|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
27.11.2009 8:44:29   
amelie
Živjo, punce! Moja morfologija je potekala super, dobila sem še CD (in to kar zastonj!), da bosta babici lahko videli vnučka :) Pištolca je potrjena, tudi vse ostalo je videt okej. Težek je malo manj kot pol kile, ne vem pa, koliko je velik. Je pa tako brcal, ko sem tam ležala, da smo se prav nasmejali user posted image . Problem imam le, da ko grem na pregled, mi pritisk naraste v vrtoglave višave, in sama sreča, da si ga merim tudi doma in vem, da imam sicer malo prenizkega, če ne bi bilo že hudo. Aja, za vse facebookarce - jaz sem Aleksandra, na slikah pa sta večinoma moji dve mrcini (in njuni prijatelji), ampak na nekaterih lahko vidite tudi mene in atija user posted image  Za srečanje bom spremljala, žal pa ponavadi niti za dva dni vnaprej ne vem, ali bom prosta ali ne, zato bom šele v zadnjem trenutku sporočila, če pridem. Aja, glede na to, da je v mojega pred dnevi prav nemarno kašljal sodelavec, ki je zdaj doma obležal (za eno od grip, itak se ne ve več, odkar ne delajo testov), sva bila oba malo prestrašena in sem včeraj vprašala ginekologa, kaj si misli glede cepljenja, pa je rekel, da s tem slovenskim cepivom nikakor! Da v Avstriji imajo boljše cepivo, tudi sam se je tam cepil (ker sicer tam dela) in da je žalosten, da ne more z njihovim cepivom cepit tudi slovenskih nosečk.
To je to, kaj dosti se verjetno ne bom oglašala, ker mi vedno zmanjkuje časa, vas pa pridno berem! Lepo se imejte in uživajte v brcikah!
Naslednji pregled pa imam 20. decembra.

(odgovor članu Izabela_07)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
27.11.2009 8:57:30   
pupa*81
hoj nosečke!

za srečanje v lj bi pa lahko tud partnerje pripeljale zraven... jih pošljemo na pir, me gremo pa lučke gledat user posted image user posted image

naše dete je pa danes imelo nočno telovadbo, k me je ob 3 zjutrej zbudilo z brckami user posted image očitno se počasi poslavljam od celonočnega spanca user posted image

user posted image uživajte!

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
27.11.2009 9:04:25   
Chi_Pita
Hei user posted image

mamika ... spraševala si za PO - mogoče se jaz odločim, sam še ni ziher. Edini problemček je, ker je kr malo daleč in bi bila brez obiskov, če pa se odločim za Izolo, pa vem, da bojo obiski non stop - če bojo takrat dovoljeni seveda. Pa vožnja do PO - več kot pol urce - a ni nevarnosti da v avtu rodim? user posted image user posted image user posted image jaz si predstavljam, da bom prišla, rodila in šla user posted image - magari user posted image

amelie 
user posted image za pregled in super za user posted image . Ti kr spremljaj debato, pa seveda se vključi vsake toliko - da bomo vedele, da nas spremljaš user posted image Glede srečanja pa imam občutek, da se bo datum kar spreminjal user posted image - nikoli ne bomo vse (na žalost).

memole - a tebi samo nedelja odgovarja? Jaz ob nedeljah nimam avta in ponavadi brata čuvam, dokler ga starši ne peljejo v dom. Ma če ne gre drugače se lahko tudi za nedeljo zmenimo - bom že angažirala dragega, da popazi na brata. user posted image - se mora naučit bit tudi kdaj sam z otrokom oz z nekom, ki rabi oskrbo. user posted image
Na fb vama (memole in Di_Di)  bom poslala tel., pa se pol zmenimo. user posted image Ne vem pa, če je še katera za to, da pride do KP - valda gremo do Kapitanije a punce?  user posted image Če kateri odgovarja naj se kar pridruži. user posted image

Pri nas je pa danes dež - uh jooj - sam ajde naj bo, vseeno boljše kot megla. user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
27.11.2009 9:09:47   
memole
Jutro!

Kako ste?
Kaj kej počnete?

