Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 20:45:51
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo počivaj, pa VELIKO PIJ, ne pozabi, pa ja kričim da me slišiš
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.11.2009 20:46:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.11.2009 20:47:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 20:48:23
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo URŠA slišm, pa še kr tle visim ...kdaj gremo druk teden na kavico Men je vseeno, mam cajt Ko se pocajtaš povej pa letimo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 20:49:29
|
|
|
|
Onasiss
|
Urša...Nejc je utrujen, ker je veliko energije izgubu okoli naju..... aja pa luštno imate tam pri vas...... Pridna si, da takole spedenaš preden greš ven...jaz tud to vednop naredim, da nimam pol slabe vesti..... ko bi bili moški taki....ah...sanjam Jaz grem tudi zdele župo prstavt, da bo jutri kuhana, baje gremo nekam na izlet...v planine....
|
|
[Brisano sporočilo] 20.11.2009 20:52:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 20:54:02
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Urša...Nejc je utrujen, ker je veliko energije izgubu okoli naju..... aja pa luštno imate tam pri vas...... Pridna si, da takole spedenaš preden greš ven...jaz tud to vednop naredim, da nimam pol slabe vesti..... ko bi bili moški taki....ah...sanjam Jaz grem tudi zdele župo prstavt, da bo jutri kuhana, baje gremo nekam na izlet...v planine.... Onasiss super za izlet Kam pa greste? Uf ja tole okol moških. Ko sem šla lani s prijateljico za čez vikend v umag na razvajanje so mojga moža vsi vabili na kosilo od njegove stare mame, do moje mami,... ja halo sem si mialila, a če gre pa on kam pa ga ni pa mene noben ne bo na kosilo povabu on se jim je pa čist zasmilu revež Aja pa hvala za pohvale Nejc je pa koma seveda k je mel dva za pokomandirat in ne sam enga
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 20:56:36
|
|
|
|
Onasiss
|
Urša...a imaš kakšen predlog kam bi šli??? S tem, da se Vitu ne da dost hodt???? PLISSSSSSSSSSSSSSS
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 20:56:58
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Urša maš ZS sem odgovorila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 20:57:51
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Urša...a imaš kakšen predlog kam bi šli??? S tem, da se Vitu ne da dost hodt???? PLISSSSSSSSSSSSSSS Onasiss kaj pa izlet na Star Ljubelj, planino Korošico, na Zelenico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 21:00:16
|
|
|
|
Urša08
|
Onasiss na planino Kofce greste tud lahko. Kolk pa Vito hodi? Kaj pa grad Kamen in sprehod po dolini Drage?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 21:02:12
|
|
|
|
Urša08
|
U a veš kje je blo letos men noro lepo na Veliki planini, lahko greste peš - je ena pot baje dost kratka, al pa z gondolo do gor in potem mate še pol urce do enga doma kjer lahko čajčka popijete in pot nadaljujete do pastirske vasice, je res lepo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 21:04:02
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Onasiss na planino Kofce greste tud lahko. Kolk pa Vito hodi? Kaj pa grad Kamen in sprehod po dolini Drage? hvala .....dobra ideja....mogoče pa res... A je full za hodt?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 21:06:30
|
|
|
|
simonakr
|
Čer! Evo mala spi! Pa sej to ne morš verjet ko mojga ni blo doma se mi je tud 45 minut drla pa ne tko spat pa ne tko ležat; evo sam da moj dam pride gre spat z minimalno joka. Mislm Grem ležat k se mi nč ne da pa se slišmo jutr!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 21:07:03
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Onasiss na planino Kofce greste tud lahko. Kolk pa Vito hodi? Kaj pa grad Kamen in sprehod po dolini Drage? hvala .....dobra ideja....mogoče pa res... A je full za hodt? Tok k vam paše (po tej dolini) edino ne vem kok je kej sončka ker je bolj po gozdu ob reki. Mi gremo ponavad do ene lojtrce potem se pa že obrnemo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 21:08:19
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Čer! Evo mala spi! Pa sej to ne morš verjet ko mojga ni blo doma se mi je tud 45 minut drla pa ne tko spat pa ne tko ležat; evo sam da moj dam pride gre spat z minimalno joka. Mislm Grem ležat k se mi nč ne da pa se slišmo jutr! Uf Simonakr dobra si da se ti da 45 minut poslušat jok, men bi se scufal. Spočij si.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 21:09:19
