|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vaša mnenja??
26.11.2009 19:11:18   
slomak
Že par dni razmišljava s prijateljico kako naj napiševa ta nastal problem...pišem jest v njenem imenu, ker prjatlca 'še' ni prijavljena tukaj gor. Gre se pa za njenega fanta s katerim je noseča in sicer šele 8 tednov. Skupaj sta 6 let in živita skupaj že nekaj let. Problem pa je v tem, da je na njegovem mail-u najdla mail, da se je dogovarjal o dekletu na poziv user posted image  v drugi državi, ko je šel na tekmo tja, ne piše pa da je do dogovora prišlo oz. srečanja. Zadnji odgovor je bil o ceni in datumih z njihove strani. Najino vprašanje oz. dilema ali naj ga vpraša in kako naj ga vpraša, da se ne bi izdala da je to na mailu najdla. Mail je mel pa odprt, če se sprašujete kako je prišla do njega  user posted image  in malo pogledala pač ženski firbec. Prosim za mnenja kaj narediti, ker jaz ji ne znam svetovat oz. bi rade še druge slišale kaj mislite naj naredi. Zelo težka situacija, glede na to da je otrok na poti...hudo mi jo je gledat kako trpi...prosim ne obtožujte jo, ker je malo pofirbcala...hvala za vsa mnenja...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vaša mnenja??
26.11.2009 19:16:35   
rija
jaki se je problem na RR registrirat, mar ne?

bingleca mu drugič naj na mašno zveže pa eno konkretno jezikovo juho naj mu servira.

pa testirat se naj gre za spolne bolezni, preden ga bo zraven spustila.

...vox populi...

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.11.2009 19:19:01   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

Že par dni razmišljava s prijateljico kako naj napiševa ta nastal problem...pišem jest v njenem imenu, ker prjatlca 'še' ni prijavljena tukaj gor. Gre se pa za njenega fanta s katerim je noseča in sicer šele 8 tednov. Skupaj sta 6 let in živita skupaj že nekaj let. Problem pa je v tem, da je na njegovem mail-u najdla mail, da se je dogovarjal o dekletu na poziv user posted image  v drugi državi, ko je šel na tekmo tja, ne piše pa da je do dogovora prišlo oz. srečanja. Zadnji odgovor je bil o ceni in datumih z njihove strani. Najino vprašanje oz. dilema ali naj ga vpraša in kako naj ga vpraša, da se ne bi izdala da je to na mailu najdla. Mail je mel pa odprt, če se sprašujete kako je prišla do njega  user posted image  in malo pogledala pač ženski firbec. Prosim za mnenja kaj narediti, ker jaz ji ne znam svetovat oz. bi rade še druge slišale kaj mislite naj naredi. Zelo težka situacija, glede na to da je otrok na poti...hudo mi jo je gledat kako trpi...prosim ne obtožujte jo, ker je malo pofirbcala...hvala za vsa mnenja...

katere njihove? za katero državo pa se gre? o fak, nimam pojma kak grejo te zadeve, očitno je to ful biznis pa to.
kaj bi ga vprašala? kaj pa vem...preden bi karkoli nardila, bi se pozanimala o teh dekletih, kolikor se to pač da, če se sploh da user posted image  o bog.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.11.2009 19:29:37   
slomak
njihovega odgovora na mail, gre se pa za Slovaško...user posted image

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.11.2009 19:30:48   
ssevin

a z večimi se je dogovarjal al kak to misliš?

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.11.2009 19:35:56   
alpog
Direkt ga je treba vprašat, ga soočit z dokazi (mail) - sam je kriv, kaj pa pušča te zadeve na vpogled! A zdaj pa bo imela ona slabo vest, ker ga je zraven dobila!?
Karkoli je blo, jo bo potolažil, da ni blo za njega, da je za nekoga drugega rihtal, pa bo verjela in srečno živela še naprej!

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
26.11.2009 19:45:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu alpog)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.11.2009 19:57:18   
ZARA
O, fak. Najprej naj se gre testirat, najbolje kar oba, potem naj ga pa sune v njegovo smrdljivo rit. Itak se bo zlagal.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.11.2009 19:58:00   
madela
Jaz bi ga vprašala kaj se gre in hotela neko razlago. Je pa tako,da če že zdaj ni zaupanja,kaj šele bo. Punca naj temeljito razmisli,ker dlje ko bo v zvezi vztrajala težje ji bo oditi. Seveda,če so njeni strahovi upravičeni.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.11.2009 20:10:47   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin

a z večimi se je dogovarjal al kak to misliš?

ne to je kot ena agencija user posted image  in s tistim, ki ima te punce oz firmo čez, kaj pa jaz vem kako to delujejo..kot neka internetna prodaja..faakkk

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.11.2009 21:29:15   
Naja31
Če je pripravljena to razčiščevati do konca, naj ga sooči. Naj požre svoj ponos in prizna, da je prebrala njegov mail in naj ji pojasni.
Ampak pred tem naj premisli kako bo ukrepala če bo povedal, da je ponudbo iz maila tudi izkoristil. Če ne bo ukrepala, potem celotno kreganje in poizvedovanje nima nobenega smisla.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.11.2009 21:36:06   
Gina
Zakaj naj bi pa skrivala da to ve? A je sploh primeljivo to dvoje,mislim dejstvo,da je gledala njegov mail in to, da se je tip dogovarjal s prostitutko? Kako to,da ni že čist znorela, al pa ga sčevljala? Kaj ji je, da je tiho in čaka? Ej sori, ful imam dolgo lajtngo, pa toleranco imam tudi veliko, ampak tole pa presega vse kar je zdravega v enem odnosu. Čao, pa se nikdar več ne vidimo - saj nikoli več ne moreš zaupat takemu človeku. 

