|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
20.11.2009 9:41:00   
Venera
Kepica83, vse NAJ NAJ!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
20.11.2009 9:52:09   
Tesh
Aglaia,
jaz sem pa začela hodit v Tangerijo - no na prvi vadbi sem bila, pa mi je bilo full všeč. Potem sem pa spet neke krvave izcedke dobila, pa full popadek in so mi ugotovili, da imam posteljico zelo nizko in čez maternični vrat - pa so mi prepovedali športanje user posted image . Samo sprehodke si lahko privoščim. No, vsaj to a ne.

Upam da se posteljica popravi, pa da se vam lahko nazaj pridružim v Tangeriji.

Ti prideš v ponedeljek v slaščičarnico?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
20.11.2009 9:56:41   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: ela24

Pa še nekaj me zanima. Decembra sva namerala za kak podaljšan vikend v Portorož hotel Lucija.. Tiste ki ste iz primorske, kako je kaj čistoča v teh bazenih? Mičkeno me skrbi, sicer pravijo da termalna voda ni vredu, ta pa je morska in ogrevana... O nekih tamponih sem že nekaj zasledila kako je s tem? Prepreči vnetja in kje se to dobi? So še kje v Portorožu bazeni ki bi bili primerni za nosečnice?
Tu v štajerskem koncu imajo itak povsod termalno, tako fajn vročo;) Tako, da si ful želim malo zaplavat. Ne vem kake kopalke naj kupim, ker v moje ni šans da spravim prsiuser posted image  Saj verjetno še bomo drugo leto rabile bolj velike košarice...???

Hei ... brala sem, da se ni priporočljivo kopati v pretopli vodi user posted image ... tako da se probaj izogibati dosti ogrevanih bazenov - zato je tudi savna prepovedana v nosečnosti ... ena pa je napisala da je v Portorožu v hotelu Palace - ne tisti nov user posted image , ampak tam nad slaščičarno Mignon čist bazen. S tem se popolnoma strinjam, saj sem tam večkrat obiskovala savno in bazene in so res na nivoju s čistočo.

No kepica danes ti pa lahko voščim user posted image ... želim ti vse vse vse najboljše ... ne bom naštevala kaj vse, ker bi sigurno kaj pozabila user posted image Evo pa še torto ti pošiljam user posted image

tropical ... jaz sem na FB

aha memole, pa smo te dobili user posted image ... a pri vas ne veste, da je piratstvo prepovedano user posted image user posted image user posted image ... hecam se user posted image kakšna risanka pa je bila ... jaz sem dosti risanih filmov dol pobrala, zdaj pa ne vem kaj bi še pogledala ... bo treba spet malo pobrskat kaj je novega ... zima prihaja in se bomo doma pred tv greli, ne pa v kino hodili. user posted image

Aja punce glede kil ... jaz sem prav tako kot kepica šla gor +6kg, kar vzhajam user posted image - sam vas moram spomnit, da imamo me rok na začetku meseca ... boste videle kako vam bo nekaterim zdaj v zadnjih tednih kilaža zrastla. user posted image ... ne bi se preveč hvalila user posted image user posted image user posted image

skupina na FB - naši malčki 2010 ... ena ni mogla pisat na zid? A pa si prijavljena in si se pridružila skupini? Ker jaz sem čisto brez problema gor pisala. user posted image

cojka ... dej ko najdeš kakšno vadbo na netu - jaz bi tudi kar od doma telovadila - se priporočam za link user posted image jaz moram tudi začet migat, ker zdaj pol leta nisem mignila s prstom - a prej bila športnica user posted image   ... aha, bolj ko berem dalje opažam, da je pupa dala en link gor - grem počekirat user posted image

Di_Di ... če pa me je včeraj tako razjezil ... grr sem bila jezna - no sej pol sva se pomenila in sem opazla, da sem spet brez potrebe tako odreagirala. Ja kaj čem, imam izgovor da sem taka - nosečnost dela svoje user posted image ... a pa te lahko vprašam - si bila tudi ti na pomorski? Ker zdaj imaš pa fajn poklic user posted image ... sem se te kar malo ustrašla - hecam se user posted image

tesh ... waw še ena nova - dobrodošla user posted image

zdaj pa mislim, da sem skoraj vse pokomentirala ... če sem katero pozabila se opravičujem user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
20.11.2009 10:15:12   
živa
Kepica, vse najboljše user posted image .

