Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 19.11.2009 19:36:22
|
|
|
|
tejči28
|
Jaz še mam en teden za čakat oz. CB lahko naredim že v pon,če se lahko dela 4 dni prej.Malo me že daje nervoza,če sem ai nisem,da greo dalje.Naj že mine ta teden,no saj bo,vikend potrpim,potem pa lahko delam v pon.zjutraj.znakov še nimam nobenih.
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 19.11.2009 20:06:25
|
|
|
|
camino79
|
Ma, zgleda, da prihaja (spet) na prvi peron... namreč. Čeprav se še ni zares ulila, tako da upanje še ostaja. A spet izcedek. Ma, kak pa sploh zgleda vgnezditvena, če bi to sploh lahko bilo to? Ker je nisem še nikoli imela, pa tole traja že tri dni.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 19.11.2009 20:09:33
|
|
|
|
camino79
|
Grem malo brskat po RR.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 19.11.2009 21:57:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav 10 dni?????????????? ma kaj bom imela potem M na 35 dni???? ma ne to..ne bo pravilno daj...Ginekologinja je rekla, da bi mogla v dveh dneh priti.... če pa res pride v 10 dneh..to zame ni nobena ureditev in rešitev problemov... Pa dobro, ne razumem te :) A veš, da se tablete za sprožitev cikla predpišejo takrat, ko ni rednih ciklov? Kar pomeni, da menstruacije ni po 3mesece. 35dni, če se ne motim spada med popolnoma normalno dolžino cikla. Vsaj Pušenjak tako pravi. In ja, za marsikoga to JE rešitev problema, sploh če si dejansko brez M že 3 mesece in ti na UZ pove, da nič ne kaže, da bi lahko prišla :) Dabroston tako in tako ni namenjen urejanju ciklov na dolgi rok (kar pomeni, da bi ga jedla vsak mesec) ampak je namenjen (če se ne motim) sprožitvi M ob daljšem zaostanku. Ne vem zakaj vse vedno računate, da mora biti cikel dolg 28dni. To je idealen cikel ne pa normalen. Vsaka ženska ima svoj ritem in nekatere imajo M na 21dni, druge pač na 35dni.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 20.11.2009 7:02:41
|
|
|
|
camino79
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 20.11.2009 8:00:40
|
|
|
|
Tiki55
|
Jutro punce, hvala vsem za čestitke Saj ne dojemam še čisto, pa kako lepo je videt svoje ime v roza barvi! Po več kot dvoletnem boju za in kopico razočaranj, sem že dvomila... Hvala Urshy moja , lepo pozdravi ellico, sem absolutno za, da se kaj vidimo. Kako pa pri tebi kaj kaže? Saj veš da stiskam pesti kot nora
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 20.11.2009 8:13:31
|
|
|
|
Urshy78
|
jutro Tiki, samo predstavljam si lahko včerajšnjo veselje pri tebi in tvojemu dragemu bi bilo lepo, če bi se kaj videle. bom napisala na mail predloge, da vidim, koliko se nas bo pofočkalo. stanje pri meni..križ me že dva dni tako boli, da tudi sedet ne morem normalno pa ne vem ali je zdaj to PMS ali me boli od aerobike. imam pa občutek, da jo bom dočakala sem že psihično kar pripravjlena na IVF, tako da če ne bo zdaj uspelo, se bom probala čim manj sekirati.
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 20.11.2009 8:49:34
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 o pilotinca, a si pršla mal pokukat Upam, da si ok in da si se pozdravla. hejla ja, sem bolje, samo še malo nos praznim kako si ti...držim pestke za pluska in čestitke vsem nosečkam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 20.11.2009 9:41:45
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina IZVIRNO SPOROČILO: listek1 o pilotinca, a si pršla mal pokukat Upam, da si ok in da si se pozdravla. hejla ja, sem bolje, samo še malo nos praznim kako si ti...držim pestke za pluska in čestitke vsem nosečkam Hej pilotina, drugače sem super, razen da me je pred 5 dnevi v vratu usekal in se komi premikam, amapk važn da lahko , vzet ne upam nič, mažem se sicer s kremami, in upam, da čimprej mine. Drugače pa počas odštevam dneve do M in upam, da je ne bo .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 20.11.2009 10:39:41
|
|
|
|
helenav
|
oprosti T.Z..MISLIM, da nevem če sploh veš, zakaj jaz jemljem te tablete!!!!!! Kje si pa prebrala, da nisem imela M 3 mesece in da sem jih imela neredne..ter da posledično jemljem Dabroston za ureditev ciklov Moja namreč je vedno na 26 dni.,.od kar sem rodila. Problem so samo izcedki ki se pojavijo pred njenim prihodom, zato sem tudi dobila te tablete. Te tablete obenem imajo zelo širok spekter delovanja in je čisto odvisno kako jih jemlješ. Osebna G in tudi Pušenjak, sta mi ( glede na moj dotičen primer in glede na to kako jih jemljem, od kdaj do kdaj in koliko na dan) povedala, da bi mogla pridet v dveh dneh. Ne bi se kregala tukaj.... Brezveze,.. sicer pa sem včeraj imele nekaj izcedka , ki ga pa danes ni več....
