|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VII.del
26.11.2009 7:40:53   
rina22
kak ste ble pridne čvekice včerajuser posted image user posted image user posted image user posted image sem vas komaj prebrala.....user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še 7. deluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 226
26.11.2009 7:42:31   
rina22
pozneje napišem kaj več, timeja se nekaj jezi........ upam, da ne bom pozabila, kaj sem vse hotla napisatuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 227
26.11.2009 7:49:15   
rina22
botrca, slikice dobim vse s tiste strani, ki si ti dala linkuser posted image

tasa_m
, pecivo sem naredla takoj tisti dan, ko si mi poslala receptuser posted image user posted image JA, res je full hitro narejeno pa noro dobrouser posted image user posted image

Bravo Lija!!! user posted image user posted image user posted image Bo mamica počasi mogla pošteno laufat po stanovanjuuser posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 228
26.11.2009 7:52:12   
rina22
Saraya user posted image user posted image user posted image user posted image Za neprespano noč.....

ly117, tudi jaz se javim, da se mi lahko izpovešuser posted image Res.....

vitabella, seveda ti bom enkrat povedala, kaj je blo, da sva skoraj šla narazen.
Glede "študentskega življenja" je pa tak, da mi na splošno ni žal, da sem živela tak, kot sem, samo včasih pridejo taki trenutki, ko si mislim, da bi lahko bilo drugače.... Sem že na splošno drugačen tip človeka in mi paše, da se mam kam umaknit in da mam kaj svojega (v ŠD je to bolj težkouser posted image ). No, kakorkoli že, kak sem si postlala tak bom (sem) spalauser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 229
26.11.2009 7:57:49   
rina22
Sem vidla, da je matcar pogrešala zgublene dušeuser posted image user posted image , z mano vreduser posted image

No, naša mala miss je zaspala relativno hitro, pol sva pa z mojim mela malo časa zase in sva malo klepetalauser posted image Mi je full težko, da zadnje dneve dela cele dneve (od 6h do 18h), domov pa pride tam okrog 18.30, in mi je full težko, ko sem cele dneve sama, oz. sva sami. In mi prav paše zvečer se malo pomenituser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 230
26.11.2009 8:12:56   
vitabella
oooojoj dbro jutro! kk sem pa jaz neprespana, je moje dete imelo slabo noč .... sma šle spat ob 22.30 pa je bla gor že malo pred eno uro user posted image user posted image user posted image pa duda not, pa duda ven, pa not pa ven, pa .... za znoret! ob pol 4 pa ista zgodba, pa sem jo mislila pustit, samo bi se mala drla v nedogled ... sama iz sebe delam sužnja njej in njeni dudi user posted image kaj ste naredile ali bi naredile vi v tem primeru????? ker sem bla sama na sebe besna ko user posted image da je kdaj dobla dudo v svoja usta. hja kaj vse ne misliš ob 4 zjutraj. pol pa sma spali do pol 8.

pa še net me je zafrkaval včeraj zvečer, pa vas komaj ujamem, pa crkne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rina ti maš pa zeeeeelo pridnega fanta, da toliko dela! je že redno zaposlen? priden priden rinin fant user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 231
26.11.2009 8:18:12   
rina22
Boga vitabellauser posted image user posted image Za tebe veliiiiiiiko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in eno ogromno user posted image

Pri nas je tudi zvečer ponavadi tak s tole dudo, preden zaspi. Včasih se je že zgodilo, da sem sred noči sedela pri posteljici in ji dudo not dajala, ko jo je ven pljunila.. Tak, da te čist razumemuser posted image

Zdaj pa pančka?

