|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
22.11.2009 9:50:59   
Anonimen
Ojla punce!

Ste spet čvekcale včeraj. Jaz sem bila pa z mojimi v Ikei (spet). Pa že vse imam, pa vedno kaj kupim. Bi mi mogli prepovedat vstopuser posted image

Punce za ponedeljek....pridemo jaz, cojka, Aglaia. živa in neka_noč mogoče? A še katera? Da vem koliko punc sploh iskati, pa upam, da se vam kaj bušiji poznajo, da bom vedela da ste prave.

kepica ja jaz imam dioptrijo, pa do zdej nisem imela nekih ful težav. Sicer že prej nisem ravno rada vozila ponoči, mi je bilo vseeno lažje podnevi, samo odkar sem pa noseča pa zvečer skoraj da ne morem več vozit. Mi je muka če moram, ker se mi zdi ko da res skoraj nič ne vidim. Sem mislila, da imam samo jaz take probleme.

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3526
22.11.2009 10:25:55   
memole
Jutro!

Kako ste?
Jaz malce zaspano no sej glede na vreme se ne čudim!

Jaz z vidom nimam problemov me pa ponoči fajn luči drugih avtov motijo tko da mi je včasih kar muka vozit ponoči pa ni recimo to od sedaj ampak od vedno!
Najbolj me pa moti ko imajo ljudje meglenke a nikjer nobene megle prav nervirajo me!
Na pregledu za vid sem pa bla in je vse ok z mojim vidom!

Punce kako napredujejo kode za čaje?
Pa Lino medvedki?user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
22.11.2009 11:16:03   
nincy29
hey!!
vidim da ko meni gor me vse iščete ko pa sem nobenauser posted image user posted image .

punce tista ki bi rada majičko mela...se bom poskusila zmenit da mi doda še vaše majčke v naročilo.tako da prosim čimprej mi na ZS pošljite katero barve majčke in številko naročate in vaš naslov seveda!

mi smo pa učir u lj bili.sva se z mojim po mojem šihtu direkt gor odpravla.user posted image najprej sva mal po btcju hodila pa gledala če bom jaz zame kakšno majčko dobila(ampak nisem niti eneuser posted image ,izbere itak ni nič za nosečniceuser posted image user posted image ).ob  20:50 pa sva še v film zavila.sva šla gledat 2012..meni je res super film.mi ni žal da sem ga v koloseju gledalauser posted image .

lp

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
22.11.2009 11:33:47   
tropical
Evo mene punce vsa sem polomljena danes. Včeraj je bil zame naporen dan. Domov se prišla ob 23.15 danes pa vstala ob 10.30 user posted image . Noge me bolijo pa slabo se počutoim. Pozabila sem vam povedat da moja g. mi je dala v petek bolovanje in to do 24. 12 sej bom znorela. včeraj sem izkoristila pač dan. Zdaj pa ne bom mogla več. Veliko ste se razpisale , le na hitro c+sem vas prebrala.
Getreal žal mi je da si imela takšen pregled, to ni pošteno do g. Kam hodiš.user posted image
Jaz ne morem priti na nobeno srečanje. Če grem v Lj se glih izgubimuser posted image user posted image user posted image
, pa še bolovanje imam tako da ne morem laazit okrog.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
   [Brisano sporočilo]
22.11.2009 12:02:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tropical)
  Neposredna povezava do sporočila: 3530
22.11.2009 12:15:39   
memole
cojka ja jaz zbiram!
Tko da se priporočam!
Ti bom naslov na zs poslala!

No pri nas ni nič sončka in ga tudi po moje ne bo jutri pa v torek menda dež napovedujejo tako da o sončku ne duha ne sluha pomoje do naslednjega poletja!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
22.11.2009 13:10:23   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
dacy - dobro opravi na pregledu in se lepo imej ta teden. Maximalno uživajta.

