Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: II pričakujemo novembra 2009 26.11.2009 9:39:47
tejči28
Danes sem dobila nepovabljen obisk z glavobolom vred. Lahko me obarvate modro in se selim v deceber.Zdaj pa res več nočem tečke za nekaj časa,imam dovolj. Držim pesti,da bo še katera obarvala seznam roza,ker ni lepo videt tak malo roza barve.
RE: II pričakujemo novembra 2009 27.11.2009 12:27:52
Inčika
Joj punce, kako pa je ta seznam antipatičen!!! Kar groza me je, ko vidim samo modro barvo! Dajte ga vse, ki še čakate v tem mesecu, malo olepšajte prosim!!!
GO GO GO - navijam za vse!!!
RE: II pričakujemo novembra 2009 27.11.2009 12:52:50
BarbiG
Pozdravljene.
Sicer tale mesec nisem nič kaj klepetala z vami, ampak ker sem glih na seznamu, se mi zdi prov, da povem, da je za mano transfer dveh zarodkov in da sem v torek ta teden nalulala en velik . Sicer imam uradni test na GKLJ v torek 01.12., ampak plus je plus. A ne?
RE: II pričakujemo novembra 2009 27.11.2009 17:33:37
latka
Čestitke vsem novim !!
No moja bi morala priti danes, samo je ni na vidiku še od nikoder!Občasno me zbada v levem jajčniku, imam zelo boleče prsi, pa bazal. temp. je bila zjutraj še vedno 37,3, pa pojavili so se mi mozoljčki na obrazu!Ne vem, če naj probam test, ker ta mesec nisem računala na to, da nama bo uspelo, ker je moj dragi ravno v času O bil službeno odsoten kar 12 dni, zato sva imela odnose nekje 5dni prej in dvomim, da bi sedaj uspelo, glede na to, da je bil spermiogram tudi slab!!No sva pa dobila termin v Mb, ampak komaj marca!! Držim pesti za vse ostale, ki še upate na velik+!!
RE: II pričakujemo novembra 2009 27.11.2009 19:03:23
listek1
čer,
čestitke BarbiG
No, jest pa mislim, da se bom na žalost selila v december Sem mela ravno prejle spet en roza izcedek, in me je čist sesul, sem kr jokat začela na wc-ju. No, dobit jo moram jutri, ampak, me tud že šraufa, tako, da bomo mogli v nove boje. Mogoče imam še čist mal upanja, dokler se čist ne ulije, ampak je blo prejšnji mesec isto, tako, da ne vem.
RE: II pričakujemo novembra 2009 27.11.2009 19:15:59
tejči28
BarbiG čestitke za ! Listek1 in latka jaz držim pesti z vaju,da je to začetek !Malo je treba porpavit seznam z rokza barvo,upam,da ga bosta vidve. Ostalim, pa držim pesti drugi mesec.
RE: II pričakujemo novembra 2009 28.11.2009 13:37:48
Tanja_Jes
No danes sem delala test in nalulala debeli +. Po 8-9 letih sem končno videla kako zgleda ta plus in moram rečt da kr prijetno, in ga vsakih 5 minut gledam... Za skoraj zaključek meseca naj vam bo to spodbuda da se še naprej borite in tudi vam prinese december takega pluska kot meni....
RE: II pričakujemo novembra 2009 30.11.2009 9:48:40
aleunam
Samo 6 ta mesec? Kaj pa tiste rdeče? Upam, da javijo dobre novičke.
No, vse, ki ste noseče, vam želim mirno in lepo nosečnost, pazite na svoje pikice. Tiste, ki pa smo v decembru, pa veliko in naj dobri možje prinesejo vsaki (vsaj ) 1 .
RE: II pričakujemo novembra 2009 30.11.2009 10:04:39
LoveLove
Tanja_jes čeestiiiiitkeeeeeee......... Evo danes smo 30ga upam da je ne bo....samo moram vseeno počakat do vsaj 2.12 ker v tem času jo ne smem dobit ( )...tako da sem vpisana tukaj in v dec.!!javim takoj ko bom prepričana!!! *
za vse preostale novemberke ki so še ostale in seveda decemberke za katere navijaam........