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.11.2009 22:40:49   
silvya
Jaz ne vem kakšno pojasnilo bi sploh bilo v tem primeru sprejemljivo user posted image   Čemu se sploh trudit, da ti ga da user posted image
Hm, porodila se mi je ena hudobna ideja, kako mu povedat da ve.  Naslednjič ko bo hotel v posteljo, mu naj najprej postavi ceno. user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
26.11.2009 22:41:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
27.11.2009 7:57:46   
roberta
1. mislim, da to ni vajin problem, ampak problem tvoje prijateljice in njenega partnerja
2. stopi naj direktno k njemu, pove, da je videla mail (tle niti ni pomembno kako in kdaj) in da pričakuje, da ji pojasni situacijo
3. naj malo razmisli, ali si želi ob sebi človeka, ki bi šel k prostitutki
4. naj se potem pogovorita, pogovorita, pogovorita - o željah, potrebah, upanjih, tistem, kar ju moti, tistem, kar jima je fajn itn. in ugotovita, kam gresta in kako gresta.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.11.2009 8:32:35   
Soncnica
Se podpišem pod Gino in Roberto

Lp

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.11.2009 8:49:15   
kasso
Očitno mu nekaj manjka, če išče prostitutke. Izgovor pa bo najbrž imel dober, in ona mu bo seveda verjela in živel bo srečen še naprej, če bo ona pa user posted image
Pa ne razumem kako lahko ona to skriva pred njim, a tačas tudi seksa z njim?
Jaz bi takoj odreagirala in ne bi spraševala prijateljice za nasvet.
Kaj si ji pa ti rekla?

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.11.2009 8:55:33   
Anonimen
ja in potem bo on reku
"to sem se dogovarjal za mojega kolega"
in bo vse rešen user posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
27.11.2009 8:58:11   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: tedy

ja in potem bo on reku
"to sem se dogovarjal za mojega kolega"
in bo vse rešen user posted image

Ja,pol pa svizec čokolado zavije user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.11.2009 9:07:19   
mateyka
kot prvo mu niti pod razno ne bi pustila blizu (kot je že napisala rija; nema da te pipa tam dol) in bi mu tud povedala zakaj. drugo bi se šla testirat za spolne bolezni. kot tretje - jaz ne bi mogla s takim tipom živet, bi spokala.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.11.2009 9:20:42   
diana 28
Meni se zdi njegovo ''dejanje'' nedopustno. A mu bo lahko še zaupala po tem kar je izvedela.

Glede pregledovanja maila mislim, da ni noben problem če prizna, da ga je pregledala ...kako pa bi lahko vedela, da bo dobila kaj takega. Kot je že bilo rečeno je to nič v primerjavi z tem kar si je on ''dovolil''.

Včasih se te stvari zgodijo namerno..... Laži imajo kratke noge in včasih tudi če nočeš pridejo stvari ven....kot da bi ti jih kdo rad predočil. Tako se je zgodilo tudi meni( pri prvem fantu)ko sem pač v dolgočasju ko sem čakala nanj in imela pri sebi njegov nahrbtnik pač vzela ven zvezek...kar tako iz dolgočasja in dobila v njem pismo v katerem je pisal eni punci in bilo je jasno, da je z njo tudi spal. Zaupanja je bilo konec in tudi če se je po tem skoraj postavljal na trepalnice je bilo konec. Zame je izgubil vse..... Zdaj ko pomislim za nazaj mi ni prav nič žal, da sem odšla stran.

Zanjo pa je sigurno težje glede na to, da pričakuje otroka vendar ne verjamem, da bo lahko z njim srečna po tem kar je izvedela. Mislim, da bi mu morala povedati da ve in naj ji pojasni kaj se je dogajalo. Težko pa verjamem, da mu bo lahko še zaupala in bila vesela z njim. Vedno in kamor koli bo šel bo v dvomu in to jo bo samo žrlo.

Zdi se mi težka situacija vendar predlagam naj premisli ali bo lahko naprej živela z njim kljub temu kar je storil ali bo bolj srečna in mirna, če bo zaživela sama z otrokom.

Mogoče nisem dosti pomagala upam pa, da se bo tvoja prijateljica odločila pravilno in poskrbela predvsem zase in za to, da bo ona zadovoljna in vesela.  

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 21
27.11.2009 9:26:11   
diana 28
Pa še nekaj..... Meni bi bil prav nagraužen..... še posebej če bi pomislila, da je staknil res lahko kašno bolezen...

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 22
27.11.2009 10:27:46   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Očitno mu nekaj manjka, če išče prostitutke. 

a daj?

ziher mu manja malo fitnesauser posted image

velika je verjetnost, da mu med njeno nosečnostjo manjka seksa...saj je tudi mojemu.....ampak se pa da to tudi na eleganten način doma uredit....

...vox populi...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 23
27.11.2009 10:31:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Očitno mu nekaj manjka, če išče prostitutke. 

a daj?

ziher mu manja malo fitnesauser posted image

velika je verjetnost, da mu med njeno nosečnostjo manjka seksa...saj je tudi mojemu.....ampak se pa da to tudi na eleganten način doma uredit....

JA!user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
27.11.2009 11:02:04   
mateyka
ja pa kaj še - seksa mu manjka? saj je šele 8 tednov noseča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?