|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
26.11.2009 9:22:14   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

SPOROČILO OD JUTTE:

Vid ima zlomljeno stegnenico in sta se včeraj zvečer vrnila s klinike kjer sta bila od nedelje. Vse skupaj lepo pozdravlja in se bo oglasila, ko ji bo dopuščal čas.

JAZ JIMA ŽELIM ČIMHITREJŠE OKREVANJE IN CELJENJE  KOSTI.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
o grozauser posted image user posted image user posted image .......tudi jaz se pridružujem voščilu da se čimprej kosti zacelijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
26.11.2009 9:29:06   
claud
urša- ne bruha,ampak se ji dvigne ko zakašlja...user posted image
-če se sama lepo igra,jo pustim pri miru,ko se želi z mano igrat pride ona do meneuser posted image

jutta---ojojuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
26.11.2009 9:34:22   
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

SPOROČILO OD JUTTE:

Vid ima zlomljeno stegnenico in sta se včeraj zvečer vrnila s klinike kjer sta bila od nedelje. Vse skupaj lepo pozdravlja in se bo oglasila, ko ji bo dopuščal čas.

JAZ JIMA ŽELIM ČIMHITREJŠE OKREVANJE IN CELJENJE  KOSTI.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za ćimprejšno celjenje kosti...bošček mali mamici pa veliko moči...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
26.11.2009 10:00:32   
črticaa
jutta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kosilo a se lahko h kateri povabim user posted image user posted image  ker možek je šel na hrvašk

čebela a se jaz prov spomnim da maš ti OLIMPUS fotoaparat????

dominik je pojedel, se pokakal, popil antibiotik in spiuser posted image user posted image user posted image user posted image  mami pa ima čas za RR in FB

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
26.11.2009 10:09:46   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

čebela a se jaz prov spomnim da maš ti OLIMPUS fotoaparat????

imam ja

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
26.11.2009 10:11:09   
Čebel@
tašča je prinesla 30€ za miklavža in rekla da lahko ji dava v pujska ali pa v njenem imenu kupiva kakšno igračo.....kupila bova duplote ali pa kaj za oblečtuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
26.11.2009 10:12:41   
Urša08
jutta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
26.11.2009 10:14:05   
Urša08
črticaa me veseli da je Domionik boljši user posted image Kakšen avto si si pa kupilA? Glede avtosedežev je bil men vizualno lepši ta drug.user posted image Ko se bomo zmenile za kofico te pa pokličemouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
26.11.2009 10:14:26   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

tašča je prinesla 30€ za miklavža in rekla da lahko ji dava v pujska ali pa v njenem imenu kupiva kakšno igračo.....kupila bova duplote ali pa kaj za oblečtuser posted image user posted image user posted image

Ti maš pa zlato taščo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
26.11.2009 10:14:48   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ti maš pa zlato taščo user posted image user posted image user posted image user posted image

koker kdajuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
26.11.2009 10:15:34   
Urša08
čebela a mate vi povsod miklavža, al mate tud božička kje, dedkamraza?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
26.11.2009 10:17:01   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: claud

urša- ne bruha,ampak se ji dvigne ko zakašlja...user posted image
-če se sama lepo igra,jo pustim pri miru,ko se želi z mano igrat pride ona do meneuser posted image

jutta---ojojuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

claud najbrž gre za sluz ki se ji nabere. Fino čisti nosek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
26.11.2009 10:17:37   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela a mate vi povsod miklavža, al mate tud božička kje, dedkamraza?
pri babicah(tašči in moji mami)in pri moji svakinji nosi miklavž,pri nama pa božiček....dedka mraza nimamo

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
26.11.2009 10:34:54   
tanci29
hej

evo midve sva doma...sva ful hitro opravli..sam pogledala jo je vprašala kako je stehtala zmerla in to je to

zdej mava pa še 7.12. alergologa in pol upam da smo ok

jutta ojoj bošček vid kako se je pa to zgodilo

kosilo fižolova juha

erik se mi drena tuki in ne morm pisat...se javim ko bo šel spat

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
26.11.2009 10:41:12   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

hej

evo midve sva doma...sva ful hitro opravli..sam pogledala jo je vprašala kako je stehtala zmerla in to je to

kosilo fižolova juha

držim pestke še naprejuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
26.11.2009 11:04:59   
kayica24
halo...user posted image

Sem vas takooo dooolgoo brala, da se mi je zdaj mala že zbudila...

No, pa na hitro...