... hvala ... se 5 ur sihta pol pa domov k moji mami na razvajanje user posted image Zdaj se pa dolgocasim in malo gledam serije CSI-New York, da mi cas hitreje mine user posted image , vsako uro pa ima moj otrok svojih 10-15 minut divjanja, tak da mi takrat sploh ni fajn sedet, moram prav ven itt in malo hodit user posted image , to mi ziher hoce povedat ... "mama ne lenarit, migaj malo" user posted image user posted image user posted image , pravi divjak mali je ze user posted image
...me pa ze od jutra krci grabijo v nogah ... se dobro da imam sumece tablete kalcija in magnezija s sabo, jih zdaj malo po malo pijem, pa da vidimo ce bodo res pomagale user posted image , sicer si v 3dcl dam samo polovicko tabletke, tak da je kar fajn razredceno z vodo, ampak zato pa pol lahko tolko vec spijem kar pa je itak ok user posted image
... no zdaj grem pa spet en del serije pogledat, pol vas pa spet malo precekiram user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

Neposredna povezava do sporočila: 3532
22.11.2009 13:13:05   
Anonimen
Hej.

Memole, kaj to zbiras? Kje pa so te kode, na skatli? Jaz ti jih bom tudi poslala, ko bom kaksno skatlo spet spraznila. Sem pa ravno prejsnji teden nabavila nove caje in to druzinske skatle, ker sva vse porabila. Skoda.

Cojka, cist sem ti pozabila poslati ZS a ne? Jaz sem cist zmesana user posted image

Kepica, jaz imam tudi dioptrijo in se mi itak ful slabsa ze od faksa naprej, zdaj pa zaradi sluzbe (racunalnik in to) ampak se mi ne zdi, da bi se mi v nosecnosti kaj bolj. Sem pa zadnjic prebrala, da priporocajo ponovni pregled po porodu, ker se zna zgoditi, da se ti konkretno poslabsa med porodom. Ne bi vedela.

Tropical, daj pridi na kaksen obisk v LJ. Jaz sem tudi na bolniski, ampak saj lahko gres malo ven, kaj ti pa bodo. Pa bos sla k zdravnici pa ti bo napisala, da si bila pri njej takrat, ce te bodo iskali.

Tesh, a prides potem v ponedeljek v Crnuce? Kaj pa ti Ziva? Si ze zdrava?

Neka noc, zakaj pa ne pripeljes sina zraven v slascicarno? Vec nas bo,bolj bo veselo. Koliko je pa star?

Nincy 29, ti bom ZS poslala za majcko in naslov, ok? Pa res ti hvala. Drugace pa ne morem verjeti, da nisi v BTC nic zase nasla. No, jaz nisem glih za soping in me takoj zacnejo noge in glava boleti ampak se mi zdi, da je tam miljon trgovin. A sta sla v Kepico pa v Popek (pri Emporiumu) pogledat? Kaksen je pa ta 2012? Midva se meniva, da bi ga sla gledat danes ampak v Planet Tus v Kranj, ker je ful boljsi kino kot Kolosej. Pa meni grejo ful na zivce te mulci pa svinjarija v Koloseju, v Kranju pa je bolj novo pa sedezi so bolj udobni.

Eh, spet kar nekaj bluzim. Grem k nasim na kosilo. Jaz sem prelena in cist nenadarjena za kuhanje in vsako vabilo za kosilo kje drugje sprejmem user posted image
Ubogo moje dete, ne vem kdo ji bo kuhal?!? user posted image

Lepo prezivite nedeljo pa se zvecer spet kaj javim.

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 3533
   [Brisano sporočilo]
22.11.2009 13:30:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3534
22.11.2009 13:45:06   
Anonimen
Pozdravčekuser posted image

Končno mi je uspelo ustvariti album z mojim bušijemuser posted image Tiste, ki se dobite ta teden - uživajte in se načvekajteuser posted image

Moram začet kuhat južno, moj lubi je že lačenuser posted image

Lp vsem

Neposredna povezava do sporočila: 3535
22.11.2009 15:04:06   
Kepica83
COJKA imaš zasebno.

Tropical jaz imam tudi bolniško. Še za dva meseca mi je podaljšala. Pa od 8.9. sem že doma. V torek gre to na komisijo pol pa da vidim točen datum do kdaj sem doma. Zakaj pa ti je dala bolniško? Je kaj narobe?

