Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 30.10.2009 12:45:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bmwjka no jaz imam tudi eno prošnjo! če ima kakšna mamica doma babyfon-pa ga ne potrebuje več.... tudi plačam kakšno simbolično ceno! hvala dobila najlepša hvala uporabnici lubicamoja--smo ga že preizkusili!
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 30.10.2009 15:29:17
|
|
|
|
Anonimen
|
podarim dvoje tople hlače za punčko staro približno 6-7let in še kakšne za jesen bi se našle! če kateri pridejo prav.....naj javi na zs
< Sporočilo je popravil Bmwjka -- 30.10.2009 15:41:06 >
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 30.10.2009 17:41:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bmwjka podarim dvoje tople hlače za punčko staro približno 6-7let in še kakšne za jesen bi se našle! če kateri pridejo prav.....naj javi na zs oddano!!
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 6.11.2009 12:04:00
|
|
|
|
čokolinček
|
Nujno bi potrebovala zimsko vrečo za v voziček, ker ima naš mišek vedno mrzle nogice. Je toplo oblečen in zavit v dve dekici, pa ne pomaga. Če jo kdo ima, jo lahko kupim po simbolični ceni, še bolj bi pa bila vesela, če mi jo lahko podari, ker smo v zelo veliki finančni stiski. Niso mi odobrili štipendije, ker sem enkrat lani nesla papir na papir servis in "zaslužila" 7 € in zaradi tega mi sedaj nočejo dati štipendije. Mož je tudi še študent in dohodkov v resnici nimamo. Tako da nam vsaka pomoč prav pride. Torej, če kdo ima zimsko vrečo in je ne potrebuje več, je bom zelo vesela!
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 6.11.2009 13:56:25
|
|
|
|
olea
|
Iščem knjigici Velika paparica za male papavce in pa Igriva vadba za dojenčka, če jih katera ima in jih ne potrebuje več bi jih z veseljem sprejela. Lp
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 8.11.2009 14:08:54
|
|
|
|
blackcoffee
|
pozdravljene! nujno bi potrebovala prenosno posteljo in stajico. če je katera pripravljena kaj od tega podarit, bom zelo vesela.
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 8.11.2009 18:22:45
|
|
|
|
Anonimen
|
danes sem malo prebirala cunje za prihajajočega člana in opazila da imam le 3 bodije zanima me če ima katera od mamic doma kakršenkoli body št.62-74 odveč? hvala že vnaprej
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 8.11.2009 18:25:28
|
|
|
|
valentinčica30
|
Kaj pričakuješ, za punčko bi se pri meni kej viška najdlo, ampak resnično roza, oranžna..
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 8.11.2009 18:29:11
|
|
|
|
valentinčica30
|
Sem šla na naš seznam prevert, vidim da , tako kot mi. Potem bo bolj težko šlo z roza čez. mene so kar obsodli na pupo so mi cele kupe roza stavri prinesli, najbrž zarad tega ker mam dve doma.
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 8.11.2009 19:30:52
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz še ne vem kaj bo upamo na fantka....čeprav imam velik za punčko sploh po treh puncah aja imaš rok februarja? ma sej počas bom že našla kej....upam... časa še imam tako da....iščeeeeeemmmm
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 8.11.2009 19:44:57
|
|
|
|
valentinčica30
|
Mi spola še ne vemo, moj je 100% da bo punca in na kaj drugega tut ne pristane . Če boš radovedna in mogoče vprašala .za spol mi lahko javiš na ZS in ti kako stvar odstopim, sem dobila kar neki podarjenega
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 8.11.2009 19:56:27
|
|
|
|
Anonimen
|
ma jaz sem že zdej bla tečna pri mojem gineku(dober da se poznava ) sem rekla da ne grem prej dol iz stola dokler ne pove no pa se še ni videl upam da bo v 30 tednu se javim aja ...moj je tud pri drugi reku "baba bo" vsi so mu težil da bo fant ampak....mu je ratal zdej pa jamra ko vse tri navalijo nanj srečno
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 9.11.2009 19:24:36
|
|
|
|
ELMA
|
Podarim majčke kratkih rokav za punčko št. 80 .
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 9.11.2009 19:44:18
|
|
|
|
cgorjanc
|
podarim 2 para copatk in 2 para čeveljčkov št.19-21,primerno za fantka.
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 11.11.2009 19:06:57
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Podarim majčke kratkih rokav za punčko št. 80 . Odano ...
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 12.11.2009 8:45:51
|
|
|
|
katicka
|
podari ali proda katera za simbolično ceno ročno prsno črpalko,bi je bila zelo vesela.
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 12.11.2009 14:52:39
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: katicka podari ali proda katera za simbolično ceno ročno prsno črpalko,bi je bila zelo vesela. Ti ne morem poslat zs-ja.... Javi se mi na e-mail: mzk@siol.net
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 13.11.2009 20:38:46
|
|
|
|
katicka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: katicka podari ali proda katera za simbolično ceno ročno prsno črpalko,bi je bila zelo vesela. Ti ne morem poslat zs-ja.... Javi se mi na e-mail: mzk@siol.net poslala mail
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 20.11.2009 8:56:14
|
|
|
|
Oaza
|
neoslišana- še vedno iščeš oblačila? Ker sem ti pred 2 dnevoma poslala ZS, pa še nisem prejela tvojega odgovora.
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 21.11.2009 19:57:46
|
|
|
|
neoslišana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oaza neoslišana- še vedno iščeš oblačila? Ker sem ti pred 2 dnevoma poslala ZS, pa še nisem prejela tvojega odgovora. oj saj sem ti pa pisala, poglej maile ona s koroške
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 21.11.2009 20:40:20
|
|
|
|
Oaza
|
Pošlji mi še enkrat ZS, ker ga, žal, nisem prejela. Pisala mi je ena druga- razen, če si to ti pod drugim imenom?? lp
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 21.11.2009 21:23:02
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Jaz sem ti tudi poslala ZS.
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 22.11.2009 22:26:31
|
|
|
|
prijateljica1977
|
Mene tudi zanima če ima kakšna mamica doma odveč kaj oblačil od roj.-vsaj 6mesecev! Spol -barva ni važna!Vse mi pride prav-predvsem topli pajaci saj pričakujem v zimskem času! Hvala vsem za odgovor!
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......