|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008, 2. del
23.11.2009 9:19:05   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

user posted image

[url=http://www.shrani.si/?31/Be/2fZh8hPk/dsc06961.jpg]user posted image

[url=http://www.shrani.si/?2g/CT/w9J6neL/dsc06965.jpg]user posted image

dober razgleduser posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
23.11.2009 9:23:11   
glugluglu

Glu: naj deca čimprej začnejo govort, ane? user posted image Za Tiana pa enaka pošiljak kot za Jana. In zate ena user posted image , da zdržiš še tole.

o hvala, user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4677
23.11.2009 9:26:23   
glugluglu
Dzanika, jaz tudi misim, da ni vse v vrtcu, ampak, če se normalno hodi ven z otrokom vsepovsod, potem lahko prej dobi virus tudi kje drugje. Pa user posted image za Jana, da bo čimprej ok.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
   [Brisano sporočilo]
23.11.2009 9:38:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4679
23.11.2009 10:38:46   
dzanika

Dzanika:
ne narobe razumeti kar bom sedajle napisala, ampak Jan je živ dokaz, da nima vrtec skoraj nobenega vpliva na obolelnost otrok. Ker smo o tem že žbljkrat kvačkale... Za Jana pa koš poljubčkov brez bacilov in veeeeelikanski objem. Kako si pa ti?

ja sej sem tut sama že v tej smeri razmišljala in ne vem zakaj bi narobe razumela ampak sem še vesela k si to napisala. Ker si res ne predstavljam koliko bomo šele drugo leto doma ko bo šel v vrtec. Močno upam da tole res drži! Pa hvala za poljubčke. Jaz sem zaenkrat ok. Malček utrujajoče zaradi neprespanih noči... user posted image

Sicer je bil pa Jan zdaj pri zdravniku in ima spet virozo. Skos se nas držijo te viroze grozne. Ima levkocite povišane na 14. Dobili nismo nič, samo za zbijati vročino.

hvala tudi vsem ostalim za lepe besede in pikepoke!!  user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4680
23.11.2009 10:46:41   
3jeMi
helou!

javljam se vam z novega "starega" računalnika, ki je menda svetlobno leto boljši kot prejšnji user posted image , čisto nov računalnik pa ne vem kako dobiš v tej bajti user posted image ... imam pa vsaj novo tipkovnico in šišomišo, obe sta čudni, ampak sta pa novi user posted image ... in še en napredek... prej Windows 2000, zdaj, ko je zunaj že Windows 7, jaz furam Windows XP... počasi lezem... user posted image  ah, pri 65. letih bom pa na tipkalni stroj delala user posted image ...

lepe slikice, lumpki mali navihani... user posted image user posted image ... vsak večer si rečem: Aj, bi mi bilo kar dolgčas brez Lovra.

...in almera, hvala za nasvet kam it na špancir user posted image , ste se imeli lepo... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za bolančke user posted image user posted image user posted image

mi smo včeraj nekaj driskali (Lovro in jaz, očka je bil ok, zgleda sva se z malim v soboto preveč napokala user posted image ), ampak smo kar dobre volje, nosek je smrkav, proti jutri se pa tudi kašelj začne, ampak oni iz grla, pikec mali...

nič, zdaj imam nov rač. program za raziskat... user posted image

čauči...

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 23.11.2009 10:48:54 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
   [Brisano sporočilo]
23.11.2009 11:00:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4682
23.11.2009 11:27:20   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

ojla, pozdravim samo, grema z lukcem kopa kopa user posted image

bolančki user posted image user posted image in mamice user posted image user posted image

Sva šla zdej z lukcem mimo vrat, kjer ima z lesenimi črkami napis LUKA, pa mi kaže črke in mu govorim katera je katera. Pa rečem: Luka reci L... pa tamali LLLLL, Luka reči U, UUUUU, Luka reči K, G G G, Luka reči A, AAAAA.

