|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
23.11.2009 13:10:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2226
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
23.11.2009 13:17:46   
Ulla80
niia kr pejta, če ni vročine, komot. pa prej se kej razvije v zaprtem, ogrevanem prostoru, kot zunaj na svežem, hladnem zrakuuser posted image

symonauser posted image men se tud sanja dostkrt o umrlih. sploh če dost razmišljam o njih kak dan...včasih tko v živo, da zjutri skor ne ločim kaj je resuser posted image sam jst to jemljem tko, kot fajn stvar, da vsaj v sanjah delimo trenutke, če jih že zares ne mormo user posted image probi tko gledat, da sta z mamo preživele v sanjah še en fajn dan skupiuser posted image mogoč bo lažje.....

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

Neposredna povezava do sporočila: 2227
23.11.2009 13:26:50   
*x*y*z*
Lovro user posted image user posted image user posted image user posted image , Matija te pa posnema, iz dveh smo prišli zdej že na 4 korake cca. 1m user posted image user posted image user posted image user posted image , pa še posnela sem ga...

Joj, kolk vas je bolanih, vsem želim da se čim prej pocajtate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
23.11.2009 13:42:12   
Jancci
Dan babe žabe!

Kako ste? Malo sem preletela, eni januarčki že hodijo!!! BRAVO, BRAVO! Eni bolančki user posted image user posted image naj se čimprej pozdravijo, eni pa lepo naprej po starem. Fajn!

Vidim, da ste se nekaj dobile, nekaj se še boste.. jest še ne vem če pridem, se moram malo aklimatizirat. user posted image

Mi smo se vrnili v soboto. Moram povedat da smo fuuuul užival na sončku in v morju. user posted image user posted image Meta je bila neverjetno pridna.user posted image user posted image Nobenih težav ne na avionu, ne v hotelu, s hrano vse OK; pa sem ji dajala tudi njihov kruh in juhice, pa riž in kuhano zelenjavo. Vse bp. Zvečer za spanje čist brez težav. Je imela svojo posteljico in vsak dan sama zaspala brez enega glasu in spala celo noč. Smo si privoščili tudi enodnevni safari z džipi v v puščavo in obisk Dahaba in enodnevni izlet z ladjo. Mi2 sva se tudi izmenično potapljala in občudovala korale in ribice. Z Meto pa res nobenega problema. Jo je bil sam smeh. user posted image No, edino na kameli je pa jokala.. vrjetno jo je bilo strah? user posted image So se pa skoraj vsi vtaknili vanjo in jo ogovarjali in hvalili, da je pomoje za pol metra zrasla, jest pa tut zraven. user posted image user posted image Je pa čisto prehitro minilo. user posted image

Smo pa bili v hotelu z 90% ruskimi gosti in si lahko predstavljate kako je bilo ko je bil na sporedu fuzbal. user posted image user posted image So nam pa vsi iskreno čestitali in rekli, da imamo dobro ekipo. Tut prav.

Evo še malo slikic:

Njen največji peskovnik:
user posted image

V morju je ful uživala:
user posted image

Na ladji se je bilo treba močno držat, ker se je guncala:
user posted image

Pa še ena z mamico:
user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

Neposredna povezava do sporočila: 2229
23.11.2009 14:01:02   
sonček33
Jancci WB. Uf kakšne fotke. To ste pa užival. Mala je pa pozerka in pol...una slikca na ladji..ej, lepa ful.
fajn, da je bilo vse ok. Kmalu spet, kajne?

Symona, žal mi je, da se ti to dogaja. Poskušaj najti kakšno pomoč - morda bo dovolj, da daš ven iz sebe, zaupaj se prijateljici, pogovrajaj se z možem o tem...

Niia, user posted image  za Oskraja. jaz tudfi mislim, da svež zrak ne škoduje, sploh ker ne kašlja.

Ploha, kako sta opravili?

Zvezdica, upam, da je Patrik boljše.

Snikolin, a praviš, da je Anže danes tečko? Veš, pride kak tak dan.

