|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
17.11.2009 7:41:43   
kora33
jutro...
včeraj smo videli našo princesko na 4D....ja je G rekla, da je po njenem 100% punčka....
nisem pa ravno rojena za Uz...je rekla, da je odvisno od sestave in ne debeline trebušne stene....al kaj pa vem...pa še principesa je bila tako zvita, da nismo ravno mogli kaj videt...no sej smo...prstek je vlekla kot za stavo...potem se nam je smehljala...potem je pa spet dala roke pred obraz...da ne govorim, da ima itak noge tud tam...je rekla G, da boma stvar na kratko ponovile čez 14 dni, da to izjemoma naredijo, če je otrok v taki legi, da se slabo vidi....ritko ima v medenici in je čisto pravokotno skupaj zložena....res ma noge pr glavi...
pa spremljali jo bomo, če se me bo usmilila in se obrnila v pravo lego...
upam, da se v kratkem obrne...da ne bo treba rojevat z ritko naprej...hudo...
aja...tehta 1190g in je že prava mala gospodična ha haha
to je to..danes pa imam kontrolo v diabetični ambulanti...vi kar lepo papajte...brez slabe vesti...še prehitro pride kaka dieta...jaz sem zdaj en teden...kg...od prejšnjega torka 2-...bom še v minusu prej, da bom rodila....vse skupaj je sedaj 2.5+....
no še en lep  pozdrav vsem in pa pa

sreča je

(odgovor članu lunca83)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
17.11.2009 7:45:32   
valentinčica30
Spim v zapljenjeni pižami od mojega user posted image . Mal sicer jamra, ampak kaj ko mam zdaj vse privilegijeuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu seya)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
17.11.2009 7:50:29   
valentinčica30
IZVIRNO SPOROČILO: kora33

ritko ima v medenici in je čisto pravokotno skupaj zložena....res ma noge pr glavi...

Moja prva je bila v medenični vstavi, pa ti lahko povem, da je bil porod, sicer daljši od drugega, ko je blo vse tak kot treba, ampak je bil prvi zame boljši. Rodi se pa čist normalno, sam na oncu mal glavico pazijo. Ja je pa glavica zlo lepe oblike in ni sploščenauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
17.11.2009 8:02:26   
ninček1

user posted image

PREGLEDI:

NOVEMBER
17.11.-bauky, twixy, Cappy96, julieb(UZ)
18.11.-smuki, ninček1,
rožca26, punsha
19.11.-mucica2
20.11.-junehope, t*e*j*k*a,
rožca26

21.11.-zirafa76
22.11.-gapii27 (špika za rh-)
25.11.-Astralis, plouse, ninček1, bipi
27.11.-slomak, vaney

DECEMBER
1.12.-spelch,
Aja1, niwci, dskubin
2.12.-bili83, kora33
3.12. - rožca26
4.12.-valentinčica30
7.12.-julieb, elaaa, babajči, tajab
9.12.-zvesta
10.12.-jada82
11.12.-Lara73+UZ
14.12-valentinčica30, lana08
17.12.-aja1
21.12.-lunca83

*drugi pregled (in nadaljnji)
*morfologija 

* 3D

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
17.11.2009 8:14:12   
niwci
Dobro jutro user posted image

Danes sem se končno spet malo naspala in zunaj se je ravnokar prikazal sonček... bo treba it malo na zrak!

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
17.11.2009 8:29:11   
mucica2
DObro jutro punce user posted image

Evo danes je pa na jedilniku veliko za izbirat user posted image upam da vsaka najde kaj zase

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

jst sem se odločla da bom mogla nekaj za sebe nardit se tok redim sem že na + 10 pa se tok sekiram zarad kil, se mi zdi da sem prav debela, evo spet bom jamrala. Tako da Kora a bi bila tok prijazna in mi povedala kakšna dieta je to (diabetična) pa kje lahko jo dobim?

