|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pomurski dojenčki :)
26.11.2009 13:55:17   
TuBoLina_86
dan ženske!

končno malo časa za forum... mij smo bilij na sprehodeki, ka se neka kuja, de valda dež pa šau.... zaj pa čakamo delavca od amisa, ka nan prijde tv nariktat, smo si kcoj naročili....

takšo vrejme je kak spomlade, 15 stopinj je voni...

darjussa čestitke maloj pikici! user posted image user posted image user posted image user posted image

zaj pa moren ite, ka se nekaj dogaja v pleničke, mijslen ka se je glih napunila user posted image user posted image user posted image user posted image že drujgeč gnes user posted image user posted image user posted image

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 376
26.11.2009 16:56:03   
naty6
Ojla ženskice.

Pri nas pa je pravi živžav. Enkrat eden joče, drugič drugi breči. Groza no. Toda san vesela ka smo skupaj.

Darjussa čestitke vašoj mali za dopoljnene 4. mesece user posted image user posted image user posted image .

Gor san prišla, ka mi je od poroda ostalo + 5 kg; problem je v ton ka mi je ostalo vse to na bedraj in zaj mi niti ene hlače od prej ne ido gor user posted image . Našemi san pravila ali mo hujšala ali pa garderobo menjavala. Neven kaj je bokše; ges bi obo dvoje - hujšala pa nove cote mejla user posted image  user posted image  user posted image .

Ja nika, iden še malo na drugi forum...k oktoberkam 09...pa pa

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 377
26.11.2009 17:37:28   
Nej@
Natybravo za Damjanauser posted image
meni je še ostalo 23 kile viška user posted image (se še ne sekejran - nej san še na dieti) in san se odločila ka mo pač nosila cote kere san nosila v nosečnosti, ka če vse novo kupin bankroteran pa niti motivacije nemo mejla ka bi se spravila na dieto user posted image man pa vutro prvi pregled pri G in moren opitati kak je s telovadbo pa skakanjon po carskon rezi (mene še li malenkost boli).
Zberan pa nasvete za hujšanje ka po pravici povejdano san tau še nikdar nej probala user posted image

Še eno pitanje... kak znaš če je dojenčki vroče ali mrzlo?

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 378
26.11.2009 17:47:17   
darjussa
Ojla!

Nej@ - tude meni je to bilo večno vprašanje, sploj poleti gda se je narodila, ka če njej je mrzlo, ka če njej je vroče?? Še zdaj včasih ugotavlan. To vglavnon vijdeš če ma tople rokice, oz. meni so skoz pravli ka eno več more meti oblečeno od tebe. Če me razmeš.

Lejko prijdete na pečene kislakove palačinke, no...vupan ka ne svalijo. 

Ju3 pa peetek! Ma kera čas za kavico ju3? Mimogrede pitan.

pa pa

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 379
26.11.2009 20:00:39   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nej@

Natybravo za Damjanauser posted image
meni je še ostalo 23 kile viška user posted image (se še ne sekejran - nej san še na dieti) in san se odločila ka mo pač nosila cote kere san nosila v nosečnosti, ka če vse novo kupin bankroteran pa niti motivacije nemo mejla ka bi se spravila na dieto user posted image man pa vutro prvi pregled pri G in moren opitati kak je s telovadbo pa skakanjon po carskon rezi (mene še li malenkost boli).
Zberan pa nasvete za hujšanje ka po pravici povejdano san tau še nikdar nej probala user posted image

to je 14 dnevna dieta...naj bi shujšala 9 kg...moja seka je najbolj začala hujšati po dieti...zgibila je 17 kg...ampak je čez čas njeno telo več nej sprejelo stvari iz kravjega mleka pa so do zdaj nej gor prišli ka je krivo bilo ka se je ful redila...no zdaj pa te drži dieto (nej to) pa hujša...

