|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
25.11.2009 14:24:39   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89

HVALA!!! user posted image user posted image user posted image

S kirga konca Mb si?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
25.11.2009 14:26:23   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Že prvi je bil rojen s carskim - prečna lega, ter imela sem operacijo srca (endoskopsko). Zdaj bi raje rodila vaginalno, a glede na to, da imam daljši rez od predhodnega carskega (večja nevarnost, da maternica ob popadkih poči - pomeni smrtnost), mi bo tudi tako ok.... user posted image

ojoj ... tudi jaz ti želim vse naj naj pri porodu. user posted image A pa g. že zdaj ve, kako se po porod odvijal? Imam eno vprašanje zate - meni user posted image leži vodoravno, zato se širim bolj v širino kot naprej v trebuh - a to pomeni, da leži prečno in tako tudi ostane do konca? user posted image Pa se bo ja še kaj obrnila moja pupa?

Nič ni narobe, če leži prečno. Zaenkrat. Lahko se obrne še v zadnjem trenutku. Zdaj je itak prekmalu, da bi se lahko bala ali se bo ali ne obrnila. Počakaj vsaj tam do 30. tedna, pa še potem se ti lahko obrne. Pri meni je nekaj razmišljala, da bi me dala na "obračanje", a se potem ni odločila, ker sem bila operirana na srcu user posted image   Skratka, ne se sekirat, je še prekmalu. Vse se še lahko uredi.
Vem pa, da je prečno ležeči user posted image tebi sedaj katastrofa. Mene je bil sam trebuh! user posted image Pa še spredaj sem ga nosila.

neka_noč - čist sem pozabla napisat, da se te moj spomni. Hehe, kolk je majhen tale svet a ne? Se lahko kdaj tam na kavi zmenva.

Lahko se kdaj zmeniva tam na kavi. Seveda. Ampak tvoj se me pa lahko spomni le preko telefona - ker osebno se nisva spoznala. Kaj pa Damjana - on mu je dostavil piškotke. Se njega spomni?

Marjana Simonič, Malenaa89  dobrodošli!!!  user posted image

Nataša35 moram rečt da si me pošteno nasmejala  najprej bomo vidli, če bo ata zato.. pol pa sej bo tko ko mama reče  faca si! ;)

Moški je glava, ženska vrat in kamor hoče vrat, tja gre (beri mora) glava!!!  user posted image Življenjska resnica!

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
25.11.2009 14:32:50   
NATAŠA35
IZVIRNO SPOROČILO: memole

Nataša35 tudi če šefi še ne vejo da si noseč velja isto da te ne morejo kr odpikat?
Sicer ni zame ampak za sodelavko!

če jo odpustijo, ne da bi vedeli za njeno nosečnost, jo ne smejo, če dokaže, da je noseča - materinska knjižica...če se njeno delovno mesto ukinja, jo morajo dati na drugo in isto plačo, kot jo je tu prejemala...

evo tole sem našla na netu:

Ali naj delodajalca obvestim, da sem noseča? Kdaj in zakaj?

Odločitev, ali boste delodajalcu povedali o svoji nosečnosti ali ne, je odvisna od vas. Zavedati pa se morate, da vas lahko delodajalec zaščiti pred škodljivimi vplivi na delovnem mestu in vam zagotovi ustreznejše delo le, če je obveščen o vašem stanju. Svetujemo vam, da to storite čim prej, saj je razvijajoči se plod v zgodnjem obdobju nosečnosti najbolj občutljiv za okvare. Delodajalec je po zakonu o varnosti in zdravju pri delu dolžan skrbeti za zdravje vseh zaposlenih. Dokler ga z zdravniškim potrdilom ne seznanite s svojo nosečnostjo, ni dolžan storiti za vaše zdravje nič več kot za druge zaposlene.
Bojazen pred izgubo službe bi morala biti odveč, saj zakon o delovnih razmerjih prepoveduje odpuščanje nosečih delavk. Pravno varstvo pred odpovedjo velja tudi, če delodajalec ob izreku odpovedi ne ve za vašo nosečnost, a ga takoj potem (oziroma v najkrajšem možnem času) obvestite o svoji nosečnosti in to dokažete s predložitvijo zdravniškega potrdila.
Za čas preventivnih pregledov v zvezi z nosečnostjo, porodom in dojenjem, ki jih ni mogoče opraviti zunaj rednega delovnega časa, imate pravico do plačane odsotnosti z dela.

vse ostalo pa tu: http://www.cilizadelo.si/default-30600.html

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
25.11.2009 14:43:31   
Anonimen
V bistvu iz okolice; Marjeta na dr. polju. Si tud ti s teh koncev?

