neka_noč
|
neka_noč sigurno bo vse ok! Vidim da si full pozitivan oseba in tako je prav Držim pesti za jutri oz za danes naj se ti uresničijo tvoje želje po Živjo vsem! Sem bila danes na morfologiji ; s sinom, mojo mami in očetom, pa sem tam, šele v sprejemni videla, da otroci nimajo kaj iskati (prepovedano!) v porodnišnici. Poleg (na pregled) gre lahko le in samo zdrav partner... Jaz pa sem imela s seboj celo vojsko. Zunaj pred UZ me je nahrulila ena sestra, ko je videla otroka, pred izhodom - pri vratarju pa je mojo mami nahrulil vratar. Res, neumno od mene, a sem spremljala poročila in za Lj. bolnišnico /porodnišnico (še) ni bilo rečeno, da ne smejo s teboj.... Razen če so to povedali včeraj, ko sem poročila prespala. Vem za Kp., Izolo, NG. - omejitev obiskov.... Bilo je sicer res neodgovorno od mene, a kaj ko res nisem vedela, ter tudi imela sem (pre)veliko željo da vidijo . To naj bi bil moj zadnji UZ... No , skratka. Morfologija je bp. . Moja mami je bila čisto raznežena, ker še nikoli ni videla kako izgleda UZ - zato sem jo tudi vzela s seboj... Dobila je ona eno slikico, jaz pa tri! Končno imam slikice! Moja g je povedala, da bova še imeli UZ. Čez kak mesec ponovno. Zanimal me je spol, pa je držal skupaj nogice. Le enkrat jih je za kratek čas stegnil a je bil v taki legi, da ne more nič reči. Rekla mi je, da za četrtino sekunde se ji je "videlo" da je morda punčka, ampak ne more potrditi. Pravi, da uradno ni bilo videti. Toliko o mojem šestem čutu.. Zdaj moramo čakati ..... Moja mami pa je rekla, da je sigurno punca, ker že sedaj skupaj noge tišči! Je pa težak 418g . Maldivi - takoj bi šla tja. Še enkrat. Mi smo bili tam kot naše zadnje skupne družinske počitnice. Vedno sem si želela biti v toplih krajih za novo leto. S šampanjcem v roki in z nogami v vodi. To se mi je uresničilo, saj smo šli na Kuredu 20. dec. - 06.jan. . Tam smo bili torej za božič in novo leto. Enkratno. Nepozabno. Ko smo prispeli s helikopterjem na otok, se nisem mogla zadržati in sem kar vpila, da je še lepše kot na fotkah. Od kar sem z mojim pa so potovanja bolj . On izhaja iz družine, ko niso nikoli nič potovali, jaz pa iz družine, ko smo vsako zimo odšli v tropske kraje. Ne razume tiste razburljivosti, ko odhajaš .... čeprav sva bila skupaj na Tenerifih. Mu je bilo fajn. Starost - drage moje, tudi sama spadam med starejše nosečke. Čez dva meseca dopolnim 36 let - so what? Počutim se prav nič staro.... Sicer ko pomislim na leta, ter da sem noseča pri teh letih me malo stisne, a kaj hočemo tako je. Pravim tako; stara koka, dobra supa! Ene se obremenjujete, da ste premlade , druge da ste prestare, jaz pa pravim, da je pomembno kako se vsaka počuti, kdaj vsaka začuti za , ter veliko pomembneje je, kaj imaš v glavi, ter še bolj v srcu. narediti ni problem, bolj je problem neka zrelost. Torej, če si mlada mamica in zavestno odločena za - vse čestitke, ker to kaže na neko zrelost. Jaz bi imela prej otroke, pa jih nisem smela imeti iz zdravstvenih razlogov. Mislim, da je vse dobro z nekim razlogom. Kaj si drugi mislijo, pa itak ni pomembno! Eni se tudi zgražajo, ko vidijo starejši par, ki se drži za roke - meni pa je to tako zelo simpatično! Navadno se s tovrstnimi zadevami ukvarjajo ljudje, ki imajo preveč časa, zato svoj "nos" vtikajo drugam....
|