|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
20.11.2009 20:45:51   
Urša08
Kolumbo počivaj, pa VELIKO PIJ, ne pozabi, pa ja kričim da me slišiš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
   [Brisano sporočilo]
20.11.2009 20:46:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Deja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1727
   [Brisano sporočilo]
20.11.2009 20:47:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1728
20.11.2009 20:48:23   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

URŠA slišm, pa še kr tle visimuser posted image ...kdaj gremo druk teden na kavicouser posted image user posted image

Men je vseeno, mam cajt user posted image user posted image user posted image Ko se pocajtaš povej pa letimouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1729
20.11.2009 20:49:29   
Onasiss
Urša...Nejc je utrujen, ker je veliko energije izgubu okoli naju.....user posted image  
aja pa luštno imate tam pri vas......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pridna si, da takole spedenaš preden greš ven...jaz tud to vednop naredim, da nimam pol slabe vesti..... ko bi bili moški taki....ah...sanjamuser posted image user posted image user posted image

Jaz grem tudi zdele župo prstavt, da bo jutri kuhana, baje gremo nekam na izlet...v planine....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
   [Brisano sporočilo]
20.11.2009 20:52:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1731
20.11.2009 20:54:02   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Urša...Nejc je utrujen, ker je veliko energije izgubu okoli naju.....user posted image  
aja pa luštno imate tam pri vas......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pridna si, da takole spedenaš preden greš ven...jaz tud to vednop naredim, da nimam pol slabe vesti..... ko bi bili moški taki....ah...sanjamuser posted image user posted image user posted image

Jaz grem tudi zdele župo prstavt, da bo jutri kuhana, baje gremo nekam na izlet...v planine....user posted image user posted image user posted image

Onasiss super za izletuser posted image user posted image user posted image user posted image Kam pa greste? Uf ja tole okol moških. Ko sem šla lani s prijateljico za čez vikend v umag na razvajanje so mojga moža vsi vabili na kosilo od njegove stare mame, do moje mami,... ja halo sem si mialila, a če gre pa on kam pa ga ni pa mene noben ne bo na kosilo povabuuser posted image on se jim je pa čist zasmilu revež user posted image user posted image user posted image user posted image Aja pa hvala za pohvaleuser posted image Nejc je pa koma seveda k je mel dva user posted image za pokomandirat in ne sam enga user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
20.11.2009 20:56:36   
Onasiss
Urša...a imaš kakšen predlog kam bi šli??? S tem, da se Vitu ne da dost hodt???? PLISSSSSSSSSSSSSSS

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
20.11.2009 20:56:58   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Urša maš ZS

sem odgovorilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1734
20.11.2009 20:57:51   
Urša08

Urša...a imaš kakšen predlog kam bi šli??? S tem, da se Vitu ne da dost hodt???? PLISSSSSSSSSSSSSSS

Onasiss kaj pa izlet na Star Ljubelj, planino Korošico, na Zelenico

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
20.11.2009 21:00:16   
Urša08
Onasiss na planino Kofce greste tud lahko. Kolk pa Vito hodi? Kaj pa grad Kamen in sprehod po dolini Drage?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
20.11.2009 21:02:12   
Urša08
U a veš kje je blo letos men noro lepouser posted image na Veliki planini, lahko greste peš - je ena pot baje dost kratka, al pa z gondolo do gor in potem mate še pol urce do enga doma kjer lahko čajčka popijete in pot nadaljujete do pastirske vasice, je res lepo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
20.11.2009 21:04:02   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Onasiss na planino Kofce greste tud lahko. Kolk pa Vito hodi? Kaj pa grad Kamen in sprehod po dolini Drage?

user posted image user posted image user posted image  hvala .....dobra ideja....mogoče pa res...user posted image

A je full za hodt?

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
20.11.2009 21:06:30   
simonakr
Čer! Evo mala spi! Pa sej to ne morš verjet ko mojga ni blo doma se mi je tud 45 minut drla pa ne tko spat pa ne tko ležat; evo sam da moj dam pride gre spat z minimalno joka. Mislm user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem ležat k se mi nč ne da pa se slišmo jutr!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
20.11.2009 21:07:03   
Urša08

user posted image user posted image user posted image  hvala .....dobra ideja....mogoče pa res...user posted image

A je full za hodt?

Tok k vam paše (po tej dolini) edino ne vem kok je kej sončka ker je bolj po gozdu ob reki. Mi gremo ponavad do ene lojtrce potem se pa že obrnemouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
20.11.2009 21:08:19   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Čer! Evo mala spi! Pa sej to ne morš verjet ko mojga ni blo doma se mi je tud 45 minut drla pa ne tko spat pa ne tko ležat; evo sam da moj dam pride gre spat z minimalno joka. Mislm user posted image user posted image user posted image user posted image

