|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
30.11.2009 9:23:52   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: minča

mene pa zanima ali pripravljate vsak dan svež obrok (kuhate vsak dan sproti) ali tudi kaj zamrzujete? Kako zamrzujete in kaj? Ali so za zamrzovanje primerni stekleni kozarčki od rabljenih kašic? Ali katera zamrzuje v posodice za led?

Tudi jaz zaenkrat pripravljam sproti, edino špinačo imam zamrznjeno, ker so jo imeli moji strarši kar veliko na vrtu...Shranila sem jo pa v plastične lončke za kavo, ker zaenkrat več kot to niti ne poje....user posted image

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 651
30.11.2009 9:25:47   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

manna - imamo tudi povsod ploščice. smo kupili pri prvi hčerki airex blazino, draga je ko žafran, ampak se splača. jaz od takrat naprej preživim vsak dan vsaj dve uri na tej blazini in se igram s punčkama. vozimo jo tudi na morje, skratka povsod. to je bila ena najboljših investicij od otroške opreme.

Ta blazina je res ful dobra, tudi na fizioterapiji jo toplo priporočajo...

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 652
30.11.2009 9:52:41   
kaminek
dobro jutro vsem čvekicamuser posted image

najprej vse najboljšeuser posted image vsem obmesečnikom za nazaj in naprej, nism enostavno sfolgala več napisat

mi smo zaenkrat še zdravi. drugače pa vam povem, da je naše zdravstvo tako nemarno. namreč, od moža sestrična, k obiskuje 2. razred OŠ, je imela v četrtrek spet vročinski krč in so jo z rešilcem odpeljali v nm bolnišnico. najraj bi jo pa iz zd takoj domov poslal. u glavnem, v nm so ji vzel kri in testiral in ugotovil, da ima po vrhu še novo gripo, starše in sestri pa sploh niso testiraluser posted image . ne vem zakaj ne, ker je mamica učiteljica v OŠ in ima vsakodnevno stik z otroki-sej ni čudno, da se potem to tko prenaša naprej. obupno. jst bi sicer vztrajala, da me testirajo, ker to ni kr tko, ker naprej lohk prenašaš pa sploh ne veš za to.

tko je to, ja. zgleda, da res hočjo zmanjšat št. prebivalcev na tem planetu in to sevedana odkrit način.

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 653
30.11.2009 9:55:06   
kaminek
morm pa še to povedat, da sm v četrtek popoldne naročila preko spleta izdelke od sunvala, pa sm jih v petek ob pol devetih zjutrej že dobila. so res ekspresni in kašice so enkratne. user posted image  takoj zmaže 190g za en obrok. po okusu so čist naravne, frutel ali hipp pa se lohk skrijejo pred njimi. alnatura kašice tud so tud ok, pa še v dm jih dobiš, tko da user posted image .

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 654
30.11.2009 10:28:31   
bačko
Hvala za objemčke!Zgleda da ima temperaturo zato ker bodo zobki ven prišli.Danes ima tem.okoli 37,4.Med vikendom je bilo uredu danes pa zopet.Sem pretipala dlesen in bosta kar dva zobka.
Manna naša pase kravice na puzzlah na tleh.Se samo obrača iz hrbta na trebuh.
Janci pri nas dobila Lora okoli 12 ure kosilo potem pa ji dam popoldne malo sadne kašice in ob 20 uri mleko.Spi pa čisto vsako noč drugače.
Mojjaka tudi naša Lora je tako divja.Za lase vleče kot nora in za nos tudi.Posebej pa užival Žani nagajati.Se prav smeje zraven.
Tecka tako kot ti je Manna že napisala.Špinača pomaga.Jaz sem naši dala in je lažje kakala.
Minča jaz malo več skuham in potem dam v zmrzovalnik.
Vidim da ste kar zadovoljne s temi kašicami od Sunvala da jih bom še jaz naročila in probala dati Lori.Bolj sadne bom naročila.
Vsem ki ste praznovali pa vse naj naj.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 655
30.11.2009 11:28:23   
Hanuši
ciao,

najprej vsem obmesečnikom in njihovim mamicam vse NAJ, NAJ, za nazaj in za naprej.

bačko, super, da je z Loro že bolje. Hana je za vsak zobek fasala 40 vročine. Nobenih drugih znakov, samo dan in pol vročina.

mojjaka, upam, da se čim prej znebite sora, Ga je imela od kolegice hčerka in sem videla kako zoprna stvar je to. Je imela tako močno, da dva dni ni ne jedle, ne pila.
Drugače pa, ko Jako opisuješ, je tako kot bi jaz našega Bineta. Smo bili včeraj pri sestrični Naji na obisku, so nam rekli na katerem speedu ga imamo user posted image . Ni sekunde pri miru. Me prav čudi, da že tako lepo samostojno sedi, ker mora skos muvat in seveda še nima čist ta pravega ravnotežja.

igralna podloga - jaz mu kavč raztegnem in s povštri otok naredim. Ker smo bili na tleh, pa mi je v 3 min. kolikor me ni bilo v dnevni cca. 3m prekotalil oz. prepuzal in pristal pri škatli od računalnika, tam pa kablovja tooooook. GROZA.