**** -  a vi pa tudi že takole koracate...ma vse skupaj gre čisto prehitro.user posted image

Kosilo_rižota  z zelenjavo in jurči+ motovilec, Lovra pa zelenjavna juhca z rdečo lečo in kuskusom.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
23.11.2009 14:15:47   
Ulla80
jancci user posted image user posted image user posted image user posted image ful dobr...prid v sredo v ce, boš lohk mal več povedla user posted image

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
23.11.2009 14:17:58   
*x*y*z*
O jannci WB - joj kar podoživljam lepe trenutke, a je še kak hotel kjer ni 90% rusov???? user posted image

V katerem hotel uste bli?

Sonček, ja do zdej se je sam spuščal pa en korak naredil, da se je kam drugam preprimil, se mi je zdelo da pa še nima ravnotežja, smo glih včeri s sestro ugotavljale, da verjetno bo rabil še en mesec prej ku bo več korakov naredil, no danes pa to. Potem itak vsa ponosna kličem mojega, pa mi reče da je že včeraj naredil dva koraka.

Prej sem si mislna, da itak ni važno kdaj shodi, pač čim kasneje, ampak me je pa danes prav ganlo, sej ne tolko tevi koraki, že to da se spusti, obrne proč in tam par sekund kar stoji, pol pa še kak korak naprej - joj se mi zdi kar prehitro spet vse skupi, joj kje je moj dojenček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
23.11.2009 14:29:45   
farfala
o jancci pa si spet med namiuser posted image , fajn, da ste uživali in da je bilo vse okuser posted image user posted image , lepe slike, čist druga svetloba, kot pri nasuser posted image user posted image , jaz bi tud mela malo poletja!user posted image user posted image , meta je prava frajerka podnevi in ponočiuser posted image user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
23.11.2009 14:32:05   
symona
Ojla,

hvala vam za vzpodbudne besede, mi je kar malo lažje, da sem malo dala ven iz sebe, do sedaj sem pa to v sebi držala.
Tak, zdaj grema pa z amadejo na ptuj na uz glavice oz. možganov.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
23.11.2009 14:33:18   
farfala

Sreda, 25.11.09 ob 11.00, Planet Tuš, Celje, zgornje nadstropje, kjer so tepihi

Z avtoceste greš dol Celje center, na semaforju greš levo, potem pa 4 ali 5 semafor -je na levi strani  ob cesti planet tuš-ne moreš sfalit. Tam zaviješ levo in parkiraš

1. ulla
2. marta
3. yelci
4. hijacinta
5. kiara

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
23.11.2009 15:00:04   
nina166
Dan!

Kak je danes en smotan dan...jaz sem tak zaspana in slabe volje. Sem pa zjutraj zvedela, da je umrl en fant, ki je večkrat prišel k nam nekaj nalagat. Je bil ful prijazen in priden...pa je kar naenkrat umrl. Mi je res ful žal za njega. Že tako je mel smolo, ker mu je mama umrla, ko je bil star par mesecev...zdaj pa je še on umrl tako mlad...je bil pa ravno toliko star kot jaz.

Ja pa še eno lepo novico sem zvedla...naša bližnja soseda je rodila punčko user posted image  user posted image  user posted image

Se je že Daša zbudila...bom še pol malo pokomentirala...če bo čas

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
23.11.2009 15:23:11   
ronja
symona, po moje to pomeni to, da si se nekje globoko v sebi odločila, da je zdaj pa čas, da se s to bolečino spoprimeš in odžaluješ - to hočejo sanje. Nekje v tebi se en del intenzivno ukvarja s tem, da si izgubila ljubljeno osebo. Poizkušaj zavestno razmišljati o njej, naredi kako simbolično dejanje - ji prižgi svečko, če imaš to navado, se obleči v kako obleko, ki ti jo je ona dala, si jo podedovala po njej, ipd..., moli zanjo, če si verna,... Skratka, ozavesti bolečino. Upam, da boš lahko šla čimlažje čez to.
Sama imam srečo, da mi še ni noben zelo ljub človek umrl, si ne morem predstavljati, kako hudo je to! Sem pa aprila izgubila psičko in mi je bilo tudi zelo hudo, tik pred mojim rd... Najbolj zamorjen rd do zdaj!

