plamen
|
Čvekice, dober večer! Evo moj raport z MF. Smo po standardih , vse v povprečju, še vedno smo in imam konkretno 3D slikico tega junaka med nogami. Je rekla G, ni dvoma, sobco kar na modro pobarvat no bo zelena. Na CD nam je zapekla kar nekaj slikic in 3 filmčke, smo ga ujeli ravno ko je zazehal. Se tako lepo vidi obrazek, brado ma po meni, malo bolj naprej , zeha pa po očiju Je skoz usta odpiral pa neki migal, se je s popkovino igral. Je rekla G, da to radi počnejo, ker je popkovina živa, se premika in ima zvoke in ga to zanima. Možek je bil čist v . jaz pa tut. Skratka vse je OK, posteljica visoko, MV dolg in zaprt in sem šla za nagrado na telovadbo in sem čist vesela, pa že itak sem bila prej skoz aktivna, sem kar ornk pogrešala. Takoj po telovadbi mi je pa vrnil in naredil raztur v bušiji Držim pestke za vse, ki imate še ta teden MF!!!! Mi bomo tudi imeli košek (še moj), do ene 4 mesecev, če bo lahko, potem pa v posteljico v svojo sobico. Moja soseda je spetembra rodila, v pol ure. Jo je mož peljal, preden je domov prišel, ga je že klicala, da ima sina. Babca ji je skoz govorila, naj ne pritiska, ker je bila sama, je bila gužva v P, ona pa da itak ne pritiska, če pa kr vn leze Evo, izpolnila nalogo, bodte lepo in še lepše sanje!
|