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Še nekaj me zanima. No sicer ne vem kdaj se pojavi... tista črta od popka navzdol. A se je pri kateri že pojavila? Sem brala že o tem, pa imam nekje v spominu, da se lahko pojavi že veliko prej (ne vem več v katerem tednu), pa me zanima če ste že kaj opazile. Kako pa je kaj s strijami? Sedaj se mi zdi, da imam že res ogromen trebuh (Uf, sem že v 30 tednuuser posted image ). Zaenkrat je še vredu. Aja, sem hotela vprašati tiste, ki ste že rodile, ali če pač veste...o strijah... so se pojavile ko je bil trebuh velik, ali se opazijo potem po porodu. Uf, a sem sedaj zakomplicirala tole. No upam da veste kaj hočem vprašatiuser posted image

Sedaj pa grem... lepo spite in pobožajte trebuščkeuser posted image

Pa seveda veliiiiko pozitivnih misliuser posted image

glede črte jaz jo imam, ampak so nam včeri na matrinski rekli da bo zginala kak čas po porodu, pač enim prej enim kasneje, upam da mi bo, ker nič kaj lepo ne deluje

IZVIRNO SPOROČILO: lunca83

Dobro jutro!

Moje poročilo iz včerajšnjega pregleda: rastemo lepo (smo kr med večjimi), MV dolg 4,5 cm, voda OK, sam
pritisk rahlo povečan, kar je posledica mojga zoprnega sindroma belih halj .

Naslednji pregled: 21.12.2009

No lepo se imejte in pobožajte svoje bušije!

čestitike za uspešen pregled user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
17.11.2009 8:43:40   
ninček1
Jutro!

Jaz pa nisem ravno dobro spala.Skozi mi je tako vroče ponoči, kot da me poliva.Pri odprtem oknu glih ne upam spat, kuriva pa tudi ne.
Mislim, da kakšen sprehod res ne bi bil slaba ideja.

Kora, lepo je že velika vaša punčka-akrobatka.Jaz upam, da se je naš tudi zdaj malo zagnal in , da ima okrog kile.Pred 4 tedni je imel 719 g.Je pa pozo spremenil, ker me je prej skozi dol brcal, zdaj pa ga spet ob straneh čutim, če se na bok vležem-mi da vedet-alo stara,na nogo si se mi vleglauser posted image user posted image user posted image .

Zanimivo Valentinčica, da si rodila, kljub medenični vstavi, ker pri nas v Mariboru so nam ravno zadnjič na materinski šoli povedali, da naredijo kar carski rez, če je prečno ali medenično.Jaz bi sicer raje rodila po naravni poti brez carskega...Bomo vidli kako se bo obrnil, še ma čas 4 tedne.

Jaz rada pojamram malo, zato je forum po mojem.Že večkrat ko sem pojamrala, sem videla, da nisem edina, ki ima take težave in mi je bilo potem lažje.Če ne bi pojamrala, bi se po nepotrebnem žrla in spraševala , ali se to samo meni dogaja, al kaj že spet....

Glede pižam, jaz sem si kar v h&m-u kupla, velikost L in so fajn široke in dekoltirane, tako, da me nič ne tišči in če bo ponoči lakota, samo malo zgornji del dol potegnem.....

Glede strij-jaz jih hvala bogu še nimam, se pa mažem vsaki dan z mandljevim oljem, res pa je , da nimam velikega trebuha sploh, tako, da če bo kje kaj počlo, bo bolj v zadnjem mesecu.Črte tudi nimam in popek se mi tudi ni ven obrnil...sploh ne vem kdaj se...čisto na koncu?...mislim, da ni nekega pravila.

Kak je to s prsno črpalko.Ve ste si že vse kupile?Kaj pa če nimaš mleka?Jaz bom dragemu naročila, da jo kupi in prinese v porodnišnico, ko bom vidla, če sploh mam mleko-moja mama ga ni imela.