Ostalega nisem brala, sem samo malo preletela, pa itak nimate nobene kosti zameuser posted image .

Včeraj smo se dobili z mojimi, ker sestra spet pakira v J Am. za kako leto ali več. mami je kuhala, jaz sem samo torto prinesla (od slica Zemzija, kot reče Ronja - to pomeni od Ramsaya, mi je lubi kupu knjigo lani za valentinovouser posted image ). NO, pa mami je bila tako fajn, da je mela tamalidve še malo pred kosilom, da sva lahko šla v Lesnino zapravljat - uspešno, saj sva tam pustila 200E (kar pomeni, da sva "prišprarala" 40E, hehe - so meli 20% popustauser posted image ). No, sva že od mojega rdja (bil aprila) hotla it, pa nikakor nisva prišla do tega. No, zdaj pa imam oz. po to sva šla:
- ožemalnik za citruse
- keramični nož
- keramični lupilec
- silikonske pokrovčke za doma in za mami za novo leto

Tamalimadvema bo dedek Mraz prinesel:
- 2 otroška jedilna pribora za vsako (ma, pri nas toliko jemo, pa vedno sam v stroj fliknemo, je fajn, da ma vsaka dva seta)
- eno igračko

potem sva pa še par malenkosti vzela:
- plastično podlago za rezat, tako, da je fleksibilna, lahko streseš stvari dol v koš, pa da ti ne pada ob strani po tleh;)
- posodo za vakumsko shranjevanje hrane in črpalko, da to potem sploh dela - za najino bio zelenjavouser posted image - to si je lubi želel
- steklenico za olje z duckom, to je tudi on našu
- kup eteričnih olj (100%, tega ne dobiš povsod, navadno so mešance) - za moje ustvarjanje, kakopak
- plastične posode za hranit hrano

Mogoče sem še kaj pozabla, ampak v gl. je to to. Do zdaj sem sprobala že vse, hehe in se super obnese!

Aja, danes jemo  špinačni quiche s krompirjem in porom - vse razen moke domačeuser posted image . Trenutno pa jeva z Ronjo govovo juhico, zjutraj ej bil pa bango smoothie.

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
23.11.2009 15:24:03   
ronja
****, še enkrat hvala za prevoz - si se potem kaj izgubljala ali si našla do gospodarca?

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
23.11.2009 15:24:34   
Zvezdica
jancci WB. meta na ladji zakon :)

Sam na hitro. Sva bila pri P in ga slečem in mi skor oči iz jamic padejo, čist pikast ampak res k pikapoka no. Ja šesta bolezen je. znaki pa taki kot jih je imel. No bo vsaj kmalu minilo. Grlo ok, neješčnost pri šesti je pa baje normalna.

Grem ga mal pocrkljat k težiuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
23.11.2009 15:26:40   
ronja
zvezdica, super, da ni nič nevarnega, pa da bo hitro mimo. Pikice pa baje nastanejo kdaj tudi od vročne, mi je rekla p. Je pa res, da ko vidiš otroka pikastega, se kar ustrašiš...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
23.11.2009 15:32:54   
Ulla80
ker mu je mama umrla, ko je bil star par mesecev...zdaj pa je še on umrl tako mlad...je bil pa ravno toliko star kot jaz.

nina ker to? user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
23.11.2009 15:39:16   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

****, še enkrat hvala za prevoz - si se potem kaj izgubljala ali si našla do gospodarca?

Malenkost Ronja, pršla, pršla, sem bla z mojim na tel., pa me sprašava kje sem, pa mu razlagam, ma sploh se nisva štekala, no vseeno dobro si mi razložila, edino ššla mal naokoli, sem v križišču ugotovila, da je desno Slovenska, tko sem naredila en ovineek več...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
23.11.2009 15:41:32   
*x*y*z*

zvezdica, super, da ni nič nevarnega, pa da bo hitro mimo. Pikice pa baje nastanejo kdaj tudi od vročne, mi je rekla p. Je pa res, da ko vidiš otroka pikastega, se kar ustrašiš...

to smo pa mi imeli poleti - sicer sum na šesto, potrjeno pa virusni izpuščaji, zdravnica nam je hb vzela tudi vodo in ugotovila še uroinfekt, od takrat pa smo hb zdraviuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
23.11.2009 15:41:54   
Zvezdica

Ne, je kar šesta bolezen. Vročinske pikice so drugačne, zdaj je pa prav hecenuser posted image
no, vsaj zadremal je nazaj, ker noči so katastrofalne.

