|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
19.11.2009 13:45:24   
Dudica1
Pr nas je tud tak sonček da bova šla z Majem zdej v vrtec po T in pol gremo na en sprehod.Upam da je tud prijetno da samo tako ne zgleda. user posted image

lina srečno jutri,in kmalu se javi...sej to ne rabiš bit dol a neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
19.11.2009 13:45:47   
petrazg
Lina kdaj pa greste k Lumpiju? Mi gremo tudi tam mimo , ko gremo iz vrtca...

Flaska... zdej si pa dala link, da nisem uro in pol nič počela, samo učke sem pasla... Samo cene so pa ubitačne user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
19.11.2009 13:48:39   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg
Flaska... zdej si pa dala link, da nisem uro in pol nič počela, samo učke sem pasla... Samo cene so pa ubitačne user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ja, itak... Midva sva se kar skeširala za tole... Pa saj... enkrat v življenju si menda lahko kaj takega privoščimouser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
19.11.2009 13:50:39   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: majana79
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica
vprašanje. včeraj sem odprla hippovo korenčkovo kašico. Je bila v hladilniku . ali lahko še dam danes maliju ali raje ne ??

Jaz mu jo dam, če sem jo imela v hladilniku....Mislim, da ni problema.

ja, jest tudi

Tudi jaz.
Včeraj je bilo pa noro v Tivolijuuser posted image Mami pravi, da danes ni nobenega na faxuser posted image user posted image user posted image

A smo zamudile kak dober žur?
flaska, sej naš je tut tak... bog ne daj zaspat  brez joka... pa kaj čem user posted image

Ko se je fuzbal končal, je bila cela norijauser posted image

Sfašta. Nisem nč slišala user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
19.11.2009 13:51:36   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Ja, ob 14 se začne na Prešercu.

Kje bo pa lumpi?

ah ne, pri mercatorju v šiški, ko so tista igrala zunaj - to so zanj lumpijeva igrala....in potem reče, da greva lumpija gledat...user posted image

Aja, mislim da tam ne bo panike user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
19.11.2009 13:52:06   
Anonimen

Lina kdaj pa greste k Lumpiju? Mi gremo tudi tam mimo , ko gremo iz vrtca...

računam tam okoli trehuser posted image ....če boš šla mimo, me povleci za rokavuser posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 2131
19.11.2009 13:53:21   
FLASK_A
Majana, saj so imeli cel ognjemet na cestiuser posted image mogoče so bili malo predaleč od vas...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
19.11.2009 13:54:31   
Dudica1
Naš je pa zdej navdušen nad enim kužkom ki laja ampak je pokvarjen...samo ga skoz nosi okrog.

Me zanima tiste ki imate že večje otroke če imajo kaj takega doma,ker je zdaj polno nekih novih teh kužkov,pa smo mislili mu ga kupit za RD pa ne vemo kateregauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
19.11.2009 13:55:29   
FLASK_A
Včeraj sva zapravljala v Ikei. Sva šla spat komaj ob 1h ponoči. Je blo fino, samo danes sem pa takoleuser posted image user posted image

user posted image

Jutri pride mizar montiratuser posted image user posted image user posted image user posted image Vam pošljem kakšno slikco za luštuser posted image
Če sploh želite, ko vam tako najedam z mojo selitvijouser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
19.11.2009 13:57:25   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
Me zanima tiste ki imate že večje otroke če imajo kaj takega doma,ker je zdaj polno nekih novih teh kužkov,pa smo mislili mu ga kupit za RD pa ne vemo kateregauser posted image

Pri nas nimamo. Laja samo naš pravi pesuser posted image In samo njega vodimo na sprehoduser posted image Je imela pa ena punčka od moje kolegice in je bil hit prvih nekaj dni, potem pa nič več. Če je veliko otrok, se sicer za tistega psa cufajo, če pa je sama, ga pa pusti v kotu ležat.
Je pa hit, ja, starši to ful kupujejo vidim.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
19.11.2009 13:57:52   
Dudica1
flaska itak da hočemo dokumentirano user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
19.11.2009 14:01:39   
majana79

Majana, saj so imeli cel ognjemet na cestiuser posted image mogoče so bili malo predaleč od vas...