PONEDELJEK:
- zajtrk: kava brez sladkorja v poljubnih količinah
- kosilo: 2 kuhani jajci, osoljena špinača kuhana na vodi
- večerja: velik zrezek ali biftek na olju v ponvi, zelena solata
TOREK:
- zajtrk: kava brez sladkorja, 1 mala žemlja
- kosilo: velik zrezek, zelena solata, poljubno sadje
- večerja: kuhana šunka (poljubna količina)
SREDA:
- kosilo: 2 kuhani jajci, zelena solata, 1 paradižnik
- večerja: kuhana šunka, zelena solata
ČETRTEK:
- kosilo: 1 kuhano jajce, kuhana ali presna repa, 10 dag sira
- večerja: sadje in jogurt v poljubnih količinah
PETEK:
- zajtrk: repa z limono, kava brez sladkorja
- kosilo: kuhana ali na žaru pečena riba, 1 paradižnik
- večerja: zrezek, zelena solata
SOBOTA:
- kosilo: piščanec na žaru
- večerja: 2 kuhani jajci, repa
NEDELJA:
- zajtrk: čaj z limono brez sladkorja
- kosilo: zrezek na žaru, sadje po izbiri
- večerja: kar imaš najraje na jedilniku

DODATNA OPOZORILA:
- meso se pripravlja samo s poprom in soljo,
- jajca so trdo kuhana,
- solata je z oljem, kisom in soljo,
- kava, čaj se lahko sladita z natreenom,
- pije se navadna voda v poljubnih količinah.

drugače pa še znan ka so kolegice hujšale po 90 dnevni dieti pa so tudi ful shujšale...to si pa najdi negi na neti...

Še eno pitanje... kak znaš če je dojenčki vroče ali mrzlo?

ponavadi ma mokro čelo ali pa zadaj vrat...moja je po hrbti mokra, pa pod pazduhami...mrzlo...hmmm glej ponavadi jočejo in te ugotoviš...če te skrbi glede zunaj če ti joče pa joče te je lejko eno od toga...muve ideve ponavadi vo v badiji pa včasih dave prejk majco včasih nej, pa ji je skoraj skoz vroče...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 380
26.11.2009 20:02:26   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: darjussa

Ojla!

Nej@ - tude meni je to bilo večno vprašanje, sploj poleti gda se je narodila, ka če njej je mrzlo, ka če njej je vroče?? Še zdaj včasih ugotavlan. To vglavnon vijdeš če ma tople rokice, oz. meni so skoz pravli ka eno več more meti oblečeno od tebe. Če me razmeš.

Lejko prijdete na pečene kislakove palačinke, no...vupan ka ne svalijo. 

Ju3 pa peetek! Ma kera čas za kavico ju3? Mimogrede pitan.

pa pa

pri nas po rokicaj nemreš gledati...ker maja je kak ge ...rokice pa nogice ma tak mrzle, rokavic nede mejla de se drla kak nora...ovak pa vse iz njej tečej...

eno več kak mi...hmmm ge san to na začetki delala maji pa je 4 dni jokala od jutra do noči pa san nej znala ka je in te sva pravla nič dejte slečti in te je bilo ok....to more saka sama gor priti...saj če je dejte mrzlo/vroče de se že jokalo...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 381
26.11.2009 20:40:22   
TuBoLina_86
mah, glede oblačenja.... meni so gučale, ka nej trbej nikaj bole oblačiti kak sebej.... največ toplote zgibij dojenček prejk glavice, zato njemi ges rada notri denen kapico gor, tak do vuj, nej prejk....

