|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VI. del
20.11.2009 6:42:40   
matcar
Jaz pa sem pogruntala,zakaj me križ tak boli-ker se ponoči premetavam in ne morem spat.To je to,zato pa me boli vse zjutraj!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
20.11.2009 7:00:12   
arabela*
user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
20.11.2009 7:01:00   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Saraya,na tej strani,ko sem jaz našla uradne ure,je tak pisalo.Upam,da boš uspela porihtat,kar pač moraš porihtat.

hvala ti še enkratuser posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
20.11.2009 7:01:51   
arabela*

Jaz pa sem pogruntala,zakaj me križ tak boli-ker se ponoči premetavam in ne morem spat.To je to,zato pa me boli vse zjutraj!user posted image

no...da slišimo

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
20.11.2009 7:18:31   
arabela*
...šibam...se tipkamouser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
20.11.2009 7:26:00   
rina22
user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
20.11.2009 7:27:03   
rina22
Jaz sem pa to noč taaaak slabo spalauser posted image

Saraya, ti si pa res tak pridnauser posted image user posted image

Danes bo spet en lepiiiiiii danuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
20.11.2009 8:01:23   
marta82
Jutro punce.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
20.11.2009 8:26:48   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

no...da slišimo

Ja,zato,ker take čudne gibe delam,ko se obračam,zato me vse boli.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
20.11.2009 8:27:34   
matcar
Nič,grem deco porihtat,pa šibamo v nabavo.
Čauči,pa lepo preživite dan!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
20.11.2009 8:27:55   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Saraya,na tej strani,ko sem jaz našla uradne ure,je tak pisalo.Upam,da boš uspela porihtat,kar pač moraš porihtat.

hvala ti še enkratuser posted image user posted image user posted image

Malenkost!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
20.11.2009 8:39:42   
rina22
Spet eno vprašanje z moje straniuser posted image

Je katera že hodila oz. ima namen hodit na telovadbo z dojenčki v vodi? Jaz sem razmišljala, da bi šla, zdaj pa ne vem... Zbiram mnenjauser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
20.11.2009 9:05:52   
christiana21
Mi gremo danes k P. pa v laboratorij in, če bomo pravi čas konec, potem bom prišla na kavico.
Kje pa kdaj se dobite?

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
20.11.2009 9:08:53   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Mi gremo danes k P. pa v laboratorij in, če bomo pravi čas konec, potem bom prišla na kavico.
Kje pa kdaj se dobite?

Ne vem, če bo danes kavica...... Mislim, da se niso nič zmenle...... Ali se motim?

Dobro zrihtajta v lab in pri Puser posted image user posted image

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
20.11.2009 9:14:13   
christiana21
ja, nekaj ste se dogovarjale za kavico, ane? al ste mislile kakšen drugi dan?

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
20.11.2009 9:17:54   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

ja, nekaj ste se dogovarjale za kavico, ane? al ste mislile kakšen drugi dan?

Ja, za danes. Samo sva bili samo ly117 in jaz za kavico, oz. bi lahko šli, ostale ne morejo (ene nimajo časa, ene so bolane, enim so otroci bolani,....) in so rekle, da drug teden - vsaj jaz sem tak razumela......

Jaz vseeno lahko grem na kavico, če bo katera šla....

Neposredna povezava do sporočila: 4341
20.11.2009 9:20:46   
koala
Jutro!

No, vidim da ni fiksnega dogovora za kavo, pa naslednji teden če bo dete zdravo.

rina, midva z sončkom nisva hodila na plavanje dojenčkov,je pa hodila moja sestra z nečakinjo in sta ful uživali.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
20.11.2009 9:40:07   
christiana21
Pa Ly ma čas al je kam šla, ker kavice ne bo?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
20.11.2009 9:42:14   
vitabella
jutro babike kje ste? se že potepate? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4344
20.11.2009 9:48:51   
christiana21
Nic, nikogar nikjer. Šibamo mi...

(odgovor članu vitabella)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
20.11.2009 10:22:40   
vitabella
sem zdaj prebrala za nazaj in odgovarjam rini (vsaj mislim, da me je ona spraševala): naša je imela ob rojstvu 49 cm in 3150 g, boma pa sigurno primerjali, ko se vidimo. doslej pa sem učila na OŠ in na večerni šoli - zame primerjave sploh ni, ker na večerni šoli je zame užitek, popolnoma drugačna kvaliteta predavanj, vprašanj, zanimanja in tudi sistem izpitov in seminarskih meni kot profesorju zelo ugaja. Se mi zdi, da lahko poveš veliko več zanimivosti kot pri otrocih. Mogoče pa se boš ti našla bolj pri otrocih in si izrecno pedagoški tip-saj si rekla da si uživala na praksi v OŠ ne? srednje šole se ne bat, pač odvisno kje boš mela: če bojo gimanzijci, se pač moraš strokovno zelo dobro pripravit, na ostalih pa psihično user posted image user posted image user posted image upam, da me ne bo katera narobe razumela! če pa te še kaj zanima, pa le vprašaj! vedno sem si želela tudi delati v kakem varstveno delovnem centru, pa na žalost nikoli niso niti odgovorili na kako mojo prošnjo, kaj da bi me šele povabili na razgovor!

me je katera druga še vprašala kaj? user posted image user posted image se ne spomnim, je bilo preveč za prebrat, me počasi že leta dajejo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4346
20.11.2009 11:07:54   
rina22
Ne vem, kaj se dogaja s Timejo, se ji verjetno šele zdaj kažejo stranski učinki cepiva.. Je že cel čas tak jokava, pa utrujena, pa ne more in ne more zaspatiuser posted image No, zdaj sem jo končno malo uspela uspavati. Bom vidla, kak dolgo bo ajčkala...

Ja, vitabella, jaz sem te spraševala o porodni teži, ker si napisala, da je Lara 700 g "lažja" od Timeje. Timeja je mela, ko se je rodila 3600 g.

Glede OŠ in SŠ.... Prakse na SŠ me je strah, ker jo moram narest marca, doma pa bom mela dojenčico in veš kak je touser posted image user posted image Se bo full težko pripravljat, kak strokovno, tak psihičnouser posted image user posted image

Zdaj pa moram letet, se že joka..... Kaj več napišem pozneje

(odgovor članu vitabella)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
20.11.2009 11:33:22   
rina22
Dalje spi....

Tole sem še hotla napisat christiani, da ne bo kake zamere ali pomote glede kavice... Včeraj je ly napisala:

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Ja,mene tudi ne bo-vzrok itak veste,mi je pa kr hudouser posted image user posted image user posted image ,do bom mogla ven spustit kavico!

Glede na to da razen mene in rine ni drugih kandidatov, mislim da ne boš nič zamudla. Pa naslednji teden. Razen če se še najde katera ki ima jutri čas.

Tak, da verjetno velja, da naslednji tedenuser posted image Joj, upam, da nisem kaj zbrkljala....

Vglavno, punce, naslednji teden se vidimouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
20.11.2009 11:34:44   
rina22
vitabella, večerna šola se tudi meni sliši zanimiva.... Ne vem zakja, ampak res me je letos strah tele prakseuser posted image user posted image user posted image Ravno zato, kot sem že napisala - zaradi same priprave na urouser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
20.11.2009 11:38:48   
koala
rina saj bo šlo boš videla, no vsaj mi smo bli ful pridni in smo ful sodelovali na urah ko so jih imele študentke al pa študentje. Pa smo veljali za najhujš razred na šoli. Baj da se je v zbornici samo o nas govorilouser posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?