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
22.11.2009 15:26:33   
Chi_Pita
Pozdravljene nosečke user posted image

ej cojka ... se priporočam za CD - res bi full raje doma malo telovadila. user posted image Upam, da je dragi že pri tebi in se lahko malo pocartata - glede panike ki jo je tašča naredila se pa niti malo ne čudim - je pri meni še hujše veš. Zato pa ni čudno, da je moj dragi tak ... ah škoda besed  ... aha, sem šele zdaj prebrala, da sta z dragim že skupaj ... kako sladko. user posted image

memole ... a hehe, sem se nasmejala, ko si opisala kaj ste z malo gledale user posted image a to tudi mene čaka - barbi user posted image user posted image user posted image moja g. pa je dr. Nives Rožič - meni je fajn user posted image ... memole - sem naročila v lokalu, kjer hodim na čajčke naj šparajo kode - nič bat, mislim nate user posted image

tropical 
user posted image user posted image user posted image za poslušanje srčka in držim pesti za user posted image seveda. user posted image

nincy - mlada mamica user posted image A veš da sem tudi jaz gledala pajacke za novorojenčke ... in vse roza oz. modro user posted image Jaz nočem imeti teh dveh barv - raje imam rumeno, zeleno, rjavo ali oranžno. A katera ve, kje bi lahko dobila kakšen tak pajacek?

Uh getreal ... jaz bi bila tudi razočarana nad takim pregledom. user posted image Ma verjetno je vse OK in pač ni hotela zgubljati preveč časa - ne vem no. Pri meni je tudi na začetku kar hitro merila glavico, pa stegno in ne vem kaj še vse - pol sem jo pa prekinila in ji rekla, da me zanima kje so vsi tej organi, ki jih je ona odkljukala in pol se je umirila in mi vse lepo sproti razlagala. Je res full odvisno od g.

Brcike - moram vam povedati, da moja mala dela prave akrobacije po trebuhu. Se prav navzven vidi kako brcne - res neverjeten občutek. user posted image   In kot zanalašč vsak dan ob istem času brca.

kepica ti sprašuješ glede poslabšanja vida ... verjela ali ne - meni se je. Sem imela mesec nazaj zdravniški za naredit (1. zaposlitev) in me je zdarvnica prav postrani gledala, da kako ne vidim tistih majhnih likov (ponavadi sem videla čisto vse) - pol sem ji rekla, sa sem noseča in je takoj napisala vid OK user posted image ... Moti pa me, ko vozim ponoči, pa še megleno če je - je prava katastrofa. Prej pa nikoli nisem imela problemov.

Punce grem jaz na sprehod po tej megli - spet  ... uživajte.

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
   [Brisano sporočilo]
22.11.2009 15:27:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3538
22.11.2009 15:48:38   
Anonimen
Evo, midva sva tudi pojužnala, bejbi pa zdaj skače po bušiju (čiiisto nežnouser posted image ).

cojka, na zadnjem pregledu sem imela +4 kg, naslednji pregled imam v petek, pa se bojim, da me bo ginekologinja pošteno napizdila. Priznam, da doma ne upam stopit na vagouser posted image Vam javim v petek, če ne bo že kakšnih 10+... drugače bom raje kar tihouser posted image

Lepo nedeljo vsem

Neposredna povezava do sporočila: 3539
   [Brisano sporočilo]
22.11.2009 16:36:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3540
22.11.2009 16:41:02   
Kepica83
cojka si dobila zadnji odgovor? Nevem če mi je poslalo ZS. Daj poglej prosim če ne še ti 1x napišem. Ah punce ne sekirajte se. Meni še moja G do zdaj ni omenila kg. Pa jih imam sedaj hmmm +7. user posted image  Saj na RR pri nosečniškem koledarju piše, da bi se nosečnica do 20 tedna naj zredila od 4-7kg. No meni očitno uspeva user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3541
22.11.2009 16:47:55   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: cojka  Men je zapasalo pravo domače kosilo in sem skuhala repo in matevža.

aaaaaaaa... jaz bi tud to jedla ... pa se eno pecenico zraven ... njam njam ... zaj sem pa lacna user posted image

hmmm... tud mene prav zanima kolko sem kaj zraven pridelala ... v 20 tednih sem uspela pridobit samo 2kg, me zanima kolko bo zdaj ... ko je samo dva tedna od prejsnjega pregleda ... mam obcutek da bo se 2kg vec, ker se mi zdi da sem skoz bolj okrogla user posted image ... proti koncu nosecnosti se bom pa itak kotalila user posted image user posted image user posted image

Se malo pa pride moj dragi po mene in pol pocasi v MB... jeiiiii...