Je pa tok fin, ko se poskuša plazit, je kot gosenica, rit v zrak, pa se spusti in premakne za par cm, pa spet.

hrana - jaz mu vse kuham sproti. Ene 2 vrsti zelenjave pa krompir vržem v AMC posodo, dam par kapljic vode in malo mleka, pa je skuhano v 15 min, potem pa samo še pretlačim. Pa tudi sadne kašice mu delam sveže in sproti, nekak mi te kozarčki ne potegnejo. Po moje je to podobno kot, če bi mi skos konzerve jedliuser posted image , al pa se motim, sam meni vsi govorijo, da sem bolestno obsedena z zdravo prehrano, sam si ne morem pomagat.

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 656
30.11.2009 11:28:59   
mini86
a katera ve kaj je to mladi pastinak..js sm si že pred časom naredila (zame) bolj pregledni seznam od sunvala in bom verjetno naročila tiste stvari za katere ni sezona..smešno se mi zdi naročit kašico iz jabolk..ampak to je moje mnenje da nau pomote..user posted image
drugače pa imajo v baby centru tam pri teh kašicah vedno ene testerje..sm pa probala in sem na njihovi spletni strani prosila za še kakšne testerčke-če bojo bojo če ne pa tud prov..kokr gledam njihove cene se mi ne zdijo tok drage-al se motm zato k še ne uvajamo in zmer v štacuni preletim te kašice..
js bi tud naročila tisto nevtralno kašico in ji pol dodala sadje (jabolko, banane, borovnice..), pa me zanima kako je pa pol z večerno kašico..to kašico bi rečmo dala dopoldan enkrat, za kosilo bi imeu neki zelenjavnega in mesnega pol zvečer pa ????..to pol ko bi že bol jedu ne še na začetku..
a ste zasledile da po tanovem naj nebi dajal jajca oz rumenjaka do otrokovega 1 leta..usak dohtar drugač govori pol pa nared da bo prav...

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 657
30.11.2009 11:42:06   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

a ste zasledile da po tanovem naj nebi dajal jajca oz rumenjaka do otrokovega 1 leta..usak dohtar drugač govori pol pa nared da bo prav...

Ja, mene je na to opozorila soseda, ima 11 mesecev starega sinčka in je rekla, da mu je pri 10 mesecih dala jajce in ga je reveža celo noč tok zvijalo, da je mislila kar na urgenco šibat. Od joka se je revež kar davit začel.

Kolikor imam v spominu, pri Hani nisem bila na jajce pozorna, sam bom tudi jaz raje do enega leta počakala.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 658
30.11.2009 11:45:23   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

a katera ve kaj je to mladi pastinak..

Pastinak je korenasta zelenjava, vzgojene s križanjem korenčka in peteršilja.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 659
30.11.2009 12:07:25   
bačko
Hanuši sem te pogrešala.Kako si?

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 660
30.11.2009 13:54:02   
Tira
Ojla!

Za jajce so meni rekli, da lahko rumenjak po 7. mesecu, beljaka pa ne pred enim letom user posted image  In verjetno bom tako tudi naredila.
Drugače pa jz vedno malo večjo količino zelenjave skuham in potem spasiram in dam v plastične posodice zamrznit. Tako imam vedno kaj na zalogi. Sproti kuham samo krompir, polento... ostalo zelenjavo pa ne.
Minča pa nikar ne zamrzuj v steklenih kozarčkih !!!

Tudi naš mali odkar imamo GH ful trdo kaka, pa še matra se zraven in potem mislim... zdele pa bo polna plenica, jo pa odprem in je notri en majhen bobek user posted image  Pa mu ne dajem ful stvari, ki zapirajo ravno zaradi tega.

Danes popoldne pa noče ne vem kaj spati, se že krega... pa ravno danes, ko imamo plavanje in je fino, če je spočit tam user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 661
30.11.2009 14:02:54   
mini86
a mislte da bi lahko spasirala kaki in ga pol dala zmrznt v modelčke za ledene kocke da bo meu januarja za malco..
gdaj mate namen dat borovnice..k v kašicah sunval je že od 4. meseca naprej..js bom verjetno kupila kar zmrznene borovnice in mu jih probala dat..sj kakšno sadje pa maš na izbiro pozimi..banane, jabolka in pa pomaranče..user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 662
30.11.2009 14:04:04   
mini86
a pa dajete kej otročkom pastinjak..zravn česa ga pa loh daš..verjtno zraven krompirčka al pa riža..

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 663
30.11.2009 14:06:29   
lino
Dan.

Njprej čestitke za našo Bjondi-VSE NAJNAJBOLJŠE!!!!!!
Pa čestitam tudi minči in Neji in pa mišel09 in njenemu Noelu.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 664
30.11.2009 14:22:33   
minča
tira: v kakštne plastične posodice daješ ti zamrzovati  hrano in zakaj stekleni kozarčki niso ok?

