|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
19.11.2009 16:13:35   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

user posted image pa je mojuser posted image

živčnost malček popustila,...fffffjuu!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
19.11.2009 16:14:29   
Anonimen
zoja user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2152
19.11.2009 16:44:44   
Dudica1
ktja in kakšen avtek imate zdaj po novem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
19.11.2009 16:51:15   
eelyy
Flaska;mene pa zanima...imaš kakšen link o ikei(da predstavlja naprimer kuhinje,omare,spalnice)....mi se bomo tud selili čez kakšnih par mescev tako,da si zelo želim iti v ikeo po nakup stvari.....kar pošlji slikeuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
19.11.2009 17:15:42   
Anonimen
ooooooooo babuškeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eelyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2155
19.11.2009 17:19:56   
Dudica1
eelyy tukaj je link od ikee,samo pol ne vem kam boš pla,tisto klikni...

http://www.ikea.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
19.11.2009 17:30:25   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

ooooooooo babuškeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
,

oj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
19.11.2009 17:33:56   
Anonimen
kako ste čveke jz sm super smo bli cel dan zuni je ble enkratnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2158
19.11.2009 17:36:47   
majuška10
oj!
evo nas smo iz posvetovalnice nazaj (seveda me je vmes malo zamedlo smo vsi3 kinkali 2 ure user posted image )
v glavnem Teo ima 8800g in je velik 71 cm. vse ok, edino, da se malo puhlasto drži, me je vprašala ali smo ga preveč pokonci nosili, ma se ne spomnim da bi gauser posted image  kej preveč.... tko da itak mu podložim blazine, ko sedi,... bomo vidli.

eelyy, kako je pol bilo? je luštno a ne? do kdaj ste pa ble? si bla do konca?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
19.11.2009 17:39:02   
maja1488
Zoja, ti kr izlij dušo tle!

K.tja, SREČNO VOŽNJO!

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
19.11.2009 17:40:57   
Dudica1
majuška user posted image user posted image za pregled in lepe mere ima Teo.user posted image

Zunaj je blo pa danes res lepo,upam da bo jutri tudi ker smo že zmenjene za sprehoduser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2161
19.11.2009 17:41:32   
Dudica1
maja kako si prjatlca,a bo???

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
19.11.2009 17:55:08   
pokica_
Dober večer!

Mi smo superca! Anej je super nagajiv in živahen, dogaja mu, ..ni da ni!!! Vse bi pobral, vse imel, vse prjel, začel je uveljavljat svojo voljo in kaže se karakter.user posted image
Včeraj smo bli še v LJ, odstranili šivčke, danes smo še mazali z jodom, jutri začnem z bepanthenom, pol po 10 dneh pa z gelom Dermatix, da bojo brazgotinice od šivčkov popolnoma izginle. Je pa res da stane ena majhna mini tubica 40€, ampak ni da ni. Glaven je rezultat.

Sma bla na sprehodu 1.5h, Anej je na sončku pančkal, mami pa dihala svež jesenski zrak in uživala v naravi.

Kaj kj dogaja tle? Čist sem out z RRom.  

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
19.11.2009 17:59:33   
Dudica1
poki ful dobr da gre na bolje da tud šivov ni več user posted image user posted image user posted image
Za kreme pa res so drage samo za otroke pa zdravje itak daš vse!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
19.11.2009 18:04:28   
meduzica
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

vse ok, edino, da se malo puhlasto drži, me je vprašala ali smo ga preveč pokonci nosili, ma se ne spomnim da bi gauser posted image  kej preveč.... tko da itak mu podložim blazine, ko sedi,... bomo vidli.

majuška men je na ntf rekla da ne smemo počet  tega .. z blazinami otroke zalagat da sedijo (tudi v naročju jih držat da sedijo - mislim jasno ga lahko posedeš 2 minutke sploh ni pene sam da ne sedi dlje časa)...

Povedali so mi : otrok naj sedi šele takrat, ko se bo sposoben sam usest (in držat dlje časa) šele takrat ima dovolj močne mišice za držat trup sicer se lahko začne hrbtenica posedat, zategnejo se določene mišice itd. sej vsi preživijo in so zdravi in močni otročički, da ne boste rekli da sam kompliciram, ampak lahk pa ma dejansko težave če ga prehitro "siliš" v položaje ki jim telo še ni dorasel.

Poznam primere ki ponosno govorijo da njihov 4mesečnik že stoji .. tudi youtube je poln takih primerov. Otroke se da naučit sedet in stat, ampak jasno kaj se zgodi otroku se mišice zategnejo zato da lahko drži težo trupa in te mišice se zategnejo na račun drugih mišic ki švohnijo. Jaz nisem ekspert ampak nekak štekam da je res pomembno da se mišice pri otroku sorazmerno krepijo, vidim kako je našega zabremzalo da je imel ramenski obroč zategnjen ... vse je začel delati vsaj 2 meseca kasneje kot drugi zmajčki. Pa smo začeli s FTH zelo zgodaj in smo se zelo trudili odpravit probleme...