čez den njemi oblečen badi, kratki rokav, majčko ( mako ali navadno ) z dugimi rokavami, širko povijanje, žabice, nogavice, pa pajacek ali pa hlačke ( trenirkico ).  pa gda ideva vo, njemi samo debeli pajacek denen gor, pa kapico, pa ga denen v voziček, pa če je malo mrzlo pokrijen, če nej pa ga man samo tak....

za spate pa mava širko povijanje, badi kratki rokav, pa pižamiko v cejlon, pa če je v sobi 19 stopinj ga pokrijen, če pa več kak 22 pa samo na pol pokriti....

zaj mamo 22 stopinj, pa san ga samo z dekico pokrijla prejk nogic, pa ma rokice tople, tak ka njemi je mrzlo ziher nej....

za kavo, ge, pa gda?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 382
26.11.2009 21:00:42   
TuBoLina_86
user posted image

evo, še slikica

Neposredna povezava do sporočila: 383
26.11.2009 22:51:51   
TuBoLina_86
ok, iden ges tuj spat, se tipkamo ju3.....

lahko nočuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 384
27.11.2009 10:38:27   
TuBoLina_86
jutro!

kak ste spale ponoči?  kaj je zdaj z kavico?

mijslen ka de gnes dež šau, ka menej šijvi bolijo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 385
27.11.2009 10:55:56   
cebelica82
jutro, mi smo že od doktora...sve mogle še enkrat vodo dati, ka smo meli sistematskoga pri 6 mesecih 17.11, pa sve nej dobro vodo dale...vupan, ka de zdaj vredi. ja, mrzlo, toplo...je tou proban zadaj pri vratu, tak je najbole ziher, če je topla, je vse vredi,...sicer mi pa jouče, če ji je vroče...je san našo do zdaj rajši malo menje oblekla kak preveč, približno tak kak sebe, pravijo, ka v jeseni je boljše čim duže menje oblečti - seveda primerno vremeni, ka ti je nej mrzlo,...spomladi pa čim duže bole oblečeni....ta ka naša je mejla recimo bundo samo za 1. november, ka je bilou rejsan mrzlo, ovači pa ma recimo dvoje duge rokave ( bodi pa majčka) žabice, lače, copatke, za ven pa te kašno debelejšo jopico pa kapico, pa v vozičeki že man zimsko vrečo, pa jo notri denen, pokrijen pa po potrebi....

ja, je san ovači iz beltinec, da pa rpijdemo v prekmurje, pa smo večinoma pri mojen na gornji bistrici,...itak smo bole v lublani, zaj mo si pa pomali rihtali ižo na gornji bistrici, mo prenavlali staro ižo...

tak je tou, zaj pa spijmo, ka smo jo na pregledi zmatrali...

Neposredna povezava do sporočila: 386
27.11.2009 11:03:17   
veronikab
Dober den dikline!

Se van pa malo javin. San opazila ka mi RR malo nagaja - san prijavljena na Spremljaj temo, te mi pa nikaj ne javlj, ka se na našon forumi kaj dogaja user posted image , gjes pa seveda tuj nejden sakšni den gledat.

Naš mišek je pa gnjes star 7 msecov user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu cebelica82)
Neposredna povezava do sporočila: 387
27.11.2009 12:25:31   
Nončika
veronika, čestitke za 7m. user posted image user posted image user posted image

naš mali de se pa gnes čopkal. jeee!!! čakan partonažno ka pride in te mo vidli. samo vupan, ka nej gli te da bi naj papal, ker te de samo larmal.

oblačenje? meni se mali dere kak zverinica, da njemi je preveč vroče.

turbolina, pravi faca je tvoj mali. tou ma na sliki oblečeno: bodi, majčko pa prejk še pajacek? ali pa samo bodi in pajacek?

je mo maloga oblačila eno več ta do 3m, te pa kak sebe. ker te baje že regulira svojo telesno temperaturo. do 3m pa či je mrzlo eno več kak mi, oz. či je toplo pa menje kak mi. tou je bilou rečeno še pred 4l pri maloj. ona je bila tan gli na prelomnici. toplo-vroče, te pa pali mrzlo.

evo že me zove.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 388
27.11.2009 13:17:30   
Sončni žarek
Oj user posted image

Čebelica- jaz sem pa iz dolnje user posted image user posted image user posted image   Sicer sen priseljena, je pa moj domačin? Keri letnik je tvoj? Moj 75.....

