Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ročna izdelava novoletnih voščilnic 25.11.2009 10:39:55
|
|
|
|
Crystall
|
Jaz vsako leto sama izdelam novoletne voščilnice. Čisto preproste so: - da na voščilnico nalepiš suho listje (v različnih barvah), posprejaš s srebrnim ali zlatim sprejem ali na primer, da izrežeš iz papirnatega prtička (serviete) božično-novoletni motiv ter ga s servietno tehniko nalepiš na voščilnico.
|
|
RE: ročna izdelava novoletnih voščilnic 25.11.2009 10:42:47
|
|
|
|
RAKICA2007
|
Tudi mene to zanima... nekaj sem že poskusila... ampak... nekako bi potrebovala malo idej oz. pomoči LP
|
|
|
|
RE: ročna izdelava novoletnih voščilnic 25.11.2009 11:29:44
|
|
|
|
somic
|
vse čestitke, za vsako priložnost, vedno delam sama. kako jih naredim pa je čisto odvisno od tega kakšno idejo imam v tistem trenutku. letos sem barvala z akrilno zlato in rdečo barvo, lani sem v glavem rezala in limala, leto pred tem sem tudi barvala, ampak z vodenimi barvicami na osnovo narisano z voskom... idej je nešteto. ravno tako za druge priložnosti. tako trenutno delam vabila za krst fantka, krst bo šele čez 3-4 mesece, ampak sem zdaj dobila idejo in delam... takšna sem če rabiš idejo, malo pobrskaj po googlu, pa boš sigurno našla kakšno slikico, ki bi ti dala idejo. tega bo sedaj ogromno, ker se bliža tak čas srečno!
|
|
RE: ročna izdelava novoletnih voščilnic 25.11.2009 16:44:51
|
|
|
|
witch
|
Iz kolaž papirja izrežem kakšen trikotnik, kvadrat (da lepo paše na prvo stran čestitke), s silikonsko pištolo naredim zvezdo gor na ta kolaž in posujem z bleščicami. So res lepe. Ali pa sem z barvico narisala jelko, vejico , in zraven prilepila (tisto ko šiliš barvico) in naredila krogec (kot okrasek na jelko) Sem videla čestitke, ko so starši dali na prvo stran gor božčno sliko svojega otroka - mi je tudi bilo všeč..
|
|
|
|
RE: ročna izdelava novoletnih voščilnic 25.11.2009 16:58:41
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
ja ponavadi jih naredim sama, oz zdaj z otroci...letos sem tae, kot jih lahko vidiš na tem forumu pod temo božiček iz dlani :)
|
|
|
|
RE: ročna izdelava novoletnih voščilnic 25.11.2009 20:43:11
|
|
|
|
citrončica
|
Jaz sem tudi vsako leto nekaj, lani različne modre servetke na prozorno podlago s servetno tehniko, potem sem to izrezala- kvadratke kot nebo za ozadje in s sekalnico za gor izrezala bele zvezdice, tudi srebrne, enostavno, pa je lušno izpadlo :-)
|
|
|
|
RE: ročna izdelava novoletnih voščilnic 25.11.2009 21:41:45
|
|
|
|
Nenya
|
če znate angleško si poglejte voščilnice ki jih dela Kristina Werner. V google vtipaš kwernerdesign in greš na stran. Zdaj dela za vsak delovnik do božiča po eno voščilnico, res lepe, različne tehnike.
|
|
RE: ročna izdelava novoletnih voščilnic 25.11.2009 21:45:05
|
|
|
|
memole
|
Veliko o voščilnicah doma narejenih si lahko pobrskate na forumu www.otokzakladov.com tle boste našle vse kar vas zanima!
< Sporočilo je popravil memole -- 25.11.2009 21:46:39 >
|
|
RE: ročna izdelava novoletnih voščilnic 25.11.2009 22:00:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nenya če znate angleško si poglejte voščilnice ki jih dela Kristina Werner. V google vtipaš kwernerdesign in greš na stran. Zdaj dela za vsak delovnik do božiča po eno voščilnico, res lepe, različne tehnike. Joj pa kje ta ženska dobi vse te pripomočke ... pa zelo lepe voščilnice ima!!! Jaz ponavadi delam tako, da v Prometeju kupim kake šeleshamerje pa nalepkice, škarje za vzorec in luknjač v obliki srčka imam pa še doma in potem nekaj skombiniram ...
