|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December 2009 IVF/ICSI
26.11.2009 12:01:08   
loremi
Se pravi bo treba enkrat še rokave gor do pazduhe zavihat in se še montinjaka lotit, ta bo težka, se držat skoz diete user posted image  user posted image , bownova .. tole nebi blo slabo, niti (ponovno) bioenergetik, sam zdej ne vem več, kateri še. ampak samo da enkrat rata ...

en lep dober tek, gigi!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 101
26.11.2009 12:01:43   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Neeee, tebe pa ne bi user posted image . Sem mislila rečt, da nekaj voham user posted image

kaj, saj sem se včeraj stuširala user posted image user posted image user posted image

lej srce, bomo videli, zaenkrat se ne upam veseliti preveč, saj veš zdaj so tile moji famozni 8. in 9. dan. Vsi morebitni znaki, ki jih imam so pa hkrati znaki pms-ja, tak da bog si ga vedi na čem smo

Jaz že vem kaj voham user posted image

Pozabi na famozni 8. oz 9. dan. ko si v dolgem postopku to nič ne velja. Itak, da so znaki pm-sja isti kot znaki user posted image user posted image

Ja jest tut nos napenjam....pa mi kr nekej diši :))) upam, upam, upam, upam. upam !!!!

bomo videli, če bo kužon res dobil bratce ali sestrice user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 102
26.11.2009 12:02:41   
mismis

Pikovitek moj user posted image . Hvala, jaz sem OK. Sam mal me zebe, pa dans imam težave z zaprtostjo... Grem kislo zelje jest user posted image

ti, zakaj pa sebi ne privoščiš tistih lepih slikic, ki si jih meni lepila proti zaprtosti user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 103
26.11.2009 12:03:21   
mismis
Pikovit, ti pa le dobro opravi ilegalno user posted image user posted image user posted image  pa malo sporoči, kako ti gre, magari po z.s., samo toliko da vem

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 104
26.11.2009 12:09:56   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Pikovitek moj user posted image . Hvala, jaz sem OK. Sam mal me zebe, pa dans imam težave z zaprtostjo... Grem kislo zelje jest user posted image

ti, zakaj pa sebi ne privoščiš tistih lepih slikic, ki si jih meni lepila proti zaprtosti user posted image user posted image user posted image

A veš, da so mi unga tanajboljfletnega v vročih hlačkah zablokirali? user posted image  user posted image  user posted image
Drgač bi ga šla iskat user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 105
26.11.2009 12:10:20   
rojena77
Bom še tukaj vprašala, ker ste res polne znanja, ginekologi pa čist zares nimajo časa kaj preveč povedat - no meni ni skoraj nič

Danes sem bila na UZ - prvič odkar pikam Diphereline, no in mi je rekla da je sluznica debela in da imam polip. in da bom morala najverjetneje na operacijo. To pa je tudi vse.

Mene pa zdaj seveda zanima, kaj sploh to pomeni - kdaj operacija, kdaj pol šele v postopek, kakšna je ta operacija...  Nič mi ni povedala, razen nakazala mi je, da druga za mano že čaka... Saj ni bila neprijazna - le časa si ni vzela....

Hvala vsem

Zarja user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 106
26.11.2009 12:15:23   
zarja1
Rojena77 daj ti drugič malo pognjavi G, ki ti dela UZ. Jaz se ponavadi ne spravim dol s stola dokler me še kaj zanima. Briga mene, če se njim mudi, bom pa ležala tak dolgo naga dokler bo treba. Sem ti na MB napisala prej odgovor.

Pupe hvala vam, res. Samo saj sem ok, res.

Horny Teddy

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 107
26.11.2009 12:22:55   
kajsica
Ja jaz tukaj voham kar par nosečk...mantram...mantram.......upam in upam.........

Zarja.....če si včeraj delala test...s katerim urinom pa.....prvim jutranjim???...al kasneje...daj mačka malo še počakaj, mogoče pa je res bilo prehitro.

BarbiG...jaz sem na bolniški....sem šla v ponedeljek v službo (hvala bogu da imam dobrega šefa), pa sem po 4 urah odpakirala domov, ker sem 2x bruhala, sedet normalno ni bilo mogoče, vse je me tiščalo.....da ti ne povem da sem se komaj v službo pripeljala tolk mi je bilo slabo in se mi je motlo. V glavnem, če nisi za nikamor.....pojdi domov in počivaj.

