|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
20.11.2009 21:06:27   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

še user posted image smo zbudile .... je kr začel nekaj migat...

Pr men tut tamala skače zdejle že nekaj časa, hehe.
Pozdravlja vse user posted image nazaj.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
20.11.2009 21:06:48   
rožca26

kam ste se skrile????   saj je ne bo sem !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jest sm mogla mojmu povedat sarine prigode s taščo, pa sm se tko režala, da sm tamalga zbudla user posted image
Mi je reku, k sm šla spet gor, pa dej poglej kok mu svet v glavo user posted image user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
20.11.2009 21:07:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

sara - tale v tangicah je bla pa zdle originalna user posted image user posted image user posted image

jah za prebrat res, vidt pa za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst si prov unga sumota predstavljam. Sj vem, da ni tko hudo. Ampak moja prva asociacija. user posted image

Ma ja, si ga lahko predstavljaš, kr ji nič kaj dosti več ne manjka do sumotauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 4878
20.11.2009 21:07:30   
Zvezdici

Ma mojemu dragiju se tut učasih nasmejim do solz:

Poslušte to:
Gremo enkrat u McDonalds po eno hrano, ker sem tamalim obljubila Happy meale. No pa je bila Živa full nemirna, pa to, pa sem mislla, da je pač tečka ker ni še nič spala.

No pa jst skočim notr u Meca, pa prileti moj čez nekaj časa notri, pa začne tulit; Sara, Živo bomo peljala na urgenco in Ratkotu ( najinemu zdravniku) ma prst na nogi ves zatečen, pa rdeč, ker je mel ene fensi sandalčke od cicibana obute, pa ji je en prstek malo čez luknje ven pogledal.

No jst usa živčna, prletim, še una tetka v Mecu, se potrudi pa hitro naštima.

Pridem v avto, vidim da je z prstom čist ok, ON BI PA RINU NA URGENCOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dec user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
20.11.2009 21:08:52   
rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Jest o tastu ne bom nič ... je kr znana osebnost v določenih krogih.

... a ni dovolj ,da je umetnik??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... sej režiserji so kr znani user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
20.11.2009 21:08:59   
Anonimen

... a ni dovolj ,da je umetnik??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A pol ne bomo nič zvedeli?????user posted image user posted image user posted image  Mene pa firbec matra

(odgovor članu 7lina7)
  Neposredna povezava do sporočila: 4881
20.11.2009 21:10:03   
7lina7
 ... moj je tud bil zvezda...

ko sem najbolj user posted image user posted image na wc je prišel za mano in stal poleg pol pa vprašal " je to normalno"...
že to da je stal tam me je user posted image user posted image user posted image pa kaj ma za gledat zraven????

Lin@

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
20.11.2009 21:10:15   
rožca26

sara - tale v tangicah je bla pa zdle originalna user posted image user posted image user posted image

jah za prebrat res, vidt pa za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst si prov unga sumota predstavljam. Sj vem, da ni tko hudo. Ampak moja prva asociacija. user posted image

Ma ja, si ga lahko predstavljaš, kr ji nič kaj dosti več ne manjka do sumotauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image                  boga

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
20.11.2009 21:10:58   
Anonimen
E
V
O

P
A

S
M
O

S
P
E
T

P
R
I
D
N
E!!!!!!!!!!!!!

ž
E

1
9
6

S
T
R
A
N

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

S
A
M
O

Š
E

4
S
T
R
A
N
I.

BRAVO,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ŠE MOJA  PIKICA V TREBUHU VAM PLOSKAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4884
20.11.2009 21:11:16   
rožca26

A pol ne bomo nič zvedeli?????user posted image user posted image user posted image  Mene pa firbec matra

sej ti velik lahko že pove to, da je umetnik user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
20.11.2009 21:11:21   
Zvezdici

ko sem najbolj user posted image user posted image na wc je prišel za mano in stal poleg pol pa vprašal " je to normalno"...
že to da je stal tam me je user posted image user posted image user posted image pa kaj ma za gledat zraven????

Hmm.. sem ravnokar hotela vpršat kaj mu je bilo tolko zanimivo gledat?? user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
20.11.2009 21:12:01   
7lina7

sej ti velik lahko že pove to, da je umetnik user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lin@

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
20.11.2009 21:12:09   
rožca26

no, je pa skrben user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
20.11.2009 21:12:28   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 7lina7)
  Neposredna povezava do sporočila: 4889
20.11.2009 21:13:30   
7lina7

Hmm.. sem ravnokar hotela vpršat kaj mu je bilo tolko zanimivo gledat?? user posted image

ne vem ... jaz ne bi mogla nekoga gledat zraven - ker bi še sama.... sodelovala!!
ma... saj pri vsaki stvari,ko me kaj zaboli al pa nekaj začne " a je to normalno???" user posted image user posted image

jaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Slavica, normalno je!!! user posted image

< Sporočilo je popravil 7lina7 -- 20.11.2009 21:14:31 >

Lin@

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
20.11.2009 21:13:47   
rožca26

pr men je pa zdej začela. Zgleda čut, da tašče obiramo, pa se mi hoče prdružit pri debati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
20.11.2009 21:14:27   
Zvezdici

E
V
O

P
A

S
M
O

S
P
E
T

P
R
I
D
N
E!!!!!!!!!!!!!

ž
E

1
9
6

S
T
R
A
N

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

S
A
M
O

Š
E

4
S
T
R
A
N
I.

BRAVO,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ŠE MOJA  PIKICA V TREBUHU VAM PLOSKAuser posted image user posted image user posted image

B
O
M

Š
E

J
S
T

M
A
L

D
O
L
Ž
I
N
E

D
A
L
A

Z
R
A
V
E
N

DA BO

Š
L
O
H
I
T
R
E
J

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
20.11.2009 21:15:14   
Anonimen

pr men je pa zdej začela. Zgleda čut, da tašče obiramo, pa se mi hoče prdružit pri debati user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4893
20.11.2009 21:15:34   
rožca26

ne vem ... jaz ne bi mogla nekoga gledat zraven - ker bi še sama.... sodelovala!!
ma... saj pri vsaki stvari,ko me kaj zaboli al pa nekaj začne " a je to normalno???" user posted image user posted image

Se je pri bruhcih skor zgodil, da je mogu moj za Vidom in za mano skor pucat. Hvala bogu, da sem se zadržala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
20.11.2009 21:15:54   
7lina7
zvezdica ti maš pa rada dolge... user posted image user posted image user posted image user posted image

Lin@

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
20.11.2009 21:16:13   
Zvezdici

jaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Slavica, normalno je!!! user posted image

Drugič reč, da ne. Pa opazuj reakcijouser posted image . Bo mogoče potem mir.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
20.11.2009 21:16:51   
7lina7
nič, grem jaz!! je user posted image prišel domov!!

se beremo jutri na 2 delu!!

nooooooooooooooooočččččkkkkkkkooooooooooooooooooo

Lin@

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
20.11.2009 21:16:57   
Zvezdici

zvezdica ti maš pa rada dolge... user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
20.11.2009 21:17:08   
Anonimen
dons sem se pa res nasmejala

hvala vamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4899
20.11.2009 21:17:11   
rožca26
se strinjam z zvezdico.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?