|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
22.11.2009 21:13:48   
sjmm
boma2...helov, mi smo ok, ta velk pobič se je pocajtal, drugi se držimo zaenkrat

ja, šoping
je tud pri nas ena velka umetnost...1x na teden pač hočva kr max nabavt..k drgač nč cajta....pa velik lačnih ust, ha, ha...

no, zdej grem pa tud jz mal pod kovter,moj mišek mali spančka, moji še Mariota gledajo,,,je ta velka zmagala dans, k drgač hočta mulčka una dva ubrisanca gledat na pop, pa men tist glih ni za otroke k so itak k spužve za vse kozlarije...hja, grem mal počint...jutr nov delovn dan...pa se kej čekiramo

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<nočko vsem>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
23.11.2009 6:31:50   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
23.11.2009 6:36:50   
Čebel@
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
23.11.2009 6:39:14   
Čebel@
jutro.......nočka prespana ampak jaz bi šeeeeeeuser posted image

ne vem  kaj ji je zadnje par dni da se ponoči spet 2x,3x zbudi za dudouser posted image user posted image user posted image .......šibam jo zbuditi ker greva k zobarju.......zunaj pa dežuje tko da se mi prav ne da ituser posted image

se tipkamo kasneje

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
23.11.2009 6:51:36   
Jutro,

sjmm lepo si napisala glede otrok...lepo da ste srečniuser posted image user posted image user posted image pa seveda da ti je pita uspela...in da ste se imeli tko lepe uživali in uživali...

Deja ja sej bo morala it mi druga ne preostane a ne...pa seveda pohvale za možauser posted image user posted image user posted image

Baki včasih pa kar paše malopočitka ko ni tavelikih otrok doma a ne...pa ne mislim nič slabega...

Jutta čestitike za sedenjeuser posted image user posted image user posted image

Onasiss lepo da ste se imeli lepo in da ste uživali...sej včasih je pa top najhuje jo sebe prepričujemo da ne rečemo kaj takega ampak potem kar zletiuser posted image

Katjusa lepe slikce kot vedno...in seveda da se tole stanje čim prej umiri in da uživate maksimalno dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image

Urša kako paše malo dat vse na off a ne men velikokrat sestrca reče Tanja pa zakaj si skoz doma zakaj ne greš mal ven sama jaz pa ne vem kaj naj rečem totalno ne zaupam nikomur Lie razen če je moj doma pol je ok ampak nimam neke želje če grem grem samo v Celje na kavico k njej ampak je tudi luštno...

Boma glede palmanovi village ti ne znam nič pomagatuser posted image ...

Brkn seveda lepo da se uživali in malo zapravljaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Surf pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Avjy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za kavicouser posted image user posted image user posted image user posted image kako malo je potrebno da nas nekaj osreči a ne...

Nedelja...

Urša upam da je bila le to ena med vsemi nočkami ki je bila tako slaba naša se je tud zbudila ob 1 in zaspala do 3 jo je imel moj čast pazituser posted image user posted image user posted image user posted image mama ni bila zmožnauser posted image user posted image user posted image user posted image tudi pri nas so vsi prijatelji laufali in laufali...

Baki za supešno nočkouser posted image user posted image user posted image user posted image

Deja tudi vam za uspešno nočkouser posted image jaz ji malo začinim ampak res malo...

Simona kako paše takole vikend in malo počitkauser posted image

Sunny želim da se čim prej nosek sprazni in seveda da bodo očke dobre...user posted image user posted image user posted image

Sjmm upam da se user posted image  čim prej poslovi in da ne bo prehudouser posted image user posted image user posted image user posted image

Avjy upam da se že kaj bolje tile user posted image  so res hude jaz tudi po tem porodu sem popolnoma fuč ko jo imam sej sem prej tud ampak sedaj je pa res hudo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Boma enako želim tudi tebiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Claud kako paše razvajanje vsaj za vikenduser posted image user posted image user posted image pa dobro opravi danes pr zobarju...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
23.11.2009 6:52:01   
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image

user posted image

user posted image

Hvala za tako prijeten zajterk...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
23.11.2009 6:53:04   

jutro.......nočka prespana ampak jaz bi šeeeeeeuser posted image

ne vem  kaj ji je zadnje par dni da se ponoči spet 2x,3x zbudi za dudouser posted image user posted image user posted image .......šibam jo zbuditi ker greva k zobarju.......zunaj pa dežuje tko da se mi prav ne da ituser posted image

se tipkamo kasneje

To je pa res čudno da se zbuja ko je tko lepo spala upam da pride spet nazaj na stare tire in da bo mami naspana...dobro opravita pr zobarjuuser posted image user posted image tale vreme je pa tudi kr neki pa dež blejk...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
23.11.2009 6:58:10   
Marineli od Kayice vse naj naj za obmesečnico...