Aha še nekaj me zanima, ve ko že imate otrokece....Kako je s temi varuškami.So smiselne?Jaz živim v bloku v stanovanju, mali bo spal zraven mene.Najbolj oddaljena bom od njega, ko bom v kuhinji ali dnevni sobi, to je približno 5 metrov. Se mi vseeno splača nabavit? Gledala sem tudi tale angel care, če (bognedaj) neha dihat in zapiska, stane 150 eur, res da ne smem pri tem gledat cene, pa vendar me zanima kaj ve mislite o teh stvareh?

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
17.11.2009 8:47:44   
ninček1
Mucica!!!!Pa o kaki dieti ti to?A me se pa naj redimo al kaj?Samo glej kaj si nam poslala že spetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No okej, oni zajtrk z jajčko ,pa pečeno slanino, se ne dotikajte prosim!!!!

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
17.11.2009 8:56:18   
bili83
ojla.

mi mamo pa taaak lep sončekuser posted image  jaz pa v službiuser posted image  no, še štiri tedne in tri dni, tak da že malo odštevamo.... potem pa na dopust pred porodniško, tak da bom letos res v miru preživljala praznike.

ninček, jaz sem si angel care izposodila od sodelavca. Kupovala ga definitivno ne bi, razen morda kakšnega rabljenega.
mucica, njamiuser posted image user posted image user posted image

sicer smo že v 30. tednu, resnično mi gre čas zelo hitro. sem pa včeraj cartala 25 dni starega fantkauser posted image  joj, kakšen cuker je. pa tak me je gledal, pol pa je po nekaj minutah zaspančkal in se ni dal več motituser posted image user posted image  ko samo pomislim, da bomo kmalu tudi me imele takšne pikece....

uživajte v sončku in SAMO POZITIVNE MISLIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
17.11.2009 9:03:34   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

Jutro!

Glede strij-jaz jih hvala bogu še nimam, se pa mažem vsaki dan z mandljevim oljem, res pa je , da nimam velikega trebuha sploh, tako, da če bo kje kaj počlo, bo bolj v zadnjem mesecu.Črte tudi nimam in popek se mi tudi ni ven obrnil...sploh ne vem kdaj se...čisto na koncu?...mislim, da ni nekega pravila.

Kak je to s prsno črpalko.Ve ste si že vse kupile?Kaj pa če nimaš mleka?Jaz bom dragemu naročila, da jo kupi in prinese v porodnišnico, ko bom vidla, če sploh mam mleko-moja mama ga ni imela.

Aha še nekaj me zanima, ve ko že imate otrokece....Kako je s temi varuškami.So smiselne?Jaz živim v bloku v stanovanju, mali bo spal zraven mene.Najbolj oddaljena bom od njega, ko bom v kuhinji ali dnevni sobi, to je približno 5 metrov. Se mi vseeno splača nabavit? Gledala sem tudi tale angel care, če (bognedaj) neha dihat in zapiska, stane 150 eur, res da ne smem pri tem gledat cene, pa vendar me zanima kaj ve mislite o teh stvareh?

prsno črpalko še imam od prejšnjič - sem pa jo kupla komaj takrat, ko sem jo rabla, nič prej - nima smisla drugače. v porodnišnici pa tud imajo fajne, če bi jo slučajno rabla, ampak jih večina ne rabi. to, da tvoja mama ni imela mleka čisto nič ne pomeni za tebe. je čisto od tebe odvisno.

varuške nisem in je ne bom imela, smo tud v stanovanju. tak slišiš vsak vzdihljaj in vse, tako, da se ti ni treba bati. prav rabiš nekaj časa, da nehaš poslušat vsako malenkost in čisto trdno v miru spiš...

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
17.11.2009 9:05:30   
mucica2

Mucica!!!!Pa o kaki dieti ti to?A me se pa naj redimo al kaj?Samo glej kaj si nam poslala že spetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No okej, oni zajtrk z jajčko ,pa pečeno slanino, se ne dotikajte prosim!!!!

