BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dobro jutro vsem skupaj... Beba75, to ti je težko reči, ampak po mojih izkušnjah pravijo, da je najbolje iti v postopek z zamrznjenčki takoj po neuspelem postopku, ker je telo še polno hormonov in je zato največja možnost, da se zanosi. No takšne informacije imam jaz. n74, težko ti je dati pameten nasvet, če ne boš šla na krvnega, ne boš vedela, če bo beta zrastla, po drugi strani pa praviš, da si pomirjena in pripravljena počakati 14. dni do UZ-ja. Mogoče je še bolje tako. No v vsakem primeru, ti držim pestke. Loremi, še malo pa ti tudi začneš Zarja, kako nam kaže, si naredila test, ali si scagala? Sonček33, tale naš Lovrenc je pravi car, sicer pa ne vem zakaj iščeš nevesto zanj, kaj pa Mlinčkove pupe, a na njih ste pa pozabili, da ne bodo lepotice užaljene Žižek, kako si ti meni??' Kaj dogaja? BarbiG, jaz sem pridna, kaj pa čem. Salbe misli je pa težko odgnati stran, ker imam vsake toliko časa, ko se obrišem izcedek. Se mi zdi, da samo čaka, tisti famozni 8. ali 9. dan, da me obišče Pa saj ni kaj, spremeniti sedaj ne morem nič več, ampak priznam pa da kljub temu poskušam ostati pozitivna in si še naprej pridno vstavljam utrogestan. Tebi pa želim, danes ko praznuješ svoj rojstni dan, veliko sreče, pa da se vse lepo izteče do konca in da fanta dobita eno sestrico ali dve Joj mismis, hvala ti. Ampak morm rečt, da sem kr huda na tale tvoj izcedek. Nej gre stran, ga čist nč ne rabmo. Šc, šc.
|