|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
25.11.2009 9:21:58   
dacy
Lep pozdrav vsem mojim cvekam user posted image Nic kaj dosti nisem tu ker sva z dragim oba fraj, tak da, ko on spi, pol jaz vas precitam in malo pokomentiram in to je to user posted image

Jutri pa koncno morfologija, komaj ze cakam, sem ze od ponedeljkovega pregleda naprej cist nestrpna user posted image

Aglaia
ta vozicek sploh ni bil tolk drag ... 290€, so pa tud kr dost drazji ja meni osebno je najbolj vsec bil en za 505€ ampak zal si takega zneska ne morem privoscit, pol sem pa malo boljse pogledala, je pa pri onem drazjem samo materijal drugacen, pa zimska kosara je zraven se, drugace pa je isti kot ta moj, cena pa cist kontra user posted image

memole prijatelji vidijo ... drugace pa ce se nisva pa te dodam zdaj takoj user posted image

Marjana Simonič  dobrodosla med nami user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
   [Brisano sporočilo]
25.11.2009 9:23:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3802
   [Brisano sporočilo]
25.11.2009 9:30:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tesh)
  Neposredna povezava do sporočila: 3803
25.11.2009 9:40:08   
NATAŠA35
dacy si dala pa res malo za ta voziček user posted image user posted image user posted image , jaz bom kupila tudi nov voziček in tudi ne bom kupila košare, ker tako tri tedne ne bom smela ven, potem pa jo ne rabim...moj zadnji je bil bolj zimski, pa smo ga prevažali nonstop v lupinici...

cojka  hvala, moram dodati še kake slikice...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
25.11.2009 9:45:01   
Wannabemommy
Jutro čvekice, ma ste se razpisale, joj upam da dans pride majčka in da mi bo pravuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Še nekaj na hitro: katera je Karmen? Waaa, tako me spominjaš na eno igralko, pa se ne morem spomniti na katerouser posted image

No, lepo boditeuser posted image

Hahahhaha, hvala no mi bo še nerodno, user posted image jaz sem Karmen.

Marjana - dobrodošlauser posted image user posted image user posted image in držim pesti zauser posted image

didi05 - Kje si ti ,nič se ne javiš upam da je vse ok?

Nič želim vam en lep sončen dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
25.11.2009 10:16:47   
pupa*81
eh čvekice moje user posted image

sam pozdravim vas, vse komentirat bi blo pa preveč user posted image

lep sončen dan vsem!

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
25.11.2009 10:17:59   
katy83
dobro jutro punce moje!

joj, ne morem verjet, da še kar nove prihajate. nas je pa res dosti. user posted image  Če so letos v porodnišnicah že oktobra presegli tisto "normo", jo bodo drugo leto že maja. user posted image user posted image user posted image
Dobrodošla Marjana! user posted image

In, kako kaj punce? Mene zadnje dni nekaj tak po malo kuha, ampak samo zvečer. Čez dan itak full mandarin pojem, pa limonado pijem, se filam v službi s C-vitaminom, tak da upam, da bo vse ok.

Aprilčica - fajn zrihtaj nastop. No, če ga že nisi imela. user posted image

Chi_Pita - joj, full mi je hudo, da si razočarana z majčko. jaz je še nisem dobila in upam, da bo ok, ker se je full veselim. user posted image

Nincy- res lepo, da si dobila še eno majčko gratis. Si si zaslužila. user posted image

Kepica- mene nič ne boli buši, zaenkrat. Mogoče je to normalno in me še bo začel, glede na to, da sem 2 tedna za tabo.

FB - tudi jaz sem gori in če me želi katera dodati, sem Katja Kastelic. Samo mislim, da nas je več, tak da po datumu rojstva glejte (01.11.1983).

no, to je bilo to. Lepo mi bodite, pa se tipkamo kaj. Katy

Neposredna povezava do sporočila: 3807
25.11.2009 10:27:19   
Anonimen
Oj ojuser posted image

Ob 11.20 mam, samo, da je čimprej mim (to si pri vsaki stvari govorim, najbolj prav mi bo prišlo pa pri poroduuser posted image ).

Katy83, jaz ne pridem do tvojih podatkov na FB, ampak le do slikce. Pridruži se skupini Aprilčice2010, ki jo je ustanovila naša Nincy29, pa te bomo tam poklikale in dodaleuser posted image

Wannabemommy, ne farbatuser posted image

Zdaj pa šibam na fax, imam kake pol ure peš do tja, pa ne boste verjele kako mi paše hodit, vsaj svojo leno rit malo razgibam.

Lp

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3808
25.11.2009 10:27:48   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35
dacy
si dala pa res malo za ta voziček user posted image user posted image user posted image , jaz bom kupila tudi nov voziček in tudi ne bom kupila košare, ker tako tri tedne ne bom smela ven, potem pa jo ne rabim...moj zadnji je bil bolj zimski, pa smo ga prevažali nonstop v lupinici...