Čestitke vsen za obmesečnice user posted image user posted image user posted image

Ostalo sen itak vse pozobila......Sen preštela, ka se za kafe menite- meni ob 11 nikak ne paše, ker te že letim skoro po Evo v vrtec......Če te pa gda bolj zgodne (okrog 9) , pa se vam z veselejm pridružim.....

Tubolina- pa midve sva tudi ne daleč narazen duma-te kda si v Lakoši.....

Nej@- kak to, ka si mela CR?

Detelja- kak Maja? Sta hodile k P...... Vupan, ka je že bokši jedec.......

Nončika- držim pesti, ak te se kopali.....

Drgačig pa jaz ful nimam cejta- se pozna, če sta dva otroka pri hiši, sploh če mota tak malo razlika (moja samo 17mescov).....

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 389
27.11.2009 13:24:13   
darjussa
Živjo!

Kako kaj...vreme je tak tak...midve pa tude. Malo van pišen ka iščen zimsko vrečo quinny...če što ma..malo se pozanimajte. Rableno seveda. Ka mi nove škoda telko ta date. Te mi kaj javite.

Pa lep dan vseen.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 390
27.11.2009 13:32:32   
veronikab
darjussa - na bolhi malo pogledni, sicer so večinoma ponudbe z vozičkon vred, mogoče bi ti pa što vseeno samo vrečo odal.

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 391
27.11.2009 13:34:21   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Naš mišek je pa gnjes star 7 msecov user posted image user posted image user posted image user posted image

naš pa 8.user posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 392
27.11.2009 13:54:14   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

naš pa 8.user posted image

bravo!!!

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 393
27.11.2009 13:59:19   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: darjussa
al pa v Beltince v News kaffe, tan majo dobro kavo.

user posted image user posted image user posted image  se strinjam ..... ko bost eza kavo tudi jaz priletim v newsauser posted image

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 394
27.11.2009 14:11:36   
naty6
Ojla.

No da prilepim nekaj slik....

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 395
27.11.2009 14:17:42   
veronikab
Joj kak mate vse lejpe male sončeke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 396
27.11.2009 14:20:46   
TuBoLina_86
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Tubolina- pa midve sva tudi ne daleč narazen duma-te kda si v Lakoši.....

od kec ste te vij?

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 397
27.11.2009 14:21:01   
TuBoLina_86
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

turbolina, pravi faca je tvoj mali. tou ma na sliki oblečeno: bodi, majčko pa prejk še pajacek? ali pa samo bodi in pajacek?

tu na slike ma badi z dugimi rokavami, pa pajcek, z tričetrt hlačnicami, žabice pa copateke...

pozabila san napijsate, ka njemi moren začati mazati dlesni, ka ga tak srbijo.... z dudo za čaj se samo špila, pa rokej si not rijvle cejli čas, pa z jezikon se škraba, slijni se pa itak kak puž že cejli čas....

mate kakše predloge, kere kremice so dobre? izkušnje, ka ste vij mazale svojin, kere mate malo vejkše babike?

ovo za na prst ka si deneš, pa njemi te čohaš je ok zadevica?

< Sporočilo je popravil TuBoLina_86 -- 27.11.2009 14:26:45 >

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 398
27.11.2009 14:43:44   
TuBoLina_86
darjussa evo, vreča...

http://www.bolha.com/oglas383539767/zimska-vreca-za-vozicke-quinny

Neposredna povezava do sporočila: 399
27.11.2009 14:55:25   
darjussa
Ja fala...san že zasledila in pozvala. Je resan ugodna pa mi je poslala sliko, pa je vreča lepa in san jo naročila.
Ka de moja pupika tude na toplon...

AjDE fajn bojte te petek, ka je tak tužen.

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?