|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
26.11.2009 11:03:07   
aprilasemtu
živjo punce

spet se po dolgem času javljam. vidim, da nas je vedno več in trebuščki pridno rastejo...lepo.

jaz sem danes imela morfologijo; UZ pregled je trajal cca. 5 minut (kaj čmo, javno zdravstvo). Z otrokom je vse v redu, zatakne se le pri višini... glede na svojo starost 21t 2/7 ima le slabih 20 cm (19,5cm), kar je na spodnji meji in me konec decembra čaka ponoven UZ. Teža je pa normalna! Ginekologinja je imela malce zaskrbljen obraz, vendar je po ugotovitvi spola manjšo rast pripisala dejstvu (ja zdaj že dejstvu), da je user posted image . Bomo pa vseeno bolj skrbno spremljali rast.

Drugače smo si želeli user posted image , ker so pri hiši same ženske (tašča, svakinja, jaz... moj mož se mora vsakič zoperstavljati proti vsem trem, ker ženske potegnemo skupaj user posted image ), zdej bo pa razmerje celo 4:1 user posted image Samo naš kuža je samček, pa še ta se najraje postavi na žensko stran.

Življenje je polno presenečenj, meni je pomembno samo, da bo punčka zdrava (malce me skrbi zastoj v rasti, na nuhalni je bila prevelika).

Za na seznamček: imamo user posted image , naslednji pregled je 29.12.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
26.11.2009 11:35:49   
NATAŠA35
tropical in tesh koliko pa sta stari, če smemo zvedet...jaz tudi nisem toliko mlada, se pa počutim mlada, hehehe....

chi_pita treba malo več pit, pa ne sekiraj se zarad vremena, tud na vaš konec bo posijalo sončece...

aprilasemtu user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image in pregled...ne sekiraj se zarad velikosti, bo že pridobila tako na velikosti, kot teži, je pač med drobcenimi... tako kot moj zadnji otrok, je G celo paniko zganila, ker je bil malo manjši kot bi moral bit, pa se je rodil z 3670g, kar je bilo super...zato ne skrbi...mogoče si preveč leteča, kar vpliva na user posted image , zato se umiri, pa ne telovadi vsaj en mesec, pa bo boljš...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
26.11.2009 11:37:20   
memole
Ejla!

Ja sej moja mami tudi čaka plačo še od lanskega septembra sicer dobi vsake tri mesece ampak dobi manj kot dobi njena mama penzijo!user posted image user posted image user posted image

Jaz imam s.p. in ker z mojim s.p. ni šlo najbolje sem si iskala delo in sem pri tej firmi dobila delo in vsak mesec si morem prispevke plačat davčna pa vemo kakšna je če jim ne plačaš!
In zdej čakam da dobim da lahko plačam prispevke,pa nekaj položnic je še za plačat moj tudi nimam ne vem kakšno plačo da bi lahko vse položnice plačal!
Pa še s 1.1. je na zavodu!
Upam da bo dobil kej ker njemu pa res ni težko dobit delo ker je zelo priden, računalničarje pa marsikdo rabi!

Eh pa saj bo bo tudi sonček posijal prej al slej!

Ja sam to vreme res ej že 3 tedne imamo meglo!user posted image user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu aprilasemtu)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
26.11.2009 11:45:28   
memole
aprilasemtu čestitke za user posted image user posted image user posted image
Pa kot je rekla nataša bo vse ok!
Naša tudi ni bla ok z velikostjo in datumom se ni ujemala je bla manjša pa me je G spraševal če sem sigurna da sem imela takrat pa takrat zadnjo M!
Na koncu je pa bla velika 56cm in 3570 težka!