(odgovor članu Wannabemommy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3829
25.11.2009 14:48:34   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Di_Di

nax05 tudi k tebi sem mal poškilila .... full lepe slikic maš... pa poroka pod vodo svetovno! Sem vidla da tudi ti rada potuješ.. dej povej kej kako je blo v mehiki? kaj pa na maldivih? jaz če bi mela možnost bi skoz sam potovala, sam kaj ko je treba tud kej delat user posted image

Di_Di hvalauser posted image . Jaz sem tud na hitro prečekirala slikce od vas k ste me dodale, samo sem res na hitro, tako da jih zvečer pogledam temeljitouser posted image SEm pa vidla Di_di da sta tud vidva dost okol, Dominikanska, Maldivi... super. Jaz vsako leto rečem evo zdej greva pa v Dominikansko, pa vsakič pol še kej druzga najdeva. Bi jo pa rada videla. Povej mal kako je dol?
Ja tud jaz bi samo potovala. Ma midva sva se odločila in vsako leto konec septembra nekam greva, to je najin dopust. V Mehiki sva bila že drugič, ker nama je res tok fenomenalno. Moj pravi, da je lepše kot na Maldivih, nekatere plaže celo res. Za Maldive pa itak nimam besed...sanjsko!!! Bi šla spet. Takoj. Sva pa rekla, da se definitivno še vrneva, ker je res ena a. Samo je še tok destinacij, ki bi jih rada vidla. Kako je bilo vama všeč na Maldivih?

(odgovor članu Di_Di)
  Neposredna povezava do sporočila: 3830
25.11.2009 14:50:01   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

IZVIRNO SPOROČILO: memole

Nataša35 tudi če šefi še ne vejo da si noseč velja isto da te ne morejo kr odpikat?
Sicer ni zame ampak za sodelavko!

če jo odpustijo, ne da bi vedeli za njeno nosečnost, jo ne smejo, če dokaže, da je noseča - materinska knjižica...če se njeno delovno mesto ukinja, jo morajo dati na drugo in isto plačo, kot jo je tu prejemala...

evo tole sem našla na netu:

Ali naj delodajalca obvestim, da sem noseča? Kdaj in zakaj?

Odločitev, ali boste delodajalcu povedali o svoji nosečnosti ali ne, je odvisna od vas. Zavedati pa se morate, da vas lahko delodajalec zaščiti pred škodljivimi vplivi na delovnem mestu in vam zagotovi ustreznejše delo le, če je obveščen o vašem stanju. Svetujemo vam, da to storite čim prej, saj je razvijajoči se plod v zgodnjem obdobju nosečnosti najbolj občutljiv za okvare. Delodajalec je po zakonu o varnosti in zdravju pri delu dolžan skrbeti za zdravje vseh zaposlenih. Dokler ga z zdravniškim potrdilom ne seznanite s svojo nosečnostjo, ni dolžan storiti za vaše zdravje nič več kot za druge zaposlene.
Bojazen pred izgubo službe bi morala biti odveč, saj zakon o delovnih razmerjih prepoveduje odpuščanje nosečih delavk. Pravno varstvo pred odpovedjo velja tudi, če delodajalec ob izreku odpovedi ne ve za vašo nosečnost, a ga takoj potem (oziroma v najkrajšem možnem času) obvestite o svoji nosečnosti in to dokažete s predložitvijo zdravniškega potrdila.
Za čas preventivnih pregledov v zvezi z nosečnostjo, porodom in dojenjem, ki jih ni mogoče opraviti zunaj rednega delovnega časa, imate pravico do plačane odsotnosti z dela.

vse ostalo pa tu: http://www.cilizadelo.si/default-30600.html

Hvala!

