miska2004
|
Živjo punce, sem se končno spet okorajžila, da se vam javim Občasno vas berem, kadar mi čas dopušča, in moram rečt, da mi polepšate dneve, saj se vedno narežim pri branju vaših postov. Res ste face!! Pa da se dobivate na vozičkanju in šopingiranju, superca. Kot sem že enkrat rekla, rada bi vas spoznala, in upam da mi enkrat uspe, samo ponavadi vidim D day šele potem, ko je le-ta že mimo. Naš mulček je zdaj star 5,5 mesecev, včasih full priden, včasih pa driskast. Zadnje čase tudi mi bolj slabo spimo, oz. v vašem žargonu bi rekla da spimo za en K . Z GH še kar nismo začeli, no, jemo pa mlečne kašice že od 4m, zaradi želje po boljšem spanju, čeprav se ta mamina želja seveda ni uresničila . Zobkov še nimamo, ampak se mi zdi, da bo spodaj zdaj zdaj, nekaj se že otipa. Iz trebuha na hrbet se še ne obračamo, seveda tudi obratno ne. Nekaj pa rit dviguje, kadar pase kravice, bi se zgleda rad premikal. Mi lahko ena prosim pove, kako lahko dodam slikco tukaj, da jo bo Dudi dala na seznamček Z-majčkov? Pa še mere za na seznam: 3. pregled (sicer pri 5m): 6800gr, 66,5cm Naslednji pregled: 10.12.09 Lepo bodite, bolančki se čimprej pozdravite in uživajte v sončku! Pa-pa
|