ronja
|
symona, po moje to pomeni to, da si se nekje globoko v sebi odločila, da je zdaj pa čas, da se s to bolečino spoprimeš in odžaluješ - to hočejo sanje. Nekje v tebi se en del intenzivno ukvarja s tem, da si izgubila ljubljeno osebo. Poizkušaj zavestno razmišljati o njej, naredi kako simbolično dejanje - ji prižgi svečko, če imaš to navado, se obleči v kako obleko, ki ti jo je ona dala, si jo podedovala po njej, ipd..., moli zanjo, če si verna,... Skratka, ozavesti bolečino. Upam, da boš lahko šla čimlažje čez to. Sama imam srečo, da mi še ni noben zelo ljub človek umrl, si ne morem predstavljati, kako hudo je to! Sem pa aprila izgubila psičko in mi je bilo tudi zelo hudo, tik pred mojim rd... Najbolj zamorjen rd do zdaj! Ostalega nisem brala, sem samo malo preletela, pa itak nimate nobene kosti zame . Včeraj smo se dobili z mojimi, ker sestra spet pakira v J Am. za kako leto ali več. mami je kuhala, jaz sem samo torto prinesla (od slica Zemzija, kot reče Ronja - to pomeni od Ramsaya, mi je lubi kupu knjigo lani za valentinovo ). NO, pa mami je bila tako fajn, da je mela tamalidve še malo pred kosilom, da sva lahko šla v Lesnino zapravljat - uspešno, saj sva tam pustila 200E (kar pomeni, da sva "prišprarala" 40E, hehe - so meli 20% popusta ). No, sva že od mojega rdja (bil aprila) hotla it, pa nikakor nisva prišla do tega. No, zdaj pa imam oz. po to sva šla: - ožemalnik za citruse - keramični nož - keramični lupilec - silikonske pokrovčke za doma in za mami za novo leto Tamalimadvema bo dedek Mraz prinesel: - 2 otroška jedilna pribora za vsako (ma, pri nas toliko jemo, pa vedno sam v stroj fliknemo, je fajn, da ma vsaka dva seta) - eno igračko potem sva pa še par malenkosti vzela: - plastično podlago za rezat, tako, da je fleksibilna, lahko streseš stvari dol v koš, pa da ti ne pada ob strani po tleh;) - posodo za vakumsko shranjevanje hrane in črpalko, da to potem sploh dela - za najino bio zelenjavo - to si je lubi želel - steklenico za olje z duckom, to je tudi on našu - kup eteričnih olj (100%, tega ne dobiš povsod, navadno so mešance) - za moje ustvarjanje, kakopak - plastične posode za hranit hrano Mogoče sem še kaj pozabla, ampak v gl. je to to. Do zdaj sem sprobala že vse, hehe in se super obnese! Aja, danes jemo špinačni quiche s krompirjem in porom - vse razen moke domače . Trenutno pa jeva z Ronjo govovo juhico, zjutraj ej bil pa bango smoothie.
|