Ja koker vidim se ve bolj malo redite, jaz pa se malo bolj (opomba: že prej nisem bila med suhimi)

Dieta pa tista, ki jo imajo nosečnice če dobijo nosečniški diabetis

PA ŠEM ENKRAT PONAVLJAM: vsaka si naj vzame z jedilnika, kar si želi, lahko tudi sadje ki pa ni tako kalorično, ker jest pa moramo ni tako? Da ne bom jst kriva za kake odvečne kile, dost da sem že za svoje user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst bi ful rada sadje jedla, pa imam take težave če karkoli od sadja pojem (sem tako napihnjena kot sod, da me kar cel trebuh boli), a ima še katera take probleme? KEr potem se pa zarad tega ne odločim za sadje ampak kaj bol kaloričnega in potem kile so tuuser posted image

< Sporočilo je popravil mucica2 -- 17.11.2009 9:10:57 >

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
17.11.2009 9:07:20   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: kora33

jutro...
včeraj smo videli našo princesko na 4D....ja je G rekla, da je po njenem 100% punčka....
nisem pa ravno rojena za Uz...je rekla, da je odvisno od sestave in ne debeline trebušne stene....al kaj pa vem...pa še principesa je bila tako zvita, da nismo ravno mogli kaj videt...no sej smo...prstek je vlekla kot za stavo...potem se nam je smehljala...potem je pa spet dala roke pred obraz...da ne govorim, da ima itak noge tud tam...je rekla G, da boma stvar na kratko ponovile čez 14 dni, da to izjemoma naredijo, če je otrok v taki legi, da se slabo vidi....ritko ima v medenici in je čisto pravokotno skupaj zložena....res ma noge pr glavi...
aja...tehta 1190g in je že prava mala gospodična ha haha
to je to..danes pa imam kontrolo v diabetični ambulanti...vi kar lepo papajte...brez slabe vesti...še prehitro pride kaka dieta...jaz sem zdaj en teden...kg...od prejšnjega torka 2-...bom še v minusu prej, da bom rodila....vse skupaj je sedaj 2.5+....
no še en lep  pozdrav vsem in pa pa

ČEstitke za uspešen pregled in konkretno punco user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
17.11.2009 9:12:09   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

Pa še nekaj kar smo izvedeli na materinski šoli, upam da vam kaj pomaga, če pa mal za infouser posted image

Kaj vse potrebujemo za odhod v porodnišnico:
osebna higiena (zobna pasta in ščetka, glavnik, imtimno milo in šampon, vložki, labello, krema, papirnati robčki), mobitel in polnilec, fotoaparat, nederček in blazinice za dojenje, Bepanthen, duda, obroč za plavanje, dokumenti (materinska knjižica, potrjena kartica zdravstvenega zavarovanja, napotnica, original dokument o krvni grupi in Rh faktroju, izvide vseh preiskav, osebno izkaznico in potrdilo o udeležbi na šoli za starše).

user posted image

Oprema za odhod iz porodnišnice:
 user posted image

Novorojenčkova oprema za odhod iz porodnišnice:
1. Dojenčkova oblačila:

- navadne pleničke
- povijalna plenica
- 3 tetra pleničke
- 2x mako majčka
- žabice ali kompletek
- kapica
- nogavičke
2. Ostala oprema:
- odeja
- avtosedež
- lupinica

Oblačila za mamo pri odhodu iz porodnišnice:
- nogavice
- spodnje hlačke
-modrček
- hlače                                                               -majica                                                               -jakna                                                             
- čevlji

no, jaz bom rekla tako... lanolina, vložkov in obroča praviloma ne potrebujete jemati s seboj, ker vse to dobiš v porodnišnice, če le rečeš... vsaj tak je bilo pri meni lani...  za ptrokovo bivanje v porodnišnici se tudi dobi vse (nam so rekli da naj si edino prinesemo zokenčke), potrebuje pa stvari za odhod domov...

