|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
27.11.2009 16:32:43   
amelie
nincy29, nič citrusov pa ful vode - dokler ne dobiš ginekologinje. mogoče bo pomagalo. sem imela svoj čas pogosta vnetja, pa mi to vedno najbolj pomaga. Če te pa prav tam peče, da ni mehur, pa meni vedno pomaga probiotični jogurt.
Wannabemommy, se mi je takoj zdelo, da morava obe hodit k Miglarju, ker jih najbrž ni dosti ginekologov v MB, ki delajo še v Avstriji. :) Na preglede hodim v MB, edino na nuhalno sem šla v Avstrijo. Rodit pa nameravam v MB, razen če se slučajno spremeni kaj glede stroškov, ki jih je treba plačat gor. Čeprav dvomim, da se bo spremenilo v tem času ...

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
27.11.2009 16:50:45   
nincy29
amelie do nosečnosti sem bila skos na antibotikih zaradi unetje mehurja.in občutek je ravno taki kot pri vnetju mehurja.
u ponedeljek ko sem vodo dala mi je rekla da mam neki mal povišano in mi je v materinsko zapisala alb 0,25

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
27.11.2009 17:03:52   
memole
Nincy29 upam da bo vse ok in če je unete da se kmalu pozdraviš!

Jaz pa se mi zdi da nekaj čutim kot eni balončki bolj spodaj pod trebuhom!
A je to to,ker se iz prve nosečnosti ne spomnim?!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
27.11.2009 17:34:25   
Di_Di
hehe nataša ni panike... men je full fajna, sam tko kot si ti rekla te kr zasvoji pol pa nonstop čepim za računalnikom ;)

memole ti pa pa maš enih igrc za špilat... jaz pa farmvill nisem niti poskusla igrat.... pred meseci mi je bla full dobra una kickmanija... ma jo že dolgo ne igram več... no zdej sem se pa s to okužla hehe

nincy verjetno imaš kako unetje... pojdi v trgovino al pa nekoga pošlji naj ti kupi časj od brusnice .. ta je full dober za unetja.... to je men ena sodelavka rekla k je imela full težave z urinom nonstop in pa unetji mehurja. če te full matra pejt kr k dežurnemu..

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
27.11.2009 17:35:34   
amelie
Hjoj, nincy29, upam, da te čim prej mine. Ta vnetja so reeees zoprna user posted image  

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
27.11.2009 17:43:51   
Kepica83
hej punce! Jaz se vam bolj poredko javljam. Upam da ste vse ok in da bušiji pridno rastejo. Gledam kake merice imajo vaše bebe z morfologije pol pa gledam da je moja beba  pred skoraj 3 tedni imela 27cm?? Uh. Zgleda da se je po atiju vrgeluser posted image , ker po mami se 100% ni.user posted image

Nincy29 pojdi do dežurnega.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
27.11.2009 18:00:51   
nincy29
hey.hvala vsem za odgovore.zdaj še trenutno delam-do 21h.potem pa bom vidla kako bo pa bom do dežurnega šla.me pa tok matra da niti sedet ne nič nemorem.uffaa

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
27.11.2009 18:45:13   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

hey.hvala vsem za odgovore.zdaj še trenutno delam-do 21h.potem pa bom vidla kako bo pa bom do dežurnega šla.me pa tok matra da niti sedet ne nič nemorem.uffaa

do 21ih delaš?? Ja kje te? bogica. Daj res pojdi po službi do dežurnega.

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
27.11.2009 18:56:11   
nincy29
v trgovini z oblačili in ta trgovinca je v mercator centru ki je do 21h odprt.sem pa zdaj dežurno klicala pa ji vse razložila in je rekla naj hitro tja pridem.tko da po 21h letim v dežurno.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
   [Brisano sporočilo]
27.11.2009 19:07:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3935
27.11.2009 19:14:38   
neka_noč
neka_noč - sigurno je punca. Če ima nogice skupaj, bo - tako pravijo. Držim pesti.user posted image

Hvala. user posted image

neka_noč čestitke za pregled, škoda da si naletela na takšno osebje, ali so imeli slab dan ali pa imajo takšna pravila. žal mi je,da nisi zvedela za spol, tudi naš-a se skriva.