Jaz sem zajtrk že pojedla sam sem še zmeri neki lačna!user posted image user posted image

Vreme je spet deževno in megleno!user posted image user posted image

Zdej si čajčka kuham ker v takih vremenih in v tem letnem času prav paše!

Popoldan pa v službo pa se mi prov ne da!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
27.11.2009 9:14:03   
memole
Chi_Pita jaz lahko vsako drugo soboto!
Sicer zdej to in drugo soboto delam in to soboto gremo še na roj.dan!
Od 12.12. do19.12. me ni ker gremo v toplice
Tko da mogoče bi se dalo drugo soboto ampak samo popoldan!

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
27.11.2009 9:42:50   
lija34
zdravo user posted image !

aprilasemtu držim pesti da bo vse ok. in čestitke za user posted image .
neka_noč čestitke za pregled, škoda da si naletela na takšno osebje, ali so imeli slab dan ali pa imajo takšna pravila. žal mi je,da nisi zvedela za spol, tudi naš-a se skriva.

amelie tudi tebi čestitke za pregled in za user posted image

finance: tiste, ki imate finančne težave se vam kar pridružim, tudi mi živimo iz meseca v mesec, po drugi strani pa nam nič ne manjka, se pač moreš naučit živet bolj skromno, važno da smo skupaj srečni in zdravi in komaj čakamo tanovga  (tako mu pravita otroka), se pa zavedam da je hudo če ne moreš plačat položnic in da ne moreš otroku nudit določenih stvari žal je tako, da se je teško postavit v vlogo nekoga če ne probaš tega.

starost: tudi sama spadam med starejše nosečke- 35 let, bo pa tretji in velika razlika med starejšima dvema.

Sama komaj čakam na morfologijo in pregled, upam da se bo pokazalo kaj bo, me že ful firbec, grem pa sama, ker je moj v službi, otroka v šoli. Drugače pa se razen praskanja po grlu počutim v redu, v prejšnjih dveh nosečnostih sem kmalu ostala doma, zdaj pa še veselo okoli skačem  in upam da bo tako tudi do konca.

Zadnič sem srečala prijateljico, ki ima rok v sredini januarja, pa imam jaz večjega bušija kot ona, joj me kakšna bom potem jaz na koncu.

Ali ste že pisale miklavžu, da drugo leto ne bo pozabil še na enega člana.

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
27.11.2009 9:57:09   
NATAŠA35
jutro vsem...

včeraj je moj najstarejši sin začutil brcike, ko je dal roko na trebuh user posted image user posted image user posted image , je bil vesel...

no jaz sem za, da se dobimo v lj, pa da naše pripeljemo, lahko tudi otrokeuser posted image user posted image user posted image , pa gremo na en potem, če ne pa vsaj naše user posted image , pa naj se malo spoznajo

amelie user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled in da si ugledala user posted image ....

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
27.11.2009 10:31:55   
nincy29
hejla souser posted image
kako smo kaj danes?
ful mi je ušeč ta ideja da še naše predrage sabo peljemo.user posted image user posted image moj bo čist navdušen da še katerega bodočega očeta spoznauser posted image .
uf jaz pa sem prišla zdaj mal v tiste dni ko mi ful crklanja manka,pa jočem za brezveze in se sekiram.je reku moj da sem prav smotka.sem včeraj ljubosumje naredila ker ga je sodelavka domov peljala in ravno ko sem ga jaz klicala se je neki ful režal z njo..ah sej ponavadi nisem taka,ampak te dni.
je še katera taka tuki?user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
27.11.2009 10:54:54   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

Da v Avstriji imajo boljše cepivo, tudi sam se je tam cepil (ker sicer tam dela) in da je žalosten, da ne more z njihovim cepivom cepit tudi slovenskih nosečk.

Pozdravljena

A te smem vprašat kateri je tvoj ginekolog, sama mam namreč tud v Avstriji gin.?

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
27.11.2009 10:58:46   
katy83
ojla punce.