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

Neposredna povezava do sporočila: 3542
   [Brisano sporočilo]
22.11.2009 16:59:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3543
22.11.2009 17:13:04   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

dacy - saj je padla še pečenica zraven. Sem rekla najprej da je ne bom in sem jo naredila samo za mojega in Čojo, na koncu sem pa več kot moj pojedlauser posted image

hehehe... jaz pa lih kontra delam ... mene pa so pri hrani same oci ... pa mam obcutek da sem katastrofalno lacna, pol pa niti pol ne pojem od tega kar si nabasem na kroznik, tak da se v bistvu sploh ne cudim da je kazalo za tezo samo +2 user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3544
22.11.2009 17:22:41   
tatly
nincy-zs imas

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
22.11.2009 17:26:28   
memole
Ejla!

Kako ste?
Kaj kej počnete?

Me smo se šle monopoli in naju je tamala premagala pa ima šele 4 leta!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem mal lačna pa sem si namazala kruh z nutello!user posted image user posted image

Agalia zbiram kode čajev 1001 cvet dobiš jih pa na škatlicah spodaj!

Chi_Pita ja ja to te še vse čaka,s tem da sprva boš mogla kakšnega Nodija gledat tega znamo mi na pamet,pa kakšen franček!Potem pa take malo bolj zahtevne in na koncu pristaneš na Winxicah ki jih mi danes gledamo že drugič!user posted image user posted image user posted image user posted image
O super hvala!

Aprilčica lep buši!user posted image

Jok kg hehe ah pa saj bo sam da smo zdrave!
Jaz ne morem nekaj jest kar mi ne paše!
Če mi zapaše čokolada jo bom pojedla pa kaj čem drugega pač bo šla kakšna kila gor!
Pa naj se sestra tam na trpalnice postavi ne bom jedla samo zelenjavo in nič mastnega!
Enga čikna si bom pa z veseljem privoščla zdej v teh dneh!user posted image user posted image user posted image
Ah bomo že po porodu hujšali če ne prej pa potem ko nehamo dojit!

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
22.11.2009 17:32:05   
Kepica83
cojka upam da je zdaj poslalo zs.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
   [Brisano sporočilo]
22.11.2009 17:37:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3548
22.11.2009 17:39:50   
tropical
PROSIM, da vaše podatke, datume pišete z debelimi črkami ali barvano!!!

user posted image   
NICK, STAROST,KRAJ,( user posted image ,user posted image ),+KG,SPOLPREGLED, MF
1.4.2010
user posted image smeshka(22)Štajerska(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image user posted image NP

2.4.2010
user posted image jasna (32)                   ( 2.user posted image ,1. user posted image ) user posted image NP
user posted image Clarie2010 (27)  LJ       (1.user posted image ,0. user posted image )user posted image   user posted image   NP.  
user posted image sasa7                                                NP
user posted image
mamika25   (2.user posted image ,1.user posted image ) user posted image   +2  user posted image 09.12.
user posted image m83 (25)gorenjska (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image   NP. 207.11.
user posted image vita83 (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP

3.4.2010
user posted image testianka   (4.user posted image . ?.user posted image )  NP

user posted image tejč29       (2.user posted image ,1.user posted image NP 
user posted image
pupa*81 (28) Logatec  (1.user posted image ,0.user posted image ) user posted image +4 user posted image   23.11.    23.11.

4.4.2010

user posted image aprilski hrošček (37)notranjska (?.user posted image ,1.user posted image )
user posted image +8  user posted image 14.12.
user posted image kepica83 (22)Ormož(2.user posted image ,0.user posted image )user posted image user posted image +7  07.12. .
user posted image flora1983       (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image -2 user posted image   26.11. 26.11.
user posted image Chi_Pita (24) obala(1.,0.user posted image )user posted image user posted image +6  15.12.

5.4.2010
user posted image 26AnejaA      (1.user posted image ,0. user posted image  
)
user posted image tifani          (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 
user posted image Mariposy (?)Gorenjska (2.user posted image ,0.user posted image )user posted image user posted image 27.11. 12.11.
user posted image Abril                               user posted image   19.11.
user posted image dacy (30)Bohinjska Bela (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image +2 23.11.   26.11.