KRST nam je uspel..Slikice pokažem takoj, ko bodo fotografi dostavili posnetkeuser posted image

Bili v posvetovalnici...ZA SEZNAM...
Marinela ima pri devetih mesecih 10700g in 75 cm

ZOBKI...
Dobili smo 3. in 4. zobek(obe zgornji enki) 21.11. in 23. 11.
Zgornji dvojki pa si sedaj "utirata pot", tako da jih tudi kmalu pričakujemo...

Za vse bolančkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se oglasim še kaj kasneje, grem k naši miškici

papa

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
26.11.2009 11:08:48   
kayica24
Aja, sem pozabila napisat, da so Marineli vzeli kri (vode ne jemljejo, če ni nobenih težavuser posted image ) in imamo bolj malo železauser posted image

Mi imamo hemoglobin 109, meja je pa 105..Moramo prit naslednji mesec spet dat kri in če bo se še zmanjšalo, dobimo sirup železovuser posted image

In zdaj bom doktorirala iz literature, kako s hrano najbolje dovest železo v telouser posted image

Je pa res, da z mesom nismo bili preveč pridni, zato ga moramo zdaj imet na jedilniku vsak dan...

Če pa imate kakšne izkušnje, predloge bom zelo vesela....

Aja, da še odgovorim na prejšnje vprašanje...Če se Marinela lepo sam igra, jo pustim na miru, pridružim se ji takrat, ko ji sami postane tečno..

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
26.11.2009 11:37:07   
Kok sem vesela včeraj ob 03:30 je moja prijateljica iz otroških let povila prvega sineka LIAM LOUIS mi je pa tko žal ker se nič ne vidimo ona se je preselila in trenutno živijo na Dunajo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
26.11.2009 11:50:29   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Kok sem vesela včeraj ob 03:30 je moja prijateljica iz otroških let povila prvega sineka LIAM LOUIS mi je pa tko žal ker se nič ne vidimo ona se je preselila in trenutno živijo na Dunajo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful ima mali lepo imeuser posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
26.11.2009 12:16:33   

bravo user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
26.11.2009 12:16:35   
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

hej

kosilo fižolova juha

pestke pa za alergologa...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
26.11.2009 12:16:37   
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

halo...user posted image

Sem vas takooo dooolgoo brala, da se mi je zdaj mala že zbudila...

No, pa na hitro...

KRST nam je uspel..Slikice pokažem takoj, ko bodo fotografi dostavili posnetkeuser posted image

Bili v posvetovalnici...ZA SEZNAM...
Marinela ima pri devetih mesecih 10700g in 75 cm

ZOBKI...
Dobili smo 3. in 4. zobek(obe zgornji enki) 21.11. in 23. 11.
Zgornji dvojki pa si sedaj "utirata pot", tako da jih tudi kmalu pričakujemo...

Za vse bolančkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se oglasim še kaj kasneje, grem k naši miškici

papa

lepe mere vaše princeske in seveda za uspešen krst user posted image user posted image user posted image user posted image aja skor pozabla pa zobki tudi mi smo še kar brez ampak se ne sekiram mislim da bo po Lauri tudi prav...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
26.11.2009 12:17:29   

IZVIRNO SPOROČILO: cita

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful ima mali lepo imeuser posted image

Hvala ima ime moje punce noteruser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
26.11.2009 12:52:31   
tanci29
hej

hana spi erik pa tud upam da bo

cita-čestitke za prijateljico...pa ma res lepo ime fant...pri nas je bil liam v ožjem izboru za erika...kako si pa kaj ti? a ti še kdo nagaja

kayica-uau to pa so mere....še kak mesec pa bo mojga erika prehitela v kg mislm ne v cmuser posted image ...železo ja mi smo mel tud skos probleme z erikom zdej ma pa ok...je pa dobu ene dvakrat tale sirup...

čebela-sem te že zadnč hotla vprašat pa sem pozabila...vem da os izvidi ok hvalabogu, ampak a je mela kake probleme hana z ledvički al kaj

urša-jest če se lepo igrata ne grem zraven...no ja včasih grem, ampak večinoma jih pustim sej itak ne traja prav dolgo

naša sanjska hiša ne bo naša, ker se je gospod spomnu povišat cenouser posted image ...smo se zmenil predno smo šli v avstralijo, da nama pripravi pogodbo in da se bomo potem ko pridemo nazaj dogovorili naprej, no in zdej na lepem se pa on spomne da bi mel mal več denarja...malo morgen kar nej ma hišo....gremo novim zmaganm naprotiuser posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
26.11.2009 12:53:46   
tanci29
aja a ni nobene zdej tukej al se vse skrivate da se vas ne vidi....

ajde kje ste če ne bom mogla it prjatlu roko dat---že drugič danesuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?