Pravila, pravila. Po eni strani jih razumem. Lahko bi edino bolj "človeško" povedali.

Upam, da ti izveš kaj nosiš.
amelie za pregled in da si ugledala ....

Katy pojma nimam. Mogoče je pa to zaradi user posted image   ?

A mogoče katera ve, kaj mi sledi, če me komisija konzrolira, pa me ne bo doma? mam neke nujne obveznosti, ki jih ne morem prestavt in me enkrat ne bo doma, tako da mal cvikam... sicer sem pa že razmišljaša, da če pridejo ravno takrat, ko sem jaz v banji in se umivam, jim tud ne bom odpirala, živiva pa sama z možem v hiški, s tem , da sem večino dneva sama, ko mož tako pridno dela :)... kaj pa če spim in ne slišim zvonca?

Nohtek10 tudi sama sem na bolniški že od 01. sep. in se nič kaj ne oziram na inšpektorja, če pride na dom/kontrolo. Namreč, en kup pregledov imam tudi s sinom; od logopedinje, do ORL-ja, ... svoje preglede, zobozdravnika za sina, zame,... obveznosti do firme (še vedno kljub bolniški... ne morem si privoščiti, da bi kar samo doma čepela...). Drugače pa, je bilo že pred časom povedano, da naj bi bil samo en inšpektor za celotno Slovenijo. Tako da ... Mislim, da bi morala imeti res zelo veliko smolo - ali pa neko prijavo. Tudi med prvo nosečnostjo sem bila na bolniški in takrat sem hodila tudi na neka predavanja, izpite, sicer pa sem bila res ves ostali čas doma, ležala oz. spala in takrat sem imela ves čas izklopljen tel. in zvonec.
To je moja izkušnja...

Nincy držim pesti da bo vse ok in da dobiš zadeve, ki ti pomagajo. Se mi prav smiliš... user posted image A te ne more nihče zamenjati? user posted image   Zakaj bi čakala do 21-ih?

Danes sem dobila majčko! Hvala še enkrat Nincy. user posted image

Že ves čas pozabljam napisati - naslednji pregled imam 22.12.09, kg pa so sedaj tolike kot sem jih imela pred dopustom (sem bila že noseča, a nisem vedela). Po tem takem se še nisem nič zredila, a tudi ni več -4kg. Faza pridobivanja teže se pričenja sedaj naprej. Sporočim, ko bo +   . user posted image

Pozdravček vsem!

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
27.11.2009 19:17:33   
neka_noč
sorry, sem nekaj čudno skopirala.... 
amelie user posted image za pregled in da si ugledala ..user posted image ..

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
27.11.2009 19:37:22   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Uh. Zgleda da se je po atiju vrgel.

Kepica, a bo fantek?user posted image

Ne. Nebo ne fantek pa ne punčka. Taaaaakuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ninci šibaj pol k dr. Pa ima da takoj javiš.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
27.11.2009 19:37:48   
tropical
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Uh. Zgleda da se je po atiju vrgel.

Kepica, a bo fantek?user posted image

Nataša in nax
- naročila sem se v Kaliste in res je cena taka in tudi pregled naj bi trajal eno uro, ker sem rekla, naj me zadnjo naročijo. Imajo pa odprto do 20-ih. In je rekla, da pregled traja eno uro in da kasneje ne gre. Jaz sem prebrala pohvale za to ordinacijo in veliko ceneje je kot pri Strahovi. Tako, da midva greva tja.

videla sem da je za celih 25 eurou bolj poceni. Jaz sem bila 1. nosečnost pri njej na nuhalni. In ženska mi je šla full na roko ker sem bila zadnji moment naročena na nh in me je sprejela.
Zdaj vidim da se splača iti k njej na 3d

Neposredna povezava do sporočila: 3939
27.11.2009 19:41:33   
Kepica83
Punce katera je govorila da je nek Ginekolog Rosič ki dela 3d za 30eur?? Kje to?