6.4.2010
user posted image Chloe (29)  Celje (2.user posted image ,1. user posted image   ) 
user posted image amelie (28)  MB  (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image   user posted image 665 .11. 
user posted image aprilasemtu(27)Lj (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image  26.11. 
26.11.
user posted image
nejanejc (31)Kranj(1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image +1,5   02.12.  02.12.
user posted image BELA BUČA (31)Zasavje(1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image + 0,5user posted image   03.11.
25.11.

7.4.2010
user posted image mokca (31) LJ    (2.user posted image ,1. user posted image   )
user posted image   NP.
user posted image tanjaklemen(24) (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image    NP.  
user posted image Tesh
(32) (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image   18.12.

8.04.2010
user posted image izgubljena_ovčka (26) gorenjska(2.user posted image ,1. user posted image )
user posted image   NP ? 
user posted image Nasy
(32)     (4.user posted image ,1.user posted image )
user posted image    NP
user posted image levinjica (2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image +8 19.11. 

09.04.2010

user posted image mausi (40) gorenjska  (5.user posted image ,2. user posted image   )    NP
user posted image azaleja (40) LJ          (2.user posted image   ,1. user posted image   ) NP
user posted image setag  (34)Kranj        (4.user posted image ,3. user posted image   )
user posted image   NP ?  
user posted image neka_noč (35) Lj   (3.user posted image ,1.user posted image   )
user posted image   -4 24.11.
26.11.
user posted image Nohtek10 (24)gorenjska(1.user posted image ,0.user posted image   )
user posted image  
user posted image 24.11. 24.11.
user posted image none85 (23)            (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image NP 
user posted image Klarica123

10.04 2010
user posted image ela24 (24)      (2.user posted image , 0.user posted image )
user posted image +0,3   NP    
user posted image zrak (34)   (2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image   NP
user posted image moci  (2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image

11.04.2010
user posted image mojca976 (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image   +5 16.11. 11.12.
user posted image lija34 (34) (3.user posted image ,2.user posted image )
user posted image +7  02.12
02.12
user posted image šica (2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image -1 NP.  

13.4.2010
user posted image majas (24) MB              (2.user posted image ,1. user posted image )
user posted image  user posted image 09.12.
09.12.
user posted image Getreal (23)
primorska(1.user posted image ,0. user posted image )
user posted image   user posted image 18,12.
user posted image Wannabemommy MB(1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image   user posted image 02.11.

14.04.2010
user posted image roža03     (3.user posted image ,2. user posted image   )
user posted image gugy (26)                                      NP

user posted image didi5 (30) (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image   10.11.  15.12.          
user posted image pikica84 (24) (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image 1,5  NP
user posted image Izabela_07 (2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image
1,2

15.4.2010
user posted image inch (29) MB          (1.user posted image ,0 .user posted image )  
user posted image ema tiara(35)Ptuj (5.user posted image ,4. user posted image )
user posted image  30.11. 
30.11
user posted image *m*o*j*c*a*(23) (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image   user posted image   02.12.
02.12.

16.04.2010
user posted image katy83 (25) MB   (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image   08.12.
08.12.
user posted image
marjanaj (30) Lj (1.user posted image , 0.user posted image )user posted image  
user posted image
m13
(34) (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image   02.12. 02.12.

17.04.2010
user posted image Aanchy (28)(1.user posted image ,0.user posted image )   
user posted image tanika1(25)Lj(1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image   user posted image -0,5   1.12.  1.12.
user posted image
moreta (33)KP (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image   10.11.
user posted image
nax05 (24) Lj(1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image - 1 22.11.

18.04.2010
user posted image Venera (34) MB  (2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image  
+3   2456.12.
user posted image Sandra187 (?.user posted image ,?.user posted image )
user posted image +8

19.04.2010
user posted image čebelca 25  (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image 10.11.  08.12.           

20.04.2010
user posted image NATAŠA35 (34)Stahovica
(4. user posted image ,3 user posted image )
user posted image   07.12.
07.12. 
user posted image Di_Di (26)Obala(1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image user posted image 2.12. 02.
12.  
user posted image  
spella     (3.user posted image ,2.user posted image )
user posted image  

21.4.2010
user posted image nikkybo Domžale (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image   NP
user posted image
babyloverka (23)Ptuj (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image   user posted image   08.12.
user posted image Aglaia
(27) (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image  user posted image   08.12.08.12.

