|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
26.11.2009 13:20:15   
krtkova
Gajka - najprej bom preštudirala CD od BamBam (telovadba za nosečnice), potem bom pa fit in še na kolo!! user posted image user posted image

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 776
26.11.2009 13:33:41   
Bam Bam
krtkova - ni problema za DVD! Lahko se mi pa oddolžiš tako, da jutri zame stiskaš pesti na NS user posted image  Ampak ti se boš pa namigala to nosečnost - najprej telovadba pred TV, zdaj pa še kolo?!? WAW!!! Pohvale dragemu!

gajka, upam da se s tole službico izteče vse v tvojo korist. Tale samozaposlitev se pa tudi sliši dobra opcija - sploh zdaj, ko država subvencionira te s.p.... mislim da ravno po novem letu spet sprostijo sredstva. Malo se pozanimaj ;) Pa nič se sekirat, vse se bo rešilo!user posted image user posted image

meymey, se strinjam s tabo glede igrač. Ampak jaz sem se svoji tašči takole zamerila, ko sem ji povedala, da je za Miklavža pa čist preveč, če dobi sanke, lego kocke in še knjigico...user posted image In je bila užaljena, ker sem rekla, da je to dovolj daril za vse 3 decembrske može. In sem se tudi spraševala, kako naj vzgajam otroka v tem svetu, ki je prenasičen z materialnimi dobrinami. Sploh zdaj v decembru se to pokaže. To naj bi bil mesec druženja, okraševanja smrečice, peke piškotov, snega ... ne pa anormnih obdarovanj ... mah, sem zašla, pardon!

Tako da Tinci, super ideja tole s plenicami. Zelo uporabna ideja!user posted image

misar, super se sliši tole s pajkicami... ampak tudi jaz nimam poguma za kaj takega. Morda pa.... če bi bila tunika dovolj dolga. Joj, tudi jaz moram nujno v šoping. Morda pa celo po NS skočim v kako štacunco, ko imam ravno dopust cel dan in bo ostalo nekaj časa tudi za to.user posted image

Majček, a da si kar shujšala 2 kg?? Pa si kaj bruhala? Mah, sigurno pa to ne pomeni nič slabega. Reakcija telesa pač... Dobro opravi na NSuser posted image

Evo, zame se začenja vikend... lepo bodite in božite bušije!!!!

< Sporočilo je popravil Bam Bam -- 26.11.2009 13:34:11 >

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 777
26.11.2009 13:43:35   
krtkova
Bambam - počasi!! user posted image  CD leži na mizi, kolo pa zraven stoji. Še nihče ni niti kaplje švica spustil!! ha ha, rekvizitov imam dovolj, zdaj moram sam še počakat, da slabosti minejo,pa da voljo za miganje najdem.

Jasno, da bom totalno držala pesti zate za NS!! Sem prepričana, da bo vse dobro in da boš/bosta čisto ganjena nad posnetki.

Punce - vse, ki bruhate!! moj ginič je reku, da če ob tem hujšamo, da to ni dobro. Bodite previdne in svojim zdravnikom to povejte. Mene je včeraj pred  bolnico rešilo ravno to, da nisem nič shujšala.

Moj pikc je pa dobil prvo darilo - tašča mi je prinesla enga plišastega zajčka s korenčkom v roki - tak čist mejčken, fullll luškan!!! Jst sama namreč še nočem nič kupovati.

Grem malo počivat, po dobrem taščinem kosilu. Upam, da ostane V meni. user posted image

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 778
26.11.2009 13:50:14   
Kiya
Gajka, te čisto razumem glede službe, sama sem bila pred iztekom pogodbe, ampak sem HB dobila novo pogodbo, za nedoločen čas :)

Imam pa probleme s suho kožo na prsih in nikakor ne moram izboljšati stanja, sem mazala z mandljevim oljem 2x dnevno ampak nobenega izboljšanja, ima katera kakšno boljšo idejo s čim mazati?

Jutri pa NS, komaj čakam da tudi moj vidi našega prihajajočega člana oz. članico.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 779
26.11.2009 14:35:51   
gajka
Bam Bam - samozaposlitvena subvencija zame žal ni možnost. Ker če grem v ustanovitev svoje firme (d.o.o., ker je zaradi prevelikih projektov imeti s.p. preveč tvegano) s kao neko malo pomočjo šefa (v smislu lobiranja), bi to pomenilo, da dam sporazumno odpoved in ne vem, kako je sicer potem z zavodom, ampak v vsakem primeru bi mogla firma začet delovat s 1.1. (ja, res imam ''veliko'' časa), subvencije pa bodo na voljo spet sam bog ve kdaj... Evo, takole pride, če mislimo, da je zaposlitev za nedoločen čas in uspešno delovanje firme garancija za službo... user posted image

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 780
26.11.2009 15:02:21   
Bonnie_RR
Hellou!user posted image

Se na hitrco javljam iz službe, ker mi drugače nekak ne znese...