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
26.11.2009 12:10:08   
marjanaj
Ojla user posted image ,

klepetulje user posted image  sem potrebovala cele 3 dni, da sem prebrala od tam kjer sem nazadnje ostala, hehehe....
Vas je pa tako prijetno brati. In to sem zacela ravno v ponedeljek popoldne, tako da sem na zalost zamudila srecanje v Črnučah... pa tako bi z veseljem zmazala eno ali pa dve ali pa tri user posted image  tortice...

pupa*81 Tole srecanje v Ljubljani okraseni z luckami bi bilo pa odlicno. Samo mislim, da nam niti ne bi bilo potrebno odpirati plascev in bund, da bi se nasle, ker jaz moje tako ali tako ne morem vec zapet, samo se en gumb lahko, da mi jo vsaj malo skupaj drzi. Vsi se mi ze smejijo. Ne vem kaj bom ko bo res mraz in se bo zacela sezona kuhanckov in se bomo s prijatelji zunaj dobivali, kaj pa jaz? Ce ne bom imela bunde user posted image ?

nax05 Bora Boro priporocam... user posted image je res sanjska. Midva sva si jo privoscila za poročno potovanje... Je pa res, da sva vsem povabljenim na poroko rekla, da nobenih daril, samo cekincke... tako, da je bilo vse skupaj izvedljivo... Drugace je ene 4 do 5 dni na Bora Bori dovolj, so pa tam se drugi otocki, ki so res fantasticni... user posted image  seveda se tako dalec za manj kot tri tedne tako ne splaca potovati... user posted image

Evo pa sem se vpisala na FB med aprilcice user posted image

Joj, komaj cakam naslednji teden, ko imam 1.12. morfologijo, da koncno izvem, kaj bo user posted image  ali user posted image ? Vsi ze sprasujejo in ne morejo verjeti da se ne veva user posted image ... sem si kar dopust vzela, da se bom potem se malo naokoli potepala... user posted image  Svakinjo so ravno vceraj v porodnisnico odpeljali... in sedaj imamo se 4 fanta v familiji... dva ima moja sestra in dva od mojega dragega sesta... ce to ni noro... in zdaj vsi cakajo, da bova midva imela user posted image , ampak meni se zdi da bo kar user posted image . Kaj pa vem...

No toliko za zdaj... moram delat, ne pa zabusavat v sluzbi user posted image

Pridne bodite pa lep dan, marjanaj

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
26.11.2009 12:50:49   
neka_noč

neka_noč sigurno bo vse ok! Vidim da si full pozitivan oseba in tako je prav Držim pesti za jutri oz za danes naj se ti uresničijo tvoje želje po

Živjo vsem!
Sem bila danes na morfologiji ; s sinom, mojo mami in očetom, pa sem tam, šele v sprejemni videla, da otroci nimajo kaj iskati (prepovedano!) v porodnišnici. Poleg (na pregled) gre lahko le in samo zdrav partner... Jaz pa sem imela s seboj celo vojsko. Zunaj pred UZ me je nahrulila ena sestra, ko je videla otroka, pred izhodom - pri vratarju pa je mojo mami nahrulil vratar. user posted image Res, neumno od mene, a sem spremljala poročila in za Lj. bolnišnico /porodnišnico (še) ni bilo rečeno, da ne smejo s teboj.... Razen če so to povedali včeraj, ko sem poročila prespala. user posted image Vem za Kp., Izolo, NG. - omejitev obiskov.... Bilo je sicer res neodgovorno od mene, a kaj ko res nisem vedela, ter tudi imela sem (pre)veliko željo da vidijo user posted image . To naj bi bil moj zadnji UZ... No , skratka.
Morfologija je bp. . Moja mami je bila čisto raznežena, ker še nikoli ni videla kako izgleda UZ - zato sem jo tudi vzela s seboj... Dobila je ona eno slikico, jaz pa tri! user posted image   Končno imam slikice! 
Moja g je povedala, da bova še imeli UZ. user posted image Čez kak mesec ponovno.
Zanimal me je spol, pa je user posted image držal skupaj nogice. Le enkrat jih je za kratek čas stegnil a je bil v taki legi, da ne more nič reči. Rekla mi je, da za četrtino sekunde se ji je "videlo" da je morda punčka, ampak ne more potrditi. Pravi, da uradno ni bilo videti. user posted image   Toliko o mojem šestem čutu.. user posted image Zdaj moramo čakati ..... Moja mami pa je rekla, da je sigurno punca, ker že sedaj skupaj noge tišči! user posted image user posted image user posted image   Je pa težak 418g .