Luka, reči LUKA: Tamali: TATOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image

ahahahhahahaha! user posted image user posted image user posted image

ko sm že enkrat govorila kk si komplicira lajf... zdj smo ugovorili kaj je "gambo". JABOLKO!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4683
   [Brisano sporočilo]
23.11.2009 12:07:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4684
23.11.2009 12:14:28   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Pri nas je pa luna u-u-u in to prav tak pojoče reče. user posted image To je pa tudi ves zahtevnejši (poleg ata,mama, deda, babi, teta) besedni zaklad našega fanta. user posted image

naš je zadnih par dni ko raztrgan dohtar. govori govori govori... skos neki! in ful velik stvari v knjigici že pokaže in pove kaj je.
je pa tut ful navdušen nad luno. ko gremo še kj vn in je že tema, kaže u luft in kaže luno. user posted image  

s čim se vaši otroci zdj najbolj zaigrajo? naš je trenutno nor na legice. če se sam kr zašpila so to kocke, in nič drugega.

Neposredna povezava do sporočila: 4685
   [Brisano sporočilo]
23.11.2009 12:56:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4686
   [Brisano sporočilo]
23.11.2009 13:01:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4687
23.11.2009 13:44:47   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

Pri nas je pa luna u-u-u in to prav tak pojoče reče. user posted image To je pa tudi ves zahtevnejši (poleg ata,mama, deda, babi, teta) besedni zaklad našega fanta. user posted image

naš je zadnih par dni ko raztrgan dohtar. govori govori govori... skos neki! in ful velik stvari v knjigici že pokaže in pove kaj je.
je pa tut ful navdušen nad luno. ko gremo še kj vn in je že tema, kaže u luft in kaže luno. user posted image  

s čim se vaši otroci zdj najbolj zaigrajo? naš je trenutno nor na legice. če se sam kr zašpila so to kocke, in nič drugega.

Lanu pa sploh niso zanimive, da bi se sam igral. Razen, da jaz gradim, on pa razdira. Trenutno je 5 minut miru, če prebirava knjigo z živalmi. Sicer pa najraje zlaga pokrovke, piskre, šalce  na stopnice in "kuha", potem pa nazaj v predale zloži. Ali pa se dela, da nekaj meri z metrom in tolče s kladivom -pač stvari, ki jih počne ati. Zadnjič mu je pomagal gume na avtu menjavat. Je šel k drugemu kolesu in oponašal atija. Bil je pa tak črn od šmira, da je potem letel direkt pod tuš. Na splošno mu igrače sploh niso zanimive, ampak vse ostalo..

tut pr nas igrače no way. sam kocke palijo. drgač je pa najbolš telefon, piloti, atijeva kitara, mamin lap top, miška, da o TVju ne govorim. zdanje čase spleza gor na omarico, stoji ob TVju, ga drži za zgornji rob, ga trese in zravn skače!!! vse bo uniču! pa tut tolče rad po vsem... sploh po TVju da slika kar skače včasih, po šipah... joj joj! in pol sm huda ko sam vrag in mu lepo razložim, da ne sme. a on se mi smeji. in če še enkrat to nardi, gre na time out v kuhinjo. sm mu postavla stajico, potisnila k steni, da ne doseže do ničesar in je tm. pol pa grem in ga vprašam, če bo zdaj priden in zakaj tega ne počnemu mu povem... včasih še naprej trmari, pol nadaljujemo, če ne pa ga dam vn in gremo dalje... hja... zdj se mi zdi, da se je šele začelo to tapravo "vzgajanje"... user posted image user posted image
včasih se mi zdi prav zastrašujoče... kr se meče dol in se tolče po glavi in... ajme ajme! tut po 40 minut je že bil na time out-u. pol ko se umiri je pa kot novi n kot da se ni nič nardilo. prav take napade trme ma...

< Sporočilo je popravil Inigo -- 23.11.2009 13:47:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 4688
23.11.2009 13:48:04   
Inigo

Tole je pa moja polička, kjer kuham.

user posted image

tale mi je všeč! tk je priden... našmu bog ne daj, da mu dam to v roke... ker gre kr k šajbi al pa TV in tolče gor... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4689
23.11.2009 13:56:23   
Netta
dan...

