|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
19.11.2009 8:39:30   
eelyy
Evo smo se zbujali 6 ponoči...Tian še spančka jst sem pa skoraj popila kavico....

kati;sej imaš čist prav,da ga nisi pustila na tekmo(sej jst pa tud tam od nosečnosti 5 meseca nisem šla nikamer)pa ne zato,ker mi nebi pustil,ampak zato ker tud ko grem sama v trgovino,mene skrbi za Tiana..kaj se dogaja doma,pač taka sem???
Sej moj znaj kašico pripravt...to nimam kej rečt(sam me zraven skos vprašauser posted image ),pa tud preobleče ga po kopanju,ga skupi skopava......mu jst nočem težit,ker itak dela dost,pa si doma vsaj zasluži malo počitka,ampak ko se pokaka ga je pa samo dvakrat previl(pravi,da mu je slabouser posted image )

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
19.11.2009 8:40:10   
Anonimen
jutro

vidim da se pogovarjate o otrocih in decih, jz mam srečo, mojga sam tojk šport zanima da zve končni razultat kaj se pa umes dogaja ga pa prov nič ne zanimauser posted image pa naši otroc so tud lahko srečni, k vse naredi če mene niuser posted image najprej ni hotu, pol je pa moguuser posted image tako da moj vse zna, naštima za jest, preoblečt, skopat.... vse kar spada zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image , no zdej pa k hodim še na aerobiko je tojk skrben da v naprej premišljuje kako bo splaniral da bom jaz lahko šla na aerobikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sam da sem pršla do tega sem mogla že pr sinku začet in to k sem bla 10dni v bolnic k sem mela slepič pa še pol nisem smela cel mesec dvigovat, ker sem mela odprt slepič zaradi tega k se mi je zagnojiluser posted image user posted image no in takrat je mel ful prakse tako da ni pozabuuser posted image aja pa kuhat tud zna tako da glede tega se ne smem pritoževat, čeprav bi pa včasih rada da mal več narediuser posted image user posted image , sam sej sm doma, pa bouser posted image user posted image

tako da mi je kr hudo k vaši deci nič nočjo naredit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2027
19.11.2009 8:40:57   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Joj, tole se morta res usest pa pogovort, ornk, ker se bo samo stopnjevalo user posted image Sploh če res hočta met še enega otročka... Sama boš potem mela še manj časa. 
sej sem ze probala pa se ne da mu kej dopovedat...enostavno postavi pred sabo zid in to je to...pol sam vpije...ja itak jaz vse sam narobe delam,sem oh in sploh slab.....

pol se dva dni grdo gledamo...in to je to...pol pa k da ni blo nic...

jest se veselim se enga...ceprav se vedno nimam pozitivnega testa....pa tud ce sama uzgajam ....ne dela prav in upam da mu bo kmal kej kapnil v tisto glavo drugac.....

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
19.11.2009 8:43:00   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

Evo smo se zbujali 6 ponoči...Tian še spančka jst sem pa skoraj popila kavico....

kati;sej imaš čist prav,da ga nisi pustila na tekmo(sej jst pa tud tam od nosečnosti 5 meseca nisem šla nikamer)pa ne zato,ker mi nebi pustil,ampak zato ker tud ko grem sama v trgovino,mene skrbi za Tiana..kaj se dogaja doma,pač taka sem???
Sej moj znaj kašico pripravt...to nimam kej rečt(sam me zraven skos vprašauser posted image ),pa tud preobleče ga po kopanju,ga skupi skopava......mu jst nočem težit,ker itak dela dost,pa si doma vsaj zasluži malo počitka,ampak ko se pokaka ga je pa samo dvakrat previl(pravi,da mu je slabouser posted image )

sej ne recem....sej jo previje pa cedalje vec se z njo igracka....to gre velik na boljse...ampak da bi si pa cas uzel da bi sel kam z nama....oh pozabi.....ga ze en mesec prosim ce gremo skupaj plavat-se mu zdi bz....ga je pa zanc prjatu poklicu ce gremo smo mogl pa kr po luftu it.....ma dej....