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
23.11.2009 15:42:44   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

ker mu je mama umrla, ko je bil star par mesecev...zdaj pa je še on umrl tako mlad...je bil pa ravno toliko star kot jaz.

iz nazarij je...pravzaprav malo ven...je delal doma z očetom na kmetiji...star je pa bil 27...mogoče že 28

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
23.11.2009 15:50:17   
ronja
Ma, ni malenkost, kogarkoli bi prosila, bi trajalo vsaj pol ure, da bi se tja pricijazil, pa tamalidve sta bili že zmatrani...
Ja, saj sem ti hotela rečt, da pri tistem križišču z ogromnimi lepimi joški, pa nisem vedla, če je še un plakat tamuser posted image .

No, mojidve sta seveda zaključili s spanjem za tisti dan, hehe.

Sicer pa še poročilo: Lejla je celo noč kašljala in bila boga, zato nisem nič spala. Ampak zdaj je pa ok. Zjutraj je mela 37,1. Ronja ni šla v vrtec, ker jo je včeraj in v soboto bolelo grlo, je povedala, pa hripava je bila dopoldne, zdaj je tudi ok. Vseeno bosta verjetno jutri še kar doma in Lejla ne gre na plavanje. mene tudi grlo boli - verjetno je zato Lejla boljše, ker mava isto in se je celo noč dojila - priklopljena na protitelesa, hehe.

Aja, pa še ena dooooooooooooobraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa novica! V soboto je šel lubi s svojima na vikend štihat in gnojit,... in so se nazaj grede vsi tu ustavili. In najprej si je tašča šla takoj umit roke in vzela Lejlo v roke, potem je o njej ful lepo govorila (ni mogla verjet, da zna bit tudi ona robavs, ker me j v pet. res celo pretepla in pogrizla;) in danes me je klicala, kako je z njo, ker je lubi omenil, da je ponoči kašljala, ko sta se zjutraj slišala. IN je vprašala prav za Lejlo! Sem tako vesela! mogoče pa ipak bomo šli tudi čez to in bo do obeh približno enaka in ju bova kdaj lahko tudi tam pustila kako urco! To bi bilo super! zadnjič je tako pasalo, ko sva šla sama za 2 urci v Lesnino! pa makar kupovat, tak je pasalo, da se lahko objameš, pa stisneš, kadar ti paše!

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
23.11.2009 15:51:33   
ronja
Ne, je kar šesta bolezen. Vročinske pikice so drugačne, zdaj je pa prav hecen

Ja, saj nisem rekla, ad ni 6.ta. Samo da se ustrašimo pikic, pa so baje ob višji vročini precej pogoste.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
23.11.2009 15:56:48   
Ulla80
IZVIRNO SPOROČILO: nina166

IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

iz nazarij je...pravzaprav malo ven...je delal doma z očetom na kmetiji...star je pa bil 27...mogoče že 28

še zmeri ne vem kter.....lohk na zs....

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
23.11.2009 16:18:04   
Zvezdica

Ne, je kar šesta bolezen. Vročinske pikice so drugačne, zdaj je pa prav hecen

Ja, saj nisem rekla, ad ni 6.ta. Samo da se ustrašimo pikic, pa so baje ob višji vročini precej pogoste.

sej to sem mislila, sam me je tolk zazeblo, da sem neki na pol napisala.
fertik semuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
   [Brisano sporočilo]
23.11.2009 16:23:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ulla80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Priimek
Erin

Čigav priimek ima vaš otrok?

materin (dekliški) (5%)

očetov (84%)

oba (11%)

Število vseh glasov: 370

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!