Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 20.11.2009 6:42:40
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem pogruntala,zakaj me križ tak boli-ker se ponoči premetavam in ne morem spat.To je to,zato pa me boli vse zjutraj!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 20.11.2009 7:00:12
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 20.11.2009 7:01:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,na tej strani,ko sem jaz našla uradne ure,je tak pisalo.Upam,da boš uspela porihtat,kar pač moraš porihtat. hvala ti še enkrat
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 20.11.2009 7:01:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem pogruntala,zakaj me križ tak boli-ker se ponoči premetavam in ne morem spat.To je to,zato pa me boli vse zjutraj! no...da slišimo
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 20.11.2009 7:18:31
|
|
|
|
arabela*
|
...šibam...se tipkamo
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 20.11.2009 7:26:00
|
|
|
|
rina22
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 20.11.2009 7:27:03
|
|
|
|
rina22
|
Jaz sem pa to noč taaaak slabo spala Saraya, ti si pa res tak pridna Danes bo spet en lepiiiiiii dan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 20.11.2009 8:01:23
|
|
|
|
marta82
|
Jutro punce.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 20.11.2009 8:26:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem pogruntala,zakaj me križ tak boli-ker se ponoči premetavam in ne morem spat.To je to,zato pa me boli vse zjutraj! no...da slišimo Ja,zato,ker take čudne gibe delam,ko se obračam,zato me vse boli.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 20.11.2009 8:27:34
|
|
|
|
matcar
|
Nič,grem deco porihtat,pa šibamo v nabavo. Čauči,pa lepo preživite dan!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 20.11.2009 8:27:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,na tej strani,ko sem jaz našla uradne ure,je tak pisalo.Upam,da boš uspela porihtat,kar pač moraš porihtat. hvala ti še enkrat Malenkost!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 20.11.2009 8:39:42
|
|
|
|
rina22
|
Spet eno vprašanje z moje strani Je katera že hodila oz. ima namen hodit na telovadbo z dojenčki v vodi? Jaz sem razmišljala, da bi šla, zdaj pa ne vem... Zbiram mnenja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 20.11.2009 9:05:52
|
|
|
|
christiana21
|
Mi gremo danes k P. pa v laboratorij in, če bomo pravi čas konec, potem bom prišla na kavico. Kje pa kdaj se dobite?
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 20.11.2009 9:08:53
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Mi gremo danes k P. pa v laboratorij in, če bomo pravi čas konec, potem bom prišla na kavico. Kje pa kdaj se dobite? Ne vem, če bo danes kavica...... Mislim, da se niso nič zmenle...... Ali se motim? Dobro zrihtajta v lab in pri P
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 20.11.2009 9:14:13
|
|
|
|
christiana21
|
ja, nekaj ste se dogovarjale za kavico, ane? al ste mislile kakšen drugi dan?
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 20.11.2009 9:17:54
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 ja, nekaj ste se dogovarjale za kavico, ane? al ste mislile kakšen drugi dan? Ja, za danes. Samo sva bili samo ly117 in jaz za kavico, oz. bi lahko šli, ostale ne morejo (ene nimajo časa, ene so bolane, enim so otroci bolani,....) in so rekle, da drug teden - vsaj jaz sem tak razumela...... Jaz vseeno lahko grem na kavico, če bo katera šla....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 20.11.2009 9:20:46
|
|
|
|
koala
|
Jutro! No, vidim da ni fiksnega dogovora za kavo, pa naslednji teden če bo dete zdravo. rina, midva z sončkom nisva hodila na plavanje dojenčkov,je pa hodila moja sestra z nečakinjo in sta ful uživali.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 20.11.2009 9:40:07
|
|
|
|
christiana21
|
Pa Ly ma čas al je kam šla, ker kavice ne bo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 20.11.2009 9:42:14
|
|
|
|
vitabella
|
jutro babike kje ste? se že potepate?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 20.11.2009 9:48:51
|
|
|
|
christiana21
|
Nic, nikogar nikjer. Šibamo mi...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 20.11.2009 10:22:40
|
|
|
|
vitabella
|
sem zdaj prebrala za nazaj in odgovarjam rini (vsaj mislim, da me je ona spraševala): naša je imela ob rojstvu 49 cm in 3150 g, boma pa sigurno primerjali, ko se vidimo. doslej pa sem učila na OŠ in na večerni šoli - zame primerjave sploh ni, ker na večerni šoli je zame užitek, popolnoma drugačna kvaliteta predavanj, vprašanj, zanimanja in tudi sistem izpitov in seminarskih meni kot profesorju zelo ugaja. Se mi zdi, da lahko poveš veliko več zanimivosti kot pri otrocih. Mogoče pa se boš ti našla bolj pri otrocih in si izrecno pedagoški tip-saj si rekla da si uživala na praksi v OŠ ne? srednje šole se ne bat, pač odvisno kje boš mela: če bojo gimanzijci, se pač moraš strokovno zelo dobro pripravit, na ostalih pa psihično upam, da me ne bo katera narobe razumela! če pa te še kaj zanima, pa le vprašaj! vedno sem si želela tudi delati v kakem varstveno delovnem centru, pa na žalost nikoli niso niti odgovorili na kako mojo prošnjo, kaj da bi me šele povabili na razgovor! me je katera druga še vprašala kaj? se ne spomnim, je bilo preveč za prebrat, me počasi že leta dajejo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 20.11.2009 11:07:54
|
|
|
|
rina22
|
Ne vem, kaj se dogaja s Timejo, se ji verjetno šele zdaj kažejo stranski učinki cepiva.. Je že cel čas tak jokava, pa utrujena, pa ne more in ne more zaspati No, zdaj sem jo končno malo uspela uspavati. Bom vidla, kak dolgo bo ajčkala... Ja, vitabella, jaz sem te spraševala o porodni teži, ker si napisala, da je Lara 700 g "lažja" od Timeje. Timeja je mela, ko se je rodila 3600 g. Glede OŠ in SŠ.... Prakse na SŠ me je strah, ker jo moram narest marca, doma pa bom mela dojenčico in veš kak je to Se bo full težko pripravljat, kak strokovno, tak psihično Zdaj pa moram letet, se že joka..... Kaj več napišem pozneje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 20.11.2009 11:33:22
|
|
|
|
rina22
|
Dalje spi.... Tole sem še hotla napisat christiani, da ne bo kake zamere ali pomote glede kavice... Včeraj je ly napisala: IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,mene tudi ne bo-vzrok itak veste,mi je pa kr hudo ,do bom mogla ven spustit kavico! Glede na to da razen mene in rine ni drugih kandidatov, mislim da ne boš nič zamudla. Pa naslednji teden. Razen če se še najde katera ki ima jutri čas. Tak, da verjetno velja, da naslednji teden Joj, upam, da nisem kaj zbrkljala.... Vglavno, punce, naslednji teden se vidimo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 20.11.2009 11:34:44
|
|
|
|
rina22
|
vitabella, večerna šola se tudi meni sliši zanimiva.... Ne vem zakja, ampak res me je letos strah tele prakse Ravno zato, kot sem že napisala - zaradi same priprave na uro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 20.11.2009 11:38:48
|
|
|
|
koala
|
rina saj bo šlo boš videla, no vsaj mi smo bli ful pridni in smo ful sodelovali na urah ko so jih imele študentke al pa študentje. Pa smo veljali za najhujš razred na šoli. Baj da se je v zbornici samo o nas govorilo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?