... jap in zdaj imam ze dva vozicka doma ... sem dobila se enega sportnega od nase slovenske narodnozabavne pevke Natalije Kolsek user posted image , je njena najmanjsa pikica stara dve leti in se noce vec vozickat, pa sem vceraj popoldne sla malo na obisk do nje in mi je dala njen sportni vozicek. Tega sicer se ne bom mogla takoj uporabljat, bo pa kasneje prav prisel... ga bom  imela kar pri mami v MB, da mi ne bo treba skoz vozicka s sabo vozit user posted image ... No zraven pa sem dobila se nekaj cunjic ... pri eni kapici se je edino zataknilo saj je njena starejsa hcerkica, zacela skoraj jokat da tega pa ne smem vzet ker je to mami kupila cist novo se za njeno malo sestrico in da nnaj dam nazaj user posted image ... no pol so jo nekako prepricali, da bom jaz to kapico vzela zato ker bom sebi zasila isto in da potem prinesem nazaj user posted image user posted image user posted image ... sem se prav prijetno nasmejala ko  je na vse to tamala rekla da jim kradem kroj za kapo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
25.11.2009 11:16:27   
Chi_Pita
Hehe cojka ... majčka je takoj letala za pranje - v upanju, da se bo malo skrčila, sam bi mogla rokave dol dat, ker drugače bo ratala s kratkimi user posted image ... seveda bom dodala slikico, sam da se posuši - pri nas v tej megli in vlagi ne bo tako hitro ... pazienza user posted image

aja katy ... sej majčka kot majčka je lepa, sam sem res pričakovala malo bolj, kaj pa vem kaj ... user posted image ...
a se ni govorilo, da pridejo take majčke tudi 30€ - ker za to majčko dat 30€ NIKOLI! Dodana na fB ... in ja tudi ostale, jaz kar pogledam skupne prijatelje pol pa vas kliknem user posted image ... pa full mate dobre slikice in lepe ste z vašimi marožoti user posted image ... jaz pa nekako ta fb ne prekticiram najbolj ... ni več te začetniške mrzlice in sem kar brisala določene albume user posted image zdaj mi je pa malo žal.

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
25.11.2009 11:38:37   
Anonimen
Pozdravljene!

Tudi jaz sem ena izmed tistih, ki bodo povile dete aprila (15.4.2010).
Imeli bomo fantka (če se gre zanašat na uz) user posted image

Če je katera iz Mb ali okolice me zanima kje ste kupile nosečniške hlače?
Bila sem v H&M v centru, v zari, C&A itd.. Vsepovsod so imeli prevelike številke, sem namreč zelo suhljata.

Res bi bila hvaležna če mi katera pove kam naj grem pogledat.

Uživajte v nosečnosti in brcah! user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
  Neposredna povezava do sporočila: 3811
25.11.2009 11:48:20   
NATAŠA35
dacy pa dobro, da si še enega dobila...jaz imam tri doma, prvi voziček, ki sva ga kupila za prvega otroka, in ga potem spravile in tako je ostal...potem pa smo kupili rabljenega haucka z velikimi kolesi ima vse, samo je bil v garaži pa je malo splesnil, pa sem rekla, da bi novega...bomo videli, če bo ata zatouser posted image user posted image , pa sej bo tko ko mama rečeuser posted image user posted image user posted image

oblačilca pa mam spravljena vse od mojega tazadnjega, pa še veliko mojih, samo kaj ko je potem vse fantovsko...mah če bo pupa, bo pa fantovska oblačila nosilauser posted image user posted image

malenaa89 user posted image user posted image user posted image user posted image dobrodošla

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
25.11.2009 12:48:16   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89
Bila sem v H&M v centru, v zari, C&A itd.. Vsepovsod so imeli prevelike številke, sem namreč zelo suhljata.

Jaz vem za eno cist vredu trgovinico v brezju... ko se iz pobrezja peljes proti brezju, v tistem kriziscu s semafori (desno se gre na tezno skozi strazun), moras ti zavit levo in imas takoj na desni strani trgovinico, mislim da je mamita ... vglavnem takoj ko zavijes levo, se na desni kar sparkiraj user posted image ... ce me nisi razumela tocno kje mi poslji ZS pa ti bolj natancno obrazlozim user posted image

... pravzaprav ... sem nasla link na netu in imas levo zemljevid kako do trgovine ...

http://www.informacija.net/nosecniska-oblacila-mamita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
25.11.2009 12:56:53   
Di_Di
Nataša35 moram rečt da si me pošteno nasmejala user posted image najprej bomo vidli, če bo ata zato.. pol pa sej bo tko ko mama reče user posted image faca si! ;) Drugače sem pa mal pofrcigala na tvoj profil na fb... moram rečt da maš prave sončke user posted image

Ja ta fb .. men se je mal pomešal vse skup hehe ... za en par vas sploh ne vem kam dat.. počasi počasi bom že pogruntala.. hehe

Kepica83 kaj tisto je vajin "kuži"? user posted image

Katy83 pa ne da mava sam Ines Dreo  tudi Sergejo Jug mava za skupno prijateljico hehe kako je mala ta slovenija.. sem te pa našla in poslala prošno za prijateljevanje user posted image