"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek _____________________________ http://helenav.moj-album.com/ http://miskula.myminicity.com/ http://miskula.myminicity.com/ind/ http://miskula.myminicity.com/tra/
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 20.11.2009 11:04:26
|
|
|
|
Anonimen
|
A to je pa potem drugo... popolnoma drugo. Jaz ti nisem napisala, da jih TI jemlješ zato ampak da se ponavadi prepisujejo zaradi tega in takrat (pa če se ne motim si napisala, da to ni nobena ureditev cikla če lahko tako dolgo traja da pride M, zaradi tega sem tudi sklepala, da jih jemlješ za ureditev ker jo že dlje časa nisi imela). Pa jemljejo se tudi v zgodnji nosečnosti, ker naj bi pomagale, da se zarodek lepo vgnezdi in preprečevale ss. Glede včerajšnjega izcedka pa: če delaš na otroku naredi test ju3 če M še ne pride, ker lahko da je bila vgnezditvena... :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 20.11.2009 11:25:53
|
|
|
|
helenav
|
no lepo da smo sedaj na isti valovni dolžini,.)))) Menzo pa sem jo imela....vedno redno..tudi prejšni mesec.... to je sedaj v bistvu prvi mesec, da sem jemala te tablete in od Ponedeljka, je še ni...v ponedeljek sem naredila test in je bil -, včeraj so bile krvavitve..danes pa vse lepo čisto.... bomo vidli....najbrž bom naredila test jutri...v kolikor bo še naprej čisto. Sicer pa v ponedeljek kličem G.
"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek _____________________________ http://helenav.moj-album.com/ http://miskula.myminicity.com/ http://miskula.myminicity.com/ind/ http://miskula.myminicity.com/tra/
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 20.11.2009 11:33:10
|
|
|
|
dini
|
Ojla punce, najprej vsem hvala za koledarčke Čestitam novi , ostalim pa
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 20.11.2009 11:46:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav no lepo da smo sedaj na isti valovni dolžini,.)))) Menzo pa sem jo imela....vedno redno..tudi prejšni mesec.... to je sedaj v bistvu prvi mesec, da sem jemala te tablete in od Ponedeljka, je še ni...v ponedeljek sem naredila test in je bil -, včeraj so bile krvavitve..danes pa vse lepo čisto.... bomo vidli....najbrž bom naredila test jutri...v kolikor bo še naprej čisto. Sicer pa v ponedeljek kličem G. Ja zdaj se pa razumeva :) Heh kako hitro pride do nesporazuma ;) Test pokaže pozitivno šele PO vgnezditvi, tako da če je npr. bila včeraj vgnezditvena krvavitev ti bo pokazal + nekje v nedeljo...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 20.11.2009 12:10:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Huh počakaj rajši kak dan več, da se ne boš potem ob kakšni šibki črtici spraševala ali ti laže test ali je res +. Sicer pa... saj se moraš "samo" jutri prepričati, da greš lulat brez testa v roki :P
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 20.11.2009 12:29:34
|
|
|
|
sandra74
|
Tiki55 čestike , pa se je le splačalo navijat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 20.11.2009 18:45:43
|
|
|
|
Anonimen
|
hej punce! Kako ste? Čestitam novi nosečki - srečki. Jaz pa nisem imela sreče... 18. sem kot po naročilu dobila menstruacijo... Močno da groza in znjo take bolečine, da sem skoraj znorela. Danes je že boljše V glavnem, selim se v december in novim zmagam naproti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 20.11.2009 19:33:06
|
|
|
|
latka
|
Tiki55 iskrene čestitke še iz moje strani !!! No moja temp. je nad 37 še od prejšnje ovulacije(test je-), ta mesec je tudi bila ovulacija z veliko sluzi, špikanjem in bolečinami, torej 27.11. (ne)pričakujem !!Upam da je ne bo in po 27.krogih končno zagledam ! Vsem soborkam pa želim veliko sreče!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 21.11.2009 7:02:58
|
|
|
|
lidik
|
Tiki55 ČČČČEEEEEEEEESSSSSSSSTTTTTTTTTIIIIIIIITTTTTTTTTAAAAAAMMMMMM!!!!!!! želim ti lepo nosečnost... no jaz pa svoje ne pričakumem 24 torej v torek in danes zjutraj sem delala test, ker na CB-ju piše, da ga lahko delaš 4 dni prej....pa se je pokazala taka zelo zelo zelo slabo vidna črtica....ampak bila pa je... sej najprej nisem vedela, ali je tam zato ker si jo tako želim videti, ali je res....pa sem šla buditi mojega, pa jo je on tudi videl.....tako da hmmmm....ne vem....ponovim verjetno test v ponedeljek zjutraj, pa upam, da bo se že kaj boljše videla...... vsem ki vas je ta mesec obiskala pošiljam in vas obveščam da sem tudi jaz kr prekopirala tale moder seznamček na moj seznamček želja za vse tri decemberske može in sem mu ga poslala.....ostale pa upam, da boste vse obarvane roza že ta mesec
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 21.11.2009 8:06:31
|
|
|
|
hrchy
|
tiki55 en velik paket cestitk , lidik tebi pa tudi!!!! Bos videla, da bo ratala taprava crta iz tiste crtice!!! ma jaz jo tudi s strahom cakam v ponedeljek... ali bolje, je ne cakam, ampak se kar psihicno pripravljam, da bo prisla, za vsak slucaj, da ne bom potem prevec razocarana. Me firbec matra, ker sva se z mojim imela tako 'rada' kot ze dolgo ne ampak se nocem testa delat, just in case - sem rekla, da pocakam vsaj par dni se, ker jo imam rahlo neredno. Samo glede na to, da je tole ze peti krog, bi pa ze lahko kaj bilo, a ne nic, ce ne prej, se oglasim cez dva dni. Lep vikend vsem!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 21.11.2009 9:03:32
|
|
|
|
Inčika
|
Čestitke helenav - čuvaj svojo pikico in mirno nosečnost ti želim ... Končno lahko spet nekoga obarvam roza
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?