< Sporočilo je popravil Kepica83 -- 27.11.2009 19:42:12 >

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
27.11.2009 20:03:11   
memole

Tudi ursin čaj je dober za mehur!
Jaz sem ga pila ko sem se prehladila!

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
27.11.2009 20:08:52   
memole
Čer!

Kako ste?
Jaz sem doma!
Zdej se večerja dela!
Sem si francosko kupila ker mi je prav zapasala!user posted image user posted image

Aja jaz sem tudi dobila majčko sam jo morem it jutri iskat na pošto ker nisem imela gotovine za plačat in ko sem šla v službo poštar še ni prišel nazaj da bi jo lahko dvignila!
Nincy hvala tudi iz moje strani!

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
   [Brisano sporočilo]
27.11.2009 20:14:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tropical)
  Neposredna povezava do sporočila: 3943
27.11.2009 20:15:14   
Kepica83
cojka packa si user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3944
   [Brisano sporočilo]
27.11.2009 20:21:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3945
27.11.2009 20:38:16   
dacy
Helou helou user posted image

Prav prevec ste se razpisale in priznam da se mi ni dalo vsega brat user posted image

Vglavnem nasa vcerajsnja morfologija je za nami... pregledali smo srcka, in rokice in nogice, zelodcek, jetra, ledvicke, glavico, ......... in vse je  vredu user posted image
Otrok je ze pravi velikancek, pri meritvah je dolocila tezo, katera pa je kar 459g user posted image
Pridno rastemo in pridobivamo na tezi user posted image ... v bistvu jaz glih ne , ampak vazno je da otrok user posted image
Moj dragi je sel z mano in je bil prav navdusen ... novih slikic pa zal nisem dobila, sem bila kr malo razocarana, ampak vazno je da je z naso bebo vse vredu user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

Neposredna povezava do sporočila: 3946
27.11.2009 20:41:46   
nincy29

IZVIRNO SPOROČILO: memole

kar imam jaz informacije se ursin čaj ne sme piti v nosečnosti.sem imela pa že pred nosečnostjo skos težave z mehurjem in mi ni ne ursi čaj ne brusnični nič ni pomagalo..samo primotren.user posted image
evo še 20 min pa grem.komaj čakam..

lp

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
27.11.2009 21:00:00   
memole

IZVIRNO SPOROČILO: memole

kar imam jaz informacije se ursin čaj ne sme piti v nosečnosti.sem imela pa že pred nosečnostjo skos težave z mehurjem in mi ni ne ursi čaj ne brusnični nič ni pomagalo..samo primotren.user posted image
evo še 20 min pa grem.komaj čakam..

lp

Aja to pa nisem vedla!
Potem pa raje ne če se ne sme!
Upam pa da boš kej dobila od zdravnice in da se hitro pozdraviš!

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
27.11.2009 21:28:18   
Di_Di
nincy brusnico si kupi ne hecam se... jaz sem tud mela unetje in posledično zelo slab urin, pol sem to začela pit je zdej ok..

jaz sem danes šla iskat majčko moram rečt da je super... user posted image user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
27.11.2009 21:36:57   
nizy
pozdravljene,

ker se pogovarjete o vnetem mehurju , moram povedat , da morte bit zlo previdne kateri  čaj se sme piti , ker nekateri menda povzočajo odpiranje MV,... tudi jaz imam zdaj vnet mehur in sem dobila AB Hiconciluser posted image , tko , da nincy kar k zdravniku na pregled

tudi jaz sem si naročila majico in sicer s kratkimi rokavi , zdaj sm pa firbec kakšna bo user posted image , ker ste vse govorile o motečih rokavih , sm raje kratke vzelauser posted image , pa še eno sm si naročila na drugem koncu , na kateri piše "coomig soon " pa štorklja je gor narisana,...  je pa ta čist navadna T-shirtka, ker mi je ta gospa svetovala , da nosečniška ni realna št.za gospe z več kguser posted image , da menda njej tudi ni bila prov user posted image ,.... poslikam ko dobim user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?