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
17.11.2009 9:14:30   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

črte..jaz je nisem imela ne v prvi user posted image , niti jo nimam še sedaj...bi pa se že pojavila, če bi se..baje..user posted image

v prejšnji nosečnosti se mi je pokazala nekje v 5. mesecu - od opka navzgor, proti koncu pa še od popka navzdol. zginila je nekje 11m po porodu, vendar takrat tud ni bila več tako vidna... zdaj je še nimam. ene pa dobijo najrepj od popka dol, pa pol ostalo ali pa tud ne, nekatere pa je sploh ne dobijo...

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
17.11.2009 9:25:40   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

črte..jaz je nisem imela ne v prvi user posted image , niti jo nimam še sedaj...bi pa se že pojavila, če bi se..baje..user posted image

v prejšnji nosečnosti se mi je pokazala nekje v 5. mesecu - od opka navzgor, proti koncu pa še od popka navzdol. zginila je nekje 11m po porodu, vendar takrat tud ni bila več tako vidna... zdaj je še nimam. ene pa dobijo najrepj od popka dol, pa pol ostalo ali pa tud ne, nekatere pa je sploh ne dobijo...

men se je nardila najprej od popka navzdol, potem pa še od popka navzgor, ja v enem petem mesecu ja se je pojavila

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
17.11.2009 9:30:37   
valentinčica30
Jaz te črte sploh nisem imela in upam da tut sedaj ne. Sicer pa pustimo se presenetiti, ker se ta nosečnost bistveno razlikuje od prvih dveh.
Ninček jaz sem rodila v LJ porodnišnici in tam je baje praksa, da če  je varianta, da se rodi po naravni poti potem izberejo to. Seveda pa je pri medenični pomembno predvsem to kje so nogice. Izvajajo pa zunanji obrat, ki pa takrat pri meni ni bil mogoč, saj nisem imela več skori nič plodovnice, izrazito majhen trebuh (beri celo nosečnost sem preživela v svojih kavbojkah). sicer pa punce nikarte še paničarit če se niso obrnili, pravijo, da je časa do samega poroda.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
17.11.2009 9:40:49   
Aja1
Oooo, danes imate pa debatni krožek. user posted image user posted image  Super.

Glede linee negre (črte) - jaz sem jo v prvi nosečnosti dobila v sedmem mesecu in zdaj mislim da bo isto, ker se mi čisto malo že pozna od popka dol. Po porodu je izginila v roku enega meseca.

Črpalko sem jaz v prvo kupila, ko je bila Neja stara 10 dni. mŠe to bolj zaradi firbca, ker nisem imela občutka, koliko mleka imam (če ga sploh imam dovolj). Uporabila sem jo pa mogoče vse skup 10x. Tako da je ne kupujte pred porodom.

Varuške pa nimam. je ne rabim, ker imamo premajhno stanovanje za to. Če bi bila v hiši, bi jo pa imela.

Punce - koliko kil ste pa pridelale do zdaj?

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
17.11.2009 9:43:57   
Aja1
kora33 - super za že tako veliko bejbo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
17.11.2009 9:52:29   
Jada82
Dobro jutro!

Evo, spet imamo sonček ... jupiiii user posted image user posted image user posted image user posted image To me pa prav razveseli user posted image user posted image user posted image

Kora, čestitam za malo korenjakinjo, je prav velika že, hehe, saj je prav, pridno papa in raste user posted image
Glede forumov in našega čvekanja se strinjam z Vaney in ostalimi, jaz tudi rada tukaj malo pojamram in predvsem mi je fajn, ko se glede česa obremenjujem, potem to podelim z vami in kmalu dobim odgovore, da ste vse to doživele in da ni nič hudega. Zato se potem ne obremenjujem več user posted image Tko da, tu smo zato, da se poslušamo druga drugo in se bodrimo in kot pravite, če bi naše user posted image z vsako malenkostjo obremenjevale, bi nas bili že davno siti ... hm.