Hvala za pohvaleuser posted image Ne, preko študenta dela. Samo bo pa pri tem pozneje, ko diplomira tudi ostal - samo bo pač mel malo drugačno delo takratuser posted image Ja, danes je pa na faxu od 7h do 18h, tak da sva spet sami. No, upam, da danes pride kolegica na kavico in čvekuser posted image MI je obljubila, samo ne vem, če si je premislilauser posted image

(odgovor članu vitabella)
Neposredna povezava do sporočila: 232
26.11.2009 8:35:59   
tasa_m
vitabella user posted image user posted image user posted image   tudi mi se zbujamo sam zaradi dude. Ko jo dobi v usta pa jo ima en čas pol pa špukne ven. Ma kje ji je tu logika, nimam pojma user posted image  user posted image

Zdaj pa mi frajla mala spi, jaz pa sem cote oprala in obesila, posodo oprala (pomivalec je), pa celi 2. okni sem spucala user posted image Pridna, pridna jaz user posted image
Sem zadnjič v DMu kupila vlažilne krpice za okna pucat (matcar se spomniš,ko sem ti pravila to? ) - njihovo znamko (Denk mit) in vam rečem da so zakon. Sploh se ne rabim mantrat z vodo in vsem tem. user posted image Grem danes še po ene, da mam zalogo, ko me bo spet prijelo, da okne spucam. user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 233
26.11.2009 8:40:43   
vitabella
ja rina, zdaj sem pa popila kavico pa sem kr boljše volje-pa tako ji vse odpustim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne nič ne pančka, se smejčka pa igračke ogovarja user posted image faca mala. ja itak že na sploh rabi malo spanca, podnevi zelo malo spi - pač po moji mami. jaz pa bi še podnevi spala če bi lahko user posted image user posted image user posted image

vidim, da si veliko sama, podobno kot jaz ... bi lahko ustanovili klub anonimnih mam samohranilk user posted image samo dokler imamo pridne fante, se da vse, ne?

a ostale pa še spite, ko ste tk pridno včeraj čvekale?

pa rina, jaz bi tut mela link za take lepe slikice :-D

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 234
26.11.2009 8:42:22   
rina22
tasa_m, res pridna, pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša frajla tudi zdaj spiuser posted image Samo meni se pa taaaaaaaak nič ne da....

Res? To prvič čujem za te robčke.... Pa so dragi?

Aja, glede dude - meni se zdi, da včasih dela zato, da ne bi bla sama... Če pa ko ji jo dam not, jo en čas ma, potem pa, ko se uležem, pa jo takoj ven pljune - vse dokler ne zaspi... No, mogoče je moja teorija napačna, samo to sem opazila...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 235
26.11.2009 8:44:04   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella
tudi jaz,tudi jaz user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 236
26.11.2009 8:45:35   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

jaz tud nisem vedela, pol pa sem iskala čistilo za kuhinjo in sem te robčke zagledala.
Zdaj so v akciji in stanejo 1,75€ (mogoče kak cent manj ali več). Se mi zdi da še ni take sile..ena kavica v mestu user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 237
26.11.2009 8:47:42   
matcar
Jutro!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 238
26.11.2009 8:48:01   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: vitabella

ja rina, zdaj sem pa popila kavico pa sem kr boljše volje-pa tako ji vse odpustim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, super, da je zdaj boljeuser posted image user posted image Jaz sem tudi eno spila, in je taaaak pasalouser posted image user posted image
Itak da ji odpustiš - saj ne moremo mamice nič zameriti našim malčkom, ne? Pa ko te tak sladko pogleda, da bi ga kar pojedouser posted image user posted image

ne nič ne pančka, se smejčka pa igračke ogovarja user posted image faca mala. ja itak že na sploh rabi malo spanca, podnevi zelo malo spi - pač po moji mami. jaz pa bi še podnevi spala če bi lahko user posted image user posted image user posted image

Joj, jaz bi tudi kdaj podnevi tak spala, da bi se drlauser posted image user posted image user posted image Ampak to več ne greuser posted image No, HB da vsaj ponoči spi....

vidim, da si veliko sama, podobno kot jaz ... bi lahko ustanovili klub anonimnih mam samohranilk user posted image samo dokler imamo pridne fante, se da vse, ne?

Ja, lahko bi ustanovili tale klub, se strinjamuser posted image user posted image user posted image Točno tak, glavno, da so pridni, samo včasih je res težko.. Vsaj meni. Ampak bo že.. Dokler mamo tak zlate fante in male sončke, je vse okuser posted image

a ostale pa še spite, ko ste tk pridno včeraj čvekale?