Neposredna povezava do sporočila: 2165
19.11.2009 18:05:10   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

poki ful dobr da gre na bolje da tud šivov ni več user posted image user posted image user posted image

pa veš da dam zadnji dnar zanj, če je treba. Sam bom probala nekje s tujine dobit to kremico, če bom dobla kje.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
19.11.2009 18:06:28   
miska2004
Živjo punce,
sem se končno spet okorajžila, da se vam javimuser posted image Občasno vas berem, kadar mi čas dopušča, in moram rečt, da mi polepšate dneve, saj se vedno narežim pri branju vaših postov. Res ste face!! Pa da se dobivate na vozičkanju in šopingiranju, superca. Kot sem že enkrat rekla, rada bi vas spoznala, in upam da mi enkrat uspe, samo ponavadi vidim D day šele potem, ko je le-ta že mimo.
Naš mulček je zdaj star 5,5 mesecev, včasih full priden, včasih pa driskast. Zadnje čase tudi mi bolj slabo spimo, oz. v vašem žargonu bi rekla da spimo za en Kuser posted image . Z GH še kar nismo začeli, no, jemo pa mlečne kašice že od 4m, zaradi želje po boljšem spanju, čeprav se ta mamina želja seveda ni uresničilauser posted image . Zobkov še nimamo, ampak se mi zdi, da bo spodaj zdaj zdaj, nekaj se že otipa. Iz trebuha na hrbet se še ne obračamo, seveda tudi obratno ne. Nekaj pa rit dviguje, kadar pase kravice, bi se zgleda rad premikal.

Mi lahko ena prosim pove, kako lahko dodam slikco tukaj, da jo bo Dudi dala na seznamček Z-majčkov?

Pa še mere za na seznam: 3. pregled (sicer pri 5m): 6800gr, 66,5cm
Naslednji pregled: 10.12.09

Lepo bodite, bolančki se čimprej pozdravite in uživajte v sončku! Pa-pa

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
19.11.2009 18:07:14   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

pa veš da dam zadnji dnar zanj, če je treba. Sam bom probala nekje s tujine dobit to kremico, če bom dobla kje.

Ja itak sej tud jat,že zdaj dam vse za njiju bolj malo zase...

Ja to bi blo pa res fajn kje poizvedet če se dobi kje v tujini ceneje

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
19.11.2009 18:17:20   
majana79
zoja user posted image danes je en tak smotan dan, pa se potem še bolj smotano počutimo. Ti kar jamraj... A skrinja je ornk zaprta? user posted image

k.tja, user posted image za avtočka, naj vam dobro in dolgo služi, pa obvezno ga morte zapit za srečo

poki, user posted image za šivčke in Aneja. Btw, a je prišel tisti del za pestunjo?

No, mi smo pa končno naredili športni del za J. iz košare, tako da bo revček videl malo več sveta. Čeprav ga bom imela še vedno bolj kot ne v ležečem položaju, ker ni stabilen.

pogrešam lake, Tanjo,... so ostale na plavanju? user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
19.11.2009 18:19:55   
maja1488

maja kako si prjatlca,a bo???

Dudika.....fanj smo. Zarja je bla tečna prej, pa sva skupej zaspali za eno urco. Zdaj je pa OK. Moram it delat zdej, da bo na računu kej evrčkov za naslednji teden.

Kdaj se dobimo? Se mi čveka!

Pokica, sem ful vesela, da sta OK. Bravo Anej!

Miška, kr mal pogosteje pridi pogledat. Se vedno dogaja, ane babe?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
19.11.2009 18:23:17   
zoja10
majana... skrinja že 14 dni zaklenjena tko da danes začuda nima ona nč pr tem,..user posted image
bom pa v kratkem še eno nabavla za mojga user posted image

sem že boljš volje je Taja spala 2 uri sem mela cajt oddiha...

zdej pa grem jest pršutuser posted image in taji eno kašo vmešat...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
19.11.2009 18:25:53   
majana79
No, sam da si boljš. Pršut je pa itak zakon za počutje dvignit. user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
19.11.2009 18:26:52   
pokica_
majana, je pršu ja!!! Sem prvo sploh gledala kaj to jeuser posted image

Jaz sem pa včeraj šla v BC in Anejčku, ko je bil takle heroj; in mu kupla Pametnega kužka, ki sem ga sicer mislila kupit za božička, ampak bo dobil kaj drugega še takrat.
Pa kupla sem še 2 knjigici, ko sta na otip posebni...Rdeča kokoška in Obuti maček,....full fajn za mulčke, ko tipajo z rokcami in spoznavajo materiale. Pa še ko bo mal večji enga Nodija. user posted image

Dedi in babica, moja starša sta mu za zimo kupla sanke-bob...za božička bo pa od njiju dobil trikolesnika. Ampak še premišljujem, če je to pametno za začetek, ali raje kak poganjalec z ročko..kaj v kombinaciji 3 v 1 ???

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
19.11.2009 18:28:56   
majana79
poki, no sam da je prišlo user posted image sem pozabila zraven napisat kaj user posted image

Aja, se mi zdi da ste enkrat omenjale knjigice Medo Jaka? Imajo v knjigarni Felix božično zgodbico o njem znižano na 9 eur in neki.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
19.11.2009 18:53:45   
KatMat
EKOLA MENE!!!

TUBBY...ko bos utegnila bi te par stvari uprasala....NUJNO...

pr moji sis je cedalje slabs....je mali spal 4 urce ko smo se setkale pol pa moja sis kr zelena rata pa pravim ce se dobr pocut pa mi odgovori...ja zdej je to vsakic ko ze samo pomislim na dojenje mi je zelo slabo...
in dokler je mali spal je bila ok...se smejala se je...kakor se je mali zbudil je nadela drugo osebnost-žalost.obup,noben nasvet prej ni pomagal...v tistem trenutku je nataknila novo glavo...potem pa jok...ko smo pa sli pa se huj...in to je baje vsakic...boga res...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.