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
19.11.2009 8:44:16   
KatMat
ekola....velik lazja sem zdele....uff.....babe....ste k une jing jang kroglice....po 10 ze boljs pocutm...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
19.11.2009 8:46:17   
Anonimen
katmat: jz mislim da mu bo, sam deci morjo bit postavljeni pred dejstvom, na žalostuser posted image

sej jz tud nisem tako kot nekatere šla sama kam imam vedno kerga od otrok sabo, sam si mislim da ko pa rabim mal fore, mi jih pa pomerka, tako da glih panike niuser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2031
19.11.2009 8:47:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

sej ne recem....sej jo previje pa cedalje vec se z njo igracka....to gre velik na boljse...ampak da bi si pa cas uzel da bi sel kam z nama....oh pozabi.....ga ze en mesec prosim ce gremo skupaj plavat-se mu zdi bz....ga je pa zanc prjatu poklicu ce gremo smo mogl pa kr po luftu it.....ma dej....

ja nimaš kej, jz svojmu vedno rečem ti pelješ jz plačam, pa smo prc v bazenuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2032
19.11.2009 8:48:50   
Tanja_
kati user posted image user posted image In pa-dobra si,da bi imela vseen še enega,čeprav si v glavnem sama za vse.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
19.11.2009 8:50:37   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

nimam kaj pisat....samo pike nabiram

user posted image

A mate kej sončka?

ja, ravnokar kuka izpred megle....že šibam cunej obešat...jovo na novouser posted image

Uf, jst jih tlele v smrdljivi LJ nikol jeseni pa pozimi ne obešam ven...

Dej pošlji še sem mal sončka pliz. user posted image

mi imamo čisti gorski zrakuser posted image user posted image  in je prav fajn ko cunje dišijo po svežem.

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2034
19.11.2009 8:51:40   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

kati user posted image user posted image In pa-dobra si,da bi imela vseen še enega,čeprav si v glavnem sama za vse.
sem mogoce zlobna glede tega kolk si on zdele lahko privosci...ampak bom pa super mama 1 ali 10

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
19.11.2009 8:53:42   
Anonimen

nimam kaj pisat....samo pike nabiram

user posted image

A mate kej sončka?

ja, ravnokar kuka izpred megle....že šibam cunej obešat...jovo na novouser posted image

Uf, jst jih tlele v smrdljivi LJ nikol jeseni pa pozimi ne obešam ven...

Dej pošlji še sem mal sončka pliz. user posted image

mi imamo čisti gorski zrakuser posted image user posted image  in je prav fajn ko cunje dišijo po svežem.

joj k bi bla jz doma bi skojz zuni obešala cujne zuni, k pa sm v tem logatcu jih pa ne morem, k polet vsi zuni pečejo pozim pa je tako in tako vse mokrouser posted image tako da skojz obešam noter HB imam plac, pa še skrbet mi ni treba če bo dežuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2036
19.11.2009 8:53:48   
Dudica1
Babe midva začneva v četrtek plesni tečaj user posted image user posted image user posted image
A katera kaj ve kako moraš bit oblečen in obut user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
19.11.2009 8:55:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Babe midva začneva v četrtek plesni tečaj user posted image user posted image user posted image

kje pa bo plesni tečaj?? po moje športnouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2038
19.11.2009 8:55:49   
Dudica1
pa tok sm res vesela da bova limit pokrila,res kr en breme bo manj user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
19.11.2009 8:56:22   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

kje pa bo plesni tečaj?? po moje športnouser posted image

plesna šola urška

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
19.11.2009 8:56:51   
Tanja_

K sva midva hodila sva bla tko k sicer. Nč ne rabš za preobleč al pa preobut. prideš, slečeš jakno in pleeešeeeššššuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
19.11.2009 8:58:50   
Dudica1