kako ste na ta prekrasen sončen dan??user posted image

jaz sem že cel vikend in še danes slamnata vdova...mam pa HB avto tak da z ano pohajava okrog...
danes sem videla prijateljičinega dojenčka starega tri tedne.....iiiiiii....še mal pa bom tud sama tam...komaj čakamuser posted image

ste bile pa zelooooooo zgovorne ves vikenduser posted image bomo nadoknadile ane:)

flower - tale s pododo pred stopnicami je pa zakonuser posted image

glede prve sem mela pa zadnjič podobno pucanje, le da ej bila stopljena čokolada namesto kreme...no pa sem mela izgovor da sem generalno spucala še vse stole in sedežnouser posted image

s čim se zamoti
- hmmm... kakor kdaj...včasih z vstavljankami, pa posodice ma rada, pa vse kar se da odpirat in zapirat od krem do škatlic in podobnega...pa nodita ful rada gleda, bi ga tud ves dan če bi ji pustila...sicer pa tako kot vsi malčki...minuto tu minuto tam

inigo - tudi ana ima govorni teden...najbolj je smešna ko jo dam spat in začne delat: JODL JODL JODLuser posted image

besedo luna pa že ful lepo reče...in ponavadi takrat ko hoče risanko...ker ji vedno govorim da bo dobila risanko zvečer ko bo tema in se bo luna pokazalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4690
23.11.2009 13:56:35   
Netta
ko sm že enkrat govorila kk si komplicira lajf... zdj smo ugovorili kaj je "gambo". JABOLKO!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
23.11.2009 13:56:46   
Netta
Sva šla zdej z lukcem mimo vrat, kjer ima z lesenimi črkami napis LUKA, pa mi kaže črke in mu govorim katera je katera. Pa rečem: Luka reci L... pa tamali LLLLL, Luka reči U, UUUUU, Luka reči K, G G G, Luka reči A, AAAAA.

Luka, reči LUKA: Tamali: TATOOOO

še ena hudauser posted image user posted image user posted image

umpa, kako gre dieta??

sem že zadnjič misla napisat pa sm pozabla...ful dobra ideja za knjigo, tisto o hujšanju, hranjenju oz. karkoli že...mi je všeč kako pišeš...tako tekoče, berljivo, zabavno...te kar potegneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4692
23.11.2009 14:02:32   
Netta
Tian se je zbudil ob 5 in ni hotel več nazaj zaspat , nikakor ga nisem mogla prepričat, da se spi takrat ko je še tema, ampak do 6.00 je pa še moral v postelji bluzit, malo v najini, malo v svoji, ker jaz se pa ne dam, da bom vstajala ob taki nečloveški uri.
Ponoči se je od 1.30 dalje itak zbujal skoraj na vsako uro, upam, da so res zobki. Sedaj zjutraj je bil pa prav dobre volje, je že šel v vrtec, Nina pa v šolo, Mark se bo pa danes še doma crkljal, jutri se gre pa zares.

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4693
23.11.2009 14:02:35   
Netta

Dzanika: ne narobe razumeti kar bom sedajle napisala, ampak Jan je živ dokaz, da nima vrtec skoraj nobenega vpliva na obolelnost otrok. Ker smo o tem že žbljkrat kvačkale... Za Jana pa koš poljubčkov brez bacilov in veeeeelikanski objem. Kako si pa ti?

živ dokaz za to je moja nečakinja isto stara kot ana...je v vrtcu od septembra in še nikoli bolna...ok jo pa res svakinja še doji...ana je bila pa v tem času že 2x pa sva domauser posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
23.11.2009 14:04:27   
Netta
...in almera, hvala za nasvet kam it na špancir , ste se imeli lepo...

moj možek je bil tudi cel vikend na brdu, so mel seminar...če nebi trajal cel dan, bi šla z njim, vidim da je res lepo zaokol hodit, ampak cel dan sama z malo na prostem...mal prehuda v mojem trenutnem stanju

sicer pa hvala za fotke...mam zdaj še eno lokacijo za obiskat na seznamuuser posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
23.11.2009 14:09:54   
Netta
metuljček - iiii kakšne lepe fotke...kravželjček maliuser posted image

dzanika - upam da se pozdravte čimprej...kako si ti?? kaj slabosti?