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 665
30.11.2009 15:22:12   
manna
mini86 jaz sem naši borovnico že dala - to od Sunvala.
Tudi jaz nevem katero zelenjavo in sadje naj še dam..sezona lih ni taprava, vse je treba kupit ker na vrtu ni več nič user posted image , potem pa skoz razmišljam ali je kupljena zelenjava (pridelana kdove kje) boljša ali je boljša zmznjena ali pa kar kupljena kašica... user posted image

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 666
30.11.2009 18:05:54   
manna
bjondi, VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN! user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa vse naj naj tudi vsem ki praznujete obmesečnico!!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 667
30.11.2009 18:54:17   
Hanuši
bjondi

user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 668
30.11.2009 18:57:51   
Hanuši
evo bačko, mi smo super. Ful se nam je dogajalo, smo bili polno zaposleni, tako, da se sploh nisem par dni pred računalo vsedla.

Punce a se spomnite, ko sem vam pred časom povedala za prijateljico, kateri je po 10 letih uspelo zanosit, noooooooo včeraj zvečer je rodila fantka Blaža. Oba z mamico sta super.

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 30.11.2009 19:01:13 >

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 669
30.11.2009 19:12:48   
Tira
IZVIRNO SPOROČILO: minča

tira: v kakštne plastične posodice daješ ti zamrzovati  hrano in zakaj stekleni kozarčki niso ok?

Zaradi tega, ker bo steklo, ko bo hrana zamrznila počilo !... fizika user posted image  
Jz dajem v plastične lončke oz posodice od Aventa Via posodice, in pa v kakšne druge manjše plastične posodice. V Műllerju imajo tudi zelo dobre posodice Nűby, je več skupaj pakiranih in niso drage. Primerne so pa tudi za v mikrovalovko. Večje količine pa zamrzujem kar v kakšno plastično embalažo od repe ali pa zeljauser posted image .

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 670
30.11.2009 20:57:51   
manna
Hanuši, super za prijateljico in Blaža!! Čestitke!! Si mislim, da morata biti zdaj starša presrečna ko imata končno štručko po tolikih letih!! Res lepo lepo! Tudi jaz vem za en podoben par, sta tudi dobila sinka po mnogih letih, ampak že lansko leto.

Pri nas gre pa uvajanje GH tko počaaasiiii... Naša frkljica kar zapre usta pa konec. Ne bi več. Kaj naj pol? A ima še katera od vas neješčega otročka ali so vsi pridni za jest kašice?? Saj vem da zaenkrat ima še čas. Bom pa povedala pri pediatrinji drug teden.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 671
30.11.2009 20:58:21   
*alina*
Bjondi, vse najboljšeeeeee tudi iz moje strani!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 672
30.11.2009 21:03:21   
July08
Hej-hoj!
Kako ste? Mi smo kar fajn, čeprav smo vsi malo šmrkasti, pa zaenkrat ni hudega. No, saj kakšen pa naj bo človek v tem vremenu?! Pri nas je res zoprno. Full piha, pa malo dež pada...

Jutri je že 1. december!!!!!!!! Obožujem ta mesec. Že kot majhen otrok sem uživala v teh praznikih, zdaj pa že okužujem svoje otročke. Če nam bo dano, bomo ta teden že naredili jelko. Vem, da je enim to prezgodaj, ampak jaz jo raje naredim prej, ker po novem letu jo kmalu podremo, saj nima več čara. Sej veste, vsak ima svoje fore, a ne user posted image

Minča, Tira
jaz večkrat zmrzujem v steklenih kozarcih. Samo ne smejo biti čisto polni, pa ziher ne počijo. Ali pa jih ne zapreš s pokrovčkom. Meni so tudi praktuični kozarčki od raznih frutkov za v skrinjo, saj so ravno prav majhni.

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 673
30.11.2009 21:07:22   
July08
In seveda:

BJONDI VSE NAJ-NAJ-NAJBOLJŠE!!!! Želim ti obilo lepih trenutkov s tvojo družinico, zdravja in sreče.
Uživaj ta dan, privošči si ga, naj bo res samo tvoj!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 674
30.11.2009 21:12:02   
July08
Hanuši res lepo za tvojo prijateljico. Naj bo Blaž vsak dan znova in znova njun angelček!

Manna tudi naša Julija še vedno ne kaže posebnega navdušenja nad GH. Pa se ne obremenjujem preveč Bo že, ko bo hotela. Vsak dan ji skušam 2-3x ponuditi, navadno zjutraj sadje in kašico, pa zelenjavo za kosilo, popoldne pa kašico.
Tudi ona vztrajno zapira usta, do sedaj je le 2x malo odpirala usta. Opazila sem, da ji paše bolj tekoče kot gosto, zato zelenjavo spasiram, dodam vodo in malo MF.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?