Jaz sem pa danes malo v skrbeh. Včeraj zvečer, ko sem se šla tuširat in sem se slekla, sem na hlačkah videla ...kri? posušeno kri? rjavi izcedek?  user posted image user posted image user posted image  Ne vem kaj bi to lahko bilo. Sveža kri ni bila, ampak...  Kak sem se vstrašla, kar v jok sem padla.user posted image   pa kako? saj me ni nič bolelo, pa zvijalo, pa bebica je cel dan tak fajn razgrajala v bušiju. Moj dragi je rekel, da verjetno ni nič, da je to od tega, ko sva en dan prej user posted image . Kaj jaz vem? ne bi pa rada zdaj neke panike delala. No, danes zjutraj pa sem videla, da je kot neki rjavi izcedek. Ne vem, kaj poznate kakšna domača zdravila? Jogurt baje, ne? sem rekla, da če do ponedeljka ne bo ok, grem k zdravniku? Mislite, da je ok tak? Joj, groza.user posted image

uživajte punce, lp, Katy

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
27.11.2009 11:04:56   
NATAŠA35
katy ne bi te rada strašila, samo dobro bi bilo, če bi se šla malo pregledat...mogoče je res od user posted image , zato pa zdaj bolj počivaj in nič user posted image ...najbolje bo da pokličeš G in ji poveš, pa ti bo svoje povedala, ne čakaj na ponedeljek prosim...

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
27.11.2009 11:09:01   
Wannabemommy
Dobro jutro souser posted image

Upam da ste vredu spale, jaz še vedno spim kot top, razen nočni izleti na wc, ki pa so tud trnutno manj pogostiuser posted image

nincy29 - nena se sekiraj to so krivi hormoni, tud mene včasih grabijo, ampak tak pač je. Moj je to že v zakup vzel in ko vidi da je en tak dan, mama dan cartanjauser posted image user posted image , pol pa sem ko sončekuser posted image
amelie - user posted image user posted image user posted image  za user posted image , ma bo poln fantov

Nič pupe lepo bodite in lep dan

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
27.11.2009 11:10:33   
Tesh
Katy83 - verjamem, da si se ustrašila. Meni se je to začelo pojavljati že kar zgodaj, pa potem minilo, no zdaj paspet. Meni pravijo, da imam blazno občutljiv maternični vrat in še zelo nizko nosim. Je pa menda tako, da če se ti to zgodi po spolnem odnosu, ni nič hudega. Je res vse tako prekrvavljeno in malo občutljivo, da rahlo zakrvaviš. No, jaz imam izcedke tudi če nič ne user posted image . Če pa boš še imela čez vikend, pa se pojdi pokazat. Ni pa ni narobe, če kar pokličeš na urgenco, rečeš za ginekološko ambulanto, pa poveš kako in kaj in vprašaš.

Vsem, ki ste dale skoz preglede - čestitke user posted image
Super, da je z našimi otročki vse ok.

Danes mene kar nekaj trebuh boli, moram mal več ležat. Saj, dan je itak primeren hihi

Lepo se imejte čvekice, papa

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
27.11.2009 11:11:46   
mamika25
Katy83 tudi jaz te nebi rada strašila, raje pojdi k zdravniku se pokazat, ker to je lahko kaj resnega... je imela ena kolegica isto rjav izcedek, pa so ji v bolnici rekli, da je od preveč naprezanja in lahko usodno za otročka, ker rjav izcedek je v bistvu kri - samo je take barve (z malo vsebnostjo hemoglobina). Tako se jaz spomnim, da mi je razlagala. Res je bolje, da se greš pokazat. Ali vsaj pokliči. Tudi jaz sem to imela, ma samo malo, samo sem imela naslednji dan pregled. Bilo je vse v redu. Veliko počivaj če se da. Moj nasvet, upam, da sem ti malo pomagala. Držim pesti, da je vse v reduuser posted image .

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
27.11.2009 11:31:02   
amelie
Wannabemommy, hodim k dr. Miglarju :)

katy83, če se po tistem ni več ponovilo, bi jaz to pripisala kar posteljnim aktivnostim. Za boljši občutek se le pozanimaj pri G, ampak ne sekiraj se preveč, verjetno ni nič resnega. Sem tudi sama pred kratkim zagnala paniko, potem sem se pa spomnila, da sem se dopoldan spodaj brila, kar zdaj poteka praktično na pamet, tako da sem se verjetno samo malo porezala nekje user posted image  

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
27.11.2009 13:16:52   
Tesh

