Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 22.11.2009 21:13:48
|
|
|
|
sjmm
|
boma2...helov, mi smo ok, ta velk pobič se je pocajtal, drugi se držimo zaenkrat ja, šoping je tud pri nas ena velka umetnost...1x na teden pač hočva kr max nabavt..k drgač nč cajta....pa velik lačnih ust, ha, ha... no, zdej grem pa tud jz mal pod kovter,moj mišek mali spančka, moji še Mariota gledajo,,,je ta velka zmagala dans, k drgač hočta mulčka una dva ubrisanca gledat na pop, pa men tist glih ni za otroke k so itak k spužve za vse kozlarije...hja, grem mal počint...jutr nov delovn dan...pa se kej čekiramo <<<<<<<<<<<<<<<<<<<nočko vsem>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 6:31:50
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 6:36:50
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 6:39:14
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro.......nočka prespana ampak jaz bi šeeeeee ne vem kaj ji je zadnje par dni da se ponoči spet 2x,3x zbudi za dudo .......šibam jo zbuditi ker greva k zobarju.......zunaj pa dežuje tko da se mi prav ne da it se tipkamo kasneje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 6:51:36
|
|
|
|
|
Jutro, sjmm lepo si napisala glede otrok...lepo da ste srečni pa seveda da ti je pita uspela...in da ste se imeli tko lepe uživali in uživali... Deja ja sej bo morala it mi druga ne preostane a ne...pa seveda pohvale za moža Baki včasih pa kar paše malopočitka ko ni tavelikih otrok doma a ne...pa ne mislim nič slabega... Jutta čestitike za sedenje Onasiss lepo da ste se imeli lepo in da ste uživali...sej včasih je pa top najhuje jo sebe prepričujemo da ne rečemo kaj takega ampak potem kar zleti Katjusa lepe slikce kot vedno...in seveda da se tole stanje čim prej umiri in da uživate maksimalno dopust Urša kako paše malo dat vse na off a ne men velikokrat sestrca reče Tanja pa zakaj si skoz doma zakaj ne greš mal ven sama jaz pa ne vem kaj naj rečem totalno ne zaupam nikomur Lie razen če je moj doma pol je ok ampak nimam neke želje če grem grem samo v Celje na kavico k njej ampak je tudi luštno... Boma glede palmanovi village ti ne znam nič pomagat ... Brkn seveda lepo da se uživali in malo zapravljali Surf pridna Avjy za kavico kako malo je potrebno da nas nekaj osreči a ne... Nedelja... Urša upam da je bila le to ena med vsemi nočkami ki je bila tako slaba naša se je tud zbudila ob 1 in zaspala do 3 jo je imel moj čast pazit mama ni bila zmožna tudi pri nas so vsi prijatelji laufali in laufali... Baki za supešno nočko Deja tudi vam za uspešno nočko jaz ji malo začinim ampak res malo... Simona kako paše takole vikend in malo počitka Sunny želim da se čim prej nosek sprazni in seveda da bodo očke dobre... Sjmm upam da se čim prej poslovi in da ne bo prehudo Avjy upam da se že kaj bolje tile so res hude jaz tudi po tem porodu sem popolnoma fuč ko jo imam sej sem prej tud ampak sedaj je pa res hudo... Boma enako želim tudi tebi Claud kako paše razvajanje vsaj za vikend pa dobro opravi danes pr zobarju...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 6:52:01
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Hvala za tako prijeten zajterk...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 6:53:04
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jutro.......nočka prespana ampak jaz bi šeeeeee ne vem kaj ji je zadnje par dni da se ponoči spet 2x,3x zbudi za dudo .......šibam jo zbuditi ker greva k zobarju.......zunaj pa dežuje tko da se mi prav ne da it se tipkamo kasneje To je pa res čudno da se zbuja ko je tko lepo spala upam da pride spet nazaj na stare tire in da bo mami naspana...dobro opravita pr zobarju tale vreme je pa tudi kr neki pa dež blejk...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 7:06:58
|
|
|
|
|
Jutro, no pa še jaz povem kako je bilo nepozabno lep vikend v soboto pekla ko neumna in zvečer uživala res je bilo lepo malo nas je bilo ampak super pili jedli in se smejali spat pa šla tam oko 01:30 stanje ...no včeraj pa vse ia izi ni šlo hitro sem bolj počivala pa ne vem zakaj mi je tko pasalo počivat...no takole zaključek vsega superrrrrrrrrrr
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 7:07:57
|
|
|
|
|
No zdaj se pa šibam oblečt je treba Lauro v šolo peljat Lia pa že ima pevske vaje
< Sporočilo je popravil cita -- 23.11.2009 7:08:37 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 7:12:40
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Naša nočka , jaz hodim okoli kot en zombi. Žiga je tale prehlad pohopsal in mu lije iz noska, kašlja, za nameček mu pa še dva zobka vn rineta tako da se ponoči zbujamo na okoli pol ure je tud bolj jokast in mu nč ni prov. No zdej je clo eno zanimivo stvar najdu da lahko v miru tale post napišem. Za nazaj vas še morm prebrat ko bo čas dopuščal.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 7:31:15
