neka_noč
|
neka_noč - sigurno je punca. Če ima nogice skupaj, bo - tako pravijo. Držim pesti.user posted image Hvala. neka_noč čestitke za pregled, škoda da si naletela na takšno osebje, ali so imeli slab dan ali pa imajo takšna pravila. žal mi je,da nisi zvedela za spol, tudi naš-a se skriva. Pravila, pravila. Po eni strani jih razumem. Lahko bi edino bolj "človeško" povedali. Upam, da ti izveš kaj nosiš. amelie za pregled in da si ugledala .... Katy pojma nimam. Mogoče je pa to zaradi ? A mogoče katera ve, kaj mi sledi, če me komisija konzrolira, pa me ne bo doma? mam neke nujne obveznosti, ki jih ne morem prestavt in me enkrat ne bo doma, tako da mal cvikam... sicer sem pa že razmišljaša, da če pridejo ravno takrat, ko sem jaz v banji in se umivam, jim tud ne bom odpirala, živiva pa sama z možem v hiški, s tem , da sem večino dneva sama, ko mož tako pridno dela :)... kaj pa če spim in ne slišim zvonca? Nohtek10 tudi sama sem na bolniški že od 01. sep. in se nič kaj ne oziram na inšpektorja, če pride na dom/kontrolo. Namreč, en kup pregledov imam tudi s sinom; od logopedinje, do ORL-ja, ... svoje preglede, zobozdravnika za sina, zame,... obveznosti do firme (še vedno kljub bolniški... ne morem si privoščiti, da bi kar samo doma čepela...). Drugače pa, je bilo že pred časom povedano, da naj bi bil samo en inšpektor za celotno Slovenijo. Tako da ... Mislim, da bi morala imeti res zelo veliko smolo - ali pa neko prijavo. Tudi med prvo nosečnostjo sem bila na bolniški in takrat sem hodila tudi na neka predavanja, izpite, sicer pa sem bila res ves ostali čas doma, ležala oz. spala in takrat sem imela ves čas izklopljen tel. in zvonec. To je moja izkušnja... Nincy držim pesti da bo vse ok in da dobiš zadeve, ki ti pomagajo. Se mi prav smiliš... A te ne more nihče zamenjati? Zakaj bi čakala do 21-ih? Danes sem dobila majčko! Hvala še enkrat Nincy. Že ves čas pozabljam napisati - naslednji pregled imam 22.12.09, kg pa so sedaj tolike kot sem jih imela pred dopustom (sem bila že noseča, a nisem vedela). Po tem takem se še nisem nič zredila, a tudi ni več -4kg. Faza pridobivanja teže se pričenja sedaj naprej. Sporočim, ko bo + . Pozdravček vsem!
|