Mucica2, teli tvoji zajtrki pa izgledajo tako slastno, joj, če bi mi ga kdo še prišel pripravit ... namreč spet sem jedla marmelado in belo kavo user posted image drugega itak ni, salama mi zjutraj ne diši ... pa še kuhat nočem tukaj pri tašči ...

Včeraj sem eno knjigo prebrala v enem mahu - celo sem končala včeraj. Najprej mi je bila čudna, potem pa me je kar potegnila. Bila pa je malo psiho knjiga in potem se mi je še sanjalo na tak način, samo da sem jaz v sanjah nastopala .... sick, v glavnem .. sem se prav potna zbudila. user posted image Nisem pa nič kaj dobro spala ....

Hm, včer k sem kupla tist Henkel Ceresit proti vlagi ... imam tako srečo, da je posodica spodaj bila počena in ga je torej treba reklamirat ... tako da še nismo sprobali in smo še kar na 78 % vlage user posted image user posted image Zadnje čase se mi non stop dogaja, da je treba stvari reklamirat .. halo???

Aja, sicer pa tud jaz opažam, da sem sedaj, v tem obdobju nosečnosti, noro žejna. Kar vodo pijem ves čas. Res, enostavno moram.

Drugače se pa zalotim, da na čase kar razmišljam, kako bo, ko mala žabica pride na svet in potem sem vsa raznežena in komaj čakam in se kar vidim, kako jo vozim z vozičkom, kako jo cartam, kako se crkljamo doma itd. Enostavno vidim neko družinsko idilo v prihodnosti in se veselim in si vedno rečem, da se splača potrpeti. Ah ja, še 3 mesece user posted image Še prehitro bo, saj vem.

No, grem zdaj, moram par klicev opraviti pa malo po sobici pospraviti ...
Lepo se imejte in prijeten dan vam želim!

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
17.11.2009 9:53:10   
mucica2

jst se tud odločam glede varuške, ampak glede na to da je majhno stanovanje se mi ne zdi smiselno. Zdi se mi pa nekak bolj smiselno naprava za zaznavanje premikanja/dihanja glede na to da se lahko to kupi kot posebej naprava al pa zraven še kot varuška pa mislim da bom kr to kombinirano vzela, ampak šele po rojstvu če bodo kaki boni za darilo. Ker če pa grem k mojmu al pa da bova kej v hiši delala pa da ga dam spat, pa ne bo tako blizu mene. Sploh pa bova najverjetneje še imela kakšnega otroka in bo za tistega prav prišlo, ker takrat bomo pa že v hiški, mislim tiste k imajo ta angelcare ga ful hvalijo, pravijo da brez njega sploh ne bi spale. Sam pol naše mame nikol ne bi spale, ker tega še takrat ni bilo. Kaj pa vem...Ma sm zakomplicirala user posted image hehe (hvala bogu za forum)user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
17.11.2009 9:57:26   
rožca26

1. Ne kupuj dokler ne boš prepričana, da jo res potrebuješ. Pa ne razmišljaj o mleku, če ga maš ali nimaš. Prepričaj se, da ga boš mela, pa v P reči za Tametil tabletke. Veš, jest sm se tud sama dojila le 2 m, pa še to z muko, Vid je pa jedel moje mleko 5 m, pa računaj, da sva se hranla le po flaški. Samo verjet in zaupat moraš materi naravi user posted image

2. Jest živim v bloku - 50 m2 in varuške ne potrebujem. Nisem sploh čutila nobene potrebe po tem tudi takrat ko sem šla k moji mami na obisk pa je tamali spal v zg. štuku.
Angel care - dobro ga je imeti le v primeru, da ima otroček že v osnovi težave z dihanjem ali pa ima težave s srčkom. ker smo vse pozitivno naravnane glede zdravja naših otrok sem mnenja, da ga ne potrebuješ. Pa še tako, ker je bil naš nedonošen, sem ga v P imela. Rezultat - bila sm vsa panična in napsihirana. Cimra pa je celo ugotovila, da sploh ne funkcionira dobro (pozorn moraš biti na baterije) - se ji je vklopil šele 10 - 20 min po tistem, ko je otroka dvignila iz posteljice.
Tko. Razložila sem ti tko, kot sem imela jest izkušnje, ti pa presodi kaj se ti splača.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
17.11.2009 10:04:59   
Kati81
Se še jaz malo oglasim.
Danes smo pa super spali, če odštejem hojo na wc.