Očitno nimamo tako slabih oken kot sem misla user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
19.11.2009 14:02:27   
majana79

Včeraj sva zapravljala v Ikei. Sva šla spat komaj ob 1h ponoči. Je blo fino, samo danes sem pa takoleuser posted image user posted image

user posted image

Jutri pride mizar montiratuser posted image user posted image user posted image user posted image Vam pošljem kakšno slikco za luštuser posted image
Če sploh želite, ko vam tako najedam z mojo selitvijouser posted image

Itaaaakk, ti živiš moje sanje user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
19.11.2009 14:08:00   
petrazg
Flaska ti kar objavljaj slikce, meni je fino... Ti ni dolgčas vidim.. pestro user posted image

Majana.. atako trno ti spiš, da nič ne slišiš user posted image user posted image user posted image

Dudi.. jaz tudi gleda enega kužka za darilo, to varianto, ki laja in hodi... Če zveš kateri je ok, javi prosim...

Lina ok...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
19.11.2009 14:19:31   
FLASK_A
Majana user posted image user posted image

Petrazg- dolgčas mi pa res ni...

Že neki časa zdej iščem prenosno posteljico... Sej se taka stvar ne more kar v zemljo vdret, no! Me prav jezi, ker jo nucam.user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
19.11.2009 14:22:20   
majana79
petra, zgleda da res user posted image slišim samo še če se J. oglasi

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
19.11.2009 14:22:56   
majana79
flaska, ti posodim našo, dokler ne najdeš, samo prid iskat. Je čist nova user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
19.11.2009 14:23:14   
FLASK_A
ALELUJA! V najbolj smrdeči špajzi, ki jo bajta premore... Tja jo je lahko pa samo moj velecenjeni možek daluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
19.11.2009 14:23:53   
FLASK_A
flaska, ti posodim našo, dokler ne najdeš, samo prid iskat. Je čist nova user posted image

Bom razmislila, če se tale ne zluftauser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
19.11.2009 14:26:21   
majana79
No prou. user posted image

Sej zdej ne boš mela več smrdljivih prostorov user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
19.11.2009 14:50:01   
eelyy
Midva s Tianom sva bila skupaj z majuško v skupini začetnice,ki organizira matična knjižnici...je bilo res lepo,da se dojenčki med sabo spoznavajo in igrajo,mamice pa poklepetajouser posted image .....malo sva se ustavila pri mamici na kavi,zdej pa moram pospravt dokler T. še spi!

kati;nevem res kako boste obvladale desce,moj komaj čaka,da pride domov da se skupaj igrata....nerazumem res,sem se naučila danes na predavanju,da desce kar lepo pustite same v stanovanju z malčki in vi greste ven na sprehod in jih bodo že popedenali,tako pa ti tudi naredi...se bo že navadil in naučil da je tudi on oče in more skrbet za svojega otroka......se obrni in pejt vsaj pred hišo(boš vidla,da mu nebo vseno in bo hotel poskrbeti za malo najbolje kar se da....)
Nevem naredita si urnik....kdaj greste skupaj na plavanje,kosilo,sprehod,igrišče...nevem mogoče se bo pa tega držal in ti bo ispolnil željo.

majuška;poročaj,kako je bilo pri pediatru....kilažice,višina?aha....z Tianom sva se imela lepo vaši družbiuser posted image

zdej pa hitro posesat preden T. ustane
papa

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
19.11.2009 15:19:18   
Dudica1

Dudi.. jaz tudi gleda enega kužka za darilo, to varianto, ki laja in hodi... Če zveš kateri je ok, javi prosim...

Ma ne vem kako bom kaj izvedela...tisti ki ima povodec se mi zdi da je bolj punčkasti ker je z roza mašnico pa itak pomoje ni najbolj fajn če ima skoz povodec gro,dol se ga pa ne da...pol je pa še eden ki ga moraš kao ful božat da ti da mokrega lupčka pa samo laja in miga z repkom,nič ne hodi...ta je 38€,kar mi je mal velik.Eni so pa zadovoljni s tem pipi max-om ki laja hodi in lula user posted image ..

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
19.11.2009 16:08:57   
zoja10
baje lohk tud tarnam tle user posted image

se počutim za en K (velik velik), tko kot da sem cele dneve sama in da nimam časa niti scat in vse mi gre na živce in rabm time out, ...
Moj pa skoz okrog user posted image !!!!!!! Bi se kr obesla (retorično rečeno user posted image )...

drek,...pišuka,...********;*****,******

sam tolk user posted image

< Sporočilo je popravil zoja10 -- 19.11.2009 16:09:50 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
19.11.2009 16:13:10   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

baje lohk tud tarnam tle user posted image

se počutim za en K (velik velik), tko kot da sem cele dneve sama in da nimam časa niti scat in vse mi gre na živce in rabm time out, ...
Moj pa skoz okrog user posted image !!!!!!! Bi se kr obesla (retorično rečeno user posted image )...

drek,...pišuka,...********;*****,******

sam tolk user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
19.11.2009 16:13:16   
Anonimen
user posted image pa je mojuser posted image

živčnost malček popustila,...fffffjuu!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.