rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella mah lej, tako ti bom rekla, pripravljaj se 14 dni, če hočeš perfektno. če pa hočeš moje mnenje, ti bo pa to dobra priprava za potem, ko boš šla prva leta redno učit in se boš mogla vsak dan sproti pripravljat za 5 ali 6 šolskih ur, poleg tega pa se še ukvarjat z disciplino in avtoriteto. Sedaj pa boš vnaprej vedela temo, pa tudi mentor bo zato tam, da ti bo potem povedla kaj je bilo narobe, če sploh bo tam. zato si probaj enkrat privoščiti malo improviziranja, tako kot bo potem v realnem stanju, ker se tako dobro zagotovo ne boš mogla pripravljati za vsak naslednji šolski dan. In boš takrat zagotovo mogla kaj sproti spreminjat, na hitro povezovat druge teme. Pa še vsak razred ni isti, pa lakho imaš isto temo, pa bo izpadlo popolnoma drugače! sem ti hotla dati kratek skromen nasvet pa je nastal cel esej (s pravopisnimi napakami upam, da nisi kaj huda, ga. bodoča profesor slovenščine z književnostjo ) Ja, kak moreš s takimi napakami pisat Kaj se ti norčuješ malo? Jaz tudi na forum ne pišem pravopisno pravilno Malo si pa lahko privoščim napakic, ne? Eh, glede prakse in začetka službe - kaj moreš, jaz pač kompliciram Sem že skoraj diplomirala s tega področja Nikoli ne bom pozabila ene sošolke v gimnaziji (še točno vem, kaj smo meli za predmet in v kateri učilnici smo bli), ki mi je rekla, da sem preveč nagnjena k temu, da bi moralo biti vse perfektno, da bi rada da bi bli vsi srečni,... Ja, res je, taka sem... Vem, da ni dobro, če želiš, da bi bil svet tak lep, kot si ga zamišljaš, ker si slej ko prej razočaran. Ampak kaj, ko se človek stežka spremeni. Navada je železna srajca.......
|