Včeraj sem imela kontrolo in bejbi lepo raste, srček bije, hematom je pa sicer malo manjši, ampak še ni izginil. Naslednji teden, 02.12., imam spet kontrolo, potem 08.12. pa itak že NS, pa upamo, da bo do takrat ta hematom že povsem izginil. Skratka, zaenkrat je vse ok!user posted image

Da hitro še oblačila pokomentiram... Js sem ravno včeraj malo po trgovinah hodila (imam tud js že lepo napet trebušček, čeprav imam hlače vse bolj nizke, tako da še nimam nekih problemov) in sem si nakupila 2 pulover/oblekici, pa ene legice (kot da jih nimam že dostuser posted image ) za kombinirat, že zadnjič pa še 2 taki daljši (zgoraj) široki majici.user posted image  Meni je enostavno to, kar se zdaj nosi ful fajn - te tunike, oblekice, dolge majice, dolgi puloverji... Pa zraven legice, kakšen pas, škornje in si zrihtan. Js bom po mojem celo zimo nekje v tem stilu...user posted image user posted image  Imam ful te robe že od prej...
Sem pa za foro v H&M-u poškilila še na nosečniški oddelek, pa me je skoraj kap. Pet različnih kavbojk, vsake po min 50 EUR, nekaj majic razvlečenih do tal in nekaj zgornjih delov, za katere najprej sploh nisem vedela, da so za nosečnice, ker sploh ni razlike s tistimi na ženskem oddelku. Tako da tudi če bi hotela kaj kupit, ni bilo kaj...user posted image user posted image

Gajka... Vseeno upam, da se ti izteče, kakor je za tebe najbolje...user posted image

lp

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 26.11.2009 15:05:47 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 781
26.11.2009 15:38:26   
miki23
punce se se jst malo oglasim po dolgem casu preden skocim odpspat eno kitico... pri meni so slabosti a bolj zvecer.. v torek sem dala kri in upam da ni kake toxe... pa za na seznam NS imam 8.12. pri Dr. Strahovi,drugi pregled pa 11.12. upamo da bo vse ok... papa

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 782
26.11.2009 16:37:02   
*Ella*
En lep pozdravček še z moje strani...
No da še jaz malo poročam... Včeraj sem bila končno na NS... Super je bilo za videt našo bebico, kr ne morem verjet kako lepo se je razvila od prvega pregleda...pa kako živahna je bila...Je pa vse v mejah normale..Ns je 1.2 kar je dobro...edino nosne kosti ni mogel g. prečekirat, ker ni in ni hotela premaknit rokic, ki so ble v napoto..hehe....Moj dragi je vso dogajanje zaven spremljal in je bil čisto brez besed, sploh ni premaknil pogleda iz ekrana...sploh zato ker pri prvem pregledu ni bil zraven...in je to včeraj zanj bilo prvič user posted image . Je pa ginekolog rekel če želiva vedeti spol...sva oba takoj prikimala da ja..in je rekel da sicer ni 100% ampak da on vidi da je user posted image ...user posted image user posted image user posted image

Me pa nekaj zanima punce...če je katera dobila cd iz NS...kako dolg je bil posnetek. Jaz sem ga namreč doplačala..in ko sem potem doma pogledala sem bila malo razočarana....saj je posnetek dolg samo 3 sekunde...user posted image Je tudi pr kateri od vas bil tako kratek??? Sem mislila da bo to dolgo vsaj 10 minut....glede na to da sem ležala na mizi več kot pol ure..

No že vnaprej se zahvaljujem za odgovore...Vsem pa želim lep dan še naprej....fejst božajte bušije...
user posted image user posted image user posted image
*Ella*

(odgovor članu miki23)
Neposredna povezava do sporočila: 783
26.11.2009 16:53:47   
meymey
Čestitam vsem za uspešne preglede!

