Nohtek10
|
Katy83 - glede rjavega izcedka... tudi jaz ga imam, pa mi je rekel g, da ni panike, dokler ni sveže krvi... jaz bi na tvojem mestu počakala in spremljala, če bo še izcedek, greš v ponedeljek k svojemu ginekologu, v kolikor pa se pojavi sveža krvavitev, pa takoj na urgenco! Drugače pa čim več počivaj - ležanje in ne sedenje, ne imet spolnih odnosov, pa ne se naprezat, ne dvigovat težkih stvari, ne sportat (razen sprehoda). Men je vse to ukazano še kak mesec in do konca! Sploh pa se je lahko pojavil res po , tako da mogoče sploh ni nič, samo mogoče bi blo res pametno opustit spolne odnose :(. Drugače pa moje nosečke: jaz sem iz morfologije, ki je potekala OK, vse BP, razen v levi ledvički ima otrok poudarjen votli sistem, ki pa je še v mejah normalnega in je reku ginekolog, da zarad tega nimam kaj skrbet, da to ne ogroža življenja otroka in da če ne bo rastu, niti zdravljene ne bo potrebno. Za spol nisem hotla vedet, bomo počakali na presenečenje. Mam pa nekoliko slabšo kri in sem dobila Legofer, prav tako pa sumi na neko bakterijo, ker sem mela ful slabo vodo in sem jo mogla dat še enkrat po Stanfordu, če je katera že dajala. Sam zdaj traja kakih 5 dni, da pridejo izvidi, upam, da ne bo nič resnega. Zredila se vedno nisem še nič, čeprav sem že 21 tednov. Zdaj sem na bolniški zarad izcedkov in čakam na odločbo , ker je že čez en mesec. A mogoče katera ve, kaj mi sledi, če me komisija konzrolira, pa me ne bo doma? mam neke nujne obveznosti, ki jih ne morem prestavt in me enkrat ne bo doma, tako da mal cvikam... sicer sem pa že razmišljaša, da če pridejo ravno takrat, ko sem jaz v banji in se umivam, jim tud ne bom odpirala, živiva pa sama z možem v hiški, s tem , da sem večino dneva sama, ko mož tako pridno dela :)... kaj pa če spim in ne slišim zvonca? No toliko za sedaj, za seznam pa : NP 21.12.2009, spol LP
|