K sva midva hodila sva bla tko k sicer. Nč ne rabš za preobleč al pa preobut. prideš, slečeš jakno in pleeešeeeššššuser posted image

pol greš tko kot misliš da boš najbolj udobno

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
19.11.2009 9:01:06   
Tanja_

ja.
Ker tršica vas pa ma?Nas je mela Janja, ampak ne šefica, je bla zakon. Skoz se je hecala, pa ful nasmejana, pa ful prjazna. Prou luštno je blo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
19.11.2009 9:02:21   
majana79
No fajn je, da maš čevlje k drsijo user posted image ne z gumastim podplatom, ker se lažje pleše in lepše 'drsiš'. Midva nisva šla nikol športno napravljena, ker je boljši občutek plesat 'napravljen'. user posted image Ampak to je sam najina kaprica. user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
19.11.2009 9:03:36   
PapuaNG
jutro,

smo kar v redu spali, mislim, da se je dvakrat futral vmes, pol pa skor do osmih potegnil. Pol pa le vstanem in ga pridem pogledat, je bil pa ves pokakan user posted image Dokler sem slekla bodi, je bil itak do vratu umazan grrrr...Midva prideva na plavanje user posted image Sam moram še tiramisu prej narest, imava danes obiske, pridejo moji malo naokoli, ker fotr še ni vidu kopalnice (čeprav jo je on plačal user posted image ).

Vidim, da se o moških pogovarjate user posted image Jst moram kar pohvalit mojega-zna previt (ga dostkrat previje), če je doma, ga vedno on skopa in obleče, dostkrat ga nafutra (zna kašico pripravit user posted image ). Sicer me dostkrat vpraša, če je mali lačen pa to, ampak to itak jst vem, kdaj je jedu, kdaj spal itd., ker ga ipak jst več merkam. Sem šla tut že parkrat ven (ko je mali dlje spal, zdej to nekak ni možno), zdej dokler ne bo tamal spet malo dlje spal, mi pa ni za it. Pa kuha nam velikrat user posted image
Tko da mu načeloma ne težim, če gre ven in pozno pride...če le to ni preveč pogosto in nimam občutka, da nam posveča premalo časa user posted image Imam komot še enega hahahha....

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
19.11.2009 9:05:38   
Anonimen
d.jutro...

KatMat, user posted image .
ni mi logično, zakaj moramo ženske podpirati zdaj že vse štiri vogale... se opravičujem, ampak tale emancipacija mi prav nič ni všeč, ker jo moški izkoriščajo! večkrat me prešine misel, da bi mi bilo lažje vzgajati otroka, če bi ga vzgajala sama...

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2046
19.11.2009 9:06:07   
Dudica1

ja.
Ker tršica vas pa ma?Nas je mela Janja, ampak ne šefica, je bla zakon. Skoz se je hecala, pa ful nasmejana, pa ful prjazna. Prou luštno je blo.

ne vem mislim da je Nina user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
19.11.2009 9:09:18   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

d.jutro...

KatMat, user posted image .
ni mi logično, zakaj moramo ženske podpirati zdaj že vse štiri vogale... se opravičujem, ampak tale emancipacija mi prav nič ni všeč, ker jo moški izkoriščajo! večkrat me prešine misel, da bi mi bilo lažje vzgajati otroka, če bi ga vzgajala sama...

mene je presinila ista misel....ti priznam....ko je bil na morju 3 dni sve se mele tok fajn!!!velik manj je jokala skoz se je smejcakal...se vid da mami ni bla nic zivcna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
19.11.2009 9:09:42   
Anonimen
po drugi strani pa imajo otročki tako radi oba starša ob sebi,...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2049
19.11.2009 9:12:21   
Anonimen
grem... upam, da danes končno dobim avto,... držte pestke, da bo vse okej...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.