Glede CDja ne morem pomagat, sva bla tak paf na ns da sva pozabla rečt za cd in vprašat za spol! user posted image

(odgovor članu *Ella*)
Neposredna povezava do sporočila: 784
26.11.2009 17:19:57   
soncnica 3
Tako, še ena iz pregleda. Tudi pri nas je HB vse ok, srček lepo bije, rokice, nogice se lepo vidijo, kolk je pa naš bebič velik, pa nisem dobro slišala /za skozlat, ne!?/. Uf, je pa sestar rekla, da je majčkono večji, kot naj bi bil za 9. teden.

No, NS imam 15. 12., tretji pregled pa 24. 12..

No in na NS bom pa le molo bolj pozorna, kolk je velika naša pikica.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 785
26.11.2009 17:51:11   
Bam Bam
soncnica, glede velikosti ploda sem skoraj sigurna, da ti ga je morala v materinsko knjižico vpisat. Preveri na 12 strani, kjer imaš beležene UZ pod GV/TT/BPD. Ali pa morda celo na kakšni slikici, če si jo dobila, bi tudi znalo pisat velikost...

Ella, jaz sem bila prvič isto razočarana glede CDja... nekaj slik in par sekund 3D filmčka. Pa še malček je spal na posnetku, tako da nimam dosti od njega. Ampak žal mi pa ni tistih evrčkov, ker je spomin vseeno neprecenljiv.

(odgovor članu soncnica 3)
Neposredna povezava do sporočila: 786
26.11.2009 19:52:55   
pik ipoki

živjo!

bam bam jest sm pogledala v materinsko knjiživo na stran 12 pod GV/TT/BPD pa piše 12,4. sam reku pa na sklikci piše pa 4,92 kaj nej to pomeni?

drugače pa smo zelo uredo, mal me sicer zobje mučjo, kr boli in boli enkrat en pa ta neha pa drugi... kr neki... to mamo pa že v rodu... tut mami pravi da so jo med nosečnostjo FULL bolel... pa še zgubla jih je ene par... res pa da je to že full dol nazaj, k je bla za brata noseča... 34 let nazaj... pol pa pr vsakmu slabš...

no uglvnem lepo se imejte user posted image user posted image

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 787
26.11.2009 21:55:00   
krtkova
obleke - tudi jaz razmišljam o pajkicah in tunikah. Ni slaba ideja.

CD na NS - meni se zdi, kar sem že itak omenjala, da je svinjsko, da nam toliko zaračunajo za res nekaj sekund filmčka in nekaj fotk. Čeprav je zeeelo lepo (verjetno ravno na to razneženost mladih mamic tudi računajo), je to ful drago!!

Punce, kam greste kaj čez novo leto? Moj letos štrajka in noče iti sam z mano nekam, ker pravi, da bi izkoristil, da gre(va) zdaj kam na kak žur. In seveda, ko ga vprašam, kaj ima v mislih, skomigne z rameni. user posted image

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 788
27.11.2009 8:42:02   
markle
še moje poročilo iz NS...

nuhalna svetlina naj bil bila 1,4  (dr. Tul-ova je rekla, da je tveganje nizko) rezultate dobim po pošti...
  • moj je bil prvič zraven in je skoraj zlezel v ekran...veliki smo 8,7 cm...kar se pa tiče spola naj bil bil 80 % user posted image ...

se je pa namatrala, da je pogledala...je počival, tak da smo ga morali zbuditi...potem je bil pa kar živahen nama je "pomahal"...oba sva bila v oblakih celo popoldne....res je lep občutek ko vidiš malo bitjece in veš da je vse ok...ah...kje je ta junij....

• naslednji pregled imam 16.12.

cunjce...sem malo pošpegala (H&M) pa nič posebnega...drago...vse kar je prav...navadna maja na nosečniškemu oddelku 18EUR, na navadnem pa 9 ali 12 EUR...še dobro da nam je letošnja moda naklonjena.

kg...joj joj joj...jaz sem že na +4kg...je pa res, da sem non stop lačna,...imam občutek, da bom skup padla če kaj ne pojem (vsake 3 ureuser posted image )...srčno upam, da se tole umiri...mogoče je vse v moji glavi...vedno sem bila gurmanček in večno se borila s kilogrami...tokrat pa lahko jem brez slabe vesti...ali pač ne???user posted image

zanima me ali kaj telovadite...jaz grem 1x na teden na Rožnik - po ta dolgi poti...pa še to sopiham...

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 789
27.11.2009 9:03:03   
tinci1
Pozdravček na ta deževen petek!

