|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VI. del
20.11.2009 11:42:21   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: koala

rina saj bo šlo boš videla, no vsaj mi smo bli ful pridni in smo ful sodelovali na urah ko so jih imele študentke al pa študentje. Pa smo veljali za najhujš razred na šoli. Baj da se je v zbornici samo o nas govorilouser posted image

Pridniuser posted image user posted image user posted image Jaz pa vem, kake bedarije so delali naši fantje v gimnaziji, ko smo meli študentkeuser posted image Za bruhat.....

Mah, bo že..... nekak bom mogla preživetuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
20.11.2009 12:16:41   
vitabella
nč se bat rina. poglej: zdaj boš imela s seboj v razredu tudi rednega učitelja, jih bo že on spravil v red, če ne boš ti. naj te ne bo strah! kako bo potem če se boš bala it v razred v rednem delovnem razmerju? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti jim kr pokaži vetra!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
20.11.2009 12:20:04   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: vitabella

nč se bat rina. poglej: zdaj boš imela s seboj v razredu tudi rednega učitelja, jih bo že on spravil v red, če ne boš ti. naj te ne bo strah! kako bo potem če se boš bala it v razred v rednem delovnem razmerju? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti jim kr pokaži vetra!

Ni me panika samega nastopa, ampak bolj priprave na nastop..... Se pa trinjamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vitabella)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
20.11.2009 12:21:41   
vitabella
kaj te pa je pri pripravi strah?

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
20.11.2009 12:24:15   
rina22

kaj te pa je pri pripravi strah?

To, kak sem že napisala, da bom mela doma dojenčka, ki me itak rabi 24/7, in se zato ne bom mogla kvalitetno pripraviti na uro.... Druge mamice so ponavadi še na porodniški, ko je otroček tolko star, jaz pa rinem z glavo skozi zid..

Neposredna povezava do sporočila: 4355
20.11.2009 12:31:12   
vitabella
mah lej, tako ti bom rekla, pripravljaj se 14 dni, če hočeš perfektno. če pa hočeš moje mnenje, ti bo pa to dobra priprava za potem, ko boš šla prva leta redno učit in se boš mogla vsak dan sproti pripravljat za 5 ali 6 šolskih ur, poleg tega pa se še ukvarjat z disciplino in avtoriteto. Sedaj pa boš vnaprej vedela temo, pa tudi mentor bo zato tam, da ti bo potem povedla kaj je bilo narobe, če sploh bo tam. zato si probaj enkrat privoščiti malo improviziranja, tako kot bo potem v realnem stanju, ker se tako dobro zagotovo ne boš mogla pripravljati za vsak naslednji šolski dan. In boš takrat zagotovo mogla kaj sproti spreminjat, na hitro povezovat druge teme. Pa še vsak razred ni isti, pa lakho imaš isto temo, pa bo izpadlo popolnoma drugače!

sem ti hotla dati kratek skromen nasvet pa je nastal cel esej (s pravopisnimi napakami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da nisi kaj huda, ga. bodoča profesor slovenščine z književnostjo user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
20.11.2009 14:30:52   
botrca
Dober dan punceuser posted image .

Kako lep dan je danes, seveda smo ga izkoristili. Zjutraj sem že ob 7h vstala oz. Jan in moram ga pohvalit, da je že 2 noč za nami in on jo je prespal v svoji postelji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da se bo ta ttrend nadaljeval, ker sem zdaj res vztrajna in si želim da se navadi zopet spat v svoji postelji.

Za danes sem skuhala polnjene paprike in pire krompir in kruh...brez njega pri nas ne gre user posted image . Vsi 3 ga imamo radi. Zdaj Jan spi od 13.30, moj mož je pa danes fraj in to samo zaradi mene...user posted image user posted image user posted image .
Danes zvečer pa grem na koncert Dražena Zečiča v dvorano Tabor in bo ati doma s sinom...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Grem zdaj malo počivat, pol pa imam nekaj za šivat in likat...user posted image .
Lepo mi bodite...user posted image user posted image user posted image ...rada vas imam.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Neposredna povezava do sporočila: 4357
20.11.2009 16:35:55   
marta82
Dan.

Kako ste?

Jaz sem bila danes pri mami v salonu (je frizerka) in me je malo postrigla pa pobarvala, da malo bolj spodobno zgledam.
Kuhala sem špinačo in pire pa pečenico za naju (Tinej je bil bogi brez meska, ga je imel pa včeraj v piščančji juhici, midva pa ne, tak da smo "kvit" user posted image )
Zdaj grem pa s prijateljico na kavo, Tinej in dragi bosta imela pa moški popoldan.

< Sporočilo je popravil marta82 -- 20.11.2009 16:36:40 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
20.11.2009 19:25:37   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Spet eno vprašanje z moje straniuser posted image

Je katera že hodila oz. ima namen hodit na telovadbo z dojenčki v vodi? Jaz sem razmišljala, da bi šla, zdaj pa ne vem... Zbiram mnenjauser posted image
jaz nisem šla, čeprav sem si želela. Ampak mi je 110€ bilo malo dosti za 10x.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
20.11.2009 19:26:49   
tasa_m
Večer, kako?
Mi smo danes imeli pohod user posted image Sem šla iz Tabora v Melje (skoraj do Ribičije) in nazaj peš. Po kosilu pa še po Taboru tak da smo enih 15 km naredili danes user posted image Počutim se super, edino jutri bom verjetno crkjena user posted image .

