gigi1
|
Daan Tanja, Mišmiša itak, da sem tekmo gledala . Tanja upam, da bo mami kmalu boljše . In tudi jaz močno navijam, da vama tokrat rata. Mokre gatke so posledica utropizderaja. Testa pa niti pod razno ne delaj preden mine vsaj 15 dni od stopke (ampak a ni to že mimo ). Stopka lahko pokaže lažno pozitiven rezultat tudi 14 dni. Mišmišu moj kako? Nič izcedkov danes? Mene je čisto nehalo zbadati. Tudi zgage ni več. Sem pa jaz danes gešlosen . Moram hitro kakšno kislo zelje pomalcat Biba77 bauc je pa res cuker od cukra. Me je kar streslo, ko si napisala, da ima dragi gripo. Upam, da se kmalu pocajta. Ti pa res pazi nase Pikovitek navijam za ilegalno srečo Atina zelo malo možnosti je, da bi bila dva. Verjetno se je zarodek zelo hitro po ET vgnezdil. N74 saj veš, da sem v mislih s tabo in navijam, da se vse dobro izteče Cukica mislim nate Obika moja draga . Večkrat pošpegam na vašo temo in spremljam kako je Enej. Upam, da se te alergije kmalu nehajo in da te P nehajo ob živce spravljati. Mislim...res je včasih tako, da bi človek ob njihovih izjavah iz kože skočil Loremi hvala za kavico . Spetr je prav slastna SS držim pesti, da cista izgine. Si probala limfno drenažo ali Bownovo terapijo? Buska žal je tako, da se telo včasih igra z nami. Po eni strani tudi psiha lahko kar veliko negativnega naredi. Držim pesti, da se ulije. Kot ti je že Mišmiš napisala. Ponavadi pomaga rdeč vinček+aspirin+ kar vse naenkrat. Barbi kaj pa če bi ti ostala doma, če te takole matra? Metuljči nisem ravno ekspert za PCO. Kakor jaz razumem zadevo se v jajčniku naravno začne razvijati več foliklov (normalno je le eden), ki pa ne dozorijo in zato nastanejo ciste. Ciste so v bistvu folikli, ki ne rastejo pravilno oz ne dozorijo in ne počijo ob O. Naj me punce, ki imajo PCO popravijo, če se motim. Verjetno ti bodo dali Cetrotide, ki uravnava rast foliklov. Jaz sem pri Rešu imela dnevno dozo, ki sem si jo kar sama inicirala. Sedaj obstajajo 4dnevne doze, ki so tako močne, da moraš ostati na opazovanju kakšne pol ure po injekciji. Bozza upam, da te slabosti minejo čim prej. Lučka a bi nam ti kakšno slikco naše Neže privoščila? Zarči, ko boš pripravljena Lep pozdravček in lep dan vsem neomenjenim
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 26.11.2009 9:52:30 >