ven, jaz se pa pritožujem- to je varčevanje v recesiji.Bom že vzdržala, če sem v prejšnjih dveh bom tudi v tej nosečnosti.

Moji možgančki delajo s polno paro - realizacijo idej si oglejte v mojem albumu,
oglikovala sem zanimive vezene voščilnice , ki jih lahko sami pobarvate.
http://www.mojalbum.com/siviljstvo

Lep pozdrav in uživajte v brcah, ker potem jih bomo pogrešale.

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
30.11.2009 15:01:24   
tweety83
Punce-a vas je kaj strah poroda?????
jaz imam take mešane občutke.......
Komaj čakam da se začne,ampak ko ne vem kakšno bolečino naj pričakujem......user posted image

(odgovor članu anomis1)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
30.11.2009 15:06:32   
tinncyka

Komaj čakam da se začne,ampak ko ne vem kakšno bolečino naj pričakujem......user posted image

sve že dve s takimi občutkiuser posted image

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
30.11.2009 15:07:37   
tinncyka

jaz imam naslednji pregled 7.12. (za seznamček)user posted image

aja pa če mi spremenite nazaj na 12.1 ker sem opazla da skozi ta datum štejejouser posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
30.11.2009 15:11:46   
tweety83

sve že dve s takimi občutkiuser posted image

Fino ne....user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
30.11.2009 15:16:09   
grahek85
tinncyka, čestitamuser posted image user posted image user posted image Madona tvoja mala pa je en požeruhecuser posted image user posted image Super, da sta okuser posted image

Maš dve opciji, ki jih očka tudi izbere na vlogi. Prva možnost je 15 dni v kosu, torej vključno z vikendi in prazniki. Druga opcija je pa 11 dni po izboru, ki jih moraš pa napisat. Če gre za normalna 2 tedna se izide povsem enako (sva problala), če rodiš kje blizu praznikov, kar zna bit za nas precej aktualno glede na bližino konca decembra, je pa treba vzeti koledar in preverit, kaj se bolj splača. Al 15 dni v kosu al pa 11 dni + vmes prazniki. Se nabere kak dan večuser posted image

glede poroda - sem sama presenečena nad seboj, ampak me res ni nekaj strah... V bistvu že komaj čakam, da bo vse skupaj mimo in da bomo meli štručko zunajuser posted image Tudi bolečin me ni strah. Vem, da bodo, ampak razumem, da so funkcionalne in v bistvu drugače ne gre. Ne vem, nekak si mislim, da bom z vsakim popadkom bližje cilju in bolj kot bom prestrašena in se bom upirala, bolj bom zavirala porod in s tem škodila sebi in otroku. Nočem pa met EA, ker se bojim, da potem ne bi mela dovolj občutka in bi s tem izgubila nadzor nad situacijo. V bistvu če povem čisto po pravici, se bolj bojim EA kot pa naravnega poroda (dobro, nekaj malega proti bolečinam se ne bom branilauser posted image ). Vem pa, da je veliko mojega poguma vezanega na fanta, ker sva vedno pravi team ko je treba in mi bo to zelo pomagalo. Sama ne vem če bi zmogla na tak način, ker mi je super, da vem, da bom mela njega ob sebi.

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 30.11.2009 15:17:22 >

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
30.11.2009 15:24:40   
Boka
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

glede poroda - sem sama presenečena nad seboj, ampak me res ni nekaj strah... V bistvu že komaj čakam, da bo vse skupaj mimo in da bomo meli štručko zunajuser posted image Tudi bolečin me ni strah. Vem, da bodo, ampak razumem, da so funkcionalne in v bistvu drugače ne gre. Ne vem, nekak si mislim, da bom z vsakim popadkom bližje cilju in bolj kot bom prestrašena in se bom upirala, bolj bom zavirala porod in s tem škodila sebi in otroku. Nočem pa met EA, ker se bojim, da potem ne bi mela dovolj občutka in bi s tem izgubila nadzor nad situacijo. V bistvu če povem čisto po pravici, se bolj bojim EA kot pa naravnega poroda (dobro, nekaj malega proti bolečinam se ne bom branilauser posted image ). Vem pa, da je veliko mojega poguma vezanega na fanta, ker sva vedno pravi team ko je treba in mi bo to zelo pomagalo. Sama ne vem če bi zmogla na tak način, ker mi je super, da vem, da bom mela njega ob sebi.

se lahko samo podpišem user posted image

lejla, meni se isto dogaja. danes ponoči sem se 3 x preoblekla, čisto sem bila premočena.

poopek, super!! saj je prav, da si tako navdušena user posted image

Jaz pa grem počasi domov, se malo spočit potem pa imava tako šolo za starše.

Uživajte, čim več brcik in se slišimo jutri!

1+1=5 :)

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
30.11.2009 15:37:44   
poopek
mene je tud strah poroda... bolečine... jz se bom za vsak slučaj zmenila za EA...

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Varčevanje za otroka
jenkica

Ali imate odprt varčevalni račun za otroka?

da (49%)

ne, vendar ga nameravamo odpreti (22%)

ne (29%)

Število vseh glasov: 376

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!