almera - tile zobki mene že ob živce spravljajo...že dva meseca ma vse oteklo, pa še nobene trojke in štirke zunaj...grrrrr

majuska - ti kar pridno čajčki in naj pomagauser posted image

neboglasnica - lepa okna...user posted image user posted image

pr nas se je začelo vedrit, super...morda bova pa lahko šli še kaj ven...trenutno pa se ubadam s kuhanjem...delam zalogo za v skrinjo...bo čez kak mesec prav prišlouser posted image

aha še to sem mislila vprašat: od petka, ko je ana mela vročino in je dvakrat kakala čisto redko (viroza verjetno) se ji ta drekec še vedno ni popravil...še vedno vsak dan (enkrat) kaka bolj redko, sicer pa je z njo vse ok...ima katera idejo kaj bi to blo in kak naj ji pomagam?...ker sicer tud zelo prdi ves čas...hmmm...čudna stvar resuser posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
23.11.2009 14:16:57   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: **mirjam**

aha še to sem mislila vprašat: od petka, ko je ana mela vročino in je dvakrat kakala čisto redko (viroza verjetno) se ji ta drekec še vedno ni popravil...še vedno vsak dan (enkrat) kaka bolj redko, sicer pa je z njo vse ok...ima katera idejo kaj bi to blo in kak naj ji pomagam?...ker sicer tud zelo prdi ves čas...hmmm...čudna stvar resuser posted image

ma zdj je na milijone teh viroz. kaj pomagat... a misliš da jo matra? jo moti? boli? zdj če fejst driska naj veliko pije, mogoče malo reduciraj mlečno. drgač je pa zdj čist drgačna logika o driski, kot je bla včasih. včasih so jo ustavljali, zdj pa jo pospešujejo, da ja čimprej "poserješ" virus vn in čao.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
23.11.2009 14:19:33   
Netta

tut pr nas igrače no way. sam kocke palijo. drgač je pa najbolš telefon, piloti, atijeva kitara, mamin lap top, miška, da o TVju ne govorim. zdanje čase spleza gor na omarico, stoji ob TVju, ga drži za zgornji rob, ga trese in zravn skače!!! vse bo uniču! pa tut tolče rad po vsem... sploh po TVju da slika kar skače včasih, po šipah... joj joj! in pol sm huda ko sam vrag in mu lepo razložim, da ne sme. a on se mi smeji. in če še enkrat to nardi, gre na time out v kuhinjo. sm mu postavla stajico, potisnila k steni, da ne doseže do ničesar in je tm. pol pa grem in ga vprašam, če bo zdaj priden in zakaj tega ne počnemu mu povem... včasih še naprej trmari, pol nadaljujemo, če ne pa ga dam vn in gremo dalje... hja... zdj se mi zdi, da se je šele začelo to tapravo "vzgajanje"... user posted image user posted image
včasih se mi zdi prav zastrašujoče... kr se meče dol in se tolče po glavi in... ajme ajme! tut po 40 minut je že bil na time out-u. pol ko se umiri je pa kot novi n kot da se ni nič nardilo. prav take napade trme ma...

dober sistemuser posted image user posted image
bo treba posnemat...tud moja tolče z glavo ob tla...se včasih vprašam kaj bo šele v pubertetiuser posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
23.11.2009 14:20:42   
Netta
ma zdj je na milijone teh viroz. kaj pomagat... a misliš da jo matra? jo moti? boli? zdj če fejst driska naj veliko pije, mogoče malo reduciraj mlečno. drgač je pa zdj čist drgačna logika o driski, kot je bla včasih. včasih so jo ustavljali, zdj pa jo pospešujejo, da ja čimprej "poserješ" virus vn in čao.

nima prav driske...ampak bolj redko blato...ker sice kar lepe klobasice delauser posted image

sicer pa thanksuser posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
23.11.2009 14:20:57   
dzanika

Dzanika: ne narobe razumeti kar bom sedajle napisala, ampak Jan je živ dokaz, da nima vrtec skoraj nobenega vpliva na obolelnost otrok. Ker smo o tem že žbljkrat kvačkale... Za Jana pa koš poljubčkov brez bacilov in veeeeelikanski objem. Kako si pa ti?

živ dokaz za to je moja nečakinja isto stara kot ana...je v vrtcu od septembra in še nikoli bolna...ok jo pa res svakinja še doji...ana je bila pa v tem času že 2x pa sva domauser posted image

tudi moj nečak je živ dokaz tega. Je tri mesece mlajši od Jana pa je že od 11 meseca dalje v vrtcu in niti enkrat bolan!! Mi pa kar naprej. user posted image

dzanika - upam da se pozdravte čimprej...kako si ti?? kaj slabosti?

hvala za lepe besede. Sicer sem pa v redu. Slabosti ni. Isto kot v prvi nosečnosti. Sploh nimam občutka da sem noseča. user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?