Aprilčica
ni kje! Upam da ti je danes šla  predstavitev! user posted image

nax05 tudi k tebi sem mal poškilila .... full lepe slikic maš... pa poroka pod vodo svetovno! Sem vidla da tudi ti rada potuješ.. dej povej kej kako je blo v mehiki? kaj pa na maldivih? jaz če bi mela možnost bi skoz sam potovala, sam kaj ko je treba tud kej delat user posted image

Da ne pozabim malenaa89 dobrodošla med nami user posted image

Zdej sem zabluzila dobr dve ure pred sem prečekirala male, fb, 24ur in seveda RR.. zdej pa je čas, da se spravim za knjigo.. danes zvečer me čaka prvi izpit po zelo dolgem času user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
25.11.2009 12:59:05   
Wannabemommy

Pozdravljene!

Tudi jaz sem ena izmed tistih, ki bodo povile dete aprila (15.4.2010).
Imeli bomo fantka (če se gre zanašat na uz) user posted image

Res bi bila hvaležna če mi katera pove kam naj grem pogledat.

Uživajte v nosečnosti in brcah! user posted image

Dobrodošla in čestitkeuser posted image user posted image user posted image , zaj pa nas bo res dosti, še vedno nove prihajajouser posted image
Ja jaz sem iz Mb, podi pogledat v Mamito v Brezju, zraven gostišča Klamfer jaz sem tam zase našla vse. Upam da kaj najdeš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
25.11.2009 13:09:54   
Wannabemommy
Nincy29 -  jaz še vedno nisem dobila majčke, saj si mi jo naročla, ali?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3816
25.11.2009 13:37:16   
nizy
jaz pa na FB ne najdem skupine alpričice 2010user posted image user posted image user posted image , zaenkrat sem dodala samo Di-Di user posted image , ker je napisala ime

Neposredna povezava do sporočila: 3817
25.11.2009 13:54:05   
nizy
sm  najdlauser posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
25.11.2009 13:57:11   
NATAŠA35
di_di he he sam da sem te spravila v dobro voljo...ponavadi je tako, da jaz potrdim kako stvar, čeprav poslušam tudi njegovo mnenje...ah moji sončeki - bom še kako slikico gor dala...

jaz tudi majčke še nisem dobilauser posted image user posted image user posted image , upam, da pride kmalu...kakor vidim pri ostalih, sem mogoče preveliko vzela...bom takoj dala v sušilca, na močno sušenjeuser posted image user posted image ....potem pa bo oblekica za pupo, samo napis bom spremenila v prišla aprilauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3819
25.11.2009 14:04:37   
memole
Ejla!

Kako ste?
Kaj kej počnete?

Jaz sem malo prej prišla iz službe,moj pa je šel v službo!user posted image

Chi_Pita bla sem pri kitajcih in pa v bernardiu in v bernardiu imajo full za dojenčke pa tudi poceni bolj kot pa v baby centru!Pa v toriju sem bla ker sem mogla it v mecauser posted image user posted image user posted image user posted image pa sem še tam mal pošnjofala ki je ena trgovina z otroško robo in me je skor na rit vrglo kok majo drago!

Nataša35
tudi če šefi še ne vejo da si noseč velja isto da te ne morejo kr odpikat?
Sicer ni zame ampak za sodelavko!

Nax05 nosečniške hlače sem kupila v Trstu v trgovini Bernardi!

Jaz tudi še nisem dobila majčke!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
25.11.2009 14:08:53   
Anonimen
HVALA!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dacy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3821
25.11.2009 14:10:31   
nizy
nincy- kako si se ti registrirala na majčke.net , men ne rata mi vedno vpiše napačno geslo itd., sm hotla zj majčke naročit , ker prej nisem vedla katero št. vzet , pa vidim , da najboljš, kar tisto , ki jo sicer nosiš al kako user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
25.11.2009 14:13:05   
memole
Dacy zdaj sem vidla voziček in je podoben mojemu!
Sicer moj je pikolo ampak je tudi tko da daš gor lupinico ki sem jo dobila zraven,sicer nisem bla najbolj zadovoljna z njim ker so mi kolesa kr dol padla pa smo jih mogli popravljat je pa bolj v sivi barvi, ker sva ga takrat zagledala  in nama je bil všeč pa poceni sva ga vzela čeprav druge barve  ni bilo sam se ne sekiram zaradi barve!

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
25.11.2009 14:13:29   
memole

HVALA!!! user posted image user posted image user posted image

Dobrodošla in čestitke!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
25.11.2009 14:14:57   
Anonimen
Evo mene s faxauser posted image

Ma, super je blouser posted image user posted image Sem vesela, da mi je poratalo 200%. Dosti samohvaleuser posted image

Zdaj pa res ne vem katera je katera. Upam, da se boste opogumile in na FB zraven napisale nick iz RR, da vas ˝popredalčkam˝user posted image

Pridne bodite, danes se vam verjetno ne javim več (grem h kolegici na palačinka party - v petek imam pa tehtanje pri G ojoooojuser posted image user posted image ).

Lepo bodite user posted image moje*

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?