No jaz sem pa danes prvič oblekla nosečniške hlače in se kar malo smešno počutim ;) Svoje hlače težko zapnem in se ne počutim udobno, za nosečniške je pa tudi šremajhen trebušček in blago kar štrli stran. Prav smešno. Je pa res, da nam je letos moda kar naklonjena. Jaz mislim, da tunik in majčk ne bom kupovala nosečniških, ker imam tako ali tako svoje take in bom kar tiste porabila. Se bom pa tudi jaz opogumila za legice - obljubim :)

Krtkova - mi bomo novo leto praznovali na Bledu v enih hišici. Gre nas pet parov z otroki, tako da bo kar pisana druščina in bo sigurno zabavno. Upam pa da bo sneg, da bomo lahko malo se podili po snegu. Jaz sicer ne vem še kako bom, ker imam 14 dni prej operacijo ampak upam na to, da se bom do takrat že sestavila skupaj.

Markle - jaz zaenkrat telovadim samo tako da se s tamalo podim po stanovanju gor in dol ;) Bom začela potem bolj spomladi migat, trenutno nimam energije, da bi se rekreirala.

(odgovor članu markle)
Neposredna povezava do sporočila: 790
27.11.2009 9:17:35   
meymey
Moj dragi je včeraj preko Amazona naročil CD - Prenatal Joga, ki je bil priporočen iz strani ene vaditeljice na tem forumu. Bomo videli kaj bo s tem.

Jaz se za kilograme ne sekiram, saj imam predpisano strogo dieto brez sladkorjev, kar pomeni da jem ogromno, 24/7 ležim v postelji in sem pridelala -1kg. Bolj pa me skrbi kondicija - pred zanositvijo sem trenirala za LJ maraton (10km), v 7 mesecih treninga shujšala 7 kg in pridobila goro kondicije. Po enem mesecu ležanja in teh strašnih slabosti ter problemov z kroničnim gastritisom sem pa čisto uvenela, tako da planiram takoj v 15 tednu začet z izvajanjem joge in če bo le možno kake kratke sprehode.

Moram pa pohvalit mojega, ki se trudi da me vsak večer zmasira s kremo proti strijam (za rizične dele) in kremo za hidracijo kože (ostali deli). :D To je zame postal višek dneva, pa tudi utrjuje najino vez. Glede na to, da imam prepovedane spolne odnose in večinoma slabo počutje (kar pomeni da odgriznem glavo vsakomur za najmanjši prekršek) to res potrebujeva.

(odgovor članu tinci1)
Neposredna povezava do sporočila: 791
27.11.2009 9:55:31   
gajka
meymey - ti moram čestitat za toliko pozitivizma kljub tvoji trenutno ne najboljši situaciji! user posted image Lj maraton? Uf, jaz sem tak zajec, pa tolikokrat sem že rekla, kako bi rada enkrat dala vsaj tistih 10km skozi, pa sem en velik lenivec s 1000 izgovori... user posted image Moj brat se je letos opogumil celo za 42km, pa mu je uspelo, tako da družbo pri treningu bi že lahko imela, ampak kaj, ko vedno najdem en prikladen izgovor... user posted image Vidiš, že za naslednje leto imam izgovor - prehittro po porodu! user posted image A sicer veliko tečeš?

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 792
27.11.2009 10:15:00   
krtkova
jutro še z moje strani!!

Danes sem po navodilih giniča dobila zajtrk v posteljo, kar absolutno ni bilo OK. user posted image  Sem šla direkt sam še wc objemat.  Matr, če bo šlo tko dalje, bom res drug teden v bolnici čas preganjala.

Vidim, da se spet veliko govori o miganju. user posted image  Takoj, ko bo konec slabosti začnem. Se mi zdi, da mi raste poleg trebuha še kaj drugega. Ne sicer po kg, ampak po povešenih delih telesa. user posted image

Punce, eno hecno vprašanje; a vas tud kej napenja? user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 793
27.11.2009 10:30:47   
misar
dobro jutro

evo spet mene

debata o kilahuser posted image user posted image . zredila sem se že 3 kilograme. zdaj pa ostajam že kakšnih 14 dni na 58.5kg. Bo menda kar ok. V prvi nosečnosti sem štartala s tako kilažo. Zredila sem se predvsem v prsi, trebuh, nekaj malega tud v rit.