Pa še to njej se odpovedni rok prične 28. tega meseca torej do takrat ima čas da pove za nosečnost?

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
25.11.2009 14:50:21   
Anonimen
cojka ja madonca no, dej kako vajino fotko goruser posted image

memole hvala za info. A pa se to trgovino Bernardi hitro najde? Jaz se v Trstu glih ne znajdemuser posted image

Dobrodošle nove! Super kok nas je že velik.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3832
   [Brisano sporočilo]
25.11.2009 15:01:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3833
25.11.2009 15:08:38   
NATAŠA35
memole naj pove kar takoj in naj pokaže materinsko knjižico, če pa bo vseeno izgubila službo, ji ostane tožba in huda odškodnina, je pa boljše če je zaposlena za nedoločen čas kot določen, na žalost...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
25.11.2009 15:16:25   
BELA BUČA
Morfologija je za nami. Danes je 21 ednov in 1 dan. Otroček je imel v času pregleda ravno telovadbo.user posted image
Placenta se je dvignila, bejbi tehta 369 g. Naredila mi je klasičen pregled, vaginalni UZ in morfologijo. Vse skupaj je trajalo skoraj pol ure -- lep pregled, ni kaj. Dobila sem svečke in spasmex zaradi krčev.
Od prvega pregleda do danes sem se zredila za 2 kg. Spol ostaja presenečenje, ker sva se tako odločila. NP imam 14. 12.

Majčk še niuser posted image user posted image user posted image

Lep dan

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
25.11.2009 15:18:21   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

cojka ja madonca no, dej kako vajino fotko goruser posted image

memole hvala za info. A pa se to trgovino Bernardi hitro najde? Jaz se v Trstu glih ne znajdemuser posted image

Dobrodošle nove! Super kok nas je že velik.

Iz kerega konca si?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
25.11.2009 15:22:36   
BELA BUČA
Tinkara, počas se bomo popredalčkale. user posted image ČESTITAM!!!
Svet je majhen. Ko boš kaj v našem koncu, se oglasi.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
25.11.2009 15:24:40   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

memole naj pove kar takoj in naj pokaže materinsko knjižico, če pa bo vseeno izgubila službo, ji ostane tožba in huda odškodnina, je pa boljše če je zaposlena za nedoločen čas kot določen, na žalost...

Ona je bla za stalno zaposlena!
Knjižice še nima ker je zdej praktično šele en mesec noseča!
Kako potem lahko dokaže da je noseča?
A naj jim test pomoli pod nos?user posted image user posted image user posted image
Ok sej vem da se ni za smejat!user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
25.11.2009 15:25:40   
nincy29

IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

Nincy29 -  jaz še vedno nisem dobila majčke, saj si mi jo naročla, ali?user posted image

čaki ti si naročila modro in rdečo 42. drži?

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
25.11.2009 15:29:32   
nincy29

IZVIRNO SPOROČILO: nizy

nincy- kako si se ti registrirala na majčke.net , men ne rata mi vedno vpiše napačno geslo itd., sm hotla zj majčke naročit , ker prej nisem vedla katero št. vzet , pa vidim , da najboljš, kar tisto , ki jo sicer nosiš al kako user posted image

jaz sem kar osebno na tisti kontaktni mail pisala.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
25.11.2009 15:35:43   
nincy29
da začnem lepo po vrsti.

DOBRODOŠLE VSE NOVEuser posted image user posted image

Glede majčk
-Tiste ki niste zadovolne se vam ful opravičujem,je pa 100% bombaž.glede ostajanja čez roke.sem napisala da tudi meni tam ostaja.drugje use ok sam tam mi pa ni..user posted image
-Tiste ki majičke še niste dobile.Zglede da rdeče je dala malj kasneje delat,saj mi je u ponedeljek napisala da so samo modre naprej šle.Ji bom pa zdej mail napisala kdaj bodo.
-Glede cene:majičko smo dobile za 12,50,sem pa z poštnino vred tut jaz toliko plačala 16€ in neki..