user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
23.11.2009 7:06:58   
Jutro,

no pa še jaz povem kako je bilo nepozabno lep vikend v soboto pekla ko neumna in zvečer uživala res je bilo lepo malo nas je bilo ampak super pili jedli in se smejali spat pa šla tam oko 01:30 stanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...no včeraj pa vse ia izi ni šlo hitro sem bolj počivalauser posted image user posted image user posted image pa ne vem zakaj mi je tko pasalo počivat...no takole zaključek vsega superrrrrrrrrrr

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
23.11.2009 7:07:57   
No zdaj se pa šibam oblečt je treba Lauro v šolo peljat Lia pa že ima pevske vajeuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil cita -- 23.11.2009 7:08:37 >

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
23.11.2009 7:12:40   
Urša08
jutro

Naša nočka user posted image user posted image user posted image , jaz hodim okoli kot en zombi. Žiga je tale prehlad pohopsal in mu lije iz noska, kašlja, za nameček mu pa še dva zobka vn rinetauser posted image user posted image user posted image tako da se ponoči zbujamo na okoli pol ureuser posted image user posted image user posted image user posted image je tud bolj jokast in mu nč ni prov. No zdej je clo eno zanimivo stvar najdu da lahko v miru tale post napišem.

Za nazaj vas še morm prebrat ko bo čas dopuščal.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
23.11.2009 7:29:13   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: cita

user posted image

Tudi od nas čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
23.11.2009 7:31:15   
Urša08
Ajvy, sjmm in boma naj tale user posted image čim prej gre stran, da boste spet pri močehuser posted image

Cita iiii superca da ste v soboto maksimalno uživaliuser posted image user posted image user posted image user posted image prav je tako user posted image user posted image user posted image

čebel@ a Hano zobki matrajo, da se zbuja za dudo?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
23.11.2009 8:00:57   
Ajvy

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi od nas

Dolžna pa sem čestitke še včerajšnjima slavljencema.....tko da ....čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
23.11.2009 8:04:45   
Ajvy
Hvala vsem za vzpodbudne besede....sploh ne morem verjet , kako me je tokrat sesula ...res...spala sem z dvema kovtroma in deko....danes pa s kovtrom in dvema dekama...noro....nisem se mogla segret včeraj cel dan....noro....

NIsem nič komentirala...ni šlo.....

CIta..
.ja res je zelo malo potrebno ,da si napolniš energijo...samo to malo zahteva veliko ogranizacijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Urša...o joj...revčka....resnično upam,da vam uspe čez dan kej not prnest.....

ČEbela
...fino zrihtajte pri zobarju.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
23.11.2009 8:08:01   
simonakr
Jutro punce! Hvala za kavico! Naša nočka je bla ok.

Claud pa Čebela user posted image user posted image user posted image za zobarja, da čim bolj opravta.

Za vse ki imate user posted image da bo bolš user posted image user posted image user posted image .

Claud - mi imamo tud ta jajčka od tomija, pa so najbolš takrat ko mami not zlaga Larisa pa ven user posted image user posted image

