|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
20.11.2009 9:54:30   
valentinčica30
Tut jaz se lahko med lenuhe vpišem, edino kar sem naredila danes je to da že iz postelje zapravljamuser posted image user posted image user posted image . Sem naši tamali za rojstni dan naročila plesno podlago za arkadni ples, tako da bom mal migala, ker v zadnjem času sočustvuje z mano in se je kar lepo poredila. Svojo kilažo drži samo najstarejša, moj user posted image  tut z mano sočustvuje in njegov trebušček bo kmalu enak mojemuuser posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil valentinčica30 -- 20.11.2009 9:55:02 >

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
20.11.2009 9:58:17   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Dobro jutro! user posted image user posted image user posted image
Spet sončen dan, jupiiii.

Vaney, tudi jaz sem vsak dan bolj lena, verjetno sem zaležana .. včer sva šla z mojim čisto malo po trgovinah in do mojih staršev - ampak vse skup je trajalo 1 urco, pa mi je blo že grozn hodit, vse me je bolelo, dol tiščalo. Zdaj pa ne vem, ali me res, ali je vse bolj psiha user posted image Ampak če bo šlo tko naprej, se v kratkem tudi jaz priporočam za viličarja user posted image

punce, brez panike, čez kakšen mesec boste verjetno spet polne energije - vsaj tak je običajno... jaz sem prejšnjič v 8. mesecu imela tolk energije, da sem uspela brez težav po pohorju hodit in to s kar precejšnjim tempom - sva šla z mojim 2x na teden od belvija do areha peš, kar je za nosečnico kar lepo kos, še posebej ker je vmes nekaj "hribčkov"... user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
20.11.2009 9:59:36   
MATEJKA_
mucica... še imaš kaki manj zdrav zajtrk na zalogi? ta zdravega sem že pojedla, pa bi zdaj drugega pasalo user posted image   grem zdaj še raje kako mandarino pojest, me pa še čokoladni žepek čaka user posted image

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 20.11.2009 10:00:08 >

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
20.11.2009 10:04:41   
brcko2
Jutro vsem user posted image

Moj pregled pri G je bil OK imamo že 1220kg zmeriti se ga pa ni dalo ker zelo živahen naslednjo kontrolo pri G imam 2.12.09, tako imam do cilja še dobrih 72 dni.  Upam, da se bo še prav čas obrnil navzdol. Prvi se mi je obrnil v 32. tednu no pa da vidmo kdaj se po tale malček na glavo obrnil.
Kar se pa prehranjevanja tiče sem na dieti zaradi cukra. Na začetku sem imela ful krizo gled kakšnih piškot in čokoladk zdej pa po enem menscu je rezultat kar dobr zredila sem se 8kg trenutno v 30 tednu in še vedno ne gredo kg ne gor ne dol tako, da me bo naslednji pregled pri G kar fajn zanimalo kolk je težek tamalček. Je pa hrana odlična lahk jem do 6x na dan in je kar fajn pol ne bo matranja za odparvo vseh nabranih zalog -hehe.user posted image user posted image user posted image
Vse user posted image lepo uživajte in se kmalu vidimo na cilju.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
20.11.2009 10:07:15   
valentinčica30
Brcko me vodiš 8 dni. Do mojega dneva D je še 80 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brcko2)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
20.11.2009 10:13:53   
brcko2
noja nikoli se ne ve kdaj točno bo ampak prebližno pa kar držijo PDP-ji.
Drugače pa so meni rekli da glede cukra vsaj 10 dni prej sprožijo porod, če pa je kaj narobe ali bi bil zelo pretežek in prevelek pa tudi prej tak da sem pripravljena nekje na datum po 15. 1.2010 dalje.