Kar se tiče vadbe, bom takoj po končanem prvem trimesečju štartala z nosečniško aerobiko v Celju, mi je blo že v 1. ful fajn. Sicer sem pa pred prvo nosečnostjo tud sama tekla maraton. Moj najtežji je bil Tek v Logarsko iz Mozirja 42km, ker je skoz klanec. Po prvi nosečnosti sem bila čist izmozgana pa sem športala bolj občasno. Po drugi pa nimam več izgovora, ker bo najverjetneje tud zadnjauser posted image user posted image user posted image

lep dan vsem in bravo za dobre rezultate s pregledov. user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 794
27.11.2009 10:33:27   
meymey
gajka - tik pred maratonom sem zvedela za nosečnost in gin. mi je hvalabogu (kasneje sem tudi krvavela) odsvetovala udeležbo. Sam ti povem, da sem se zjokala na štartu (hormoni), ker me je prevzela tista energija ljudi na štartu in ker sem toliko časa delala na tem cilju, zdaj pa sem bila samo opazovalec. Najbolj pa me razp... zgodbe nosečnic, ki so še v četrtem mesecu tekle, igrale tenis in ble ne vem kako aktivne - jaz pa sem ko en invalid :(.
Tečt sem začela letos, vedno sem bila zelo aktivna, sem pa v letu pred tem doživela izgubo pomembne osebe, v bistvu sem bila priča nesreči :(, ki me je psihično in posledično fizično uničila (še prej pa splav in prekinitev tedanje zveze). To me še danes blazno obremenjuje, sam sem se odločila, da moram živeti naprej. :)

krtkova - ne sprašuj glede napenjanja :D. Sicer ma moj zelo nekulturne prijatelje in je že navajen user posted image . Pridejo dnevi, ko si moram zračit sobo user posted image . Hvalabogu je zdaj nekaj dni mir , hehe.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 795
27.11.2009 10:36:02   
krtkova
ha ha ha, ja zračenje sobe - ta je najboljša!!!!

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 796
27.11.2009 17:34:32   
Majček28
evo me, evo me...

NS je za mano in je blo fullll dobr. Moj G ima novo napravo in je bil čist navdušen kako se pri meni, ki 'nisem debela' vse dobr vidi in je probaval in sprobaval različne valovne dolžine in svtlobo in to in ono...jaz pa zraven uživala ob pogledu na malega akrobata. NS je OK, sicer je tveganje večje kot pri Brini, je pa res da sem 2 leti starejša in ne mlajša user posted image , nosna kost se je videla, veliki smo 5 cm, uradno imam zdaj datum 13.6. (se mi zdi da sem na seznamu pod 10.6., pa zaradi mene ni treba popravljat! ). Naslednji pregled imam 5.1.2010, morfologijo pa potem v februarju.
Jaz za CD nisem rekla, ker gam tako kot pri Brini vzela na morfologiji. Sem pa tudi jaz dobila na prejšnjem CD 3 filemčka, različnih valovnih dolžin, dolgih par sekund...tud mal razočaraan user posted image

Včeraj je pa maša Brina imela sistematiko pri 20 mesecih (kao leto in pol user posted image ) in je čist navdušla vse prisoten. Smo bili tudi cepljeni in HB brez reakcije, tako da se z lažjim srcem odpravljan za vikend v Beograd...sama s sodelavci in sodelavkami user posted image

Hujšanje....ja jaz sem kar shujšala, pa že tko sem suha. Bruhala nisem nič. Sem povedala G pa pravi, da ni to nič neobičajnega, če normalno jem, se OK počutim, pritisk imam OK, kri bomo pa vidli drugi teden.

Cunje....lahko rečem samo, da so 'nosečniški' oddelki čista natega...žal...enak polover kot na običajnem oddelku, mal drugačen patent in seveda z napisom 'nosečniški' pa je kar 100% dražji...grdobija...HB, da je letošnja moda taka 'dolga' tud za vse ostale, nam bo pa trebušček mal pobral pa bo še vseeno OK.

meymey...prav nič v zavidljivem položaju nisi, upam, da se stanje čimprej izboljša. In verjemi, vredno je živeti še posebaj ko veš kakšen paketek presenečenja te čaka junija in kmalu boste skupaj teka-teka...ti na maratonu mali/mala pa na Lumpijeve teku user posted image

Igrače...jaz sem do zdaj Brini kupila enga kužka, ki poje in nimam pojma od kje so vse tiste igrače, ki se gužvajo po škatlah...jaz sem ponavadi naročila, če bodo že kaj prinesli naj bo to knjigica (pa je bilo vedno še neki zraven...igrača. itaq user posted image ) Drugače sva pa ob rojstvu zbirala € od dedkov, babic, stricov, tet, ker sva se odločila za izvorne celice in so naju pri tem tudi vsi podprli. Enako nameravava naredit tudi zdaj.