Babike imam pa tud jaz eno vprašanje....ali lahko vzemaš Ruporut...mene tolk želodec boli, pa nič mi ne paše....pa še slabo mi je...ali pa če ve katera kako vsaj malo ublažit te slabosti....prepečenc ne pomaga...ne vem več...čisto sem izmozgana....

Pikovitka....saj veš da navijam tudi zate kokoška.

Tanja...kako pa si kaj ti? vem da imata z Mišmiš enake datume?

In ostale trepetalke?

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 108
26.11.2009 12:29:35   
mismis

AKTUALNO  

Petek, 28.11.
Aljonka - ET
jonči - punkcija

Ponedeljek, 30.11.
Loremi - prevzem zdravil

Torek, 01.12.
metuljci - UZ

OBJEMČKI 

user posted image user posted image   Dysan, Inana, gospodarica, mateja_goljev user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Biba77 greje    user posted image   test 27.11.
Zarja1 greje   user posted image user posted image   test 30.11.
BarbiG greje   user posted image user posted image   test 01.12.
S* greje   user posted image user posted image   test 01.12.
Nellika greje   user posted image user posted image   test 02.12.
Pika74 greje   user posted image user posted image   test 02.12.
Tanja_Jes greje   user posted image user posted image   test 03.12.
mismis greje   user posted image user posted image   test 03.12.
Gigi1 greje    user posted image   test 03.12.
Klavirka greje   user posted image user posted image   test 06.12.
Kiwi greje   user posted image user posted image   test 07.12.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • Bit (dr. Reš, PO, nov postopek)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • matejka78 (IVF, Graz)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, zamrznjenčki)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • BarbiG (5. ICSI, GK LJ, dr. D,)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • Nellika (GK LJ)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Tanja_Jes (2. IVF)
  • Aqua77 (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • mismis (4. IVF, GK LJ, dr. D)
  • Gigi1 (dr. Reš, PO)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ)
  • Zarja ( MB)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Inana (IVF, PO, dr. Reš)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • Biba77( 1.IVF/ICSI, MB, dr. Kovač)
  • rojena77 (1.IVF, dr. reljič, MB)
  • bayb77 (1.IVF, PO. dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Buska (1.ICSI, PO, dr. Reš, začetek 25.11.)
  • Loremi (GK LJ, zamrznjenčki)

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič, posvet 17.12.)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Miklarom (MB, februarja po zamrznjenčke)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Ivyy (2. ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Zorn, začetek 12.01.2010)
  • vrtnica.m (1.ICSI, GK LJ, dr. Bokal, nov začetej jan.2010)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE NOVEMBER  
 user posted image

user posted image  Picola1 (LJ)

user posted image  Fargesia (LJ)

user posted image  Špelka (LJ)

user posted image  Tiki55 (LJ)

user posted image  Gasilka (LJ)

user posted image  September1 (MB)

user posted image  Atina1 (MB)

user posted image  Biba77 (MB)

user posted image   NOVE NOSEČKE DECEMBER   user posted image

user posted image  Kajsica (LJ)

user posted image   BarbiG(LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 109
26.11.2009 12:30:19   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica
Zarja.....če si včeraj delala test...s katerim urinom pa.....prvim jutranjim???...al kasneje...daj mačka malo še počakaj, mogoče pa je res bilo prehitro.

ne ni bil jutranji prvi, samo je na tem testu zapisano, da niti ni potrebno. Veš jaz sem taka čudna baba, ki (pa ne da prehitro obupam-nikakor) je zelo realna. Valda bom test še ponovila, ampak ne pričakujem čudeža. Finta je, da v tokratnem poskusu nič ni blo enako kot takrat, ko sem sicer za kratek čas, a vseeno bila user posted image . Ma bo pa nov postopek prinesel to dete.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 110
26.11.2009 12:31:11   
zarja1
Babike imam pa tud jaz eno vprašanje....ali lahko vzemaš Ruporut...mene tolk želodec boli, pa nič mi ne paše....pa še slabo mi je...ali pa če ve katera kako vsaj malo ublažit te slabosti....prepečenc ne pomaga...ne vem več...čisto sem izmozgana....

Kajši čaj poprove mete......