Uf Simonakr dobra si da se ti da 45 minut poslušat jok, men bi se scufal. Spočij si.user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
20.11.2009 21:09:19   
sjmm

joj, urša se morm tlele zravn postavt..moj ima tud vsaj 5 jedilnikov na voljo, pa še jz kej pustim v zmrzovalnku, če pa on gre..je pa tok bogi..k sam gara in dela, sej je pridn, ni kej, no ,jz sem pa pač doma in lahk pri 4 mulčkih ležim in tv gledam ..ah, sej bo, sam včas me tašča toook razkur, pa ne bom zdej o tem, da ne bo večer taščam posvečenuser posted image user posted image
Onasiss super za izletuser posted image user posted image user posted image user posted image Kam pa greste? Uf ja tole okol moških. Ko sem šla lani s prijateljico za čez vikend v umag na razvajanje so mojga moža vsi vabili na kosilo od njegove stare mame, do moje mami,... ja halo sem si mialila, a če gre pa on kam pa ga ni pa mene noben ne bo na kosilo povabuuser posted image on se jim je pa čist zasmilu revež user posted image user posted image user posted image user posted image Aja pa hvala za pohvaleuser posted image Nejc je pa koma seveda k je mel dva user posted image za pokomandirat in ne sam enga user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
20.11.2009 21:10:09   
simonakr

Uf Simonakr dobra si da se ti da 45 minut poslušat jok, men bi se scufal. Spočij si.user posted image

Sej se mi je fuzlalo ampak mi ni druzga pomagal kot da jo poslušam - sm pozabla čepke za ušesa kupit user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
20.11.2009 21:11:30   
Urša08
Onasiss sem se spomnila da mate še eno možnost iz gradu Kamen je ena potka levo gor , ki pelje do ene cerkvice. Je tud lepouser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
20.11.2009 21:12:55   
Urša08
sjmm ja tkole je nimaš kej, me itak poležavamo pa v tv bulmouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
20.11.2009 21:13:30   
Urša08

A tud v naročju se ne pomiri? A jo zobki matrajo?

Sej se mi je fuzlalo ampak mi ni druzga pomagal kot da jo poslušam - sm pozabla čepke za ušesa kupit user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
20.11.2009 21:14:02   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: timy

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Timy...a se veliko prenosita....pol moraš ime pa že orenk mišiceuser posted image
KAko si pa kaj ti??

Ajvy, žal kar velikouser posted image  je postala tako trmasta, če jo položim na tla, se začne tako grdo dreti in sploh ne neha, ko jo vzamem v naročje, pa smeh do ušes. Prav tako naredi ha hauser posted image  Me roka kar precej boli, ker je že taka težka babnica in prav zares imam že mišice, vsaj nekajuser posted image
Drugače sem OK, za službo pišem zapisnike, da sem na tekočem z dogajanjem, imam še nekaj izpitov za narediti in pa pišem diplomsko. Tako da imam dneve polno zapolnjeneuser posted image

Kako pa ste pri vas? Tisa in Tarja sta zdravi? Ti si vredu?

mi smo ok...hvala za skrb....user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
20.11.2009 21:14:33   
Urša08
Simonakr sem te hotla vprašat, če se tud v naročju ne pomiri? A ji zobki rastejo?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
20.11.2009 21:16:03   
brkn83
nič js mam pa za danes dovolj vsega in grem zdej pod tuš, potem pa nika spravim spat in grem še js. No js vas prav se občudujem, ko vaši sončki tk hitro zaspijo, naš pa sploh noče zaspat prej kot ob desetih, al pa kako minuto prej. No sej potem pa pridno spi ponoči, sam vseen pa ne več kot 9-10 ur skupaj. Mislim, da se mu še pozna ker se dojiva in tako zjutraj komaj čaka da dobi zizo in potem še včasih mal nazaj zaspi.

Drugače pa potem čez dan še dvakrat spi in vsakih po 1,5 ure ali pa še mal več.

Nič šibam zdej. Lepo se imejte. Lahko nočuser posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
20.11.2009 21:19:25   
sjmm
no, pri nas se počasi današnja norija umirja...ne vem kva je u luftu, sam ta velki so čist zbezlani, mali je bil čist fuč....se je sam stisnu, roko za majco, roko na ušes..in pok...šlafnuser posted image user posted image user posted image

ostali pa so kr divjaluser posted image user posted image user posted image user posted image ...so že vse bonuse ponucal za cel vikend naprej...je že skor gledanje tv odpadl, so se glih za las ujel...

ata kosmatinca peljal kakcat

urša...ful dobre izletne ideje, mi se zmer sprašujemo kam čmo it

no, ampak jutri bomo šli kar k moji mami v Litijo, da končno izkoristmo tist bonus za free kosilo, da bo  naš pomivalc mogoče pral sam 1x v dnevu, joj, dons sem ga 3x zalaufala, še dobr da ima ta hitr program

zdej pa me še sušilc vztrajno kliče, morm mal ven spravt...pol je pa basta for taday, mam že jezik do tal

sem pa čist živčna k moj še nč ne ve glede Zagreba..itak mu bojo drug teden zadnjo minuto povedal, on pa men še bol zadnjo...to prov sovražm..ta prklet biznis v teh norih cajtih...no, se grem mal ohladit...bom še s sušilcem kako rekla...vas kej pokukam še poluser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?