Bomo vidli kako se bo izteklo važno je da pridem vsaj do 37. tedna pol pa lahko

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
20.11.2009 10:18:00   
brcko2
Pri mojem prvem sem ležala celih 7 mesecev zaradi rizične nosečnosti rodil se pa je le 4 dni pred PDP-jem. Tako da vsem tistim, ki imajo žal takšno nosečnost glavo gor vse se da izdržati. Je hudo ker si vsaka misli zakaj ravno jaz ampak vsaj jaz sem si zavedala, da koncu bo pa prav lušten in točno tako je blo. Jaz sem bila v glavnem v bolnici malo doma spet v bolnici ...., ampak do cilja sem prišla.
Ta nosečnost poteka čisto drugače bolj sproščeno in manj težav razen da imam cuker.
Ampak komaj čakam da mine november in da zakorakamo v mesec december in kmalu bo maratona konec

(odgovor članu brcko2)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
20.11.2009 10:29:32   
ne_ja

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: ne_ja

IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

ne_ja kakšna pa je cena preko tega, ki ti naročaš?

ca. 300 € ceneje kot v Bušiju.

a te lahko prosim za kak kontakt od tega? lahko na ZS ali na mail kitajka2@gmail.com prosim..

ti posredujem kontakt, ko bova midva prejela voziček in bo vse ok.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
20.11.2009 11:00:08   
ninček1
Jutro!

Brcko, super za pregled!

Mucica! Danes si pa razočarala z zajtrkom.Hočem svinjarijo, daj vrži neki hamburger na krožnik, ne mi muslije ponujat nouser posted image !

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ne_ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
20.11.2009 11:00:41   
mucica2

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

tako zdej imate pa dost za cel danpa še za cel vikend user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ne odgovorjam za kile, to je vse na lastno odgovornost user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
20.11.2009 11:01:30   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

Jutro!

Brcko, super za pregled!

Mucica! Danes si pa razočarala z zajtrkom.Hočem svinjarijo, daj vrži neki hamburger na krožnik, ne mi muslije ponujat nouser posted image !

tvoja in matejkina želja je moj ukaz user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
20.11.2009 11:03:58   
mucica2

jst grem pa zdej po komplet oziroma posteljnino za otroško posteljico, od svilanita (tisto k majo v šparu v akciji za 40,00 EUR), so mi dal v Velenju na stran user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
20.11.2009 11:04:23   
ninček1

user posted image

PREGLEDI:

NOVEMBER
21.11.-zirafa76
22.11.-gapii27 (špika za rh-)
25.11.-Astralis, plouse, bipi, matejka
27.11.-slomak, vaney

DECEMBER
1.12.-spelch,
Aja1, niwci, dskubin
2.12.-bili83, kora33, punsha, brcko
3.12. - rožca26
4.12.-valentinčica30
7.12.-julieb, elaaa, babajči, tajab
9.12.-zvesta
10.12.-jada82
11.12.-Lara73+UZ
14.12-valentinčica30, lana08
15.12.-seya, smuki
16.12.- ninček1, lily86
17.12.-aja1, bauky, mucica2
21.12.-lunca83

*drugi pregled (in nadaljnji)
*morfologija 

* 3D

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
20.11.2009 11:05:44   
mucica2

sam eno vprašanje, kdaj boste kupile oziroma namestile posteljico za naše bodoče družinske člane?

mene jo bo kupila mami, pa me zdej sprašuje če že zdej decembra al januarja, pa ne vem...sej januarja bo čist prav a ne?

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
20.11.2009 11:06:08   
ninček1
Jeeeee!Pa to je hranauser posted image !

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
20.11.2009 11:06:48   
valentinčica30
Midva sva se odločila za januarja, čist dost zgodej.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
20.11.2009 11:07:11   
dskubin
Drugače pa so meni rekli da glede cukra vsaj 10 dni prej sprožijo porod

a res, to pa prvič slišim. Meni v prejšnji nosečnosti niso nič sprožli (niti niso omenli, da bi), sem pa rodila normalno, s svojimi popadki 5 dni pred PDP. Moja soseda, tudi s cukrom, pa je bla celo kak teden čez rok user posted image Aja, je pa res, da tamala ni bila pretežka (3350g in 55 cm), tudi ko se je rodila ni imela povišanega sladkorja user posted image . Sem se pa res držala diete kot pijanc plota.

No, bomo vidli, kako bo zdej, na cukr testu še nisem bla, ker sem v tujini, me pa verjetno čaka takoj, ko pridem domov - hudo mi je edino zaradi tega, ker če bom spet mela povišanega, bom z dieto začela glih pred prazniki user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu brcko2)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
20.11.2009 11:14:05   
ninček1
Midva sva se odločila da sobico narediva konec decembra-nove omare, prepleskava, nalepiva medvedke, previjalno mizico postaviva..., zibelko, pa bom imela v spalnici in jo bo dragi sestavil ko bom jaz v porodnišnici, tako, da se ne bi po nepotrebnem prah gor nabiral.Edino ne vem kdaj naj cotke operem, če se slučajno odloči, da pride prej....Ne bi rada prehitevala...kdaj bote ve kaj prale?