Maldivi - takoj bi šla tja. Še enkrat. Mi smo bili tam kot naše zadnje skupne družinske počitnice. Vedno sem si želela biti v toplih krajih za novo leto. S šampanjcem v roki in z nogami v vodi. To se mi je uresničilo, saj smo šli na Kuredu 20. dec. - 06.jan. . Tam smo bili torej za božič in novo leto. Enkratno. Nepozabno.
Ko smo prispeli s helikopterjem na otok, se nisem mogla zadržati in sem kar vpila, da je še lepše kot na fotkah. user posted image
Od kar sem z mojim user posted image pa so potovanja bolj user posted image . On izhaja iz družine, ko niso nikoli nič potovali, jaz pa iz družine, ko smo vsako zimo odšli v tropske kraje. Ne razume tiste razburljivosti, ko odhajaš ....  čeprav sva bila skupaj na Tenerifih. Mu je bilo fajn. user posted image

Starost - drage moje, tudi sama spadam med starejše nosečke. Čez dva meseca dopolnim 36 let - so what? Počutim se prav nič staro.... Sicer ko pomislim na leta, ter da sem noseča pri teh letih me malo stisne, a kaj hočemo tako je. Pravim tako; stara koka, dobra supa! Ene se obremenjujete, da ste premlade user posted image , druge da ste prestare, jaz pa pravim, da je pomembno kako se vsaka počuti, kdaj vsaka začuti za user posted image , ter veliko pomembneje je, kaj imaš v glavi, ter še bolj v srcu. user posted image narediti ni problem, bolj je problem neka zrelost. Torej, če si mlada mamica in zavestno odločena za user posted image - vse čestitke, ker to kaže na neko zrelost. Jaz bi imela prej otroke, pa jih nisem smela imeti iz zdravstvenih razlogov. Mislim, da je vse dobro z nekim razlogom. Kaj si drugi mislijo, pa itak ni pomembno!
Eni se tudi zgražajo, ko vidijo starejši par, ki se drži za roke - meni pa je to tako zelo simpatično! Navadno se s tovrstnimi zadevami ukvarjajo ljudje, ki imajo preveč časa, zato svoj "nos" vtikajo drugam....

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
26.11.2009 12:57:30   
nincy29
tropical jaz sem tudi v  bernardiju kupila si hlače.so fuul fanj pa še cena 30€.majičke pa so mi tam preveč odprte.mi pride izrez takooo velik da moram še eno majčko si spodaj dat in potem mi je pa na delu prevroče user posted image .
v oviesse pa še nism šla..imam pa namen it user posted image .

glede majčk pa..saj se nism užalila sam malo mi je hudo ker niste ok dobile.sam če pravite da bote ponosileuser posted image user posted image user posted image .jaz sem ji pisala kdaj pridejo rdeče majčke pa nism še odgovora dobilauser posted image .

glede srečanja..takoj sem ZA!a vi to same mislite prit al z vašimi predragimi?ker jaz če sama v lj grem se takoooj zgubimuser posted image user posted image .

jaz grem čez 1 uro delat..uf te popoldanske.pupe moje jaz nemorem verjet ampak čez 4 dni je že decemberuser posted image user posted image .

pa glede starosti..prav ob nobeni se ne počutim da bi bila stara glede na to da sem jaz verjetno najmlajša tuki!tako lepo je čvekat z vami da si niti ne predstavljam da nebi na forum več prišlauser posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil nincy29 -- 26.11.2009 13:01:08 >

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
26.11.2009 12:59:04   
Marjana Simonič
Pozdravljene user posted image !
Tudi jaz sem se vam pridružla na FB . LP user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
26.11.2009 13:14:15   
neka_noč
Da se dobimo v Lj. sem tudi jaz za. user posted image

(odgovor članu Marjana Simonič)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
26.11.2009 13:57:33   
Di_Di
nax05 ne, ne na Maldivih žal še nisem oz nisva bla... upam da bi v 1x ratat tud tja it. Smo se pa s sestro zadnjič neki menle, da bi lahko vsi skupaj šli na Havaje ko bod user posted image malo večji... tja sicer me ne vleče ne vem kolko, sam tisto ime Havaji ... se dobro sliši. allooohhhhaaaaaa user posted image user posted image user posted image

memole in Chi_Pita pa še katera, ki sem jo nehote pozabla povejte kdaj imate čas pa se dobimo. Jaz sem končno zaključila z informatiko zdej sam upam da sem dobla vsaj 6 tko da mam čas, naslednji predmet se mi začne pa šele čez 5 dni in mislim da ne bi smela met take gužve kot sem imela zanjih nekaj dni user posted image
Ljubljana, predbožični čas, lučke in aprilčice2010 na enem kupu dobra ideja user posted image upam da se vam bom lahko pridružila user posted image