Horny Teddy

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 111
26.11.2009 12:31:49   
lučka 25
zarja, nimam kaj za rečt, kot da mi je nooooro hudo. Mislim, da je še prezgodaj.
ampak navijam pa še kar za tebe, mismis, gigi piko, pijo, n74,....ma za vse vas punce. Vas mam rada še pa još.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 112
26.11.2009 12:34:36   
gigi1
Rojena77 a ti je dala diphlerine za naprej, al kako?
Verjetno je odvisno od tega kje je polip. Če je na takšnem mestu, da nič ne moti ET bodo verjetno nadaljevali s postopkom. Verjetno je mislila, da ga bo treba enkrat odstranit.

Kajši saj veš kako je s temi zdravili. Povsod piše, da se v nosečnosti ne sme jemati... Kaj pa vem user posted image  Če res ne gre drugače, oz pokliči osebnega dr. pa ga vprašaj...Vendar ne vidim, da bi ti kaj dosti pomagal proti bolečinam. Za kislino že... če te boli pa...mogoče raje vzemi Buscopan.
Meni vedno pomaga kos kruha z olivnim oljem in zeleni čaj z mlekom. Mogoče bo tudi tebi. user posted image user posted image user posted image  Upam, da boš kmalu boljša

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 113
26.11.2009 12:34:44   
mojsonček
ZARČI ma....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mau še počak... mogoče je blo prezgodaj... jst že zmer držim pesti, zate in za vse ostale trepetalkeuser posted image user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 114
26.11.2009 12:36:03   
kajsica
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

ne ni bil jutranji prvi, samo je na tem testu zapisano, da niti ni potrebno. Veš jaz sem taka čudna baba, ki (pa ne da prehitro obupam-nikakor) je zelo realna. Valda bom test še ponovila, ampak ne pričakujem čudeža. Finta je, da v tokratnem poskusu nič ni blo enako kot takrat, ko sem sicer za kratek čas, a vseeno bila user posted image . Ma bo pa nov postopek prinesel to dete.user posted image

Ej babika, zdaj te bom pa jaz po riti......boš vidla.....kot prvo pri zgodnji ugotavljanju nosečnosti mora bit OBVEZNO prvi urin, ki je vsaj nekako 4 ure v tebi (pozabi kaj na testih piše), ne pa razradčen od celega dneva pitja. Poleg tega, jaz sedaj ko se je + pokazal imam popolnoma drugačne občutne in "znakce" kot sem jih imela v prvi ko se je slabo končalo.

Pa še eno štorijo, tokrat ko sem prvič delala test, sem ga najprej delala s BC in je bil čisti -, pa sem imela še doma CB in glej ga zlomka v isti vodi + takoj...čez 2 dni pa ponovi test, ki mi je potrdil vse skupaj. Tako da jaz ne zaupam nobenemu več razen CB, sploh pa zdaj novi ko so bolj občutljivi in pokažejo 4 dni pred M.

V glavnem draga jaz še vedno navijam zate!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 115
26.11.2009 12:39:06   
kajsica
Hvala na odgovoru.....saj zato pa sem še vas vprašala za mnenje...ker se ne upam kr tako neki vzet.....če mi je že par dni slabo, bom pa še do jutri zdržala ko grem k svoji zdravnici, pa jo bom vprašala na nasvet.

Hvala vam, bom upoštevala nasvete pa neki poskusila!

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 116
26.11.2009 12:39:31   
kajsica
Hvala na odgovoru.....saj zato pa sem še vas vprašala za mnenje...ker se ne upam kr tako neki vzet.....če mi je že par dni slabo, bom pa še do jutri zdržala ko grem k svoji zdravnici, pa jo bom vprašala na nasvet.

Hvala vam, bom upoštevala nasvete pa neki poskusila!

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 117
26.11.2009 12:45:02   
lučka 25
evo gigi, še mal stimulacije z moje strani. Danes je moja mavrica stara 5 mesecov, jutri pa bo 1 leto, od kar sva jo pri Rešu prvič videla na UZ. Sem se že danes zjukala od sreče, da mi je dana taka sreča in komaj čakam, da bo še vsem vam.

user posted image    user posted image    user posted image  

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 118
26.11.2009 12:46:58   
rojena77
GIGI, ja Diphereline pikam do ponedeljka, takrat moram prit nazaj, da me pogleda. Ni mi pa jasno, a naj bi  polip izginil do ponedeljka??!!
Nič ni rekla, kje je, ampak je poklicala poleg še eno drugo zdravnico, in nekako sta zmajevali z glavama, kao to pa ni dobro, ko sem se oblačila pa mislim da sem slišala da je boljše da grem skos to ko bo teren pripravljen - nisem ziher al je blo to meni namenjeno, ampak verjetno že.