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
20.11.2009 11:12:21   
nincy29
Tako!
Naročilo je bilo oddano!Mislim da bomo do naslednjega vikenda vse dobile že majčke in jih bomo za vikend že pridno nosileuser posted image user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
20.11.2009 11:21:32   
tanika1
Kepica vse najboljše, pa lepo praznuj! user posted image user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
20.11.2009 11:33:49   
Anonimen
cojka meni odgovarja v ponedeljek ob 12.15 v slaščičarni. Sem si pa napisala tvoj mobi, ti še jaz mojo št pošljem na zs. Vidim, da se jih je še par javilo, da bi mogoče prišle. Torej katera bi prišla v ponedeljek ob 12.15 v Črnuče?

kepica- vse najboljše pa naj te dragi lepo pocrklja.

Punce meni je pa v enem tednu prov vzhajal buši, kar naenkrat bum.

(odgovor članu tanika1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3482
   [Brisano sporočilo]
20.11.2009 11:42:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanika1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3483
   [Brisano sporočilo]
20.11.2009 11:54:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3484
20.11.2009 12:02:19   
pupa*81
cojka super za DVD, ja se priporočam seveda... k ga dobiš mi kr pošlji en zs da se dobimo... za tortice sm pa že napisala da ne utegnem k mam pregleduser posted image

tvoje slikce in podatkov tudi jst ne vidim, je pa ponavadi da se mu zmučka, ko ticker ni pravilno napisan... ti manjka npr. kakšen ''>'' ali ''/>'' na konec tistega kar si skopirala kot ticker.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
20.11.2009 12:11:02   
živa
Jaz sem na bolniški. Če se spravim k sebi, pridem v ponedeljek v Črnuče. cojka, prosim, pošlji mi tvoj mobi na ZS, da te pokličem za orientacijo user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
20.11.2009 12:29:18   
tatly
ojla
nincy-jaz bi mela eno pa sem verjetno prepoznauser posted image user posted image user posted image sem letala do zdaj okrog
DRAGA KEPICA VSE LEPO OB TVOJEM PRAZNIKU PA LEPO PREZIVI DANASNJI DAN
Jaz sem ze enkrat sprasevala ce je katera na fb ali netlogu,lahko me dodaste ce hocete da se bomo se tam kaj videle
na netlogu mam-STELLA_DEJAN_NATALIJA
fb-Natalija Novak
glede materinske jaz tukaj v ormozu nebom sla ker to kaj sem tam zvedela sem ze vse vedla in pol so mi v materinsko knjizico vpisali kao da nimam ms
lepo se imejte danes in pazite nase in svoje pikice

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
20.11.2009 12:41:16   
Di_Di
Kepica Vse, vse najboljše! Lepo praznuj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tesh dobrodošla med nami user posted image user posted image

Chi_Pita
hehe sva si podobne. Jaz tud vedno rečem da me moj dvigne na obrate, čeprav se dosti krat kr sama in to za brezveze  user posted image user posted image no sej se mu tudi opravičim, ko vem, da nisem prav reagirala in včasih tud mal zgovarjam na horomončke user posted image hvala bogu da se to malo krat nardi. Smo pač toliko trenutno toliko bl občutljive in skor vedno mamo me prav user posted image Ja jaz sem tudi končala pomorsko - smer navtika... ostalo ti napišem pod zs

nincy29 super si! hvala

cojka tudi jaz ne vidim več tvoje slikice niti podatkov in tekst je zamaknjen. Šmarna hmm  ja so bli časi ko smo lazli in plazli gor pa dol.. ma je prav nč ne pogrešam user posted image

In drage souser posted image imate kej več sončka v vaših koncih kot ga mamo mi tu na obali? No dejte nam ga kej poslat, ga že prav pogrešamo - no vsaj jaz ga user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
20.11.2009 14:38:49   
memole
Ejla!

Kako ste?
Kaj kej počnete?

Jaz sem trenutno še sama potem pa pride moj vragec domov!
Ati je pa zjutraj šel in pride v nedeljo domov!