Zdej grem pa kofetkat user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
23.11.2009 8:08:43   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

user posted image

Tudi od nas čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Tud od nas!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
23.11.2009 8:28:34   
TAMIKA3
JUTRO user posted image
tristanova in moja noč katastrofa user posted image , drugače se pri nas stanje izboljšuje, vročina ponehala, zdaj še samo smrkamo in kašljamo user posted image user posted image user posted image user posted image ... je pa p predlagala, da so še do srede doma, tako da bo še cel teden full house user posted image user posted image user posted image user posted image
smo včeraj šli pogledat en avto, zdaj je pa potrebno € skupaj spravit, ker ga res potrebujem... hladilnik in ostale zaloge so že čisto izropane, trebuščki pa lačni user posted image user posted image user posted image user posted image

komentirala vas nisem, ker mi ne znese user posted image ... hvala vsem za user posted image in user posted image
se še kaj oglasimo user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
23.11.2009 8:40:38   
Čebel@
no midve sva nazaj.......brezveze........tudi če nebi šli........je rekla da še nič ne kaže na zobke.......kontrola čez 1 leto

urša........nimam pojma če so zobki......je p res da je včeraj in danes full svetlo in tekoče kakalauser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
23.11.2009 8:41:03   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Tud od nas!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
23.11.2009 8:41:43   
Čebel@

jutro

Naša nočka user posted image user posted image user posted image , jaz hodim okoli kot en zombi. Žiga je tale prehlad pohopsal in mu lije iz noska, kašlja, za nameček mu pa še dva zobka vn rinetauser posted image user posted image user posted image tako da se ponoči zbujamo na okoli pol ureuser posted image user posted image user posted image user posted image je tud bolj jokast in mu nč ni prov. No zdej je clo eno zanimivo stvar najdu da lahko v miru tale post napišem.

revčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
23.11.2009 8:45:00   
TAMIKA3

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
23.11.2009 8:46:05   
TAMIKA3

jutro

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
23.11.2009 8:47:31   
TAMIKA3

Jutro,

sjmm lepo si napisala glede otrok...lepo da ste srečniuser posted image user posted image user posted image pa seveda da ti je pita uspela...in da ste se imeli tko lepe uživali in uživali...

Deja ja sej bo morala it mi druga ne preostane a ne...pa seveda pohvale za možauser posted image user posted image user posted image

Baki včasih pa kar paše malopočitka ko ni tavelikih otrok doma a ne...pa ne mislim nič slabega...

Jutta čestitike za sedenjeuser posted image user posted image user posted image

Onasiss lepo da ste se imeli lepo in da ste uživali...sej včasih je pa top najhuje jo sebe prepričujemo da ne rečemo kaj takega ampak potem kar zletiuser posted image

Katjusa lepe slikce kot vedno...in seveda da se tole stanje čim prej umiri in da uživate maksimalno dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image

Urša kako paše malo dat vse na off a ne men velikokrat sestrca reče Tanja pa zakaj si skoz doma zakaj ne greš mal ven sama jaz pa ne vem kaj naj rečem totalno ne zaupam nikomur Lie razen če je moj doma pol je ok ampak nimam neke želje če grem grem samo v Celje na kavico k njej ampak je tudi luštno...

Boma glede palmanovi village ti ne znam nič pomagatuser posted image ...

Brkn seveda lepo da se uživali in malo zapravljaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Surf pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Avjy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za kavicouser posted image user posted image user posted image user posted image kako malo je potrebno da nas nekaj osreči a ne...

Nedelja...

Urša upam da je bila le to ena med vsemi nočkami ki je bila tako slaba naša se je tud zbudila ob 1 in zaspala do 3 jo je imel moj čast pazituser posted image user posted image user posted image user posted image mama ni bila zmožnauser posted image user posted image user posted image user posted image tudi pri nas so vsi prijatelji laufali in laufali...

Baki za supešno nočkouser posted image user posted image user posted image user posted image

Deja tudi vam za uspešno nočkouser posted image jaz ji malo začinim ampak res malo...

Simona kako paše takole vikend in malo počitkauser posted image

Sunny želim da se čim prej nosek sprazni in seveda da bodo očke dobre...user posted image user posted image user posted image

Sjmm upam da se user posted image  čim prej poslovi in da ne bo prehudouser posted image user posted image user posted image user posted image

Avjy upam da se že kaj bolje tile user posted image  so res hude jaz tudi po tem porodu sem popolnoma fuč ko jo imam sej sem prej tud ampak sedaj je pa res hudo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Boma enako želim tudi tebiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Claud kako paše razvajanje vsaj za vikenduser posted image user posted image user posted image pa dobro opravi danes pr zobarju...

user posted image user posted image user posted image user posted image si pa bila pridna

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
23.11.2009 9:06:33   
Onasiss

user posted image

se podpišem....

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?