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy, sjmm in boma naj tale čim prej gre stran, da boste spet pri močeh Cita iiii superca da ste v soboto maksimalno uživali prav je tako čebel@ a Hano zobki matrajo, da se zbuja za dudo?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 8:04:45
|
|
|
|
Ajvy
|
Hvala vsem za vzpodbudne besede....sploh ne morem verjet , kako me je tokrat sesula ...res...spala sem z dvema kovtroma in deko....danes pa s kovtrom in dvema dekama...noro....nisem se mogla segret včeraj cel dan....noro.... NIsem nič komentirala...ni šlo..... CIta...ja res je zelo malo potrebno ,da si napolniš energijo...samo to malo zahteva veliko ogranizacije Urša...o joj...revčka....resnično upam,da vam uspe čez dan kej not prnest..... ČEbela...fino zrihtajte pri zobarju.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 8:08:01
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro punce! Hvala za kavico! Naša nočka je bla ok. Claud pa Čebela za zobarja, da čim bolj opravta. Za vse ki imate da bo bolš . Claud - mi imamo tud ta jajčka od tomija, pa so najbolš takrat ko mami not zlaga Larisa pa ven Zdej grem pa kofetkat
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 8:28:34
|
|
|
|
TAMIKA3
|
JUTRO tristanova in moja noč katastrofa , drugače se pri nas stanje izboljšuje, vročina ponehala, zdaj še samo smrkamo in kašljamo ... je pa p predlagala, da so še do srede doma, tako da bo še cel teden full house smo včeraj šli pogledat en avto, zdaj je pa potrebno € skupaj spravit, ker ga res potrebujem... hladilnik in ostale zaloge so že čisto izropane, trebuščki pa lačni komentirala vas nisem, ker mi ne znese ... hvala vsem za in se še kaj oglasimo
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 8:40:38
|
|
|
|
Čebel@
|
no midve sva nazaj.......brezveze........tudi če nebi šli........je rekla da še nič ne kaže na zobke.......kontrola čez 1 leto urša........nimam pojma če so zobki......je p res da je včeraj in danes full svetlo in tekoče kakala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 8:41:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Naša nočka , jaz hodim okoli kot en zombi. Žiga je tale prehlad pohopsal in mu lije iz noska, kašlja, za nameček mu pa še dva zobka vn rineta tako da se ponoči zbujamo na okoli pol ure je tud bolj jokast in mu nč ni prov. No zdej je clo eno zanimivo stvar najdu da lahko v miru tale post napišem. Za nazaj vas še morm prebrat ko bo čas dopuščal. revčki
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 8:46:05
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Naša nočka , jaz hodim okoli kot en zombi. Žiga je tale prehlad pohopsal in mu lije iz noska, kašlja, za nameček mu pa še dva zobka vn rineta tako da se ponoči zbujamo na okoli pol ure je tud bolj jokast in mu nč ni prov. No zdej je clo eno zanimivo stvar najdu da lahko v miru tale post napišem. Za nazaj vas še morm prebrat ko bo čas dopuščal.
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 8:47:31
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Jutro, sjmm lepo si napisala glede otrok...lepo da ste srečni pa seveda da ti je pita uspela...in da ste se imeli tko lepe uživali in uživali... Deja ja sej bo morala it mi druga ne preostane a ne...pa seveda pohvale za moža Baki včasih pa kar paše malopočitka ko ni tavelikih otrok doma a ne...pa ne mislim nič slabega... Jutta čestitike za sedenje Onasiss lepo da ste se imeli lepo in da ste uživali...sej včasih je pa top najhuje jo sebe prepričujemo da ne rečemo kaj takega ampak potem kar zleti Katjusa lepe slikce kot vedno...in seveda da se tole stanje čim prej umiri in da uživate maksimalno dopust Urša kako paše malo dat vse na off a ne men velikokrat sestrca reče Tanja pa zakaj si skoz doma zakaj ne greš mal ven sama jaz pa ne vem kaj naj rečem totalno ne zaupam nikomur Lie razen če je moj doma pol je ok ampak nimam neke želje če grem grem samo v Celje na kavico k njej ampak je tudi luštno... Boma glede palmanovi village ti ne znam nič pomagat ... Brkn seveda lepo da se uživali in malo zapravljali Surf pridna Avjy za kavico kako malo je potrebno da nas nekaj osreči a ne... Nedelja... Urša upam da je bila le to ena med vsemi nočkami ki je bila tako slaba naša se je tud zbudila ob 1 in zaspala do 3 jo je imel moj čast pazit mama ni bila zmožna tudi pri nas so vsi prijatelji laufali in laufali... Baki za supešno nočko Deja tudi vam za uspešno nočko jaz ji malo začinim ampak res malo... Simona kako paše takole vikend in malo počitka Sunny želim da se čim prej nosek sprazni in seveda da bodo očke dobre... Sjmm upam da se čim prej poslovi in da ne bo prehudo Avjy upam da se že kaj bolje tile so res hude jaz tudi po tem porodu sem popolnoma fuč ko jo imam sej sem prej tud ampak sedaj je pa res hudo... Boma enako želim tudi tebi Claud kako paše razvajanje vsaj za vikend pa dobro opravi danes pr zobarju... si pa bila pridna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 9:06:33
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ se podpišem....
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?