tropical ne se sekirat... se zgodi sploh k smo take čvekice in pišemo po 3, 4 strani na dan če ne še več user posted image kar se tiče kontrole iz strani zzzs, jo jaz od 12.11 pa do danes še nisem imela tko da se mi niti ne sanja kdaj hodijo v kontrolo zjutraj, popoldne, zvečer? boo.. je pa full zoprno ko moraš po kakih opravkih v trgovino al pa na pošto pa skoz cvikaš če te bodo iskal al ne user posted image

aprilsmentu četititke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ne skrbi vse bo ok, boš vidla da bo tko kot ti je že nataša napisal user posted image

neka_noč za dobro opravljen pregled user posted image upam da je user posted image .... je mal smotano, če nisi siguren, sploh če te full firbec matra in moraš še en mesec čakat. jaz upam da bom moj user posted image priden na morfologiji in se bo vidlo al je user posted image al je user posted image . joj komi čakam sredo user posted image Kar se tiče Maldivov in filinga ko si bla tam.. joj se te kr predstavljam user posted image jah moj je bl tako da bi kr okog na svojo roko hodu, jaz pa sem bl na ziher pa raje več plačam in grem prek agencije kar pa ni vedno najbolje...

nincy sem ravno hotla povedat, da sem šla kukat v nabiralnik če je kak listek za it dvignit pošto pa ga ni blo user posted image sicer pa ni panike jih bomo že dobile prej al slej user posted image  
Ti si z gorice je res? No če bi šla v lj in da grem tudi jaz bi se lahko skup nekje dobile in šle skup gor... če ti je seveda... magari se dobimo na razdrtem do tja sigurno znaš prit? user posted image Po lj in do centra te pa že jaz pripeljem menda user posted image joke ne ne kar se tiče vožnje po lj ni panike!

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
26.11.2009 14:00:24   
NATAŠA35
uh neka_noč...madonca prideš na pregled pol pa si napizdena...pa če je otrok zdrav pol pa mislim, da lahko pride al ne...superca za morfologijo... če teorija tvoje mame drži pol bom tud jaz mela pupo,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa moram zato čakat še kak teden...naj mine čimprej...

naj me še kera da na FB med prijatelje, ker ne vem katera je katerauser posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
26.11.2009 14:10:14   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: Di_Di

memole in Chi_Pita pa še katera, ki sem jo nehote pozabla povejte kdaj imate čas pa se dobimo. Jaz sem končno zaključila z informatiko zdej sam upam da sem dobla vsaj 6 tko da mam čas, naslednji predmet se mi začne pa šele čez 5 dni in mislim da ne bi smela met take gužve kot sem imela zanjih nekaj dni user posted image
Ljubljana, predbožični čas, lučke in aprilčice2010 na enem kupu dobra ideja user posted image upam da se vam bom lahko pridružila user posted image

Hei Di_Di ... jaz sem za. Čas pa imam vsak dan po 16h ali pa vikendi. user posted image Pa upam, da mama ravno takrat ne bo rabila avta, ker se vozim z njenim - moj je totalka. user posted image Drugače pa ve povejte kdaj, ker jaz res za svoje obveznosti nimam natempirano, kdaj moram kaj naredit. user posted image
Enako velja za Lj - če se bomo zmenile za tako kasnejšo uro, bi se z veseljem udeležila, drugače žal ne. Bom pa decembra sigurno kaj v Lj, ker gremo vedno pogledat kako je okrašeno, pa na vinček seveda - no letos odpade. user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
26.11.2009 14:38:11   
tatly
oj.sem ze tako otrujena da groza samo kje se je veceruser posted image sma ble do malo prej zunaj zdaj pa kuham in malo pospravim in se bo ze stella zbudla-sploh nimam vec casa zase,kaj se le bo ko nas bo za enega clana vec-eh samo jamram kaj mi pa to pomaga
jaz sem si narocla 2 hlace 38st pa sam visijo iz mene ce katero zanima jih prodaam.
grem se malo na fb pol pa nekaj delatuser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
26.11.2009 15:11:34   
nincy29