IZVIRNO SPOROČILO: Tesh

Katy83 - verjamem, da si se ustrašila. Meni se je to začelo pojavljati že kar zgodaj, pa potem minilo, no zdaj paspet. Meni pravijo, da imam blazno občutljiv maternični vrat in še zelo nizko nosim. Je pa menda tako, da če se ti to zgodi po spolnem odnosu, ni nič hudega. Je res vse tako prekrvavljeno in malo občutljivo, da rahlo zakrvaviš. No, jaz imam izcedke tudi če nič ne user posted image . Če pa boš še imela čez vikend, pa se pojdi pokazat. Ni pa ni narobe, če kar pokličeš na urgenco, rečeš za ginekološko ambulanto, pa poveš kako in kaj in vprašaš.

Vsem, ki ste dale skoz preglede - čestitke user posted image
Super, da je z našimi otročki vse ok.

Danes mene kar nekaj trebuh boli, moram mal več ležat. Saj, dan je itak primeren hihi

Lepo se imejte čvekice, papa

Aja Katy83 - še to sem pozabila napisat: jaz sem zaradi teh krvavitev na bolniški (je treba kar malo več ležat kot pa posedat), prepovedan mi je šport in žal tudi spolni odnosi. Ampak vse za dobro mojega pikca.

Pozdravček

(odgovor članu Tesh)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
   [Brisano sporočilo]
27.11.2009 13:56:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tesh)
  Neposredna povezava do sporočila: 3917
27.11.2009 14:08:56   
Nohtek10
Katy83 - glede rjavega izcedka... tudi jaz ga imam, pa mi je rekel g, da ni panike, dokler ni sveže krvi... jaz bi na tvojem mestu počakala in spremljala, če bo še izcedek, greš v ponedeljek k svojemu ginekologu, v kolikor pa se pojavi sveža krvavitev, pa takoj na urgenco!

Drugače pa čim več počivaj - ležanje in ne sedenje, ne imet spolnih odnosov, pa ne se naprezat, ne dvigovat težkih stvari, ne sportat (razen sprehoda). Men je vse to ukazano še kak mesec in do konca!

Sploh pa se je lahko pojavil res po user posted image , tako da mogoče sploh ni nič, samo mogoče bi blo res pametno opustit spolne odnose :(.

Drugače pa moje nosečke: jaz sem iz morfologije, ki je potekala OK, vse BP, razen v levi ledvički ima otrok poudarjen votli sistem, ki pa je še v mejah normalnega in je reku ginekolog, da zarad tega nimam kaj skrbet, da to ne ogroža življenja otroka in da če ne bo rastu, niti zdravljene ne bo potrebno.

Za spol nisem hotla vedet, bomo počakali na presenečenje. Mam pa nekoliko slabšo kri in sem dobila Legofer, prav tako pa sumi na neko bakterijo, ker sem mela ful slabo vodo in sem jo mogla dat še enkrat po Stanfordu, če je katera že dajala. Sam zdaj traja kakih 5 dni, da pridejo izvidi, upam, da ne bo nič resnega. Zredila se vedno nisem še nič, čeprav sem že 21 tednov.

Zdaj sem na bolniški zarad izcedkov in čakam na odločbo , ker je že čez en mesec. A mogoče katera ve, kaj mi sledi, če me komisija konzrolira, pa me ne bo doma? mam neke nujne obveznosti, ki jih ne morem prestavt in me enkrat ne bo doma, tako da mal cvikam... sicer sem pa že razmišljaša, da če pridejo ravno takrat, ko sem jaz v banji in se umivam, jim tud ne bom odpirala, živiva pa sama z možem v hiški, s tem , da sem večino dneva sama, ko mož tako pridno dela :)... kaj pa če spim in ne slišim zvonca?

No toliko za sedaj, za seznam pa : NP 21.12.2009, spol user posted image

LP

(odgovor članu Tesh)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
27.11.2009 14:33:34   
Di_Di
Dan oz zame skor jutro... Kako ste kej?