Ima pa naša žaba danes "že" 9. mesecev user posted image user posted image

Nič, zdaj pa grem voščilnice delat, ker drugače me bo res vse skupaj prehitelo.

Se še kaj oglasim (mogoče). Lep večer in prijeten čvek..user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
20.11.2009 19:31:51   
rina22
čeruser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
20.11.2009 19:32:41   
rina22
Lija, vse najboljše za 9 mesecev!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
20.11.2009 19:33:42   
rina22
tudi midve sva danes imeli malo daljši sprehod. No, ne tak dolg kot tasa, ampak vseenouser posted image

Ko je bil pa tak lep danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
20.11.2009 19:37:02   
tasa_m

tudi midve sva danes imeli malo daljši sprehod. No, ne tak dolg kot tasa, ampak vseenouser posted image

Ful je bil lep dan..pa toplo. Sploh ne morem verjet da je november.

Hvala za čestitke..user posted image

Kako si ti?

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
20.11.2009 19:38:00   
rina22

mah lej, tako ti bom rekla, pripravljaj se 14 dni, če hočeš perfektno. če pa hočeš moje mnenje, ti bo pa to dobra priprava za potem, ko boš šla prva leta redno učit in se boš mogla vsak dan sproti pripravljat za 5 ali 6 šolskih ur, poleg tega pa se še ukvarjat z disciplino in avtoriteto. Sedaj pa boš vnaprej vedela temo, pa tudi mentor bo zato tam, da ti bo potem povedla kaj je bilo narobe, če sploh bo tam. zato si probaj enkrat privoščiti malo improviziranja, tako kot bo potem v realnem stanju, ker se tako dobro zagotovo ne boš mogla pripravljati za vsak naslednji šolski dan. In boš takrat zagotovo mogla kaj sproti spreminjat, na hitro povezovat druge teme. Pa še vsak razred ni isti, pa lakho imaš isto temo, pa bo izpadlo popolnoma drugače!

sem ti hotla dati kratek skromen nasvet pa je nastal cel esej (s pravopisnimi napakami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da nisi kaj huda, ga. bodoča profesor slovenščine z književnostjo user posted image user posted image user posted image )

Ja, kak moreš s takimi napakami pisatuser posted image user posted image user posted image
Kaj se ti norčuješ malo?user posted image Jaz tudi na forum ne pišem pravopisno pravilnouser posted image user posted image Malo si pa lahko privoščim napakic, ne?user posted image user posted image

Eh, glede prakse in začetka službe - kaj moreš, jaz pač kompliciramuser posted image user posted image Sem že skoraj diplomirala s tega področjauser posted image user posted image
Nikoli ne bom pozabila ene sošolke v gimnaziji (še točno vem, kaj smo meli za predmet in v kateri učilnici smo bli), ki mi je rekla, da sem preveč nagnjena k temu, da bi moralo biti vse perfektno, da bi rada da bi bli vsi srečni,... Ja, res je, taka sem... Vem, da ni dobro, če želiš, da bi bil svet tak lep, kot si ga zamišljaš, ker si slej ko prej razočaran. Ampak kaj, ko se človek stežka spremeni. Navada je železna srajca.......

Neposredna povezava do sporočila: 4365
20.11.2009 19:40:08   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Ful je bil lep dan..pa toplo. Sploh ne morem verjet da je november.

Kako si ti?

Tudi jaz ne morem verjet, pa že konec novembra skoraj.... Jaz sem super, hvala user posted image user posted image Kak si pa ti?

Timeja je že zaspala, jaz pa sem še malo na RR, pol pa Kmetija in mislim da je danes Full gasuser posted image user posted image Tak da bom mela večer pred TVuser posted image user posted image

Drugače pa se zadnje dneve ubadam s tem, kak prepleskati stene..... Pa nekak ne najdem barv, ki bi mi bile res všeč, oz. take, da bi šle k pohištvuuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
20.11.2009 19:40:50   
rina22
botrca, uživaj na koncertuuser posted image user posted image user posted image user posted image

marta, ti pa na kaviciuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
20.11.2009 19:42:48   
rina22
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Veš, da sem ravno včeraj gledala seznam in razmišlajla, da ima danes Lija mini rojstni danuser posted image Danes pa sem čist na datum pozabila... Tak da super, da si napisala, da sem lahko čestitala princeskiuser posted image user posted image

In mi je prav nerodno, da sem pozabila.......

< Sporočilo je popravil rina22 -- 20.11.2009 19:47:09 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
20.11.2009 19:51:41   
ly117
Čer! user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
20.11.2009 19:52:24   
rina22
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Čer! user posted image

Čeruser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
20.11.2009 19:53:12   
ly117
Lija čestitke za 9 mesecev. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
20.11.2009 19:53:53   
ly117
Botrca, glej da boš uživla na koncertu.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
20.11.2009 19:58:21   
rina22
tasa, pozabila sem te prositi, bi lahko tudi meni 1X ob priliki prinesla recept za tisto pecivo z borovnicami? Proism...........

ly, kak si kaj?

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
20.11.2009 20:00:34   
ly117

ly, kak si kaj?

V redu. Dopoldan sma bila veni na sončeku. popoldan pa sem uživala v samoti z TV dobro uro. Zdaj pa čakam na Kmetijo.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
20.11.2009 20:00:52   
rina22
Grem si Planico nadevam, pol pa gledat Kmetijouser posted image

Prijeten čvek, punce user posted image

Lahko in mirno noč user posted image user posted image

Nočkouser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?