IZVIRNO SPOROČILO: Di_Di

nincy sem ravno hotla povedat, da sem šla kukat v nabiralnik če je kak listek za it dvignit pošto pa ga ni blo user posted image sicer pa ni panike jih bomo že dobile prej al slej user posted image  
Ti si z gorice je res? No če bi šla v lj in da grem tudi jaz bi se lahko skup nekje dobile in šle skup gor... če ti je seveda... magari se dobimo na razdrtem do tja sigurno znaš prit? user posted image Po lj in do centra te pa že jaz pripeljem menda user posted image joke ne ne kar se tiče vožnje po lj ni panike!

jaz upam da jutri bodo majčke!!
jaja iz gorice sem.ja bi jaz do razdrtega prišla brez problemauser posted image .hvala za pomoč.se je treba sam še datum zmenituser posted image

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
26.11.2009 16:24:25   
neka_noč
Nataša35 ko bi vsaj držala "teorija" moje mame user posted image . Tebi pa res privoščim user posted image ! Sama bom vesela tudi "pištolce", bi bilo pa fino imeti eno "bejbo". user posted image

Di_Di želim ti, da bo tvoj user posted image na morfologiji bolj radodaren za vaše oči. user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
26.11.2009 16:45:41   
tropical
nincy jaz kupuje v Bernardiju majo res super kavbojke, nazadne sem si ene črne kupila 26,90 eura , me naredijo prav suhouser posted image . Oviesse je pa tako kot naletiš. Drgače ima tudi trgovina Prenatal blizu Oviese tam majo tud velik stvari za user posted image sam je tud cena.
Ko bom zbirala oblekco za ven iz bolnce pa bom šla 100% v Smart. Tako lepe stvari imajo, da se mi kar sline cedijo da bi že zdaj kaj kupila.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
26.11.2009 16:57:12   
nincy29

IZVIRNO SPOROČILO: tropical

nincy jaz kupuje v Bernardiju majo res super kavbojke, nazadne sem si ene črne kupila 26,90 eura , me naredijo prav suhouser posted image . Oviesse je pa tako kot naletiš. Drgače ima tudi trgovina Prenatal blizu Oviese tam majo tud velik stvari za user posted image sam je tud cena.
Ko bom zbirala oblekco za ven iz bolnce pa bom šla 100% v Smart. Tako lepe stvari imajo, da se mi kar sline cedijo da bi že zdaj kaj kupila.

hehe..a to za bejbije misliš v smartu?jaz sem gledala tudi za nosečnice tam..sam so cifreuser posted image user posted image
a ti greš na srečanje??

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
26.11.2009 18:18:58   
Anonimen
aprilasemtu super za pregledek in za user posted image

memole hvala za info o trgovini. Sem šla pogledat na spletno stran. Si bom spisala naslov, pa vnesla v navigacijo.

marjanaj zdej sem ti pa fouš k si bila na Bora Bori. Dej malo povej kako je bilo. Upam, da ne bojo punce hude. Koliko sta pa dala če smem zvedt? Se da kje vidt fotke?

neka_noč mogoče pa svojega user posted image še uvedeš v potovanja. Moj tud ni bil za to, nikoli niso tako hodili, odkar je pa z mano, je pa ugotovil, da je prov fajn it enkrat na leto nekam daleč.

(odgovor članu nincy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3893
26.11.2009 19:38:15   
neka_noč
Ja, sva dogovorjena, da greva na Maldive.... nekoliko kasneje, ker zdaj ne moreva še nekaj časa - user posted image  user posted image
Ampak na drug otok - želiva na tiste hišice nad morjem. Je tako romantično. user posted image Šla bova pa brez otrok... da bova res uživala v dvoje. user posted image user posted image Bova združila z medenimi tedni, ker še nisva poročena in po 18-ih letih skupnega življenja bi se spodobilo, da se že enkrat poročiva. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
   [Brisano sporočilo]
26.11.2009 20:41:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 3895
26.11.2009 20:49:23   
memole
Čer!

Kako ste?
Kaj kej počnete?

Za srečanje primork jaz ta teden lahko samo v nedeljo ker delam popoldan v soboto delam dopoldan in popoldan gremo na roj.dan!
Drugi teden pa delam zjutraj tko da bi šlo samo popoldan!