....no, vidte, zdaj pa imam...sem hotla vse pokomentirat pa nisem tko pridna kot ve, ki se vsak dan javljate in zdaj ne vem več kdo kaj kako user posted image

skratka, vsem s takimi in drugačnimi problemčki, naj čimprej minejo, vsem dobre info iz pregledov, božajte svoje bušije in brez slabe vseti se pustite razvajat...jaz pa grem danes ponoči za vikend v Beograd, sama, sindikalni izlet,wiiiiii user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 797
27.11.2009 18:40:49   
Bonnie_RR
telovadba oz. aktivnost... Js sem nekje aprila letos začela orbitrekat, potem sem imela avgusta malo pavze (sem se po dopustu malo polenila), potem pa sem bila do zanositve spet bolj aktivna. Zdaj pa nič več ne migam. Glede na moje bolj problematično stanje si niti ne bi upala, pa tudi ne da se mi kaj preveč. Sem ga za ta čas že posodila naprej, ko bom pa po porodu spet pripravljena, pa zopet začnem. user posted image Mi je pa kar malo žal, da letos ne bo smučanja... No, februarja bomo, če bo z user posted image vse ok, vseeno šli na smučanje (kot vsako leto) v IT, samo js bom bolj spehajalne steze osvajala...user posted image

napenjanje... Nimam problemov s tem. Mene zgaga muči...user posted image

majček... Uživaj v Beogradu! user posted image

meymey... Tebe pa dragi res razvaja... Priden! user posted image user posted image

NS in pregledi... Čestitke vsem za dobre novice in super rezultate! user posted image

CD... No, lepo, da malo izvem, kako je s tem, da ne bom imela prevelikih pričakovanj. user posted image Prvič nisem imela nobenega CD-ja...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 798
27.11.2009 19:07:52   
uršulina
Lep pozdrav!

Tudi jaz se pridružujem Junijčicam, rok imam 19.6.2010 jupiiiiiii..ampak se mi zdi to še full daleč.
Nuhalno imam 9.12. v porodnišnici, gre  za neko študijo BUM. Drugi pregled imam 15.12.
Drugače sem na bolniški, me muči slabost in močno upam da mi kmalu mine. Sicer me pa nič ne vleče nazaj delat, saj delam v bolnišnici in se kar bojim nove gripe itd.....

lep pozdrav vsem

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 799
27.11.2009 20:02:45   
Bubika26
Pozdravljene!!

Itak vedno preberem vsa vaša sporočila, ampak tako malo časa, da bi odgovorila vsem user posted image .
No, danes smo tudi mi bili na NS. Super občutek. Malecki je velik 6,6 cm, rizičnost pa je nizka, 1 proti 3979. Spola nama ni želel izdati, kar je utemeljil s tem, da so sramne kosti deklic lahko tako velika kot moda pri fantkih in naj raje počakama na drug UZ. Malecki je bil izredno aktiven, nam mahal in dirigiral, kot se je pohecal G :-). Ampak sem sedaj veliko bolj pomirjena,ker me je že kr malo stiskalo, da je vse OK.

Oblačila-Še nič gledala, mi je še vse lepo prav, ker sem se zredila samo za 1,5 kg. Nekaj sem vmes shujšala, ker sem fasala user posted image (vročina,boleče žrelo in non-stop brisanje nosa). Hja, nosečnice v tem primeru smemo pit samo čaj, limono in med. Nikakršnih tablet, razen Lekadola. Jupi!!!

Napenjanje-uživanje veliko sadja in zelenjave sproži napenjanje...user posted image

Meymey ti pa res ne boš imela nobenih strij, glede na nego, ki jo prejemaš user posted image  in javi kakšen je ta CD-Prenatal Yoga, me zelo zanima.
Pozdravljena Uršulina!

Želim vam, da se težave, ki jih imate čimmprej odpravijo in čimveč sončka, zdravih dni in razvajanja...user posted image user posted image user posted image

Aerobika za nosečnice?  Ali katera hodi in kakšno je vaše mnenje o tem. Jaz bi se je zelo rada udeležila, da se malo razmigam.

Lep pozdravček vsem!

(odgovor članu uršulina)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.