22.4.2010
user posted image barvar (28) Ptuj        
(2user posted image ,0 .user posted image )  

23.4.2010

user posted image neli2010 (27)           (3.user posted image ,0 .user posted image   )
user posted image   07.12.
07.12.
user posted image tintin    (3.user posted image ,1.user posted image )
user posted image +1,5  24.11. 16.12.

24.4.2010

user posted image
ljupka (30)   (3. ,2. )
user posted image user posted image +4 27.10 16.10.

25.4.2010

user posted image rujčica (29) Kras (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image NP
user posted image natasaxy (29)Radovljica (2.user posted image ,0.user posted image )
user posted image +1 07.12.

26.4.2010
user posted image memole (26) Obala  (2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image +6 user posted image 11.12.
user posted image tropical    P.         (3.user posted image ,1.user posted image )
user posted image +5,5  user posted image   24.12. 3324
.12.
user posted image
mandarinaJ          (1.user posted image ,0 .user posted image )
user posted image  

27.4.2010
user posted image country (26)
gorenjska(2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image
user posted image    3489 14.12.
user posted image nizy (30) gorenjska (4.user posted image ,3.user posted image )
user posted image    23.11.
user posted image
nincy29 (18) Nova Gorica(1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image -1,5 23.11.

28.4.2010
user posted image tatly (22) Ptuj (2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image    07.12.

29.4.2010
user posted image cojka(28)Lj (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image +4 24.11. 23.12.

30.4.2010
user posted image Tejča05
(28)Lj (2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image  

user posted image Aprilčica10 (22)Zasavje(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image    +4 27.11.
02.5.2010
user posted image živa (32)Lj (3.user posted image ,2.user posted image )
user posted image user posted image 18.11.

XX.XX.2010
user posted image jeci user posted image
                               aprilčic nas je  867!!  user posted image user posted image user posted image

user posted image
Z nami so bile:
BOSTINA, ŽanaTaja, mausikaa, kai1, maja1985, Nefretiti, čebeli, jana_k, soncek_25, sanje2, nadka10, Ribica Nemo, Argojuhica,

user posted image   ko vidiš srček utripat na pregledu
NS  Nuhalna svetlina
MF morfologija
NP  Naslednji pregled
SPOL   user posted image ALI user posted image ALI user posted image
- / + KG

user posted image

< Sporočilo je popravil tropical -- 22.11.2009 17:51:05 >

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
22.11.2009 17:59:05   
tropical

PREGLEDI:user posted image

16.11.   mojca976,
17.11.   chi_Pita
19.11.   levinjica,
18.11.   živa,
22.11.   nax05

23.11.   nincy29, pupa*81, nizy, dacyuser posted image
24,11.  
cojka, neka_noč,
26.11.   flora1983, amelie, aprilasemtu,
27,11.   Mariposy, Aprilčica10,
30.11.   ema tiara
01.12.  
tanika1,nejanejc,
02.12.   šica, nejanejc, Di_Di
, lija34, m13, *m*o*j*c*a*,
03.12.   Wannabemammy
07.12.   NATAŠA35, kepica83, tatly, neli2010,
08.12.   babyloverka, katy83, Aglaia,
09.12.   mamika25, majas, 
11.12.   memole,
14.12.   aprilski hrošček, Country,
15.12.   Chi_Pita,
18.12.   Tesh, Getreal
24.12.   tropical

MORFOLOGIJA

23.11.   pupa*81
25.11.   BELA BUČA,
26.11.   flora1983, amelie, neka-noč, dacy, aprilasemtu,
30.11.   *m*o*j*c*a*, m83,
01.12.   tanika1, nejanejc,
02.12.   nejanejc, Di_Di, lija34, m13,
03.12.   Wannabemammy,
07.12.   NATAŠA35, neli2010,
08.12.   čebelca25, katy83, Aglaia,
11.12.   mojca976, memole,
15.12.   didi5, Venera,        
16.12.   tintin, 
23.12.  
cojka
24.12.   tropical 
xx.12.   

user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?