|
|
|
|
RE: ročna izdelava novoletnih voščilnic 25.11.2009 23:02:07
|
|
|
|
mateyka
|
veš kaj lahko narediš? poslikaš svojo družino (tamale, vse skupaj - kar ti je všeč) in jo vstaviš v voščilnico paspartu, ki jo sama narediš - to pride zelo lepo in osebno
< Sporočilo je popravil mateyka -- 25.11.2009 23:03:26 >
|
|
|
|
RE: ročna izdelava novoletnih voščilnic 25.11.2009 23:30:20
|
|
|
|
mateyka
|
sem se še eno foro spomnila - krompirjeve štempiljke to je super tudi za otroke zgled lahko zelo lepo, če mal premisliš koncept - pa poceni je tukaj imaš res lepe čestitike, mislim, da dela ženska prav s štempiljkami http://stampingrika.blogspot.com/2007_06_01_archive.html
|
|
|
|
RE: ročna izdelava novoletnih voščilnic 26.11.2009 7:53:55
|
|
|
|
Crystall
|
Punce, hvala za linke! Tole bo pa še meni prišlo prav
|
|
RE: ročna izdelava novoletnih voščilnic 26.11.2009 10:47:05
|
|
|
|
Crystall
|
LUNA06 ... ČUDOVITE so
|
|
RE: ročna izdelava novoletnih voščilnic 26.11.2009 12:19:48
|
|
|
|
5ra8
|
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06 Moje si lahk ogledaš tukaj: www.mojalbum.com/petrcaj lepe zelo. me zanima kako naredis tiste zvezdice na naprimer sliki mv11
|
|
RE: ročna izdelava novoletnih voščilnic 26.11.2009 22:31:26
|
|
|
|
FOCUS13
|
to je pa orng umetniška žilica :)))) super!! lepo!!!
|
|
RE: ročna izdelava novoletnih voščilnic 26.11.2009 22:32:03
|
|
|
|
FOCUS13
|
hvala vsem za pomoč...upam,da bo ratal kej ;)
|
|
RE: ročna izdelava novoletnih voščilnic 29.11.2009 22:14:02
|
|
|
|
s.
|
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06 Moje si lahk ogledaš tukaj: www.mojalbum.com/petrcaj Kapo dol pred tabo! Odlične!
|
|
|
|
RE: ročna izdelava novoletnih voščilnic 30.11.2009 15:44:05
|
|
|
|
poli*
|
Luna supe! Kje pa "dobiš" sličice angelčkov, snežakov, božičkov... ?
|
|
|
|
RE: ročna izdelava novoletnih voščilnic 30.11.2009 17:11:48
|
|
|
|
Ribica **
|
Fajn stance so imeli zadnjic tudi v sparu od Tschibota, samo jih ni vec (vsaj v LJ) - za 4 sem dala 4 ali 5€ Notri je pa smrekca, srcek, zvezdica in medvedek. Voscilnice niso ravno moja umetnost, ampak jih vseeno kdaj pa kdaj naredim.
< Sporočilo je popravil Ribica RR -- 30.11.2009 17:12:26 >
|
|
|
|
RE: ročna izdelava novoletnih voščilnic 7.12.2009 14:37:50
|
|
|
|
clara23
|
Evo, moje letošnje. Nekatere so full na easy, tko da veselo na delo
|
|
|
|
RE: ročna izdelava novoletnih voščilnic 7.12.2009 14:47:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pa takala vabila kakih 14 dni nazaj naredila (material nabavila v Prometeju) in mislim, da bodo voščilnice nekaj podobnega letos:
|
|
|
|
RE: ročna izdelava novoletnih voščilnic 18.12.2009 11:01:19
|
|
|
|
zinchy
|
pozdravljene! jaz sem dobila letos v Hobby artu nalepke,ki jih nalepiš na papir razližnih barv in jih izrežes ter nalepiš eno na drugo.Potem ti pride zvezdica v 3d obliki. Na prvo stran sem napisala Vesel praznike z bleščicami in zraven nalepila zvezdico. Zelo enostavno in lepo. paket nalepk stane 5e in je za 10 čestitk minimalno. slike se sledijo lep dan!
|
|
|
|
RE: ročna izdelava novoletnih voščilnic 18.12.2009 11:22:40
|
|
|
|
živa
|
Jaz sem letos iz risalnega papirja izrezala čestitke (v obliki pisemskih ovojnic) - s škarjami, ki režejo vzorčke - nato s prstnimi barvami narisala na prvo stran smrekico, otroka pa sta s prstki odtiskovala lučke oz. bunkice. Ni ravno umetniško-estetsko, je pa corti . Žal pa nimam slikice. Pa tudi suhe listke smo lepili in jih posprejali kar z navadnim lakom za lase, samo da smo jih malo utrdili. Lp, živa
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?