Saj meni je jasno, da če nekaj ni ok, bom počakala da bo, le sprašujem če katera ve, ali se dolgo čaka, ali moram torej pol enkrat kaj vem marca recimo jovo na novo s celim postopkom, zdaj sem mesec dni jemala Femodem, zdaj 2 tedna Diphereline....
Pač se mi zdi da polip kot "ime" nečesa ne pomeni nič posebnega, ko se pa spomnim kako sta zmajevali, se mi pa zdi škoda časa, ker itak ne bo nič ratalo....

Eh, nisem tečna, tako pač mora bit

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 119
26.11.2009 12:47:02   
loremi
Kajši saj veš kako je s temi zdravili. Povsod piše, da se v nosečnosti ne sme jemati... Kaj pa vem user posted image  Če res ne gre drugače, oz pokliči osebnega dr. pa ga vprašaj...Vendar ne vidim, da bi ti kaj dosti pomagal proti bolečinam. Za kislino že... če te boli pa...mogoče raje vzemi Buscopan.
Meni vedno pomaga kos kruha z olivnim oljem in zeleni čaj z mlekom. Mogoče bo tudi tebi. user posted image user posted image user posted image  Upam, da boš kmalu boljša

Jaz sem v lekarni dobila informacijo, da se v prvih treh mesecih nosečnosti lahko jemlje Rupurut (ob slabostih in pekoči zgagi, tiščanju v trebuhu), ter da se prvi  mesec lahko jemlje tudi druga zdravila proti bolečinam (ne le Lekadol), ker naj plod še nebi bil povezan z materino krvjo. Je pa za ziher mislim da bolje vprašat še G. Ali pa odebnega zdravnika.

rojena77, upam, da kmalu opraviš z operacijo polipa. Sicer je sam poseg hiter (ko sem letos imela A, je imela ena druga v sobi operacijo polipa in je šla ravno tako na dan posega domov, kot tudime ostale), kako pa je po posegu naprej s postopki, pa povprašaj še G.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 120
26.11.2009 12:54:16   
pikovit
Kajsi Rupurut lahko ješ.Eeeeeeeee prve nosečniške tegobe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 121
26.11.2009 12:55:18   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

evo gigi, še mal stimulacije z moje strani. Danes je moja mavrica stara 5 mesecov, jutri pa bo 1 leto, od kar sva jo pri Rešu prvič videla na UZ. Sem se že danes zjukala od sreče, da mi je dana taka sreča in komaj čakam, da bo še vsem vam.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kako si lepo napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 122
26.11.2009 13:10:11   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Lubek moj user posted image  Hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 123
26.11.2009 13:14:22   
BarbiG
Punce tkole. Jst tuki gor tud ene par nosečk voham in komi čakam, da se sprijaznijo z resnico. Ve kr še počakite kakšpen dan s testi, ampak pol pa ma, da mi nalimate tuki gor slikice vaših pluskov.

Kajši, ampak tebe pa velik bolj matra kokr mene. bom kr nehala tarnat. Sicer bom pa, če bo v torek test na GK pozitiven, od takrat naprej doma. Bom že še pregurala 2 dneva v službio pa še vikend je vmes. Se mi zdi, da bom pol, ko bom imela podatek o beti bolj mirna in ne bom tuhtala o tem, kaj pa če se user posted image  ulije, ker mam še vedno vse znake za njen prihod. Pa še paše mi, da sem malo med ljudmi, ker sem bila zdej 1 mesec na bolniški in se mi je že rolal od dolgčasa. Sam. če bo v torek vse OK, bom pa tud dolgčas prenesla.

Zarja, a ti pa tkole. Ene čudne teste delaš, pa še to ne takoj zjutri. Te bom po ritki našeškala. Ti kr do sobote počaki, pa potem nalulej en ornk user posted image  user posted image  s CB-jem. Tko kot Kajši, tud jst samo temu testu zaupam.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 124
26.11.2009 13:15:31   
BarbiG
Aja, Kajši, se še spomnim iz prvih dveh nosečnosti, da se Rupurut lohk vzame, sam jst sem raj potrpela, ker nisem hotla, da bi šlo kej narobe.

Lučka, Neža je pa tak cukr. user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?