Chu_Pita gledale sva risanko od barbi imamo polno takih od barbi ki so novoletni in ne novoletne!
Pa jelenček rudolf,nodi reši božič,pa frančkov čarobni božič!Same take une prave otroške!user posted image user posted image user posted image
Pa tinkrbell pa še kej bi se našlo!
Smo vidli v šparju dvd-je in je potem moj dol povleku te ki jih še nima!
Drugače pa če ti že ponudijo na netu da lahko dol povlečeš so sami krivi ni to nič piratstvo!user posted image user posted image user posted image user posted image
Filmov pa tudi nimamo malo tko da bi lahko že kšno tipo videoteko odprla!user posted image user posted image user posted image

Ja dejte če mate kej sončka ga pošljite ker ga tudi jaz pogrešam!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
20.11.2009 14:39:43   
memole
Kepica vse naj naj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
   [Brisano sporočilo]
20.11.2009 15:14:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 3491
20.11.2009 15:17:06   
BELA BUČA
Kepica, vse naj naj. Lep praznuj.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3492
20.11.2009 16:38:19   
katy83
KEPICA - še z moje strani vse naj, naj, naj. Kaj ti naj rečem, veliko sreče, zadovoljstva, ljubezni, predvsem pa zdravja in lepe nosečnosti, pa čim manj naporen porod. user posted image   aja, mimogredem res imaš full lep bušiuser posted image

NINCY - že vnaprej hvala, da si se potrudla s temi majčkami. Komaj čakam,  da jo dobim.user posted image

jaz sem pa danes po dolgem času popoldan fraj in si bom privoščila popoldanski počitek...no, verjetno bo kr popoldanski spanec, user posted image

Uživajte. Katy

(odgovor članu BELA BUČA)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
20.11.2009 17:35:11   
Wannabemommy
Pozdravljene

Evo tud jaz sem šla malo na sončeka z psičko pa me kr tema dohitela, sam je blo tak fajn, sploh ni mrzlo zunaj.user posted image Zaj pa en topel čajek in kos sacher tortice,hmmm pa možgane na off in noge v luft sem kr malo predaleč šla, pa se je moj vstrašil ker me tak dolgo ni blo nazaj, da mi je prišel nasproti, bogiuser posted image
Nič lep večer vam želim in še lepši vikend.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
20.11.2009 17:40:40   
lija34
user posted image kepica83: želim ti vse naj...za tvoj rojstni dan

Dobrodošle vse nove.

Danes imam pa lenoritis, tako da se mi nič ne da, pa še sinko je bolan tako da sem se igrala človek ne jezi se, pa ulovimo lopova, mogoče bom imela več elana zvečer, ker me čaka še delovna sobota, tako da bo treba še kaj pripravit.

se še pišemo.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
20.11.2009 17:44:46   
nizy
kepica-vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lija34)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
20.11.2009 20:27:13   
Tesh
Hello,

uf sem se neki slabo počutla popoldan. Premal počivam verjetno - pa če je tako lepo vreme, jaz bi bila skoz zunaj.

Tropical, moji podatki (če sem kaj pozabila, mi pa sporoči - pozabljivost je prišla z nosečnostjo, hehe):

PDP: 7.4. user posted image
starost: 32
1. user posted image
NP: 18.12.
morfologija: 24.11.

Cojka - joj blagor tebi, Šmarna. Jaz jo prav pogrešam. Mi je tolk hudo, da ne smem več gor user posted image

No punce, lepo nočko, pa izkoristite sončkast vikend.

Papa*

Neposredna povezava do sporočila: 3497
20.11.2009 20:36:21   
Kepica83
Pa saj nemorem verjet. Saj niste normalne. koliko čestitk?????????? HVALA PUNCEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kako sem vesela. Zlate ste vse po vrsti in vsaka posebej. Res lepo od vas. Pa hvala za pohvale mojega bušija.user posted image  joj obljubim da ju3 kaj več napišem. Moj jeni tako brca da groza. bom si šla dol vlegla ker tam midva tako klepetama in se cartama.
Lupčka punce moje.user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu Tesh)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
20.11.2009 22:32:26   
tropical
kepica
user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
20.11.2009 22:34:11   
tropical
V nedeljo bom pa zenam predelal , dobrodošle nove.
Jutri grem na daljši sprehod v naravo, vrnem se pa pozno domov .
lahko noč

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?