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Urša...Nejc je utrujen, ker je veliko energije izgubu okoli naju..... aja pa luštno imate tam pri vas...... Pridna si, da takole spedenaš preden greš ven...jaz tud to vednop naredim, da nimam pol slabe vesti..... ko bi bili moški taki....ah...sanjam Jaz grem tudi zdele župo prstavt, da bo jutri kuhana, baje gremo nekam na izlet...v planine.... joj, urša se morm tlele zravn postavt..moj ima tud vsaj 5 jedilnikov na voljo, pa še jz kej pustim v zmrzovalnku, če pa on gre..je pa tok bogi..k sam gara in dela, sej je pridn, ni kej, no ,jz sem pa pač doma in lahk pri 4 mulčkih ležim in tv gledam ..ah, sej bo, sam včas me tašča toook razkur, pa ne bom zdej o tem, da ne bo večer taščam posvečen Onasiss super za izlet Kam pa greste? Uf ja tole okol moških. Ko sem šla lani s prijateljico za čez vikend v umag na razvajanje so mojga moža vsi vabili na kosilo od njegove stare mame, do moje mami,... ja halo sem si mialila, a če gre pa on kam pa ga ni pa mene noben ne bo na kosilo povabu on se jim je pa čist zasmilu revež Aja pa hvala za pohvale Nejc je pa koma seveda k je mel dva za pokomandirat in ne sam enga
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 21:10:09
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Čer! Evo mala spi! Pa sej to ne morš verjet ko mojga ni blo doma se mi je tud 45 minut drla pa ne tko spat pa ne tko ležat; evo sam da moj dam pride gre spat z minimalno joka. Mislm Grem ležat k se mi nč ne da pa se slišmo jutr! Uf Simonakr dobra si da se ti da 45 minut poslušat jok, men bi se scufal. Spočij si. Sej se mi je fuzlalo ampak mi ni druzga pomagal kot da jo poslušam - sm pozabla čepke za ušesa kupit
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 21:11:30
|
|
|
|
Urša08
|
Onasiss sem se spomnila da mate še eno možnost iz gradu Kamen je ena potka levo gor , ki pelje do ene cerkvice. Je tud lepo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 21:12:55
|
|
|
|
Urša08
|
sjmm ja tkole je nimaš kej, me itak poležavamo pa v tv bulmo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 21:13:30
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Čer! Evo mala spi! Pa sej to ne morš verjet ko mojga ni blo doma se mi je tud 45 minut drla pa ne tko spat pa ne tko ležat; evo sam da moj dam pride gre spat z minimalno joka. Mislm Grem ležat k se mi nč ne da pa se slišmo jutr! Uf Simonakr dobra si da se ti da 45 minut poslušat jok, men bi se scufal. Spočij si. A tud v naročju se ne pomiri? A jo zobki matrajo? Sej se mi je fuzlalo ampak mi ni druzga pomagal kot da jo poslušam - sm pozabla čepke za ušesa kupit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 21:14:02
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Timy...a se veliko prenosita....pol moraš ime pa že orenk mišice KAko si pa kaj ti?? Ajvy, žal kar veliko je postala tako trmasta, če jo položim na tla, se začne tako grdo dreti in sploh ne neha, ko jo vzamem v naročje, pa smeh do ušes. Prav tako naredi ha ha Me roka kar precej boli, ker je že taka težka babnica in prav zares imam že mišice, vsaj nekaj Drugače sem OK, za službo pišem zapisnike, da sem na tekočem z dogajanjem, imam še nekaj izpitov za narediti in pa pišem diplomsko. Tako da imam dneve polno zapolnjene Kako pa ste pri vas? Tisa in Tarja sta zdravi? Ti si vredu? mi smo ok...hvala za skrb....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 21:14:33
|
|
|
|
Urša08
|
Simonakr sem te hotla vprašat, če se tud v naročju ne pomiri? A ji zobki rastejo?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 21:16:03
|
|
|
|
brkn83
|
nič js mam pa za danes dovolj vsega in grem zdej pod tuš, potem pa nika spravim spat in grem še js. No js vas prav se občudujem, ko vaši sončki tk hitro zaspijo, naš pa sploh noče zaspat prej kot ob desetih, al pa kako minuto prej. No sej potem pa pridno spi ponoči, sam vseen pa ne več kot 9-10 ur skupaj. Mislim, da se mu še pozna ker se dojiva in tako zjutraj komaj čaka da dobi zizo in potem še včasih mal nazaj zaspi. Drugače pa potem čez dan še dvakrat spi in vsakih po 1,5 ure ali pa še mal več. Nič šibam zdej. Lepo se imejte. Lahko noč
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 21:19:25
|
|
|
|
sjmm
|
no, pri nas se počasi današnja norija umirja...ne vem kva je u luftu, sam ta velki so čist zbezlani, mali je bil čist fuč....se je sam stisnu, roko za majco, roko na ušes..in pok...šlafn ostali pa so kr divjal ...so že vse bonuse ponucal za cel vikend naprej...je že skor gledanje tv odpadl, so se glih za las ujel... ata kosmatinca peljal kakcat urša...ful dobre izletne ideje, mi se zmer sprašujemo kam čmo it no, ampak jutri bomo šli kar k moji mami v Litijo, da končno izkoristmo tist bonus za free kosilo, da bo naš pomivalc mogoče pral sam 1x v dnevu, joj, dons sem ga 3x zalaufala, še dobr da ima ta hitr program zdej pa me še sušilc vztrajno kliče, morm mal ven spravt...pol je pa basta for taday, mam že jezik do tal sem pa čist živčna k moj še nč ne ve glede Zagreba..itak mu bojo drug teden zadnjo minuto povedal, on pa men še bol zadnjo...to prov sovražm..ta prklet biznis v teh norih cajtih...no, se grem mal ohladit...bom še s sušilcem kako rekla...vas kej pokukam še pol
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?