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
25.11.2009 16:06:07   
Anonimen
cojka si pa res pridkana. A vedno tok ubogašuser posted image Bom šla takoj na fb poškilt.

memole sem iz Lj, zato sprašujem če se da lahko najdt trgovino, ker mene v Trst spustit je...

Bela Buča super za pregleduser posted image user posted image . Jaz tud tok komaj čakam morfologijo.

nincy glede majč. Ok res je nisem naročila zase, ampak bi ti pa vseeno rada rekla, da se nimaš ti kaj opravičevat. Sej nisi sama kriva, da niso vse majčke ok oz da nekaterim ne stojijo dobro. Mi je pa žal za tiste, ki vam ne stojijo ok. Jaz še zdej čakam pošiljo za mojega. So mi pisali, da so dobili pošto nazaj. In bojo dali danes zopet na pošto. Upam, da dobim do petka.

< Sporočilo je popravil nax05 -- 25.11.2009 16:07:24 >

(odgovor članu nincy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3842
25.11.2009 16:30:03   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

cojka si pa res pridkana. A vedno tok ubogašuser posted image Bom šla takoj na fb poškilt.

memole sem iz Lj, zato sprašujem če se da lahko najdt trgovino, ker mene v Trst spustit je...

Bela Buča super za pregleduser posted image user posted image . Jaz tud tok komaj čakam morfologijo.

nincy glede majč. Ok res je nisem naročila zase, ampak bi ti pa vseeno rada rekla, da se nimaš ti kaj opravičevat. Sej nisi sama kriva, da niso vse majčke ok oz da nekaterim ne stojijo dobro. Mi je pa žal za tiste, ki vam ne stojijo ok. Jaz še zdej čakam pošiljo za mojega. So mi pisali, da so dobili pošto nazaj. In bojo dali danes zopet na pošto. Upam, da dobim do petka.

Jaz bi ti bolj težko razložila kje se nahajajo tudi če ti ulico povem boš vedla kot prej!
Ti pa lahko povem da se nahaja Bernardi tudi v Udinah,monfalcone in Gorizia!
Zdej kero ti je najbliže tisto izberi pa magari naj te dragi pelje in če maš možnost naj na netu pot potegne dol al pa če mata navigacijo!user posted image user posted image

Drugače pa najdeš na tej strani pod punto vendita vse kjer se nahaja trgovina!
http://www.bernardi.it/homeita.html
Klikneš na posamezno mesto in ti vrže ven ulico!
Upam da sem ti kej pomagala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
25.11.2009 16:38:13   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89

V bistvu iz okolice; Marjeta na dr. polju. Si tud ti s teh koncev?

Jaz pa sem s Kamnice pri Mariboru ;))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
25.11.2009 16:42:18   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

Nincy29 -  jaz še vedno nisem dobila majčke, saj si mi jo naročla, ali?user posted image

čaki ti si naročila modro in rdečo 42. drži?

Japuser posted image , a misliš da bota potem obe skup prišle ne?, upam sam da mi nebo ful velika kr sem si večjo naročlauser posted image , no bomo vidli jutri

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
   [Brisano sporočilo]
25.11.2009 16:44:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 3846
   [Brisano sporočilo]
25.11.2009 18:39:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3847
25.11.2009 18:40:20   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Kepica - zakaj pa si tako žalostnauser posted image user posted image user posted image

Hej miška moja. Mah danes sma se z mojim malo pičla pol pa sem malo tečkouser posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

Neposredna povezava do sporočila: 3848
   [Brisano sporočilo]
25.11.2009 18:43:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3849
25.11.2009 18:48:06   
Kepica83

IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Kepica - zakaj pa si tako žalostnauser posted image user posted image user posted image

Hej miška moja. Mah danes sma se z mojim malo pičla pol pa sem malo tečkouser posted image

Ahh, tudi takšni dnevi morajo biti. Je pa potem, ko se uspeš pogovoriti, toliko lepše. Čim prej pojdi spat in prespi ta dan. Jutri bo pa spet vse OKuser posted image . Boš videla.

Ja saj bom šla počasi, ker že kinkam za laptopom. user posted image user posted image user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?