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
20.11.2009 11:28:23   
protina
Dan!

Jaz pa danes zamujam, sem bila v trgovini pa kavica,...Ja zdaj pa kavč žulim.

Midva pa greva jutri najbrž pogledat vozičke v MB,ta implast bolder in ABC design novo kolekcijo.
Oh tudi jaz včasih pretiravam in skoz neki hodim pa likam pa malo počistim, potem me pa vse dol tišči.
Imam v torek pregled in bom prosila za uz, da vidimo kako kaj mv.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 4869
20.11.2009 11:41:47   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

ne_ja kakšna pa je cena preko tega, ki ti naročaš?

ca. 300 € ceneje kot v Bušiju.

a te lahko prosim za kak kontakt od tega? lahko na ZS ali na mail kitajka2@gmail.com prosim..

ti posredujem kontakt, ko bova midva prejela voziček in bo vse ok.

hvala...

(odgovor članu ne_ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
20.11.2009 11:55:13   
Lara73
valentinčica30: Vinica je res čist na koncu sveta... sem bila par let nazaj službeno tam (neko žago pa salon pohištva imajo)

zvesta: pejdi na sprehod, dolgi, jaz tako najraje in najbolje razmišljam. Drugače se pa tudi modva zadnje čase nekaj dajeva. Mogoče tudi zato, ker sem več doma in imam čas premišljevati, potem pa kar naenkrat pridejo strašne ugotovitve, da tako pa ne more več it naprej.... Delajo pa jasno tudi hormoni 300/h. Sočustvujem s tabo. Kadar se midva potem dajeva in sem jasno temu primerno živčna, mi user posted image divja po trebuhu za znoret.

pranje: odločila sem se. da bom prala v decembru po pregledu, ko imam UZ. Upam da mi bo lahko še enkrat preveril spol, da vem kaj naj začnem prat...imam polno omaro cunjc za user posted image ali za user posted image , pa moram mal selekcije narest.

posteljica: jo že imam, sem dobila rabljeno, dobila sem tudi košek za v spalnico. Dokupit moram še malo posteljnine, jo imam premalo.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
20.11.2009 12:00:01   
MATEJKA_
jaz bom naredla isto kot prejšnjič - 1 mesec pred PDP mora biti vse pripravljeno, se pravi začnem konec decembra prat, likat tisti milijon plenic za široko povijanje  in pripravljat sobo. 1 mesec prej pa mora biti vse pripravljeno, tudi moja torba za porodnišnico... če slučajno...

Neposredna povezava do sporočila: 4872
20.11.2009 12:12:42   
kora33
hi....
brcko2...tud js sem na cuker dieti...res ni slabo...pa tud bio medex piškote sem nabavla...pa še neki za diabetike kao...da lahko lušt po sladkem pogasim...moje kile...2+ zaenkrat...na 20+ podlage pred nosečnostjo...tk da se ni za sekirat.....a si samo na dieti, al si cuker meriš doma...jaz si ga zdaj 4 krat dnevno...in sem kar v mejah normale ob dieti...ko se pregrešim gre malo gor...pa ni panike neke
posteljico bom jaz naročila preko paketa...sem se odločila za e-paket za novorojenčka...se mi zdi ugodno...pa še take stvari dobim , ki jih rabim...januarja nekje jo bomo montirali verjetno ja.....
no lp in lep vikend

sreča je

(odgovor članu brcko2)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
20.11.2009 13:03:38   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

tako zdej imate pa dost za cel danpa še za cel vikend user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ne odgovorjam za kile, to je vse na lastno odgovornost user posted image user posted image user posted image user posted image

odličen izbor!

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
20.11.2009 13:40:36   
MATEJKA_
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

pa še nekaj mesnatega za konec tedna...user posted image  se vidi, da sem bolj na testeninah...

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 20.11.2009 13:42:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?