Jaz sem kr ne naspana... nataša35 mi je poslala vabilo na fb za neko igro cafe world in ker nisem mogla spat sem celo noč špilala oz kuhala dobrote user posted image user posted image user posted image

mamika25 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čim prej pozdraviš.

amelie čestitke za pregledek in user posted image user posted image user posted image user posted image

Chi_Pita, memole in jaz smo se zmenle da se dobimo naslednji petek se pravi 5.12. ob 15ih ... kraja še nsimo točno določle, sigurno bomo kje kjer imajo slastne tortice... če ima katera od vas čas za en izlet do obale se nam lahko pridruži user posted image

nohtek10 user posted image za pregled... sta pa dobra da nista firbčna... jaz komi čakam sredo in upam da ne bom ostala razočarana.

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
27.11.2009 14:50:38   
NATAŠA35
di_di uhhhh zdaj se pa počutim krivouser posted image user posted image user posted image user posted image ...te čisto zasvoji, a ne da?

nohtek user posted image user posted image user posted image user posted image superca za pregled...jaz tudi komaj čakam morfologijo, da izvemo kaj imamo...navijamo za user posted image

cojka a kar na 4D si se naročila, torej vse pride cca 93 €...a to pri strahovi ali pa ZD domžale, sem slišala, da tam delajo tudi...me prov zanima, ker bi rada da gremo z malimi vsi skupi, pa da vidijo user posted image , bodo ful veseliuser posted image user posted image user posted image

punce mejte se, jaz odhajam, konec šihtauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
27.11.2009 14:56:01   
Anonimen
cojka a si se naročila na 3d v ordinaciji Kalliste? Ker sem zadnjič videla, da je pri njih cena 85 eur, pri dr. Strah je pa 110 eur. A res kar 1h traja pregled? Super! Jaz se morma tud naročiti.

mamika25 jaz bom šla tud rodit v Postojno...no če pridemo do tjauser posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 3921
27.11.2009 15:14:48   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

Wannabemommy, hodim k dr. Miglarju :)

katy83, če se po tistem ni več ponovilo, bi jaz to pripisala kar posteljnim aktivnostim. Za boljši občutek se le pozanimaj pri G, ampak ne sekiraj se preveč, verjetno ni nič resnega. Sem tudi sama pred kratkim zagnala paniko, potem sem se pa spomnila, da sem se dopoldan spodaj brila, kar zdaj poteka praktično na pamet, tako da sem se verjetno samo malo porezala nekje user posted image  

No pa sva že dve, a boš šla gor rodit v Feldbach al tu v Sloveniji? Hodiš k njemu tu v Mb v ordinacijo al gor?

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
27.11.2009 15:21:56   
Anonimen
Ojla user posted image

Naj se vam na hitro javim. Danes sem imela pregled (navaden, brez UZ-ja). Urin je ok. user posted image nosim zelo visoko in zelo spredaj. Naslednji pregled imam 22.12., morfologijo pa 28.12. Kile so ostale isteuser posted image user posted image user posted image

Vas kar zapuščam, ker sem tako cartava, da mi posedanje ob računalniku danes sploh ne odgovarjauser posted image

Pridne bodite in pazite nase!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3923
27.11.2009 15:59:50   
memole
Ejla!

Kako ste?
Kaj kej počnete?

Jaz sem v službi pa je malce dolgcajt!user posted image user posted image

Ja une igrice na FB ej kr ne moreš nehat!
Jaz sem prvo igrala uno farmville pa mi je potem rač začel štekat in sem nehala sedaj pa spet mal igram!
Pa une ribice hranim in pa uno ko kuhaš sladice in podobno!user posted image user posted image user posted image
Pa tudi kakšne druge igrice igram ki so gor ki lahko proti komu tekmuješ!
Dobra mi je bla geo ko ugotavljaš zastave in podobno in pa bowling!user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj čist zasfojena sem s temi igrami en čas sem si iz gamehouse vlekla igre dol!user posted image user posted image user posted image

Joj še 3 ure pa grem domov se mi prav ne da več,sej kdo pa rad dela zastojn!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
27.11.2009 16:24:26   
nincy29
hey.
sporočam da jaz se slabo počutim.
me skos peče tam odspodi in skos me na wc tišči.ne moja zdravnica ne ginekologinja ne dela več danes.zdaj pa nevem kaj naj naredim.te kremce in svečke ki mi je gin. dala nič ne pomagajouser posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?