Na srečanje v Ljubljani bi pa jz prišla z možekom in hčerko ker če bo okrašeno bo za tamalo to prav super!
Smo ble zdej en dan v trgovini in imajo že lučke pa je rekla prodajalki da zakaj imajo lučke če še ni božič!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja ta je pa dobra da so te napizdli pa sej če je otrok zdrav ne vidim nobenega problema!
Koga bi pa tam okužil a zdravnice sej so cepljene!user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa še nisi šla k nobenemu na obisk si šla samo na Uz!
Kok so smešni ej!

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
26.11.2009 21:33:15   
tropical
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

IZVIRNO SPOROČILO: tropical

hehe..a to za bejbije misliš v smartu?jaz sem gledala tudi za nosečnice tam..sam so cifreuser posted image user posted image
a ti greš na srečanje??

za user posted image so res cifre za debelo denarnico. Za otročka pa je kokr hočeš samo majo zelo lepe stvari.
Za srečanje pa ne morem, ker sem prvič na bolniški in drugič zdaj se moram mal popazit,  zaradi teh krčev. Da ne bi bilo pol kaj narobe. Ven grem samo na kratek sprehod zaenkrat, kasneje bom pa kam tud šla

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
26.11.2009 23:46:54   
tropical
user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
27.11.2009 8:23:05   
Izabela_07
Ojla punce
a katera ve kje v Ljubljani se da dobit nosečniške 'žabe'? Namreč do zdaj sem nosila kar navadne in sem jih zavihala, ampak zadnjič me je pa že fejst tiščalo in ne gre več.
Tale debata o toplih krajih... midva sva tudi dosti potovala, ampak kaj ko je še toliko destinacij ostalo neodkritih. Med njimi tudi Bora Bora - je bila v finalu, ampka potem sva šla na Filipine. Tako da dajte kakšne slikce in še več info da iz prve roke izvemo če je res vredno 'velikih denarcev' user posted image
Uživajte, dnevi kar bežijo!

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
27.11.2009 8:33:36   
mamika25
Dobro jutro drage user posted image ! Smo se naspali? Mi smo tolk brcali in nagajali mamici celo noč. Da vas mal pozdravim in povem, da ste pridne ker tolk pišete, vas redno berem. Jst mam angino (spet jem antibiotike - hiconcil), grlo me je tolk bolelo, da sem zakričala ko sem mogla slino požret! 2 dni sem samo mal pila čajčka, jedla pa bolj mal. No zdej je malo bolje, tako, da si bom dns lahko privoščila en ZAJTRK!! Joj te boleznni me spremljajo že od 3. meseca dalje. Ne vem... anemija spet, hgb je spet 105 (je rekel dohtar, da vse kar je pod 120 je slabo oz. premalo), vse je nekam povišano ali znižano... kupila sem si sirup od floradixa (floravital), super zadeva, popiješ zjutraj in zvečer, tekoče železo z vitamini, čist naravno, brez konzervanskov, sladkorja in glutena, takoj se absorbira in mi ni po temu nič slabo (za razliko od tablet z vsebino železa). Je pa namenjeno nosečnicam in otrokom, ki so slabokrvni. Tiste ki ste slabokrvne, mogoče sem vam mal pomagala. user posted image

Drgač pa sem tudi jaz na bolniški, zaradi vseh prehladov in viroz in angin, bom na bolniški tudi ostala do nadaljnega. Zadnjič sem v KIK-u kupila par stvari za dojenčka. Kapico, 2 majčki in ene hlačke, tako čist na izi, št.56. Sploh ni blo tko drago, kvaliteta se mi zdi kr v redu, sploh za otroke, zase pa tam ne dobim nikoli nič. Kupujete kaj tam? Ni nevem kaj, sam za otroke je fajn, ker itak na hitr preprastejo, pa pol ti ni tolk težko stvari stran dat, ker ni blo tolk dragouser posted image . Povejte mi, bo šla katera v Postojno rodit? (Za pupo81 že vem, da mogoče - se vidmouser posted image  tam na začetku aprilauser posted image user posted image ), še katera druga?

Dobrodošle nove, čestitke za preglede in ugotovljene spole!!

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?