Ja, verjetno si nabirajo novih močiuser posted image Prav je takuser posted image user posted image user posted image

Evo link: http://www.picturesanimations.com/

Neposredna povezava do sporočila: 239
26.11.2009 8:48:17   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

eh...mi še vedno ne spimo.....m razgraja 100/uro...se meni,pa poje,pa naklada.....jaz bi pa tak spala...user posted image

Zdaj sva vstale in sem jo dala v stajico,pa knjigo gleda.....in komentira zravenuser posted image ...jaz pa se bom spravla naloge delat...druga mi ne preostane...al pa da u luft zjamuser posted image

joj to pa ni fajn, da jo ponoči animiraš...no ti veš kaj delaš...user posted image user posted image user posted image

kaj jo animiram...če pa se sama...kaj jo naj pustim da se dere celo noč,al kajuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 240
26.11.2009 8:48:18   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jutro!user posted image

Jutrouser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 241
26.11.2009 8:48:58   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dajte mi nekaj rečt....al sem res jaz sto let za leseno nogo ali dandanes že vsaka nosi v torbici razkužilo,pa doma,pa v avtu???user posted image
mi ga imamo samo doma. Sem pa vidla,da imajo take male, fine. Sam ki te mam plac še to zraven nosituser posted image

kje pa se to dobi?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 242
26.11.2009 8:49:03   
matcar
Vitabella,kaj pa če bi ji za pit ponudla,ko se ti zbudi ponoči?Ponavadi so žejni,no,vsaj moji so.user posted image Samo probat ni greh,sploh če bo kaj haska potem.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 243
26.11.2009 8:49:08   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

jaz tud nisem vedela, pol pa sem iskala čistilo za kuhinjo in sem te robčke zagledala.
Zdaj so v akciji in stanejo 1,75€ (mogoče kak cent manj ali več). Se mi zdi da še ni take sile..ena kavica v mestu user posted image

To pa moram it pogledatuser posted image Hvala za informacijouser posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 244
26.11.2009 8:49:59   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

eh...mi še vedno ne spimo.....m razgraja 100/uro...se meni,pa poje,pa naklada.....jaz bi pa tak spala...user posted image

Zdaj sva vstale in sem jo dala v stajico,pa knjigo gleda.....in komentira zravenuser posted image ...jaz pa se bom spravla naloge delat...druga mi ne preostane...al pa da u luft zjamuser posted image

joj to pa ni fajn, da jo ponoči animiraš...no ti veš kaj delaš...user posted image user posted image user posted image

kaj jo animiram...če pa se sama...kaj jo naj pustim da se dere celo noč,al kajuser posted image

Saraya,pa ti že veš kaj delaš,pa to...user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 245
26.11.2009 8:50:27   
rina22

Dajte mi nekaj rečt....al sem res jaz sto let za leseno nogo ali dandanes že vsaka nosi v torbici razkužilo,pa doma,pa v avtu???user posted image
mi ga imamo samo doma. Sem pa vidla,da imajo take male, fine. Sam ki te mam plac še to zraven nosituser posted image

kje pa se to dobi?

Jaz sem v lekarni kupila, ko pa sem šla po ene tablete, ko je bil moj bolan, sem pa dobila gratis zraven tablet en taki gel, ki je kao namesto tega, da si umiješ roke in še deluje kot razkužilo.. Vsaj tak gor piše...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 246
26.11.2009 8:51:43   
arabela*
jutrouser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 247
26.11.2009 8:52:18   
matcar
Jaz pa sem še knjigo brala,preden sem zaspala,pa je blo vse ok.Kak sem lučko ugasnila,pa se je začelo in do 1-h zjutraj.Še dobro,da nisem plešasta ratala,ker mi je pol lasov ven popipal,pa dreje zraven,ni za pozabit.Pa ni pomagal ne čaj ne duda,tak da sem mu šla mleko naredit,pol pa je te bil mir,do jutra.Te pa spet pipanje las,samo da me je zbudil.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 248
26.11.2009 8:53:09   
matcar

jutrouser posted image

Kontra!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 249
26.11.2009 8:53:26   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Saraya,pa ti že veš kaj delaš,pa to...user posted image user posted image

pa mislim...ej pa to...................user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?