VLOŽKI - jaz si bom v porodnišnico definitivno odnesla celo zalogo, ker vem kako je bilo prejšnjič in sem sam v porodnišnici porabila ene 5 paketov vložkov. Seveda naravne bombažne. V porodnišnici si jih sicer dobil(LJ), sam men so bli tok plastični, da sem raje kar svoje imela.

ČRPALKA - v porodnišnici je brez veze, ker imajo itak električno če jo rabiš.

VARUŠKA - jaz živim v hiši in se mi je super obnesla, sem jo pa dobila od kolegice, ki živi v bloku in njej ni prišla prav, ker je v blokih toliko motenj, da vse drugo prej slišiš kot pa otroka, tko da tiste, ki ste v bloku vam jo odsvetujem, za hiše pa super, meni je celo do sosede nesla, tko da sem v miru lahko šla k njej na kavico ko je Kaja spala.

ČRTA - v prvi user posted image je nisem imela in tudi sedaj je verjetno ne bo, vsaj nič ne kaže v tej smeri. Ja strije pa imam še od prve user posted image , sedaj pa mislim da se jih ni naredilo ne vem kako veliko. Drugače je pa to vse odvisno od kože, ne toliko od krem.

Lep dan, pa se še beremo.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
17.11.2009 10:14:13   
zirafa76
varuška..

jaz imam angel care , baby senzor za spanje, mi ni bilo žal dati denarja, še posebej ker je bila rojena prej in ker malčki včasih pozabijo dihat, sicer je to normalno, ampak vseeno sem lažje spala..user posted image ..pa smo v stanovanju..

klasično varuško pa tudi imamo, s tem da smo jo uporabljali, ko smo šli kam na dopust itd..ali domov v slo. kjer imamo hišo..jo imajo pa vsi znanci, ki imajo hiše.mislim, da je zelo prakltično user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
17.11.2009 10:18:27   
zirafa76
Angel care - dobro ga je imeti le v primeru, da ima otroček že v osnovi težave z dihanjem ali pa ima težave s srčkom. ker smo vse pozitivno naravnane glede zdravja naših otrok sem mnenja, da ga ne potrebuješ. Pa še tako, ker je bil naš nedonošen, sem ga v P imela. Rezultat - bila sm vsa panična in napsihirana. Cimra pa je celo ugotovila, da sploh ne funkcionira dobro (pozorn moraš biti na baterije) - se ji je vklopil šele 10 - 20 min po tistem, ko je otroka dvignila iz posteljice.
Tko. Razložila sem ti tko, kot sem imela jest izkušnje, ti pa presodi kaj se ti splača.

no, to pa meni ne gre najbolj skupaj..

Ker se je meni vklopil par sekund po tistem, ko ni zaznal dihanja ali sem jo dvignila iz postelje....to, da se ni oglasil 10-20 min....skoraj ne verjamem...

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
17.11.2009 10:30:59   
rožca26

no, to pa meni ne gre najbolj skupaj..

Ker se je meni vklopil par sekund po tistem, ko ni zaznal dihanja ali sem jo dvignila iz postelje....to, da se ni oglasil 10-20 min....skoraj ne verjamem...

bila tam, tko da mi moraš verjeti. Pol so ble pa sestre v P vse začudene, da ni delal. user posted image  Mi kr verjem, ker smo se pol vse iz tiste sobe (vse smo imele nedonošenčke - 30.,33.,35.t) odločile, da ne pride v poštev. Problemi so tudi z vodnimi posteljcami (to imaš v P), pa kolegica je imela probleme ko je bil ta mal mal starejši (ok. pol leta).

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?